Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αν ειναι ετσι δεν με βολευει, γιατι θα πρεπει να την κυνηγαω συνεχεια. υπαρχουν παιδοτοποι που κρατανε και μωρα, αλλα δεν ξερω κανεναν εκτος της περιοχης μου. και στον εθνικο κηπο που ειπατε, παλι θα τρεχω απο πισω της. θα κοιταξω μηπως παρει κανενα ρεπο ο αντρας μου εκεινη την ημερα και φερω μονο τον Νικο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

glitter,

όχι δεν θα φτιάξω κάτι μόνη μου. Επιχείρησα μία πρώτη δόση γλυκό κουταλιού κυδώνι, αλλά το βρήκα πολύ χρονοβόρο και δύσκολο!!

Μπαλόνια θα τα έχω και στην εκκλησία και στο τραπέζι μετά. Στον γιο μου έκανε η νονά του μία μεγάλη σύνθεση και στη συνέχεια την πήραμε στο τραπέζι και τη διαλύσαμε και, φυσικά, τα μοιράστηκαν τα πιτσιρίκια...

Πολύ χάρηκα που βρήκα αυτό το καφέ... είναι πολύ ωραία η ανταλλαγή απόψεων!!

Kι εγώ 2 μεγάλες συνθέσεις μπαλονιών είχα στην εκκλησία, τις οποίες πήραμε μετά στο τραπέζι. Στο τραπέζι επίσης είχα από 3 μικρά μπαλόνια πάνω σε κάθε τραπέζι ανάμεσα σε στεφανάκια που είχα φτιάξει μόνη μου. Εννοείται πως στο τέλος μοιράστηκαν τα μπαλόνια (όσα δε σκάσαμε!!).

Να έρχεσαι στο καφέ μας να τα λέμε! Είναι βέβαι λίγο μούφα ο τίτλος βάφτιση, εντάξει λέμε και για βαφτίσεις, αλλά λέμε και τα δικά μας, οπότε ελεύθερα να λες ό,τι σε απασχολεί!

EkcAp3.png

Καλημέρα!!!! Βλέπω μπομπό και ζηλεύωωωωωω!!!!Ποτε θα αρχιζω και εγώ να σχεδιαζω τη βάφτιση μας????Αννα στο έγραψα και στο τόπικ με τις μπομπό είναι ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!! Πως μου αρέσει η δαντελα!!ΠΑΝΤΟΥ!!! Πολύ ζόρι να δέσεις ένα ένα τα κουφέτα?Μου αρέσει πολύ!!!

Βρε κορίτσια τόσο δύσκολο είναι να βρεις παιδότοπο στην Αθηνα που προσέχουν μωρά?Ελάτε κατω σε μένα κορίτσια μου.Να πάμε σε παιδότοπο σουπερ στην Κορινθο που τα προσέχουν και μετά να μαζευτούμε σπίτι μου που έχω κήπο να φάμε να πιούμε και τα κρασακια μας!!!! Λοιπόν σας κάνω ανοιχτή πρόταση!!! Μετά τις 22 Μαη που θα εχω τελειώσει με την απογραφή και θα είμαι χαλαρη, όποτε έχετε όρεξη για εκδρομή στη φύση σας περιμένω σπίτι μου να πιούμε τα κρασάκια μας και να φάμε τα κοψιδάκια μας!!!! Με το αυτοκίνητο είναι μια ωρα από Αθηνα. Εχω και κήπο να παιξουν τα ζουζουνια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ξανα. και λεω ξανα γιατι εγραψα πριν ενα post το οποιο εξαφανιστηκε! μηπως εχω αρχισει και τα χανω; anyway Πενυ ευχαριστουμε παρα πολυ για την προταση, αλλα εγω δεν οδηγω, οποτε ειναι πολυ δυσκολο. για τις μπομπο σου εγραψα διπλα. χαιρομαι που σας αρεσε. σας βαζω και τη λαμπαδα στο περιπου γιατι ειναι κρεμασμενη στο ταβανι και γυρναει συνεχεια απο την αλλη. αυτες ηταν οι καλυτερες φωτο που μπορεσα να βγαλω.

009-1.jpg

008.jpg

οι παγωτατζηδες χρεωνουν με το κομματι 1 ευρω συνηθως. το θεμα ειναι ποιος τους ελεγχει. μια φιλη ειχε βρει εναν πλανοδιο σε ενα παρκο και της πηρε 250 ευρω ανεξαρτητου ποσοτητας. αν σε ενδιαφερει να τη ρωτησω μηπως εχει κρατησει το τηλεφωνο του.

Πολύ θα με ενδιέφερε. Να σου πω, 1 ευρώ το κομμάτι δεν μου φαίνεται και πολυ ακριβό...

Άπαιχτη και η λαμπάδα!!!

Μαριλίνα,μια και μένεις στην Καλλιθέα,πήγες να δεις στην Passarella για γλυκάκια??Έχει πολύ πρωτότυπα πράγματα,από τιμές βέβαια δεν ξέρω,αλλά από γεύση σκίζουν!

Και από τιμές καλά είναι. Τουλάχιστον ήτανε όταν πήραμε για την βάφτιση του γιου μας...

αν ειναι ετσι δεν με βολευει, γιατι θα πρεπει να την κυνηγαω συνεχεια.

Πως σε καταλαβαίνω... τα terrible twos σκέφτομαι και με την κόρη μου... που θα έρθουν...

υπαρχουν παιδοτοποι που κρατανε και μωρα, αλλα δεν ξερω κανεναν εκτος της περιοχης μου. και στον εθνικο κηπο που ειπατε, παλι θα τρεχω απο πισω της. θα κοιταξω μηπως παρει κανενα ρεπο ο αντρας μου εκεινη την ημερα και φερω μονο τον Νικο.

Από ότι ξέρω, όταν πηγαίναμε τον γιο μου σε παιδότοπο, τα προσέχανε όταν δεν είχανε πολλά παιδιά. Είχαμε πάει όταν ήτανε 2,5 σε παιδότοπο και τον είχανε σαν μπιμπελό οι κοπέλες... αλλά είχανε μόνο άλλα 3-4 παιδάκια...

Άννα έχεις δίκιο και στον Εθνικό κήπο θα τα κυνηγάμε και θα μας βγει ξινό και μπορεί και να χτυπήσουν κιόλας..

Καληνύχτα!

Και όχι απλά τα κυνηγάς, επιπλέον δεν απολαμβάνεις κουβεντούλα, άσε που υπάρχουνε και πολλά "στενάκια" να στρίψουνε και να τρέχεις...

Ο παιδότοπος στο mall που λέτε που είναι;; Στον Άγ. Δημήτριο ή στη Νερατζιώτισσα; Να τον έχουμε στα υπόψιν;;

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

ο παιδοτοπος που λεμε ειναι στο metro mall στον Αγιο Δημητριο.

για τον παγωτατζη εστειλα μηνυμα τωρα στη φιλη μου μηπως εχει κρατησει το τηλ. του

αν δεις κι εσυ κανεναν πουθενα, ρωτα τον. ολοι πια πανε και σε βαφτισεις.

Τελεια και η λαμπάδα!!!Ανυπομονώ να τα δω όλα μαζί!!! Οσο για τα κουφετα....απαπα διαδικασία.....Μάλλον άλλαξα γνώμη ή μηπως να αρχίζω να δένω από τώρα?

ας ερθει με το καλο η ωρα και στις φτιαχνω κι εγω, μην ανησυχεις. μπορει να ειναι και υπερβολη το συρματακι που βαζω, αλλα θελω να ειμαι σιγουρη. φοβαμαι πως οι καλεσμενοι θα τα βρουν δυσκολα αν θελησουν να φανε τα κουφετα. χαχαχα! και ειναι πεντανοστιμα τα ατιμα!

Διαφημίσεις

Μαριλινα τον βρηκαμε τον παγωτατζη! τον λενε Θεολογο και το τηλ. ειναι 210-4413625.

στη φιλη μου ειχε παρει 250 ευρω, ασχετα με το ποσα παγωτα εδωσε. και ειχε ειδικο καροτσακι για τις βαφτισεις σε ρετρο στυλ.

Καλημέρα κορίτσια!!

Άννα,η λαμπάδα σου είναι ό,τι ομορφότερο έχω δει!Αν την αγόραζες από μαγαζί θα στην χρέωναν υπερβολικά.Και θα σας μείνει και η υπέροχη κούκλα!

Λοιπόν,πρέπει να μου δώσουν όσκαρ γκαντεμιάς!!Η κοπέλα που είχε έρθει να βοηθήσει την θεία μου με την μάνα μου,έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη.

Μιλήσαμε με την κυρία που μας την είχε συστήσει και μας το είπε.Και στην θεία μου βέβαια είχε πει το κορίτσι ότι έπαιρνε χάπια και ο αδερφός της είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας,αλλά ήταν σχετικά καλά και οι δυο.Πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω ξεκρέμαστη,εκτός αν μπορέσει να έρθει η μάνα της.

Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να πετάξω την μάνα μου από το μπαλκόνι,μαζί με τον αναπνευστήρα,γιατί εκείνη γυρνούσε συνέχεια όπου γούσταρε,ενώ εγώ για να πάω κάπου πρέπει να το σχεδιάζω έναν μήνα.:mad:

Κουκλες τι κάνετε??Εγώ είπα να φτιάξω ένα cheesecake και το κανα μαπα μαλλον.Δεν βρήκα στο σουπερ κοντά μου μαρμελάδα βύσσινο και πήρα γλυκό βυσσινο.Τώρα που πηγα να το δω το σιρόπι το ρουφηξε η σαντυγι και εμειναν μόνο τα βύσσινα.Παλι μ@@@@κια έκανα!!Και όλα αυτά επείδή βαριομουν να πάω σε άλλο σουπερ μαρκετ.

Από Τρίτη αρχίζω απογραφή τα κεφάλια μεσα λοιπόν για δέκα μέρες!!

Χριστίνακι ελπίζω να την βρεις την άκρη σου με την κοπέλα που θα προσεχει τη μαμα σου και να τα καταφέρεις να κατέβεις!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αν δεν τρώγεται το γλυκό,θα έρθω να το φάω εγώ!Δεν με προβληματίζουν τέτοιες λεπτομέρειες!

Τί απογραφή είναι αυτή??Να υποθέσω όχι η γνωστή,του πληθυσμού που αρχίζει τώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...