Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Νυχτες στη Μυκονο με την πανσέληνο μαζί.....

Σούπερ!!!!!!!

Θέλω και εγωωωωωω!!!

Αλλά στη Μυκονο θα ηθελα να πάω μόνο άνοιξη όχι καλοκαίρι.Δεν ξέρω πως το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου έτσι αλλά σιχαίνομαι να κάνω μπάνιο στη θάλασσα στη Μυκονο. Ενώ δεν έχω πάει ποτέ, με κάθε καρυδιάς καρύδι που πάει εκει και με τα τόσα που γίνονται δεν θα έμπαινα στη θάλασσα με τίποτα!!Αλλά να πάω άνοιξη να ξεφατώσω στα κλαμπακια χαλαρα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συστατικά

• 3 πακέτα μπισκότα παππαδοπούλου γεμιστά με σοκολάτα

• 1 βιτάμ

• 4 ποτήρια φρέσκο γάλα

• 4 κουταλιές σούπας άνθος αραβοσίτου βανίλια

• 2 αυγά

• 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη

• 4 ώριμες μπανάνες

• 1 κρέμα γάλακτος 350 γρ.

• 1 lacta 100 γρ.

• 1 σοκολάτα υγείας 100 γρ.

Οδηγίες

1. Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βιτάμ μαλακωμένο και τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα μίγμα. Το τοποθετούμε σε ταψάκι στρογγυλό και απλώνουμε παντού να γίνει μια βάση για την τούρτα.

2. Μετα φτιάχνουμε την κρεμα. Ανακατεύουμε σε κατσαρόλα τα αυγά με τη ζάχαρη και το γάλα και το ανθος να γίνει λείο μίγμα. Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να παρει βράση και να πήξει η κρέμα. Όταν πήξει, το κατεβάζουμε απ' τη φωτιά και προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε να κρυώσει.

3. Τώρα φτιάχνουμε την επικάλυψη. Λιώνουμε τις 2 σοκολάτες μαζί, χτυπάμε στο multi την κρέμα γάλακτος να πήξει και προσθέτουμε τις σοκολάτες να γίνει σαν σοκολατένια σαντυγή.

4. Τέλος, ρίχνουμε την κρέμα μπανάνας πανω στη βάση από μπισκότα ,απλώνουμε καλά και μετα την επικάλυψη.

5. Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει καλα (2-3 ώρες) και έτοιμο!!!!

απο την εμπειρια μου να σας πω οτι δυο μερες μετα ηταν πιο καλη. στην αρχη μου βγηκε νερουλη η κρεμα. αν και ειχε σφιξει στην αρχη, μεχρι να κρυωσει ειχε αραιωσει πολυ. δεν ξερω πως εγινε αυτο. την επομενη φορα θα παρω τη κρεμα που γινεται με κρυο γαλα να δοκιμασω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Νυχτες στη Μυκονο με την πανσέληνο μαζί.....

Σούπερ!!!!!!!

Θέλω και εγωωωωωω!!!

Αλλά στη Μυκονο θα ηθελα να πάω μόνο άνοιξη όχι καλοκαίρι.Δεν ξέρω πως το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου έτσι αλλά σιχαίνομαι να κάνω μπάνιο στη θάλασσα στη Μυκονο. Ενώ δεν έχω πάει ποτέ, με κάθε καρυδιάς καρύδι που πάει εκει και με τα τόσα που γίνονται δεν θα έμπαινα στη θάλασσα με τίποτα!!Αλλά να πάω άνοιξη να ξεφατώσω στα κλαμπακια χαλαρα!!!!

μην ανησυχεις, η Μυκονος εχει οτι τραβαει η ψιχουλα σου. εχει και μερη που νομιζεις οτι εισαι στα κουφονησια!

Διαφημίσεις

Την ίδια ζάχαρη θα βάλω,δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ!!!Όσο πιο γλυκό, τόσο το καλύτερο!!Θα την δοκιμάσω και σύντομα κιόλας.Και είπα ότι θα κάνω δίαιτα,αλλά τα τραβάει ο οργανισμός μου...:P

Διαφημίσεις

cristina μην ανησυχεις, θα κανω μια επισκεψη στην elisabeth οταν παω για το δωρο των παιδιων. καταλαβαινει αλλωστε, κι εμεις γαμο ετοιμαζουμε...ξερει τι τρεξιμο χρειαζεται, και βαπτιση μαζι, αστα να πανε!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

τι κανετε τσουπρες; εμεις βλεπαμε παιδικη ταινια με το γιο μας και μετα γραψαμε τα προσκλητηρια. τωρα αρχιζει το βαρετο μερος της βαφτισης, που ειναι να μοιρασω προσκλητηρια σε ολους αυτους τους συγγενεις που καλω απο καθαρη υποχρεωση και μονο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...