Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν,θα έρθω ή 9 ή 10 Ιουνίου.Πιο μπροστά δεν μπορώ δυστυχώς,γιατί έχω να κάνω κάτι χαρτιά για την νοσηλεία της μαμάς μου,που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μην γελάσετε,αλλά στις 8 του μηνός πρέπει να πάρω τηλ μια συγγενή μου στην Αθήνα και να φανεί το νούμερο του σπιτιού μου.Βλέπετε,έρχομαι πάντα κρυφά,γιατί οι μέρες είναι τόσο λίγες, που αν πάω σε όλο το σόι,δεν θα δω καθόλου τον Χάρη.

Όχι καλέ,θα έρθω σίγουρα,γιατί έχουν περάσει και τόσοι μήνες πια.Μη νομίζεις ότι είναι και εύκολο για μένα,πρέπει να βρω και άνθρωπο να έρθει να βοηθήσει με την μάνα μου και ένα σωρό άλλα.Άσε που όσο μεγαλώνω, τόσο πιο δύσκολα ξεκουνιέμαι από την θέση μου.

Διαφημίσεις

marilina γεια σου!!!κλωσηρθες και σε αυτο το παρεακι γιατι οπως σωστα καταλαβες ειμαι η πρωην markella's mommy και πλεον μαμα και του ιωαννη!!!!να σου ζησει και η κορουλα!!!!

μαρα τρελιαρα!!!!εισαι τοσο κοντα μου?αγιο δημητριο μενουμε!!!!πως πανε οι ετοιμασιες?

αννουλα μου, ταλενταρα, τι τελεια μπομπο ειναι αυτη?

cristina αντε με το καλο να ερθεις αλλα επιστρεφουμε στις 14/6, θα σε προλαβουμε?

σαντυ χαιρομαι που σε βολευει το metro mall. η αννα δε μας ειπε,ή μας ειπε και μου διεφυγε???

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

το σκεφτομαι ακομα. απο το μοναστηρακι πρεπει να παρω και τα 2 μετρο για να ερθω;

ο παιδοτοπος αυτος φανταζομαι ειναι κανονικος. δηλαδη θα εχουμε οπτικη επαφη με τα παιδια μας. δεν θα τα αφησουμε και θα παμε αλλου;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τις βολεύει το συγκεκριμένο μέρος,αλλά δεν θα είσαι εσύ εκεί,που σε βολεύει πιο πολύ απ'όλες!

Δε νομίζω να σε προλάβω πάντως,5 μέρες κάθομαι όλες κι όλες,σαν την άδεια που έχουν οι ισοβίτες!!!Αλλά αυτοί έχουν και την ευκαιρία να το σκάσουν,εγώ πρέπει να γυρίσω στην βάση μου θέλω δεν θέλω!

Διαφημίσεις

πρεπει να παρεις και τους δυο συρμους. ειναι πολυ ευκολο ομως. θα κατσουμε να πιουμε καφε ακριβως εκει που θα παιζουν, αυτο μου αρεσει. οτι μπορω να τη βλεπω ανα πασα στιγμη και οτι αν δεν παει ο γονιος να ζητησει το παιδι του δεν το αφηνουν να βγει. δεν ειναι και πολυ μεγαλος παιδοτοπος αλλα ειναι ωραια και της μαρκελλας της αρεσει πολυ!!!

δε νομιζω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη, θα σε γελασω.μαλλον οχι ομως. εχει τριγυρω διαφορα παιχνιδια που μπορει να κανει, αυτοκινητακια και τετοια. δεν εχω βρει παντως κανεναν παιδοτοπο να τα κρατανε οι κοπελες τα μωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...