Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μη μου πείτε ότι στην Αθηνα έχει ήλιο και εδώ βρέχει?????Χαλια ο καιρός...

Τελικά και το φρικασε με πειράζει!!Τα νευρα μου!!!Τι θα τρωω

Αννα πήγατε στις κούνιες? Περασαν ωραία τα παιδάκια?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγαμε και γυρισαμε πριν λιγο. ευτυχως η μικρη περπαταει πιο καλα πλεον και δεν χρειαζεται να ειμαι σκυμμενη συνεχως απο πανω της. μολις γυρισαμε ηπιε το γαλα της και κοιμηθηκε αμεσως. ο μικρος μου εμεινε στον ερωτα του, στη γιαγια να κοιμηθει. πηρα μια στεναχωρια με τον αντρα μου ομως που δεν περιγραφεται. δεν ξερω αν το ακουσατε, επεσε ενα ιδιωτικο αεροπλανο στο Πορτο Χελι και σκοτωθηκαν και οι δυο επιβαινοντες. τον ενα τον ηξερε πολυ καλα ο αντρας μου απο τη δουλεια του. και σαν να μην εφτανε αυτο, εκατσε και κοντα τρεις ωρες παραπανω μεχρι να γινει η πρωτη ερευνα. αν εβγαινε πορισμα οτι δημιουργηθηκε προβλημα λογω καυσιμου, θα ειχε τραβηγματα χοντρα. τουλαχιστον αυτο δεν συνεβει, αλλα το αντρακι μου ειναι χαλια γιατι ενα χρονο τωρα ηταν διπλα διπλα τα υποστεγα τους.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

πηγαμε και γυρισαμε πριν λιγο. ευτυχως η μικρη περπαταει πιο καλα πλεον και δεν χρειαζεται να ειμαι σκυμμενη συνεχως απο πανω της. μολις γυρισαμε ηπιε το γαλα της και κοιμηθηκε αμεσως. ο μικρος μου εμεινε στον ερωτα του, στη γιαγια να κοιμηθει. πηρα μια στεναχωρια με τον αντρα μου ομως που δεν περιγραφεται. δεν ξερω αν το ακουσατε, επεσε ενα ιδιωτικο αεροπλανο στο Πορτο Χελι και σκοτωθηκαν και οι δυο επιβαινοντες. τον ενα τον ηξερε πολυ καλα ο αντρας μου απο τη δουλεια του. και σαν να μην εφτανε αυτο, εκατσε και κοντα τρεις ωρες παραπανω μεχρι να γινει η πρωτη ερευνα. αν εβγαινε πορισμα οτι δημιουργηθηκε προβλημα λογω καυσιμου, θα ειχε τραβηγματα χοντρα. τουλαχιστον αυτο δεν συνεβει, αλλα το αντρακι μου ειναι χαλια γιατι ενα χρονο τωρα ηταν διπλα διπλα τα υποστεγα τους.

Αντε δεν το ειδα.Πωπω...Κριμα οι ανθρωποι

Πάλι καλά που δεν ειχε πρόβλημα το αεροπλάνο και δεν έχει τραβήγματα ο άντρας σου.Λογικό έιναι να έχει παθει σοκ ο άντρας σου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

και ειναι το δευτερο περιστατικο. το πρωτο ηταν πριν κατι μηνες με ενα ελικοπτερο της πολεμικης αεροποριας. εκει δεν εκατσε παραπανω γιατι δεν κανει εκεινος τους ανεφοδιασμους του στρατου, αλλα εκτος οτι εγινε μπροστα στα ματια του, κοντεψε να σκοτωθει γιατι παραλιγο θα επεφτε πανω στο υποστεγο του.

Oύτε εγώ το άκουσα, πολύ λυπάμαι.. Πώς να μη σοκαριστεί ο άνθρωπος, πάλι καλά που δεν τον τρέχουνε παραπάνω!

Εμείς καλά είμαστε, πήγαμε στην παιδική χαρά και έπαιξε ο μικρός. Είχε ωραίο απόγευμα, καθόλου κρύο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

μη σου πω οτι ζεσταθηκα κιολας. ετρεχα συνεχεια πισω απο την Ελενη και μετα πανω κατω στη τσουληθρα. ηρθα και ιδρωσα το απαιδευτο το πλασμα! παντως εχει πολυ πλακα. εμαθε να περπαταει και ηθελε να κατεβει και τη τσουληθρα περπατωντας. μετα καταλαβε οτι θα φαει τα μουτρα της και επεφτε ξαπλωτη και μπρουμυτα.

Γεια σας κορίτσια!

Ούτε εγώ το άκουσα για το αεροπλάνο,βέβαια δεν πολυβλέπω ειδήσεις,γιατί δεν ακούς και τίποτα καλό.Μόνο για το παιδάκι του παπά έμαθα,που είχε τραυματιστεί την Ανάσταση και δεν τα κατάφερε τελικά...

Τί να πει κανείς...

Άννα,τί δουλειά κάνει ο άντρας σου?Έχει σχέση με τον στρατό?

Ευχαριστώ πολύ(αν και δεν πολυτρελαίνομαι με αυτή την προοπτική)!

Ο δικός μου μπορεί να μην είναι γαλαζοαίματος,αλλά δεν είναι τέτοιος φλώρος!!!!:P:p:p

Συγνώμη βρε κορίτσια,αλλά πολύ γελάω με τέτοια!!!Τις καπελαδούρες-αμπαζούρ με κεραίες τις είδατε??Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

Μεταξύ μας,προτιμώ τον μικρό αδερφό.Υποθετικά μπορεί να είναι πιο ασχημούλης(αν και ο μεγάλος χάλασε με τα χρόνια),αλλά είναι πιο μάγκας βρε παιδί μου,πώς να το κάνουμε!!

Άντε πάμε γι'άλλα τώρα!!Και για να πω και την αμαρτία μου,πιστεύω ότι ο γάμος της Χριστίνας μας θα είναι πολύ καλύτερος!!Και θα της μπαίνει και η βέρα στο δάχτυλο!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

φυσικα και θα μου μπαινει η βερα!!!!αφου τη μεγαλωσα 3 μεγεθη!!!!:rolleyes:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

ειναι στο αεροδρομιο των Μεγαρων, εκει που βρισκονται οι αερολεσχες. κανει ανεφοδιασμους σε μικρα ιδιωτικα αεροπλανα. εβαλε καυσιμα και σ' αυτο που επεσε πριν πεταξει. αφηστε κοριτσια ενα ρακος ειναι. ειχε καθημερινη επαφη με τον ανθρωπο.

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου πρεπει να σας αφησω. παω να του κανω αγκαλιτσες. αυτο με τα πμ θα το δω αυριο Χριστινακι νοτιο, γιατι τα εχω ψιλοπαρει αλλα δεν εχω χρονο τωρα να ασχοληθω.

κοριτσακια μου πρεπει να σας αφησω. παω να του κανω αγκαλιτσες. αυτο με τα πμ θα το δω αυριο Χριστινακι νοτιο, γιατι τα εχω ψιλοπαρει αλλα δεν εχω χρονο τωρα να ασχοληθω.

Τί έγινε καλέ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...