Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σας πληροφορώ ότι τώρα τελευταία μου αρέσει πολύ η μπύρα που δεν έπινα γουλιά.Η πρώτη μου ερωτηση στο γιατρό μεθαύριο θα έιναι αν μπορώ να πίνω κανα ποτηράκι.Θα νομίζει ο άνθρωπος ότι έχει να κανει με αλκολική χαχαχα

Ετσι για να ξεσηκωθείτε όλες για εκδρομή στη φύση!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί κάνετε κοριτσάκια???

Κι εγώ θέλω να πάω στην Πένυ!!!!!!!!!Έχω να πάω στην πατρίδα μου σχεδόν 30 χρόνια...:-(

Λοιπόν,άρχισαν να μου έρχονται τα προσκλητήρια με το τσουβάλι.Σήμερα μου έφεραν ένα καταπληκτικό για γάμο,είναι χάρτινος σωλήνας,καφέ με χρυσό και μέσα το κείμενο σε ρολό και είναι σαν πάπυρος.Το παιδί είναι γείτονάς μου,μαζί φροντίζαμε το γατάκι(αν θυμάστε,κλαψ,κλαψ,κλαψ, ακόμα δεν το ξεπέρασα αυτό)και είναι ήδη παντρεμένος με πολιτικό,το οποίο σημαίνει ότι ζούνε μαζί και έχουν προφανώς τα πάντα.Λίστα γάμου δεν έχει και έρχομαι τώρα να ρωτήσω,τί θα μπορούσα να πάρω που και να μην το πολυαγοράζουν γενικά οι καλεσμένοι,αλλά και να μην είναι εντελώς άχρηστο?Μην μου πείτε να τον ρωτήσω,το έχω κόψει αυτό το σπορ,εκτός και αν είναι συγγενής ή κολλητός φίλος,γιατί πάντα μου έλεγαν κάτι κουφά,που κόστιζαν πάρα πολλά και μετά ερχόμουν σε δύσκολη θέση.

εγω στους γαμους συνηθως παω μια ψηφιακη κορνιζα. σε μια αλλη περισταση ιδια με τη δικη σου, που ειχα και το θαρρος βεβαια, τους πηγα δωροεπιταγη απο το ΖΑRΑ να ψωνισουν οτι θελουν.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Έχουν ψηφιακή κορνίζα,αυτός είναι πολύ της τεχνολογίας.Γνωρίστηκαν μέσω facebook και η κοπέλα ήρθε από την χώρα της εδώ,για να είναι μαζί.

Εγώ πάλι,ούτε στην Αθήνα δεν μπορώ να πάω.(Άσχετο αυτό,αλλά είπα να πω κι εγώ τον πόνο μου.)Αν δώσω δωροεπιταγή,θα πρέπει να έχει ένα καλό ποσό,για να μην ντραπώ,από την άλλη δεν είμαστε και κολλητοί και θα ήθελα κάτι λίγο πιο οικονομικό.

μπορεις να τους παρεις ενα μπλεντερ. τωρα ειναι πιθανο να μην εχουν, αλλα θα το χρειαστουν μολις κανουν παιδι, ή ενα διακοσμητικο για το σαλονι. μην αγχωνεσαι. ο,τι κι αν επιλεξεις δεν θα εισαι ποτε 100% σιγουρη οτι θα τους αρεσει και θα τους φανει χρησιμο. αφου θα εχουν το δικαιωμα της αλλαγης, παρε οτι σου χτυπησει στο ματι και τελος. θα σου ελεγα μονο να αποφυγεις τα λευκα ειδη, γιατι αυτα πανε συνηθως οι περισσοτεροι. και παλι βεβαια μια πικε κουβερτα ειναι παντα ευπροσδεκτη.

Διαφημίσεις

Κάτι σε διακοσμητικό σκέφτομαι και εγώ,ίσως και κανέναν δίσκο από αυτούς που μοιάζουν σαν παλαιωμένοι και μου αρέσουν πολύ.Συνήθως δίνω χρήματα,αλλά τώρα είναι άλλη περίπτωση.Σε ευχαριστώ Άννα για τις ιδέες σου!

Μαριλινα τον βρηκαμε τον παγωτατζη! τον λενε Θεολογο και το τηλ. ειναι 210-4413625.

στη φιλη μου ειχε παρει 250 ευρω, ασχετα με το ποσα παγωτα εδωσε. και ειχε ειδικο καροτσακι για τις βαφτισεις σε ρετρο στυλ.

Ευχαριστώ πολύ!!! Θα δω τι θα κάνω. Να πω την αλήθεια 250 μου φαίνονται λίγο πολλά...

Λοιπόν,πρέπει να μου δώσουν όσκαρ γκαντεμιάς!!Η κοπέλα που είχε έρθει να βοηθήσει την θεία μου με την μάνα μου,έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη.

Μιλήσαμε με την κυρία που μας την είχε συστήσει και μας το είπε.Και στην θεία μου βέβαια είχε πει το κορίτσι ότι έπαιρνε χάπια και ο αδερφός της είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας,αλλά ήταν σχετικά καλά και οι δυο.Πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω ξεκρέμαστη,εκτός αν μπορέσει να έρθει η μάνα της.

Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να πετάξω την μάνα μου από το μπαλκόνι,μαζί με τον αναπνευστήρα,γιατί εκείνη γυρνούσε συνέχεια όπου γούσταρε,ενώ εγώ για να πάω κάπου πρέπει να το σχεδιάζω έναν μήνα.:mad:

Από ότι διαβάζω τραβάς πολλά ζόρια... κρίμα... με το καλό να τα ξεπεράσεις όλα γρήγορα...

Πωπω Τώρα είδα το τικεράκι μου είμαι 10 εβδομάδων!!!Πωπω άλλο τόσο για να πιάσω τη μέση!!!

Στο μεταξύ, να σου πω τι έπαθα: Δεν διάβασα καλά το πρώτο τικεράκι και έλεγα "με παιδί 9 μηνών έμεινε πάλι έγκυος... μπράβο..." και μετά είδα ότι το παιδάκι σου είναι σχεδόν σαν το δικό μου... από παρατηρητικότητα σκίζω!!!

Κάτι σε διακοσμητικό σκέφτομαι και εγώ,ίσως και κανέναν δίσκο από αυτούς που μοιάζουν σαν παλαιωμένοι και μου αρέσουν πολύ.Συνήθως δίνω χρήματα,αλλά τώρα είναι άλλη περίπτωση.Σε ευχαριστώ Άννα για τις ιδέες σου!

Πρόταση στο τι να λάβεις υπόψιν: να αλλάζει εύκολα, να υπάρχει ποικιλία στο μαγαζί και να έχει μαγαζί κοντά τους. Π.χ. δεν πάω ποτέ δώρα από τη γειτονιά μου παρά μόνο σε γείτονες. Για τους άλλους επιλέγω τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά...

Λοιπόν, πήγα σήμερα και είδα και για μπαλόνια. Μάλλον θα έχουμε δύο συνθέσεις έξω από την εκκλησία και μικρές στα τραπέζια... πολύ μου άρεσαν. Στον άντρα μου πάλι δεν είπα τίποτα... αν ακούσει 200 ευρώ θα αρνηθεί... θα δω τι θα κάνω!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

beloved,

τέλειο το blog... τώρα το είδα!!!

Και τα γλυκάκια σου υπέροχα.

Η κοράκλα σου κουκλάρα!!! Και εσύ απίθανη!!!

σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!!!

τι συνθεσεις θα σου στοιχισουν 200 ευρω?90 ευρω ειχαμε πληρωσει πριν απο τρια χρονια για τα μπαλονια της μαρκελλας, 2 μεγαλες μαργαριτες και δυο μικρες!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! HEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!

τα ματια μου κλεινουν και βλεπουν αγγελακια!

στο μεταξυ εχω ενα σπιτι χαλια γιατι σημερα ασχοληθηκα μονο με τις μπομπο κι αυριο το πρωι θα ερθει κοσμος να το δει, γιατι ο ιδιοκτητης το πουλαει. πρεπει παλι να σηκωθω απο το χαραμα και να σπινταρω να το ξανακανω σπιτι απο οικο ανοχης! τα νευρα μου!

ευτυχως θα ερθει η κουμπαροκολλητη Ελενη και θα μου απασχολησει τη μικρη για 2-3 ωριτσες για να φτιαξω καμμια μπομπο παραπανω.

Διαφημίσεις

Από ότι διαβάζω τραβάς πολλά ζόρια... κρίμα... με το καλό να τα ξεπεράσεις όλα γρήγορα...

Πρόταση στο τι να λάβεις υπόψιν: να αλλάζει εύκολα, να υπάρχει ποικιλία στο μαγαζί και να έχει μαγαζί κοντά τους. Π.χ. δεν πάω ποτέ δώρα από τη γειτονιά μου παρά μόνο σε γείτονες. Για τους άλλους επιλέγω τα γνωστά μεγάλα μαγαζιά...

Ευχαριστώ για τις ευχές...

Σχετικά με το μαγαζί,εννοείται ότι θα είναι από την γειτονιά μας,όχι μόνο για να μπορεί να γίνει αλλαγή,αλλά και γιατί δεν είμαι σε φάση να τρέχω πέρα δώθε.Άσε που το συγκεκριμένο που έχω στο μυαλό μου έχει φοβερά πράγματα,αν και είναι ακριβούτσικο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! HEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!

τα ματια μου κλεινουν και βλεπουν αγγελακια!

στο μεταξυ εχω ενα σπιτι χαλια γιατι σημερα ασχοληθηκα μονο με τις μπομπο κι αυριο το πρωι θα ερθει κοσμος να το δει, γιατι ο ιδιοκτητης το πουλαει. πρεπει παλι να σηκωθω απο το χαραμα και να σπινταρω να το ξανακανω σπιτι απο οικο ανοχης! τα νευρα μου!

ευτυχως θα ερθει η κουμπαροκολλητη Ελενη και θα μου απασχολησει τη μικρη για 2-3 ωριτσες για να φτιαξω καμμια μπομπο παραπανω.

Σιγά να μην σε απασχολήσει πώς θα δούνε το σπίτι οι ξένοι άνθρωποι!Το δικό μας είναι κάτι μεταξύ εντατικής και Μοναστηρακίου.Μπορείς να βρεις τα πιο απίθανα πράγματα,γιατί δενόμαστε συναισθηματικά ακόμα και με τις αποδείξεις του σούπερ μάρκετ και δεν πετάμε ποτέ τίποτα(μόνο όταν με πιάσει κρίση!).Βέβαια,ελάχιστα πράγματα είναι δικά μου και πάντα ενοχλούν αυτά που μου ανήκουν.Παράξενο,ε??

Αντί να έρθει η φίλη σου η Ελένη,προτείνω να στρώνεις στην δουλειά όποιον έρχεται να δει το σπίτι και να τον βάζεις να φτιάχνει μπομπονιέρες!

Να δεις για πότε τελειώνουν!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...