Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα βόρεια πολύ καλά έκανες που δεν πήγες, δεν είσαι καθόλου υπερβολική! Άκου πρόσκληση με μήνυμα! Λες και είναι πρόσκληση σε πάρτυ.. Δυστυχώς πολλές γυναίκες μόλις βρίσκουν άντρα, εξαφανίζονται! Και μόλις χωρίζουν, ξαναεμφανίζονται.. Κλασικές καταστάσεις...:rolleyes:

Όχι απλά με μήνυμα,αλλά και λίγες ουσιαστικά ώρες πριν την βάφτιση.Πόσο πιο μεγάλη ξεφτίλα μπορούσε να ήταν??Καλά που δεν μου το έστειλε την ώρα που βουτούσαν το παιδί στο νερό.

Αυτές τις γυναίκες λοιπόν εγώ τις διαγράφω και φυσικά εύχομαι να μην χωρίσουν ποτέ,γιατί δεν θα είμαι εκεί για να τις παρηγορήσω...

καταγγελω δημοσια τη Σαντυ και τη βορεια Χριστινα που με κολλησαν με τα γλυκα. ψηνω σοκολατοπιτα. με ροδες θα παω στην εκκλησια!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Έτοιμη είναι η σοκολατόπιτα? Σου 'ρχομαι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα τα δικά μας τσουρέκια τα τσακίσαμε βέβαια, δεν έμεινε ψίχουλο! Μερέντα δεν είχα όμως και έβαλα μέσα κουβερτούρα.

Αλλά επειδή μου έμεινε καημός, τώρα τρώω (έτοιμο) τσουρέκι και έβαλα και μισό κιλό μερέντα μέσα, αχ θα σκάσω....

Αλήθεια η μερέντα αν ψηθεί μέσα στο τσουρέκι, δεν αλλοιώνεται η γεύση της? Δε σκληραίνει?

EkcAp3.png

Γειααααα!!!! Κακούργες τι μηνυματα είναι αυτά!!! Κάθε μηνυμα και από ένα γλυκό????Αλλά δεν πτοουμαι γιατί τα γλυκά μου αφήνουν ξινιλα και δεν τα θέλω!!!Το χετε ξανακούσει αυτό???? Ακούστε το λοιπόν!!! Και πόσα ακομα κουφά έχω να σας πω μεχρι το τελος!!!!ουουου

Δυο μέρες τώρα είμαι καλά!! Δεν έχω ουτε αναγούλες, ουτε μου βρωμανε.Ουτε στον παπα δεν το λέω!!! Λετε να σταματησαν???Μακαρι!!!!!

Χριστινάκι καλά έκανες και δεν πήγες στη βάφτιση. Και για καφέ να σε καλέσουν σε πάιρνουν ένα τηλεφωνο!! Πόσο μαλλον στη βάφτιση!!! Και εγώ το ίδιο θα έκανα και άμα μου έλεγε και τίποτα θα της την έλεγα στα ίσα!!Γαϊδουριά της!!! Μου την δίνουν κάτι τέτοια.Και εγώ φόρτωσα στις γιορτές γιατί ενώ κανονίσαμε να ψήσουμε στον κουνιαδο μου προπαραμονή αποφάσισαν ότι τελικά θα ψήσουν στο χωριο της αραβωνιαστικιάς τους και δεν μας ενημερώσε κανεις.Το έμαθα εγώ τυχαια όταν πήρα την συνυφάδα μου ( που είναι και φίλη μου κολλητή) για περαστικά γιατί ήταν άρρωστη και μου πέταξε το θεικο "Εσεις θα ψήσετε σπίτι σας τελικά?" και όταν της είπα αφού εχουμε κανονίσει μαζί σας μου λεει το ακυρώσαμε δεν το ξέρετε???Μεγάλη Παρασκευη!!!!!! Ευτυχώς που έψηναν οι δικοι μου με παρέα στο σπίτι και δεν μείναμε ξεκρέμαστοι αλλιως τι θα κάναμε?Πασχα μόνοι μας???Εν τω μεταξύ οι ιδιοι μας την φόρεσαν και Πρωτοχρονιά ενώ έιχαμε κανονίσει μαζί ρεβεγιον και μαγείρευα εγώ σαν το ζώον προπαραμονη εμαθα κατά τυχη πάλι ότι δεν θα έρθουν γιατι τελικά κανονισαν κατι άλλο.Φυσικά και την στόλισα κατάλληλα τότε!Η πλάκα είναι όμως ότι μου είπε ότι δεν μου έιχε πει ότι θα κάναμε μαζι ρεβεγιον. Και τρελη από πάνω. Δεν ξέρω εγώ με τον άντρα μου είμαστε πολύ τυπικοι σε κάτι τετοια και τρελαινομαι οταν συμβαίνουν τετοια περιστατικά!! Από την άλλη πες μου να κάνω τραπέζι για 30 άτομα δεν εχω κανενα πρόβλημα και θα το κάνω με χαρά όχι όμως στο τέλος να μην έρθει κανένας και εμένα να μου χει βγει ο πάτος!!!! Εκει γίνομαι έξαλλη!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Βρε κορίτσια με την γκρίνια παραλίγο να το ξεχάσω.....Ποπη να σου ζήσει το Ρεβυθάκι!!!!!! Να είναι καλότυχο,υγιέστατο και πάντα ευτυχισμένο!!!! Οταν βρεις χρόνο πες μας πως τα περάσατε!!Βαλε και καμια φωτό να δούμε!!!!

Φιλια!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,περιμένω την ώρα που θα με πάρει τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.Έχει λερωμένη την φωλιά της και το ξέρει και επιπλέον,δεν με έπαιρνε τηλέφωνο στις καλές εποχές,τώρα θα το κάνει??

Κι εσύ έχεις δίκιο που εκνευρίστηκες,δεν είναι καθόλου ωραίο να σε κρεμάνε τελευταία στιγμή και να μην σε ενημερώνουν κιόλας.Πόσες φορές μου έχει συμβεί...Κι εγώ είμαι πολύ τυπική,έτσι έχω μάθει από τον μπαμπά μου και έτσι θεωρώ ότι είναι το σωστό.Και να σου πω και κάτι??Έχω κάνει επίτηδες κάποιες φορές το ίδιο,σε άτομα που μου το έκαναν στο παρελθόν και βλέπω ότι στραβώνουν!!!!Όλα δικά τους δηλαδή τα θέλουν!:mad:

καταγγελω δημοσια τη Σαντυ και τη βορεια Χριστινα που με κολλησαν με τα γλυκα. ψηνω σοκολατοπιτα. με ροδες θα παω στην εκκλησια!

Ενώ όταν έκανες εσύ την σοκομπανάνα,καλά ήταν!!!:P:p:p

Και μια και το έφερε η κουβέντα,δεν μας γράφεις και την συνταγή,όταν ευκαιρήσεις??:tongue:

Διαφημίσεις

Χριστίνα τα δικά μας τσουρέκια τα τσακίσαμε βέβαια, δεν έμεινε ψίχουλο! Μερέντα δεν είχα όμως και έβαλα μέσα κουβερτούρα.

Αλλά επειδή μου έμεινε καημός, τώρα τρώω (έτοιμο) τσουρέκι και έβαλα και μισό κιλό μερέντα μέσα, αχ θα σκάσω....

Αλήθεια η μερέντα αν ψηθεί μέσα στο τσουρέκι, δεν αλλοιώνεται η γεύση της? Δε σκληραίνει?

Αν θυμάμαι καλά από την θεία μου,γίνεται ελάχιστα πιο σκληρή.Πιο συμπαγής θα έλεγα.Όπως σου είπα,εκείνη έβαζε κακάο ανακατεμένο με ψιλοκομμένο καρύδι,το οποίο όμως πικρίζει λιγάκι.Στο κάτω κάτω,καλύτερα που τα έκανες σκέτα,γιατί μπορείς να βάλεις επάνω διπλάσια ποσότητα μερέντας,από αυτήν που θα είχες μέσα.Εγώ βάζω βουτυράκι,έχω χρόνια να αγοράσω μερέντα,γιατί κρατάω χαρακτήρα!!:tongue:

δε σταματατε επιτελουυυυυυςςςςςςςς με τα γλυκα?????δε με λυπαστε καθολου?πως θα χωρεσω στο νυφικο???

ο αντρας μου μου εκανε εκπληξη σημερα!!!!τον ιουλιο 4μερες στη μυκονο τα δυο μας!!!!!!!!!αχ τον ερωτευτηκα παλι νομιζω!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Και Λονδίνο και Μύκονο???Μπράβο το αγόρι μας,έτσι είναι οι σωστοί άντρες!!Πάντως,δεν το προγραμμάτισες σωστά,αν είχες βιαστεί λίγο,θα μπορούσες να είσαι αύριο στον βασιλικό γάμο!!Τώρα τί θα πει η Ελισσάβετ για την απουσία σου???Ε???Ε????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...