Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τσούπρες!!Πώς είστε??

Πρέπει να στρωθώ οπωσδήποτε και να αθροίσω τις αποδείξεις για την φορολογική δήλωση.Το αναβάλλω τόσο καιρό και έμειναν 2 μέρες.Φυσικά δεν μου έστειλαν τις δηλώσεις,για να μην ξοδέψουν χαρτί υποθέτω,αλλά ευτυχώς την κάνω ηλεκτρονικά και έτσι δεν θα τρέχω.Και βαριέμαι....

Καλημερα κουκλιτσες μου!!! Τι κάνετε? Βλέπω κανονίζετε συναντηση...Αχ να μην μένω λίγο πιο κοντά σας να έρθω και εγώ....Δυστηχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί Δευτέρα θα πρέπει να ανεβω ούτως ή αλλως για τον γιατρό και θα μου πέσει πολύ να ανεβω και το Σαββατο.Από την άλλη τι να κανω τον Κωσταντή οεο?????Για μενα είναι σχεδόν δυο ώρες ταξίδι για να πω ότι ανεβαίνω Αθήνα.Και μόνη μου με το παιδί στον προαστιακο λίγο δύσκολο...Απ την άλλη δεν υπάρχει κάποιος πρόθυμος να μου τον κρατήσει.Ξερετε μετά έχουμε το γνωστό "το παιδί σου...." που δεν το μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ!!!Να μου πείτε τι ώρα θα πατε να φτιάξω και εγώ έναν καφέ και να τον πινω από εδώ...χαχαχα

Σήμερα πηγα και έκανα κάτι εξετάσεις μικροβιολογικές.Από περιέργεια ρώτησα περιπου το κοστος (τι το θελα) 280?!!!!!Μου ήρθε η σκουφια γύρω!!!!

Συν 150 αυχενική PAPP A

Συν 75 η επίσκεψη του γιατρου

Συνολο 600? αυτή η επισκεψη μου στο γιατρό!!!!Τζιζ!!!!

Χριστινιώ και εγώ αυτό θα κανω τις επόμενες μερες θα αθροίζω αποδείξεις!!!!Με περιμένει ένας πάκος!!!Και βαριεμαι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μήπως ξέρει καμιά τί γίνεται αν έχεις παραπάνω αποδείξεις από το υποχρεωτικό όριο?Πετυχαίνεις μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή ή δεν έχει σημασία??Κάνω πάντα μόνη μου την δήλωση,μια και είναι πολύ απλή διαδικασία και δεν έχω λογιστή να ρωτήσω.

Χριστινακι δεν εχω ιδεα. ρωτα καλυτερα ενα λογιστη μη σου γυρισει μπουμερανγκ. εγω εχω φτιαξει ενα εξελακι και τις περναω καθημερινα, οποτε οταν ερχεται η ωρα της δηλωσης τα αθροιζει το προγραμμα και τελος. Πενυ η συναντηση κανονιζεται για το επομενο Σαββατο 14/5. το πιο πιθανο ειναι να παρουμε κι εμεις τα παιδια μας και μπορουμε να παμε καπου Πειραια για να μην ανεβαινεις ως την Αθηνα αν θες. δες το και πες μας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα μου πολύ θα το θελα αλλά δεν το βλέπω!!!! Ετσι μην σας βγάζω και απ΄το πρόγραμμα σας. Μπορεί καμια φορά τωρα που θα ανεβαίνω για τον γιατρό να ανεβω από το πρωί και να κανονίσουμε τότα συναντηση αν μπορείτε και εσείς βέβαια!!

Χριστινάκι οι αποδείξεις δεν πρεπει να περάσουν το εισόδημα που δηλώνεις και οι αποδείξεις από γιατρούς ,ασφάλειες ζωής κλπ μπαινουν χωριστά γιατί εκπιπτουν. Φοροαπαλλαγη δεν πετυχαίνεις ούτως ή αλλως απλά για ενα άλφα εισόδημα πρέπει να έχεις συγκεκριμένο ποσό αποδείξεων αλλιώς θα σου ρθει να πληρώσεις φόρο.Τουλαχιστον έτσι έχω ακουσει απο τις ειδήσεις και τις πρωινές εκπομπες. Μην σε πάρω και στον λαιμό μου πάντως κρατάω μια επιφύλαξη...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Άκου εκεί να μην έχεις φοροαπαλλαγή και απλά να μην πληρώνεις φόρο...

Δεν φτάνει που μας έκαναν τόσες περικοπές,να πρέπει να πληρώσεις και φόρο,αν δεν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ένα σωρό πράγματα και να συγκεντρώσεις αποδείξεις.Υπάρχει κάτι πιο παράλογο?

Kαλησπέρα!!! Εδώ είμαι κι εγώ! Έχω καταπιαστεί με το άλμπουμ της βάφτισης που φτιάχνω για τους γονείς μου τελευταία και επιτέλους κοντεύω να το τελειώσω! Γίνεται πολύ ωραίο, ελπίζω να τους αρέσει! Μπήκα στον πειρασμό να το κρατήσω για μας, χαχα!

Για το μεθεπόμενο Σάββατο 14 Μάη κατά πάσα πιθανότητα μπορώ κι εγώ να βρεθούμε! Αν πάμε σε κανέναν παιδότοπο, θα πάρω κι εγώ το παιδί. Αν πάμε σε καφετέρια, δε θα με συνοδεύσει!

EkcAp3.png

εννοειται πως για να τους παρω μαζι μου, θα παμε σε παιδοτοπο. για τη μικρη περισσοτερο. ο Νικος ειναι πια μεγαλος και καθεται μια χαρα ησυχος με ενα ποτηρι χυμο. πρεπει να ορισουμε και περιοχη, ωστε να ειναι ευκολη η προσβαση για ολες μας αφου θα εχουμε και τα παιδια μαζι μας. εγω εκτος απο δω δεν ξερω αλλο παιδοτοπο. θα κανω μια διαδικτυακη ερευνα και θα σας πω.

Γεια σας!Τι κανετε κοριτσακια?Καφεδακι βλέπωωω??Εγω παλι θα ειμαι απουσα αφου δεν εχω ανθρωπο να μεινει με τη μικρη κ δεν μπορω κ να την παρω και μαζι μου...που θα παει ομως θα μεγαλωσουμε κ μεις κ θα οργωνουμε τις περιοχες!!!

Εγω ψιλοχαθηκα γιατι εχω πολυυυυ συμμαζεμα κ καθαρισμα κ μεσα σε ολα πρεπει να κατεβασω καλοκαιρινα-να ανεβασω χειμωνιατικα ρουχα!Ουφφφφ!!!Μεχρι στιγμης εβαλα 5 πλυντηρια κ σιδερωσα τα τρια.Τωρα παω για τα αλλα δυο...

Ελπιζω εσεις να περνατε πιο ευχαριστα αυτες τις ζεστες απογευματινες ωρες..

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Nαι καλό θα ήταν κάπου με εύκολη πρόσβαση και ιδανικά να βολεύει και το μετρό! Κι εγώ σε καφετέρεια δεν τον παίρνω με τίποτα, εκτός αν θέλω να είμαι μονίμως όρθια και να τον κυνηγάω!

Πόπη δεν παλεύεται το σίδερο με τη ζέστη και πόσο μάλλον πλυντήρια σερί! Εμείς πήγαμε μια βολτίτσα για ψώνια τώρα το απόγευμα. Πολλά παιδάκια έξω, χαμός!

EkcAp3.png

αν δεν εχω τα παιδια παω οπου θελετε. αν εχω τα παιδια παω μεχρι Μοναστηρακι που παει ο ηλεκτρικος, γιατι απο εκει και πανω μπλεκω και με μετρο λογω εργων και η μικρη δεν ειναι για πολλα-πολλα, ειδικα στην επιστροφη που θα ειναι και κουρασμενη. απο την αλλη, αν ειναι να παμε σε παιδοτοπο, δεν πρεπει καποια απο εμας να εχει ξαναπαει για να ξερουμε πως ειναι τα πραγματα; γιατι εδω διπλα ειναι ενας που η κοπελα δεν προσεχει την Ελενη, γιατι ειναι μια και πρεπει να εχει το νου της τα πιο μεγαλα παιδια. δεν ξερω, εχω μπερδευτει.

αν δεν εχω τα παιδια παω οπου θελετε. αν εχω τα παιδια παω μεχρι Μοναστηρακι που παει ο ηλεκτρικος, γιατι απο εκει και πανω μπλεκω και με μετρο λογω εργων και η μικρη δεν ειναι για πολλα-πολλα, ειδικα στην επιστροφη που θα ειναι και κουρασμενη. απο την αλλη, αν ειναι να παμε σε παιδοτοπο, δεν πρεπει καποια απο εμας να εχει ξαναπαει για να ξερουμε πως ειναι τα πραγματα; γιατι εδω διπλα ειναι ενας που η κοπελα δεν προσεχει την Ελενη, γιατι ειναι μια και πρεπει να εχει το νου της τα πιο μεγαλα παιδια. δεν ξερω, εχω μπερδευτει.

Nαι, λέγοντας μετρό εννοώ και το τρένο!

Σ' αυτό που λες για τους παιδότοπους, σαν να έχεις δίκιο... Νομίζω πως στους πιο πολλούς πρέπει να τα προσέχουν οι γονείς ή κάνω λάθος? Ουφ, τρέχα γύρευε!

EkcAp3.png

Kαλημέρα! Εμένα με βολεύει, γιατί θα πάρω μετρό ούτως ή άλλως ως το Σύνταγμα και από εκεί την άλλη γραμμή μετρό για τον Άγ. Δημήτριο. Όμως το μετρό μάλλον δε βολεύει την Άννα, οπότε αν δε βρούμε κάτι άλλο, ας κοιτάξουμε και τον Εθνικό Κήπο! Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, θα τρέξουν και τα παιδιά! Ο Ιωάννης περπατάει? Κάτσε να δούμε μήπως έχει και η Άννα κάποια πρόταση και ψάχνω κι εγώ.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...