Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν,θα έρθω ή 9 ή 10 Ιουνίου.Πιο μπροστά δεν μπορώ δυστυχώς,γιατί έχω να κάνω κάτι χαρτιά για την νοσηλεία της μαμάς μου,που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και μην γελάσετε,αλλά στις 8 του μηνός πρέπει να πάρω τηλ μια συγγενή μου στην Αθήνα και να φανεί το νούμερο του σπιτιού μου.Βλέπετε,έρχομαι πάντα κρυφά,γιατί οι μέρες είναι τόσο λίγες, που αν πάω σε όλο το σόι,δεν θα δω καθόλου τον Χάρη.

Όχι καλέ,θα έρθω σίγουρα,γιατί έχουν περάσει και τόσοι μήνες πια.Μη νομίζεις ότι είναι και εύκολο για μένα,πρέπει να βρω και άνθρωπο να έρθει να βοηθήσει με την μάνα μου και ένα σωρό άλλα.Άσε που όσο μεγαλώνω, τόσο πιο δύσκολα ξεκουνιέμαι από την θέση μου.

Διαφημίσεις

marilina γεια σου!!!κλωσηρθες και σε αυτο το παρεακι γιατι οπως σωστα καταλαβες ειμαι η πρωην markella's mommy και πλεον μαμα και του ιωαννη!!!!να σου ζησει και η κορουλα!!!!

μαρα τρελιαρα!!!!εισαι τοσο κοντα μου?αγιο δημητριο μενουμε!!!!πως πανε οι ετοιμασιες?

αννουλα μου, ταλενταρα, τι τελεια μπομπο ειναι αυτη?

cristina αντε με το καλο να ερθεις αλλα επιστρεφουμε στις 14/6, θα σε προλαβουμε?

σαντυ χαιρομαι που σε βολευει το metro mall. η αννα δε μας ειπε,ή μας ειπε και μου διεφυγε???

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

το σκεφτομαι ακομα. απο το μοναστηρακι πρεπει να παρω και τα 2 μετρο για να ερθω;

ο παιδοτοπος αυτος φανταζομαι ειναι κανονικος. δηλαδη θα εχουμε οπτικη επαφη με τα παιδια μας. δεν θα τα αφησουμε και θα παμε αλλου;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τις βολεύει το συγκεκριμένο μέρος,αλλά δεν θα είσαι εσύ εκεί,που σε βολεύει πιο πολύ απ'όλες!

Δε νομίζω να σε προλάβω πάντως,5 μέρες κάθομαι όλες κι όλες,σαν την άδεια που έχουν οι ισοβίτες!!!Αλλά αυτοί έχουν και την ευκαιρία να το σκάσουν,εγώ πρέπει να γυρίσω στην βάση μου θέλω δεν θέλω!

Διαφημίσεις

πρεπει να παρεις και τους δυο συρμους. ειναι πολυ ευκολο ομως. θα κατσουμε να πιουμε καφε ακριβως εκει που θα παιζουν, αυτο μου αρεσει. οτι μπορω να τη βλεπω ανα πασα στιγμη και οτι αν δεν παει ο γονιος να ζητησει το παιδι του δεν το αφηνουν να βγει. δεν ειναι και πολυ μεγαλος παιδοτοπος αλλα ειναι ωραια και της μαρκελλας της αρεσει πολυ!!!

δε νομιζω, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη, θα σε γελασω.μαλλον οχι ομως. εχει τριγυρω διαφορα παιχνιδια που μπορει να κανει, αυτοκινητακια και τετοια. δεν εχω βρει παντως κανεναν παιδοτοπο να τα κρατανε οι κοπελες τα μωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...