Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!

Τι μου κανετε??Πως πανε οι ετοιμασιες??

Εχω μια ερωτηση που χρειαζεται επειγουσα απαντηση!!

Σκεφτομαι για προσκλητηρια της κορης μου...

να παραγγειλω postcards που στην μια μερια θα εχει φωτο απο ηρωιδες παραμυθιων(αλλη το καθενα) και πισω να εχω την προσκληση χειρογραφη εκει που γραφουμε συνηθως το κειμενο σε ενα postcard και διπλα κανονικα την διευθυνση!!!

Τι λετε βρε σεις???Ειναι καλη ιδεα??Να το τολμησω???

Εμενα θα μου αρεσε πολυ να παραλαβω ενα τοσο ιδιαιτερο προσκλητηριο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο ακουγεται marsolan. βασικα επειδη ποτε δεν προκειται να ευχαριστηθουν ολοι ο,τι και να κανεις, εγω λεω αφου αρεσει σε σενα, φτανει και περισσευει. με το καλο η βαφτιση σας!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερα κουκλες!!Αναστήθηκα και εγώ σήμερα!!Νιώθω πολύ καλύτερα!!Τουλάχιστον τώρα έχω μόνο τις ναυτιες της εγκυμοσύνης!!

Ελένη μου αρέσει πολύ η ιδέα σου!! Μπορείς να φτιάξεις και το κειμενάκι να θυμίζει κάτι από ταξιδι. Κατι ιδιαιτερο δεν μου έρχεται αλλά αν το γράψεις στα κορίτσια στο parents σίγουρα κατι θα σου βρουν αναλογο.Τι θέμα έχεις στη βάφτιση?Πότε θα την κάνετε?

Τρελαίνομαι για βαφτίσεις!!!!Να δω πότε θα ρθει και η σειρά μου...

Σήμερα ανμέβηκα και στην ζυγαριά μετά απο πολυυυυ καιρό!Απολογισμός νηστειας και δύο ιωσεων γαστρεντερίτιδας 63,9!Δεν με χαλάει καθόλου!!Εχει να δείξει τόσο η ζυγαριά πριν από την εγκυμοσύνη του Κωσταντή!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα!!

Ευχαριστω..εστω και μια θετικη απαντηση ηθελα και βουρ παω για παραγγελια!!:D

Μου αρεσαν παρα πολυ..δεν βγαινουν καθολου ακριβες στο 1 ευρω η μια και εννοειται οτι θα τις παρω απο εξωτερικο,απο το etsy.

Σημερα κιολας θα παραγγειλω γιατι ερχονται απο Αμερικη και θα καθυστερησουν λιγο...αλλα ενταξει προλαβαινω!!

πενυ,δεν ξερω αν αναφερεσαι σε εμενα!

Η βαφτιση της κορης μου ειναι 12 Ιουνιου και δυστυχως(ή ευτυχως δεν ξερω:confused:) εχουμε πολλες αλλαγες της τελευταιας στιγμης...με πρωτη και καλυτερη την αλλαγη του νονου!!

Μας πηρε τελευταια στιγμη να μας ανακοινωσει οτι δεν μπορει να μας βαφτισει το παιδι....γιατι ειχε λεει επαγγελματικο ταξιδι στην Ιταλια που δεν μπορουσε να μεταφερει χρονικα!!..............

Τεσπα...το εκανα γαργαρα...και οπως φαινεται θα την βαφτισει ο αδελφος μου και θειος της!!

Αλλιως θα τα ειχα ετοιμα προ καιρου ολα...

Κι ετσι....

ατομα τελικα οχι πανω απο 60...

μπομπο απο Χαμογελο του Παιδιου

και απο τα βαφτιστικα ρουχακια μας μενει να αγορασουμε τα παππουτσακια,τα λαδοπανα και καπελακι.

κι απο τα υπολοιπα λαμπαδα και μπουκαλακι για το λαδι..

Ενταξει εχουμε περιθωριο ευτυχως....!!

Aλλα...παρολο που κατι μυριζομουνα στον αερα σχετικα με τον νονο και εμεινα αρκετα ψυχραιμη....δεν μπορω να πω οτι δεν τα πηρα και λιγο κρανιο:rolleyes:

Διαφημίσεις

Marsolan κι εμένα μου αρέσει πολύ το προσκλητήριο που σκέφτεσαι να κάνεις.Γενικά μου αρέσει ό,τι είναι διαφορετικό από τα γνωστά.

Και για τον νονό έχεις απόλυτο δίκιο που θύμωσες.Δεν λες πάλι καλά που έχεις και άλλη λύση,ειδικά σήμερα που κανείς δεν θέλει να βαφτίσει λόγω κρίσης...

Ποιές μπομπονιέρες θα κάνεις από το Χαμόγελο??

Κορίτσια,μου φέρανε ένα πουγκί από εκεί,που είναι ροζ και έχει ένα τρενάκι επάνω και κάτι κουμπάκια.Υπάρχει και στο σάιτ τους.Υπέροχο,αλλά 2,5 ευρώ βρε παιδί μου...

Χρόνια Πολλά σε όλη την "παλιο"παρέας της Βάφτισης !

Το ρεβυθάκι εύχομαι να είναι καλοφώτιστο και πάντα χαμογελαστό ! Καλό υπόλοιπο στην Πένυ, χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιόρταζαν εχθές...

όσο για τα προσκλητήρια που αναφέρεις marsolan εγώ τα είχα δει φτιαγμένα (τελειωμένα να πω) με άλλο θέμα βέβαια (νομίζω ότι ήταν φρούτα του δάσους ή κάτι σε φράουλα????) και μου είχαν αρέσει τόσο μα τόσο πολύ ! Για την αποστολή τους θα έμπαιναν σε τσόχα σαν σε φάκελο δεμένα με την ανάλογη κορδέλα... ήταν σούπερ εκείνα !

σας βαζω το λινκ να τα δειτε πως θα ειναι περιπου.

http://www.etsy.com/listing/71214369/postcard-pack-of-vintage-fairy-tale

εγω βεβαια θα τα βαλω σε χρωματιστο φακελο...

αν δεν φοβομουν τα ελληνικα ταχυδρομεια θα τα εστελνα κανονικα με την διευθυνση και το γραμματοσημο επανω τους...οπως στελνουμε κανονικα τα postcards..

cristina,δεν μπορω να πω οτι θυμωσα τρελλα...πιο πολυ απογοητευτηκα θα ελεγα..!Δεν ξερω...δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση δεδομενου οτι με τον ανθρωπο αυτο ειμαστε φιλοι απο το σχολειο ακομη και εχουμε κανει και κοινες διακοπες ως ζευγαρια....

τι να πω??Θα τον κατανοουσα και θα ελεγα οτι ηταν μια ατυχια αν τον ακουγα προθυμο να βρει εναλλακτικες...

Αφου δεν μπορουσε αυτος να μεταφερει το ταξιδι...ας με ρωτουσε τουλαχιστον αν εγω μπορω να μεταφερω την ημερομηνια βαφτισης...

Δεν το εκανε...κι εννοειται εγω δεν τον στριμωξα και δεν το προτεινα η ιδια...

Ισως γιατι κατα βαθος καπου το μυριζομουνα το θεματακι...

Τι να πω....

Ευτυχως που μπορω να στηριχτω στον αδελφο μου...ο οποιος ειναι σε δυσκολη οικονομικη κατασταση αλλα δεν με νοιαζει να παρει τιποτε,θα τα βαλω ολα εγω...εκεινος ας βαλει μονο το λαδι και τον σταυρο και την καλη διαθεση!!

Οι μπομπο θα ειναι απλοι σελιδοδεικτες χωρις καν κουφετα...ισα για το καλο.Ας παει το πιο πολυ κερδος στο Χαμογελο του Παιδιου...δεν πειραζει...οι καλεσμενοι μου θα εχουν λουκουλειο γευμα και γλυκα μετα το μυστηριο οποτε τα κουφετα δεν θα τους λειψουν!!

Διαφημίσεις

εγω παλι μετα απο μια μεγαλη παυση, αρχιζω την αλλη εβδομαδα με το τελευταιο μου ψωνιο - τα κουφετα- και ξεκιναμε μπομπονιερες, λαμπαδα, κερακια κολυμπηθρας και να στολισουμε τα καφασια. α! εχω να τελειωσω και το λαδομπουκαλο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Koριτσάρες γύρισααααααα! Μου λείψατε πολύ!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!! Να έχετε υγεία και ευτυχία εσείς και οι οικογένειές σας! Και να ζήσει και η νεοφώτιστη κορούλα της Πόπης! Με το καλό να γυρίσει κι εκείνη!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για το Γιώργο μου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...