Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.Βάφτισε μια φίλη μου το παιδί της την Δευτέρα.Παλιά είμασταν κολλητές,αλλά μόλις βρήκε άντρα(σταθερό) αραίωσε σιγά σιγά.Αυτό μου την σπάει απίστευτα και ποτέ δεν το έχω κάνει,αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.Είχε εξαφανιστεί από καιρό,στην γιορτή μου με έγραψε κανονικά και έμαθα ότι γέννησε από την μάνα της,που την είδα τυχαία σε ένα μαγαζί.Η γυναίκα κατάλαβε την βλακεία της κόρης της και μάλιστα είπε ότι θα την κατσαδιάσει.Με πήρε πριν καιρό τηλέφωνο και ήταν σαν βρεγμένη γάτα.Με ρώτησε κιόλας αν την αγαπώ(ήμαρτον δηλαδή)και μου είπε ότι πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε την εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα,για να μου δώσει το προσκλητήριο.Το ωραίο είναι ότι δουλεύει πολύ κοντά μου,οπότε δεν υπάρχει η δικαιολογία της απόστασης.Όσο την είδατε εσείς,την είδα και εγώ.Μεγάλη Παρασκευή της στέλνω ένα μήνυμα στο κινητό,ότι ακόμα περιμένω το προσκλητήριο,μια και δεν ήξερα ούτε την ώρα.Απαντάει ότι με σκεφτόταν(κλασική και διαχρονική απάντηση)και ότι θα μου τηλεφωνούσε για λεπτομέρειες.

Ανήμερα του Πάσχα,20.15 μου στέλνει ένα MMS με ένα ζωάκι που στέλνει φιλάκι,για να μου πει ότι με περιμένει την Δευτέρα στις 11.30.Δηλαδή με κάλεσε 15 ώρες πριν την βάφτιση,με ένα μηνυματάκι.Το θεώρησα πολύ υποτιμητικό και φυσικά δεν πήγα.Ούτε τηλέφωνο την πήρα,γιατί γιόρταζε κιόλας την Δευτέρα.Είμαι υπερβολική γιατρέ μου?

cristina,κατα την δικια μου αποψη..ΟΧΙ δεν εισαι υπερβολικη.Και αυτο στο λεει ενας ανθρωπος που παντα προσπαθει να βρει δικαιολογια στις συμπεριφορες των αλλων αλλα πλεον(μετα και το τελευταιο σκηνικο της βαπτισης)...δεν χαριζομαι σε κανεναν αλλον περα απο τον αντρα μου,το παιδι μου και την αμεση οικογενεια μου!!!

Κι εγω το ιδιο θα εκανα,δεν θα πηγαινα...απλα.Κι αν με ρωτουσε για να βγει κι απο πανω(γιατι ετσι κανουν) θα της ελεγα οτι με ειδοποιησε ανεπισημα και πολυ αργα και δεν μπορουσα να αλλαξω τις υποχρεωσεις μου!!

Σταρατα και ξεκαθαρα!

Καλα βρε κοριτσια,ποσο εχει παει ο χρυσος ειδατε???70 ευρω το γραμμαριο+φπα πουλανε οι χρυσοχοοι...ενας σταυρος με αλυσιδα 14 καρατια συνολο 12.9 γραμμαρια παει στα 900 ευρω περιπου...!!!

Τσουζειειειειιιι!!!

Να σας ρωτησω και κατι αλλο...τα λαδοπανα--σεντονακι και εσωρουχακια...

το σεντονακι τι μεγεθος να ειναι???Λεω μηπως το φτιαξουμε μονοι μας με καμια χειροποιητη δαντελιτσα!

και τα εσωρουχακια..πρεπει να ειναι ετσι πλουμιστα.??

αυριο θα βγω να παρω και τα τελευταια..να τελειωνω!

Χριστινα μου καλα εκανες. κι εγω εχω παθει μια απο τα ιδια πανω κατω με φιλη που ειμασταν αυτοκολλητες και μολις ειπε οτι παντρευεται, 180 μοιρες στροφη στη συμπεριφορα απεναντι μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Χαίρομαι που συμφωνείτε...'Εχω καταπιεί πολλά τόσα χρόνια,αλλά αποφάσισα να σταματήσω επιτέλους να κάνω τα πάντα για να μην στεναχωρεθούν άνθρωποι,που δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν το ίδιο και σε μένα.Αν το έκανε κάποιος απλός γνωστός,μπορεί να μην στράβωνα τόσο,αλλά από τόσο στενή φίλη με πειράζει και μάλιστα πολύ.Ειδικά όταν εγώ είμαι τόσο εντάξει απέναντί της.Δεν μπορώ να καταλάβω τί παθαίνουν κάποιες γυναίκες μόλις βρούνε άντρα...

Marsolan,δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς,γιατί δεν έχω βαφτίσει και ποτέ(δεν πιάνεται που έγινα νονά στα 5 μου,μόνο την ντροπή που ένιωθα όταν λάδωνα θυμάμαι!!:P).

Διαφημίσεις

κι εγω που εχω βαφτισει πανε 5 χρονια και δεν θυμαμαι. κοιτα αν θες εδω για να μην τρεχεις. http://www.luxe.gr/eidi-gamou/vaptistika/ladopana-baptisis.html

εχει αγορασει μια κοπελα απο το parents.gr και ειχε μεινει ευχαριστημενη κι απο τιμες κι απο εξυπηρετηση.

Καλημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Μπήκα λιγάκι να σας πω τα χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να είστε ολες καλά!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα,απο Κυριακή όμως θα με βαρεθείτε πάλι!!!

Φιλια σε ολες:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Χρονια πολλα Ποπακι και σ' εσας. να σας ζησει η ρεβυθουλα σας! χιλιοχρονη και καλοφωτιστη να ειναι! αντε με το καλο να μας ερθεις να κανονισουμε συναντηση. καλη επιστροφη!

καλησπερα είμαι νεο μέλος και θα ήθελα βοηθεια!!!!!! Οργανώνω την βάπτιση της κόρης μου κα έχω μπει στην διαδικασία αναζήτησης catering...,έχω ακούσει για το Aria αλλά & για το Royal Fare. Τα ξέρετε; έχετε να μου προτείνετε κάτι;

θα ρωτησω τον αντρα μου που ειναι του ειδους και θα σου πω!!!!καλωσηρθες στο παρεακι μας και με το καλο η βαπτιση σας!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

cristina πολυ καλα εκανες και δεν πηγες. ακους εκει?αν ειναι δυνατον!!!!

αννουλα μου κι εσας ο σταυρος σας ειναι υπεροχος!!!!θα τον φοραει σιγουρα και μεγαλυτερη!!!!!τι κριμα να μην μπορουμε να ειμαστε η μια στη βαπτιση της αλλης....15 ιουνιου επιστρεφω τελικα, αρα ανταλλαγες μπομπονιερων δεχομαστε μετα τις 15!!!χααχαχα!!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Μπήκα λιγάκι να σας πω τα χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να είστε ολες καλά!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα,απο Κυριακή όμως θα με βαρεθείτε πάλι!!!

Φιλια σε ολες:)

χρονια πολλα και καλοριζικο το ονομα!!!!παντα γερη και τυχερη η νεοφωτιστη!!!!!περιμενουμε ολες τις λεπτομερειες και εννοειται φωτο!!!!!

cristina πολυ καλα εκανες και δεν πηγες. ακους εκει?αν ειναι δυνατον!!!!

αννουλα μου κι εσας ο σταυρος σας ειναι υπεροχος!!!!θα τον φοραει σιγουρα και μεγαλυτερη!!!!!τι κριμα να μην μπορουμε να ειμαστε η μια στη βαπτιση της αλλης....15 ιουνιου επιστρεφω τελικα, αρα ανταλλαγες μπομπονιερων δεχομαστε μετα τις 15!!!χααχαχα!!!!!!

οντως πολυ κριμα που δεν μπορουμε να παμε η μια στην αλλη. τουλαχιστον ειναι για καλο. κανονιζουμε τιποτα για την αλλη εβδομαδα που γυρναει και η Ποπη;

Kαλημέρα! Πόπη χρόνια πολλά, να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Με το καλό να γυρίσετε!

Χριστίνα πολύ ωραίος ο σταυρός, μοιάζει πολύ με τον δικό μας!

Χριστίνα βόρεια πολύ καλά έκανες που δεν πήγες, δεν είσαι καθόλου υπερβολική! Άκου πρόσκληση με μήνυμα! Λες και είναι πρόσκληση σε πάρτυ.. Δυστυχώς πολλές γυναίκες μόλις βρίσκουν άντρα, εξαφανίζονται! Και μόλις χωρίζουν, ξαναεμφανίζονται.. Κλασικές καταστάσεις...:rolleyes:

EkcAp3.png

οντως πολυ κριμα που δεν μπορουμε να παμε η μια στην αλλη. τουλαχιστον ειναι για καλο. κανονιζουμε τιποτα για την αλλη εβδομαδα που γυρναει και η Ποπη;

ναι γιατι οχι???αλλα με τα παιδια γιατι δε θελω να τα φορτωνω συνεχεια στη μανα μου.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...