Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα:)

Αννα η λαμπάδα καταπληκτική!!!Που το πετυχες το κουκλακι-αγγελάκι?Πολύ εντυπωσιακό,μπράβο σου!

Καλα,λεω και εγω οτι έφτιαξα μπομπονιέρες...χαχα μόνο κατι διακοσμητικά πρόσθεσα και εβαλα τα κουφέτα μέσα μιας κ εκλεινε σαν πουγγι!Εσυ εδω κανεις θαυματα!

Πενυ μου σου ευχομαι να εχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη που θα κυλήσει νεράκι!(μάθαμε το φύλο ή οχι ακόμη?)

Εγω προσπαθώ ακόμη να βάλω το σπίτι σε μια τάξη και επιπλέον η μικρή ειναι λιγάκι γκρινιαρούλα(σ'αυτο βρήκε να μου μοιάσει???) γι'αυτό και χάθηκα...εχω και κατι υποχρεώσεις μετα τη βάφτιση,καταλαβαίνετε.

Τα φιλιά μου σε όλες:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ μπορει να μη φταιει το βυσσινο, μπορει να επρεπε να το αφησεις κι αλλο στο ψυγειο να σφιξει πριν το ριξεις απο πανω. εγω το αφηνω ενα ολοκληρο βραδυ και το επομενο πρωι στρωνω τη μαρμελαδα. Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια. μου δωσατε θαρρος γιατι φοβομουν μην φαινονται τελειως ερασιτεχνικα ολα μιας και τα κανω για πρωτη φορα.

Χριστινα η απογραφη ειναι η γνωστη. ειναι και η αδερφη μου τομεαρχης.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μην γελάσετε με την ερώτηση,αλλά καλούν κόσμο για την απογραφή,όπως στις εκλογές ή είναι δικοί τους υπάλληλοι??

Πένυ εσένα γιατί σε μπλέξανε??

Πάντως,στο δικό μου σπίτι δεν ήρθε ποτέ κανένας τόσα χρόνια.

Άννα,μόνο ερασιτεχνικά δεν φαίνονται αυτά που έφτιαξες.Άσε που έχω δει και "επαγγελματικά" που ήταν εντελώς κακοφτιαγμένα και με χάλια δεσίματα.

αυτο που λες το ειδα στο μαρτυρικο της βαφτισης που πηγα. ηταν παραμανα, μονο που εμοιαζε με πλαστικη. μολις την επιασα στα χερια μου αρχισε να διαλυεται!

Η απογραφή είναι η γνωστή στην οποία ήμουν τομεάρχης αλλά έριξα και μια αίτηση για απογραφέα στο όνομα του άντρα μου και έτσι θα κάνω και απογραφή. Είμαι 10 χρόνια στην στατιστική και παίρνω μερος σε πολλές έρευνες το χρόνο.Εχει ελευθερο ωραριο και με βολεύει πολύ με το μικρό.

Όντως το έριξα νωρίς το βύσσινο στην ώρα πάνω.Απλά η μαρμελάδα είναι πιο παχύρευστη και δεν μπορεί να απορροφηθει.Είπα να μην το ρίξω και να παρω μαρμελάδα αλλά το φοβήθηκα να μεινει στο ντουλάπι.Ειναι το αγαπημένο μου γλυκό του κουταλιού και η αιτία στην πρώτη μου εγκυμοσύνη να πάρω 6 κιλά μεσα σε ενα μήνα!!!Βλεπετε ζήτησα του άντρα μου βύσσινο και μου έφερε 2 βάζα ένα για το μωρό και ένα για μενα.Ετσι έφαγα 2 κιλά σε ένα μηνα!!!!

Αννα μόνο ερασιτεχνικά δεν φαίνονται αυτά που έφτιαξες!!! Η κουκλιτσα είναι καταπληκτική!!Είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν όλα φοβερα!!!!Αχ!! Να μην είμαι κοντά να σε βοηθήσω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

μακαρι να ησουν κοντα. δυστυχως δεν εχω κανεναν να με βοηθησει παρα μονο τον αντρα μου οταν εχει ρεπο. γι' αυτο εχω αγχωθει. στα γλυκα του κουταλιου δεν εχω ιδιαιτερη αγαπη. ισως λιγη στο σταφυλι που κανει η μαμα μου. οταν γεννησα τον Νικο ειχα παχυνει απο τα φερερο ροσε που ειχα στο σπιτι για να κερναω τον κοσμο. ετρωγα 4-5 καθε μερα.

κοριτσια....κερδισαμεεεεεεεεε!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιι!!!!!!!http://www.facebook.com/home.php#!/pages/BabyBj%C3%B6rn-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/387481040928

peny ηρθαν τα πραγματα, ειναι πανεμορφα!!!!!πολυ πιο ωραια απο κοντα!!!!!οσο για την ανοιχτη προταση σου, εγω θα τη δεχτω!!!!!!αν οχι στο σπιτι σου, εστω καπου εξω, εχω χρονια να ερθω απο τα μερη σας!!!!

αννα η λαμπαδα ειναι π-α-ν-ε-μ-ο-ρ-φ-η!!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Πολύ θα με ενδιέφερε. Να σου πω, 1 ευρώ το κομμάτι δεν μου φαίνεται και πολυ ακριβό...

Άπαιχτη και η λαμπάδα!!!

Και από τιμές καλά είναι. Τουλάχιστον ήτανε όταν πήραμε για την βάφτιση του γιου μας...

Από ότι ξέρω, όταν πηγαίναμε τον γιο μου σε παιδότοπο, τα προσέχανε όταν δεν είχανε πολλά παιδιά. Είχαμε πάει όταν ήτανε 2,5 σε παιδότοπο και τον είχανε σαν μπιμπελό οι κοπέλες... αλλά είχανε μόνο άλλα 3-4 παιδάκια...

τοτε μας ειχαν βγει γυρω στο 1,90 αλλα εκαναν θραυση!!!!

Και όχι απλά τα κυνηγάς, επιπλέον δεν απολαμβάνεις κουβεντούλα, άσε που υπάρχουνε και πολλά "στενάκια" να στρίψουνε και να τρέχεις...

Ο παιδότοπος στο mall που λέτε που είναι;; Στον Άγ. Δημήτριο ή στη Νερατζιώτισσα; Να τον έχουμε στα υπόψιν;;

Φιλάκια!!!

στον αγιο δημητριο ειναι ο παιδοτοπος!

πολυ ομορφες ηταν οι σοκολατιτσες που ειχαμε στη βαπτιση της μαρκελλας.http://happymommy-christina.blogspot.com/2011/01/blog-post_08.html

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

συγχαρητηρια κοριτσακι! καλοφορετος και καλοταξιδος να ειναι ο μαρσιπος σας! ειχα κερδισει κι εγω σ' ενα διαγωνισμο του parents τον Νοεμβριο του 2009 το ring sling που το εχω κανει δευτερο δερμα!

εντιτ! τωρα ειδα οτι τελικα κερδισες ρηλαξ. καλοριζικο λοιπον!

Γιουπιιιιιιι!!!!!!!!!Μπραβο!!!Σημερα κερδισα και εγω ενα παιδικο βιβλιαρακι(ουτε που θυμαμαι σε ποιο διαγωνισμο ειχα στειλει...)μου τηλεφωνησαν κ μου το ειπαν!

Μηπως να παρουμε κανενα ομαδικο λαχειο?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κορίτσια!!Τελικά μόνο εγώ παρέμεινα γκαντεμα!!Μα να μην έχω κερδίσει τίποτα ποτε!!!Και ενώ νιώθω πολύ τυχερή!!Χριστίνα σε περιμένω όποτε θες!!!!! Παρε ένα βανακι γέμιστε το με κουτσούβελα και μαμάδες και ελάτε κάτω να τα πιούμε!!!Α!!Εννοείται και μπαμπαδες!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...