Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!Λοιπόν,όταν έρθω(το βλέπω για μετά τις 8 Ιουνίου,γιατί πριν έχω ένα σωρό μπλεξίματα),θα με βόλευε πολύ αυτό που είπε η Χριστίνα στον Αγ.Δημήτριο,γιατί έτσι θα μπορούσε να φύγει και ο Χάρης και να με αφήσει πολλές ώρες στην ησυχία μου.Και φυσικά νότιες περιοχές βολεύουν,αλλά είναι δύσκολα για εσάς.Αν πάμε κέντρο,που πολύ θα ήθελα,νομίζω ότι θα παρκάρει κάπου παραδίπλα και θα με περιμένει με το ρολόι στο χέρι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

opoia paei metro mall na moy steilei pimi Gιατι το γραφειο μ ειναι διπλα και λεω να πεταχτω να της κανω κουκου τζα

κριστιν..μην ανοιγεσΑΙ εσυ./..12 ιουνιου 8α εισαι αυλιδα λεμε οποτε μην κανονιζεις ραντεβουδάκια! στειλε μου ενα μαιλ στο [email protected] γιατι κατιτις 8ελω να σε ρωτηξω

dZJip3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Μόλις είδα ότι υπάρχει το συγκεκριμένο καφέ και μπήκα κι εγώ!

Βαφτίζουμε την κόρη μας στις 28 Μαΐου και ήθελα να ρωτήσω για γλυκάκι τι θα προτείνατε; Για μπαλόνια; Μια μεγάλη σύνθεση ή πολλές μικρές;;

Επίσης, φόρεμα για εσάς που βαφτίσατε εδώ κοντά που βρήκατε;;

Από ότι καταλάβατε είμαι χαμένη στο διάστημα με αυτά τα θέματα... και παρατήρησα ότι ο καιρός περνάει πολύ...

beloved,

ήθελα να σε ρωτήσω: Είσαι η πρώην Markellas mommy ή κάπως έτσι; Αν ναι σε θυμάμαι γιατί γράφαμε στο "Θέλω να μείνω έγκυος", εσύ έμεινες, εμένα ήτανε μούφα και πήρα τη θέση σου στη λίστα της fotinip και τον επόμενο μήνα... τσουπ... να η κόρη μου... πολύ γουρλίδικη η θέση αυτή!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπερα Μαριλινα. να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο η βαπτιση σας. δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι, εγω εκλεισα για γλυκο μικρα μακαρον στα χρωματα της βαπτισης μας περασμενα σε στικακι, απο εδω http://www.sweet-corner.gr/default.asp?catid=11. κοστιζουν 1 ευρω/τεμ. κι αν δεν τα θες με στικακι, η τιμη ειναι 0,80 ευρω/τεμ. εχει κι αλλα πολυ ωραια γλυκα και σε καλες τιμες. για μπαλονια ξερω δυο μαγαζια εδω στη περιοχη μου, αλλα δεν ξερω αν σε βολευει. καλο ειναι να ρωτησεις κιολας στην εκκλησια, γιατι π.χ. στη δικη μας τα απαγορεύσανε. παντως νομιζω οτι πολλες μικρες συνθεσεις θα ειναι πιο ομορφες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα Μαριλίνα, καλωσήρθες στην παρέα μας! Ναι, η Μarkella 's mommy είναι η beloved!

Λοιπόν όσο αφορά τη βάφτισή σου! Εγώ έχω βαφτίσει το γιο μου τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά είμαι εδώ γιατί βαφτίζουν οι φίλες μου.

Σκέφτεσαι να φτιάξεις κάτι μόνη σου ή να πάρεις έτοιμα γλυκά? Eίσαι Αθήνα? Υποθέτω ότι θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα προφιτερόλ ή παστάκια (τα οποία, αν και κλασικά, τα τσακίζουμε όλοι.) Η Κornilia για τη βάφτισή της έχει κλείσει χρυσά μακαρόν σε ξυλάκι. Τα δοκίμασε και της άρεσαν πολύ! Αν θέλεις να φτιάξεις εσύ κάτι, τελευταία συνηθίζονται τα γλυκά του κουταλιού σε όμορφα στολισμένα βαζάκια (θα κάνει η beloved). Eπίσης πολλές κοπέλες κάνουν cupcakes στολισμένα με ζαχαρόπαστα, αυτά έκανα κι εγώ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Φυσικά μπορείς να τα πάρεις έτοιμα, είναι εντυπωσιακά αλλά όμως ακριβούτσικα, ειδικά αν έχουν τρισδιάστατη διακόσμηση. Ωστόσο κάποιοι ίσως πουν ότι παραμένουν απλά κεϊκάκια.. Μπαλόνια για την εκκλησία εννοείς ή για το τραπέζι, αν κάνεις? Για την εκκλησία συνήθως προτιμούνται μεγάλες συνθέσεις, αλλά είναι και θέμα γούστου. Για φόρεμα δεν έχω να σου προτείνω, γιατί τα δικά μου μού τα ράβει η μαμά μου.

Έχεις κάποιο θέμα στη βάφτιση?

EkcAp3.png

ευχαριστωωωωω! εχω αγχωθει βεβαια λιγο, καθως θελει πολλη δουλεια η καθε μια και φοβαμαι οτι θα τρεχω και δεν θα φτανω στο τελος. τελοσπαντων, ελπιζω να παρω το κολαϊ αυριο και να δουλεψω σε πιο γρηγορους ρυθμους. ειναι και η λαμπαδα ετοιμη. αυτη κι αν μας εβγαλε τη ψυχη! στην αρχη ειχαμε θεμα με τη κουκλα που ηταν βαρια κι επεφτε πανω απο το κερι, μετα ηρθε και το μεγα βασανο. τα τουλια! να πρεπει να τα κοντυνουμε και να μην κοβονται ισια με τιποτα. για καλη μας τυχη εχω κατι γαντζακια στο ταβανι του παιδικου, που εχω κρεμασει κατι ζωακια και την κρεμασαμε απο κει και ηρθαν τα τουλια στο υψος μας και μπορεσαμε μετα απο πολυ κοπο να τη συνεφερουμε. εχει γινει κι αυτη πολυ ωραια, αλλα φωτο αυριο γιατι κοιμουνται τα ταλιμπανακια μου τωρα.

Διαφημίσεις

Τις δαντελίτσες τις έκοψες μόνη ή τις πήρες έτοιμες κομμένες?

τις ειχε η αδερφη μου απο το γαμο της σε μεγαλα τετραγωνα και της κοψαμε μονες μας σε πιο μικρα

kornilia,

η μπομπονιέρα σου είναι απίθανη!!!!! Από ότι κατάλαβα εσύ τη φτιάχνεις;; μιλάμε για πολύ χρυσοχέρα.

Πολύ ωραία τα μακαρόν. Και το ζαχαροπλαστείο φαίνεται απίθανο, αλλά μένω Καλλιθέα και δεν πολυβολεύομαι... Θα το ψάξω για κάτι καλό κι εδώ. Σκέφτηκα και το παγωτό με τον παγωτατζή, αλλά φοβάμαι ότι θα βγει πολύ ακριβό...

glitter,

όχι δεν θα φτιάξω κάτι μόνη μου. Επιχείρησα μία πρώτη δόση γλυκό κουταλιού κυδώνι, αλλά το βρήκα πολύ χρονοβόρο και δύσκολο!!

Μπαλόνια θα τα έχω και στην εκκλησία και στο τραπέζι μετά. Στον γιο μου έκανε η νονά του μία μεγάλη σύνθεση και στη συνέχεια την πήραμε στο τραπέζι και τη διαλύσαμε και, φυσικά, τα μοιράστηκαν τα πιτσιρίκια...

Πολύ χάρηκα που βρήκα αυτό το καφέ... είναι πολύ ωραία η ανταλλαγή απόψεων!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

ευχαριστω για τα καλα σου λογια. οι παγωτατζηδες χρεωνουν με το κομματι 1 ευρω συνηθως. το θεμα ειναι ποιος τους ελεγχει. μια φιλη ειχε βρει εναν πλανοδιο σε ενα παρκο και της πηρε 250 ευρω ανεξαρτητου ποσοτητας. αν σε ενδιαφερει να τη ρωτησω μηπως εχει κρατησει το τηλεφωνο του.

Επανήλθα!!!Άννα,όπως σου είπα και δίπλα,η μπομπό βγήκε τέλεια!!Η δαντέλα μου αρέσει πάρα πολύ και ταιριάζει απόλυτα με τα αγγελάκια!

Οι 5-10 πρώτες είναι πιο δύσκολες,μετά θα τους πάρεις τον αέρα και θα τις φτιάχνεις πιο γρήγορα.Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω,μια και ψοφάω για τέτοια,αλλά τί να κάνουμε που είμαστε μακριά...

Μάρα έχεις mail και στείλε μου το τηλ σου να σε πάρω να βρεθούμε.Περνάω από εκεί καθημερινά.

Μαριλίνα,μια και μένεις στην Καλλιθέα,πήγες να δεις στην Passarella για γλυκάκια??Έχει πολύ πρωτότυπα πράγματα,από τιμές βέβαια δεν ξέρω,αλλά από γεύση σκίζουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...