Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρααααα!!!Καλο μήναααα!!!

Τι έγινε τον πιάσαμε τον Μαη? Εμείς τώρα μαζευτηκαμε!!

Το πρωί στολίσαμε τη βάφτιση με τον άντρα μου, ευτυχώς πήγαν όλα καλά αν και έιχα ένα αγχος για τον καιρό!!Πάλι καλά που δεν έβρεξε γιατί θα μας τα έκανε όλα μανταρα. Μετά πήγαμε και φάγαμε σε ένα φοβερο εστιατοριο στο Λουτράκι τα δυο μας πάνω στο κύμα.Πολύ ατμοσφαιρικό σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι. Το ευχαριστήθηκα!!Από την άλλη ο γιος μου με την γιαγιά του πιάνουν το Μαη οι δυο τους και το χουν ρίξει στις βολτες.

Καλά μιλάμε όχι μόνο έχω ξεκινήσει και πίνω μπύρα εκεί που δεν δοκίμαζα καν αλλά εχω αρχίσει και έχω αποψη κιόλας στο θέμα!!!

Αυτά τα νέα μας!!Τα δικά σας?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλό μήνα κορίτσια!!!

Πού εξαφανιστήκατε??Πένυ,πολύ χαίρομαι που ήταν όλα ωραία στην πρώτη σου βάφτιση και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλές ακόμη!!Να μας πεις και τί έκανες,αν δεν βάλεις φωτό.

Διαφημίσεις

Γεια σας! Κι εμείς αργήσαμε να μαζευτούμε! Πιάσαμε το Μάη σε ένα άλσος εδώ κοντά, μετά πήγαμε για φαγητό και το απόγευμα στη νονά-ξαδέρφη μου που είχε γενέθλια και τσακίσαμε μια θεσπέσια τούρτα σοκολάτα σε σχήμα κορμού ξύλου, κόλαση!

Πένυ τέλεια αυτά που έφτιαξες! Πολλά συγχαρητήρια!!

EkcAp3.png

Φιλεναδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς!!!!Γύρισα!:D:D:D

Φτάσαμε Αθήνα σήμερα τα ξημερώματα στις 04.00(είμαι κουνουπίδι απο τη νύστα,μπήκα απλα να δώσω το παρόν;))

Ειπα να δω λιγάκι τα νεα σας αλλά μου ειστε κ πολυλογούδες!Διαβασα κάπου 10 σελίδες,με συνταγές,ευχές,φορουμτσακωμούς(?),βροχές,ιώσεις αλλά πανω απο ολα πολύ γέλιο!!

Ααα!Χρόνια πολλά και πάλι και καλό μήνα!

Λοιπόν σας γραφω λιγα πραγματάκια γιατί πρεπει να κοιμηθώ,αρχισα να ζαλίζομαι απο την κούραση:(

Γενικά,περάσαμε πολυ όμορφα στην πατρίδα χιχι!Το μωρό ξετρέλανε τους πάντες.Εχει πλεον 2,5 δοντάκια(!) και λεει διάφορα-ατα,παπα,μαμα,μπαμπα και ψιλοστεκεται ορθια για λιγακι, υπο επιβλεψη φυσικα!

Η βαφτιση ηταν λιγο δραμα γιατι απο το πολυ λαδι το μωρο αρχισε να ουρλιαζει μεχρι λυγμων και νομιζα θα μου μεινει:shock::shock:(δεν ειναι σαλατα βρε πατερ το μωρο,φτανει πια με το λαδι!:mad::-x)

Συγκινήθηκα και απο πανω,κλαιγαμε οικογενειακως...

Απο ο,τι μου ειπαν,ολα αρεσαν σε ολους(μπομπο,γλυκα κτλ).

Φωτογραφιες μετα τη βαπτιση βγηκαμε ελαχιστες κ αυτες με το μωρο με μισοκλειστα πρησμενα ματακια...αφου ετρεμε απο το κλαμα το πουλακι μου:(:(

Μετα οι μερες κυλησαν πολυ γρηγορα,απο το σπιτι της μιας γιαγιας στο αλλο κ τουμπαλιν.

Οταν πηγαιναμε εβρεχε και τις 8,5ωρες και ηταν πολυ κουραστικο.Χθες ευτυχως ειχε καλο καιρο αλλα η μεση μου ειναι σαν σιγμα τελικο γιατι απο τα πολλα μπαγκαζια καθομουν 9 ωριτσες στραβα...νομιζα θα επεστρεφα με λιγοτερα αλλα δεν το χωραει ο νους σας το τι χωρεσε ενα αυτοκινητο.

Το σπιτι μου ειναι λες κ εσκασε βομβα και απο πανω η μικρη εμαθε στις αγκαλιες κ εγινε γκρινιαρα...

Κατα τα αλλα,χαιρομαι που γυρισα στη βαση μου κ ανυπομονω να ξαναβρω τους ρυθμους μου εδω

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας κ που δεν με ξεχασατε;)

(σορυ αλλα παω να την πεσω,καληνυχτα!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Kαλωσήρθες Ποπάκι και να σου ζήσει η νεοφώτιστη Ιωάννα! Ξεκουράσου και περιμένουμε αύριο τις λεπτομέρειες! Πολύ κλάμα η μικρή ε? Το πουλάκι μου... Αχ κι ο δικός μου πολύ έκλαιγε και μου είχε φανεί ατέλειωτη η βάφτιση, μου φαίνεται όλοι ευχαριστιούνται στις βαφτίσεις εκτός από τα μωράκια!

EkcAp3.png

Γεια σου Ποπη!!Να σου ζήσει η Ιωαννα σου πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη να είναι!!!

Τελικά η βαφτιση του μωρού μας είναι πολύ τραυματικη εμπειρια για όλες τις μαμαδες.Και εγώ στη βάφτιση του Κωσταντή ήμουν ετοιμη να βάλω τα κλάματα έτσι όπως έκανε το πουλάκι μου!!

Λοιπόν έιμαι πολύ χαρούμενη!!Μιλησα με τη μαμα και μου είπε πως της άρεσε πολύ ο στολισμός!Και σε εκείνη και στους καλεσμένους της!!Επιτελους πήγε η καρδια μου στη θέση της πάλι!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

να ανοιξεις λογαριασμο στο facebook κυρια βορεια να τις δεις τις φωτο!!!πενυ μη βαλεις στο φορουμ μπας και μας κανει την τιμη στο φατσοβιβλιο!!!

Για να σκάσεις από την ζήλεια σου,θα σου πω ότι τις είδα πρώτη απ'όλες σας!!!:cool::cool::cool::cool::cool::P:p:p:p

Αντιστέκομαι και θα αντιστέκομαι για καιρό ακόμα(μέχρι να ενδώσω!!)

Για να σκάσεις από την ζήλεια σου,θα σου πω ότι τις είδα πρώτη απ'όλες σας!!!:cool::cool::cool::cool::cool::P:p:p:p

Αντιστέκομαι και θα αντιστέκομαι για καιρό ακόμα(μέχρι να ενδώσω!!)

Αντιστάσου αλλά θα ενδώσεις, πού θα μας πας!!

Καληνύχτα!

Άσε που στο facebook έχω κι εγώ φωτογραφίες από τη δική μας βάφτιση!

EkcAp3.png

καλημερα και καλο μηνα κι απο μενα! εχθες ετρεχα ολη μερα και δεν μπορεσα να μπω καθολου. εκανα σουπερ αλλαγη στα μαλλια που μου αρεσει πολυ! κατα τ' αλλα το σ/κ για μενα ηταν σκετη ταλαιπωρια. ειχα βαφτιση το Σαββατο και γαμο εχθες. και τα δυο με τραπεζι μετα. Ποπη μου καλως ορισες. Να σου ζησει η Ιωαννα σου και να τη δεις οπως επιθυμεις. Οπως θα διαβασες στα προηγουμενα post σε περιμεναμε να γυρισεις για να παμε για κανενα καφεδακι. σου εχω στειλει με πμ κι εσενα προσκληση για την αγγελοβαφτιση μας. θα χαρω πολυ αν μπορεσεις και ερθεις.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...