Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καμία δεν είναι εδώ?:-(:sad::-(

Πάλι μόνη μου θα μιλάω..

Πένυ περαστικά σας, μάλλον συνήλθατε! Πολύ ωραίες οι λαμπάδες σας!

Χριστίνα πολύ ωραία τα πειρατικά και η μπομπονιέρα! Στη Ρόμβης την έβγαλες τη φωτογραφία???

Ελένη καλωσήρθες! Αφού είσαι και φίλη της Άννας, έχεις μπόνους! Να χαίρεσαι το Μάρκο σου!

Άννα τι μου κάνεις με τη σοκομπανάνα ακόμη δεν ήρθα! Και να πω πως είμαι και νηστική..

Χριστίνα Σαλονικιά πολύ ωραία έγιναν τα τσουρέκια! Αλλά πολύ ζύμωμα βρε παιδί μου...:P

Πόπη σε περιμένουμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία περάσαμε! Φάγαμε λέει... Σκάσαμε.. Μ. Σάββατο βράδυ μετά την εκκλησία είχαμε αρνί στο φούρνο και διάφορα μεζεδάκια, Κυριακή του Πάσχα σουβλίσαμε αρνί και κοκορέτσι, τα τσάκισα, όπως και όλα τα υπόλοιπα που είχε το τραπέζι. Όχι τις χαρτοπετσέτες δεν τις έφαγα! Και να φανταστείτε ότι δεν είμαι και φαν του κρέατος, ούτε του αρνιού! Αλλά ήταν τόσο καλοψημένο!

Δευτέρα του Πάσχα φάγαμε και το μεσημέρι υποτίθεται ''ελαφρά'', το βράδυ κάναμε τραπέζι για τη γιορτή του μικρού Γιώργου, ψήσαμε στα κάρβουνα μπριζόλες, λουκάνικα κλπ, φτιάξαμε και διάφορα φαγητά σουφλέ, κάποιες πίτες, αρκετές σαλάτες και άλλα, δε χωράγανε καλά καλά στα τραπέζια.. Για γλυκό κάναμε κάναμε μια παραλλαγή του cheese cake, βάλαμε μέσα και κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα και ήταν πιο ''τουρτένιο'', τέλειο....!!!

EkcAp3.png

κι εγω μια απο τα ιδια. η Ελενη ειχε κανει αρνακι με πατατες στο φουρνο και μαγειριτσα. εγω πηγα ενα τζατζικι και τη σοκομπανα και τρωγαμε ολημερις! εχθες παλι φαγαμε στη πεθερα μου, παλι αρνακι με πατατες στο φουρνο και την υπολοιπη δικη μας σοκομπανανα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, χαίρομαι που περάσατε ωραία!

Κι εμείς πολύ ωραία περάσαμε, πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες!

Φύγαμε γύρω στις 5.30 το πρωί της Μ. Πέμπτης (εγώ με ύπνο 2 ώρες), δεν είχε καθόλου κίνηση, φτάσαμε μετά από 3 ωρίτσες! Ευτυχώς ο Γιώργος κοιμήθηκε στο καρεκλάκι του και είχαμε ήσυχο ταξίδι! Ο μικρός στο χωριό ευχαριστήθηκε παιχνίδι, μπάλα, τρέξιμο! Πολύ κοινωνικός και ζωηρός, πήγαινε σε όλους, ειδικά στη γιορτή του έδωσε ρέστα από κόλπα και τσαχπινιές! Και το βράδυ φυσικά το ξενύχτησε, γιορτής ένεκεν, ενώ είχαν φύγει όλοι, αυτός έτρεχε και γελούσε και πήγαινε και ξυπνούσε τους γονείς μου που είχαν κοιμηθεί! Και έκανε ποδήλατο νυχτιάτικα μες στο σπίτι..

Γενικά ευχαριστηθήκαμε βόλτες, καφεδάκια, επισκέψεις, ήλιο και φαγητό! Πηγαίναμε βέβαια και στην εκκλησία και κοινωνήσαμε. Εντάξει, με λίγο ζόρι το άνοιξε το στόμα του!

Και η λαμπάδα του μικρού ήταν πολύ ωραία, μας την έφεραν εκεί οι νονές (ενώ τα υπόλοιπα δώρα τα είχαν φέρει εδώ), είχε πάνω έναν μεταλλικό κρεμαστό (με ελατήριο) πειρατή, πολύ ωραίο, ξέρουν από τη βάφτιση την τρέλα μου με τους πειρατές! Βέβαια ήθελε να την κρατάει μόνος του αναμμένη, μη χάσει! Και από τη Μ. Παρασκευή του είχαμε δώσει μία σβηστή λαμπάδα και κυνηγούσε τον κόσμο να του την ανάψουν, πολλή πλάκα, όλοι γελούσαν!

EkcAp3.png

Oυφ, ακόμα δεν έχω ταχτοποιήσει όλες τα μπαγκάζια και πώς βαριέμαι.. Ήρθαμε το μεσημέρι, δε βρήκαμε κίνηση παρά μόνο όταν μπαίναμε Αθήνα. Έβαλα ό,τι έπρεπε στο ψυγείο, φάγαμε και ξαπλώσαμε.. Άνοιξα κάποιες τσάντες το απόγευμα, αλλά ακόμα χαμός γίνεται στο σαλόνι... Αλλού ρούχα, αλλού παπούτσια, αλλού καλλυντικά, αλλού παιχνίδια! Ο άντρας μου ευτυχώς ταχτοποίησε τα δικά του, εγώ μάλλον θα κάνω τα βασικά σήμερα και τα πιο πολλά θα τα αφήσω για αύριο.:tongue:

EkcAp3.png

σε καταλαβαινω απολυτα. με ποση χαρα τα πακεταρεις αμα ειναι να φυγεις και ποσο βαρετο ειναι να τα τακτοποιησεις επιστρεφοντας. για να μη μιλησω για τα πλυντηρια και το σιδερο που προκυπτει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Όντως ένα σωρό πλυντήρια και επομένως σίδερο! Και έχω αφήσει και ασιδέρωτα από πριν φύγουμε, θα μαζευτεί βουνό!

Επίσης το αξιοσημείωτο είναι ότι όταν γυρίζουμε από ταξίδι, τα ίδια ρούχα δε χωράνε ποτέ άνετα στις βαλίτσες! Έτσι που τα ρίχνω μέσα..:tongue:

EkcAp3.png

Σάντυ καλώς ήρθες!!!Η απουσία σου έγινε αισθητή!!Τουλάχιστον δεν έτρωγα μετά τα μεσάνυχτα,τώρα μόλις είδα τα ποστ σου,με έπιασε μια λιγούρα.Τί να πω??Μάλλον ψυχολογικό θα είναι...:P:p

Marsolan,το προσκλητήριό σας,αν κρίνω από τα δείγματα που είδα,πρέπει να είναι τέλειο!Περιμένουμε φωτό!

Χριστίνα,η μπομπονιέρα σας μου αρέσει πάαααααρα πολύ!!Αυτή την καρδιά την ψάχνω πολύ καιρό και δεν την έχω πετύχει ποτέ σε γάμο!!!:-P:razz:

Άντε να έρθει και η Πόπη,να έχουμε απαρτία!

Διαφημίσεις

Κοριτσια...

να σας δειξω και δυο καπελακια που μου αρεσαν να μου πειτε την γνωμη σας???

αυτο

ή

αυτο

το πρωτο ειναι βαμβακερο με λουρακι απο κατω που το κρατα στη θεση του..

το δευτερο ειναι βαβακερο πλεχτο χωρις κατι να το κρατα σταθερο!

Μπορει να μην ταιριαζει απολυτα με τα βαφτιστικα μας ως υφασμα αλλα θελω κατι να το φοραει γενικα!!!

τι λετε??

ααα...και μια ερωτηση ακομη...ποσες πετσετες θελουμε??Μια μεγαλη μπουρνουζι μπανιου και ενα μικρο πετσετακι χειρος???

Πολύ όμορφα και τα δύο, 10 φορές τα είδα και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω! Το πρακτικό όμως είναι αυτό με το λουράκι, αρκεί να μην την ενοχλεί!

Και τα προσκλητήρια από το etsy πολύ πρωτότυπα! Και συμφωνώ μαζί σου, μην τα στείλεις χωρίς φάκελο, θα στραπατσαριστούν και θα λερωθούν.

EkcAp3.png

Καλώς σε βρήκα φιλενάδα! Ετοιμάσου για νυχτερινές μάσες πάλι!;)

Δεν υπάρχει περίπτωση!Καλοκαίρι έρχεται,τα ρούχα λιγοστεύουν.Ευτυχώς δεν έχω το άγχος της παραλίας τα τελευταία 10 χρόνια(έχει και τα καλά του το να μην πηγαίνεις διακοπές!;)),αλλά πρέπει να μπορώ να περπατάω στον δρόμο χωρίς να ρουφάω την κοιλιά!!!

Τα τσουρέκια τα τσάκισες όλα???Εμείς φάγαμε σχεδόν ένα ολόκληρο,το βράδυ της ίδιας ημέρας που τα κάναμε!!!(ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...