Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου, χρονια πολλα!!!

πενυ μου τι κανει ο μικρουλης σημερα?

αννα η ελενιτσα πως ειναι?ατιμα δοντια!!!!

του ιωαννη δε λεει να του περασει ο βηχας με τιποτα!!!με το που τρωει τον πιανει ενας αγριοβηχας και μου τα κανει εμετο. ειμαι να σκασω!!!

τα βαπτιστικα μας ειναι ετοιμα!!!το μεσημερακι θα παμε να τα παρουμε!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το καλο τα ρουχαλακια σας! εμας ακομα ραβονται. σε 15 ημερες περιπου θα ειναι ετοιμα. η Ελενη μου ευτυχως σημερα ειναι πολυ καλυτερα κι εμενα μου περασε ο πονος πριν παρω depon. φαινεται μας επηρεασε η πρωτη Ανασταση! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κοριτσάκια μου,τί κάνετε??Περαστικά εύχομαι στα μωράκια σας.

Τελικά μου πέρασαν τα νεύρα και χτες έφτιαξα τα τσουρέκια μου,με μεγάλη ομολογώ επιτυχία.Πρέπει να ζύμωνα με τόση μανία(ευκαιρία να βγάλω τα απωθημένα),που η ζύμη ήταν σχεδόν έτοιμη από το πρώτο δεκάλεπτο,ενώ κανονικά θέλει ένα μισάωρο.

Καλή Ανάσταση σας εύχομαι,υγεία και ό,τι επιθυμείτε στην ζωή σας!!

Σας φιλώ πολύ πολύ!!!:D

γεια στα χερια σου Χριστινακι! και του χρονου! εγω παλι το αναρχικο στοιχειο, αντι να κανω τιποτα πασχαλινο, εφτιαξα μια τουρτα σοκομπανανα που η γευση της σε στελνει αδιαβαστο! την ειχα καιρο τη συνταγη και την ειχα ξεχασει. εκανα δυο μικρες, μια για να μεινει στο σπιτι και μια να παω αυριο στη κουμπαροκολλητη μου. τωρα θα αρχισω τη μαρμελαδα. μιλαμε για οιστρο σημερα, οχι αστεια! καλη Ανασταση κοριτσακια μου. υγεια, ευτυχια και πολλα πραγματοποιημενα ονειρα, να πεσουν σφοδρα στα σπιτια σας. φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

Και το καλύτερο είναι ότι χτες το βράδυ φάγαμε μισό τσουρέκι μαζί με την θεία μου...Με το που γύρισα σπίτι και άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ,μου έσπασε η μύτη από την μυρωδιά και δεν άντεξα.Ευτυχώς που δεν ήρθαν και τίποτα γείτονες.Το λέω γιατί μου έχει τύχει στο παρελθόν,λίγο πριν βγάλω το κέικ από τον φούρνο,να πλακώσουν δύο γειτόνισσες στο σπίτι (τις τράβηξε η μυρωδιά)και να πέσουν με τα μούτρα.Είχε τρομάξει το μάτι μου...Η μία μάλιστα έκοψε ένα κομμάτι με το χέρι της με το που το έβγαλα από τον φούρνο.Φοβερή ευγένεια...

Να μαι και εγώωωωωωω!!!!

Μόλις μαζεύτηκα σπίτι γιατί όλη μέρα ήμουν στον κήπο!!Επέβλεπα κοκορέτσια μαγειρίτσες καταλαβαινέτε!!Το παιδάκι μου σήμερα ανέβασε πυρετό και τον έχουμε στο κρεβάτι.

Τελικά πόσο της τελευταιας στιγμής μπορεί να είμαι...Πριν από λίγο έφτιαξα τελικά τις λαμπάδες μας!!! Να τες!!!

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/04/blog-post_23.html

Κοριτσάκια Καλή Ανασταση να έχουμε με υγεια!!!!

Πολλά φιλιά!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα. Χριστος Ανεστη! χρονια πολλα και καλα και σε εμας που ειμαστε στις επαλξεις του cafe μας, αλλα και στα ξενιτεμενα μελη μας Σαντυ και Ποπη. αντε με το καλο να ανταμωσουμε ολες μαζι κι απο κοντα. Χριτινακι ποτε ερχεσαι;

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και πάλι κοριτσάρες μου!!!

Άννα μου,δεν ξέρω πότε ακριβώς θα έρθω,έχω ένα σωρό γραφειοκρατικά θέματα να επιλύσω,ως συνήθως.Αλλά θα έρθω κάποια στιγμή.Εσείς βρεθείτε όποτε σας βολεύει,αν περιμένετε εμένα...

Γύρισα φορτωμένη με γλυκά και θα πέσω με τα μούτρα σε λίγο!!:P

γεια σου κουμπαρουλα! κοριτσια μου εστειλε μηνυμα η Σαντυ. ειναι καλα, περναει υπεροχα και στελνει σε ολες τις ευχες της. Χριστινα βορεια ειπε κι οτι τα τσουρεκια της βγηκαν τελεια!

γεια σας κοριτσια! ειμαι η Ελενη, κουμπαροκολλητη της κορνηλιας Αννας. ηρθα κι εγω στη παρεα σας. χρονια πολλα!

Χρόνια πολλά Ελένη και καλώς ήρθες!!!Έχεις να ακούσεις κουφά εδώ μέσα...:P:p:p

Χριστινα βορεια ειπε κι οτι τα τσουρεκια της βγηκαν τελεια!

Πολύ χαίρομαι!!Το είχα και ένα άγχος,γιατί καμιά φορά δεν ξέρεις τί γίνεται και πώς το προτιμάει ο άλλος το τσουρεκάκι.Αλλά η Σάντυ μας είναι χρυσοχέρα!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...