Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια! καλε τι χαμος ηταν αυτος; ειμαστε οι γυναικες ωρες ωρες να τιναζεις το γιακα σου. ελπιζω εμεις να μη φτασουμε ποτε σε τετοιο σημειο, γιατι θα στεναχωρηθω πολυ. ειστε το παρεακι μου! φιλια πολλα για μια ομορφη μερα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

αντε το πηρε το κοριτσι ο πριγκηψ! και στο κεφαλακι σου Χριστινακι!

Ευχαριστώ πολύ(αν και δεν πολυτρελαίνομαι με αυτή την προοπτική)!

Ο δικός μου μπορεί να μην είναι γαλαζοαίματος,αλλά δεν είναι τέτοιος φλώρος!!!!:P:p:p

Συγνώμη βρε κορίτσια,αλλά πολύ γελάω με τέτοια!!!Τις καπελαδούρες-αμπαζούρ με κεραίες τις είδατε??Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

Μεταξύ μας,προτιμώ τον μικρό αδερφό.Υποθετικά μπορεί να είναι πιο ασχημούλης(αν και ο μεγάλος χάλασε με τα χρόνια),αλλά είναι πιο μάγκας βρε παιδί μου,πώς να το κάνουμε!!

Άντε πάμε γι'άλλα τώρα!!Και για να πω και την αμαρτία μου,πιστεύω ότι ο γάμος της Χριστίνας μας θα είναι πολύ καλύτερος!!Και θα της μπαίνει και η βέρα στο δάχτυλο!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Και στα δικά σας οι ελεύθερες!

Καλέ τι καπέλο και κακό ήταν αυτό? Πολύ χαζοκάπελα όμως!!

Όσο για τα χθεσινά, τι να πω.. Για γέλια ήταν. Ουδέν σχόλιον.

Άντε να ρίξουμε κι εμείς έναν καυγά, να ανάψουν τα αίματα!

EkcAp3.png

τωρα που το λες Σαντυ εσενα δεν σου ξαναμιλαω γιατι οταν πηγαμε στο Θησειο σου ειπα ποσο μου αρεσε το μηχανηματακι που περνας τη κλωστη στη βελονα και δεν μου το πηρες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Καλά πως κάνουν έτσι για το φιλι της Κειτ και Ουιλλιαμ!!Και τι έγινε πια!!Μου τη δίνουν αυτά!Εχουν και ασχολούνται όλοι μεχρι και με τι κάλτσες θα φοράει η Κειτ,τι θα φάνε,πως θα ναι η τούρτα...μας πρήξανε!!

Εγώ ετοιμάζω το ντεκόρ για την βάφτιση την Κυριακη που θα στολίσω. Αν και το φοβομουν το θέμα τελικά βγήκε πολύ καλο. Θα ανεβάσω φωτό από Δευτέρα να δείτε το στολισμό.Ελπίζω μόνο να μην βρέξει γιατί θα τα κάνει όλα χαλια!!!

Θα δείξει...κοντός ψαλμός....

Σήμερα δεν ήξερα τι να μαγειρέψω.Τελικά ξεπάγωσα αρνί και το κανα φρικασε.Γιαμι!!Ανυπομονώ να γίνει να του αλλάξω τα φώτα.Αχ μόλις συνειδητοποιησα ότι δεν έιχα βάλει αλατι και πιπέρι.Την έκανα την πατάτα....φτου

Εσείς τι φάγατε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι βασιλικής τούρτας!!Αν και τα γλυκά τους είναι ο Θεός να σε φυλάει,αλλά λέμε τώρα...

Εγώ έφτιαξα μια αυτοσχέδια πίτσα με αραβική πίτα,της άπλωσα μπόλικη πάπρικα που μου αρέσει και έβαλα πάνω το τυρί που βάζουμε στα τοστ και λιώνει(κασέρι το λέμε εμείς στην Θεσσαλονίκη και με κοροϊδεύει ο Αθηναίος!).Λέω να το ράψω επιτέλους,γιατί τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.Βέβαια μετά πήγα στο σούπερ μάρκετ και πήρα σοκολάτες και σοκοφρέτες,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.:cool:

Εγώ έφτιαξα μια αυτοσχέδια πίτσα με αραβική πίτα,της άπλωσα μπόλικη πάπρικα που μου αρέσει και έβαλα πάνω το τυρί που βάζουμε στα τοστ και λιώνει(κασέρι το λέμε εμείς στην Θεσσαλονίκη και με κοροϊδεύει ο Αθηναίος!).

Κασέρι το λένε και στην Καρδίτσα και με μπερδεύουν! Πήγαμε να πάρουμε σάντουιτς και τους έλεγα τι υλικά να βάλουν και λέω απλώς ''τυρί'', εννοώντας τυρί του τοστ και μου λένε ''Τι τυρί? Φέτα? Ή κασέρι?'' Γιατί τυρί λένε τη φέτα. Και το τυρί του τοστ το λένε σαν κι εσάς κασέρι.

Άντε να βγάλεις άκρη!:lol:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...