Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα δεν το βλέπω να κοιμάμαι και πολύ. Κάθε φορά που έχουμε ταξίδι και ειδικά όταν φεύγουμε τόσο πρωί, αγχώνομαι το προηγούμενο βράδυ, μην ξεχάσω τίποτα σημαντικό! Όλο συγυρίζω για να μείνουν όλα στην εντέλεια, όλο ελέγχω.. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι να το βλέπω το σπίτι όταν φεύγουμε ταξίδι, γιατί είναι όλα ταχτοποιημένα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!!Βλέπω άρχισε η έξοδος σιγά σιγά!!Ωραία!! Σαντυ καλο ταξίδι!! Απ οτι βλέπω απο τα μηνύματα πρέπει να έμεινε όλο το βράδυ ξάγρυπνη!!

Εμείς σήμερα πήγαμε μια βόλτα στη Νεμέα με τον Κωσταντή μου και κάναμε κάτι δουλίτσες.Τι καιρό έχετε??? Εδώ ήλιο με δόντια!!Θα το πιστέψετε ότι ξαναχιονισε στα βουνά τωρα με τις βροχές???

Ανυπομονώ γιατί απο αυριο ο Πανούλης δεν θα δουλέυει και θα γυρνάμε!!!

Εγώ τελικά δεν έκανα τίποτα ούτε κουλουρια,τσουρέκια ουτε καν αυγά.Τα βάφει η γιαγιά μου κάθε χρόνο. Αρνια, κοκορετσια,μαγειρίτσα είναι αντρική υπόθεση στο σπίτι μας λάδι την βγάλαμε και φέτος...

Να φανταστείτε πως έχω πάρει λαμπαδες σκέτες να τις διακοσμήσω και ούτε αυτό δεν έκανα.Ορεξη μηδέν!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σάντυ,να το προσέξεις αυτό,που γράφεις και απαντάς μόνη σου!!Η πολλή σοκολάτα έχει παρενέργειες!!!:P:p:p

Πένυ,ούτε εγώ είχα όρεξη για τίποτα φέτος.Πρώτη χρονιά που δεν έφτιαξα τίποτα...

βαλτε κι εμενα στο club! με το θηλυκο σιφουνα που μου 'λαχε, δεν προλαβαινω να κανω καλα καλα τα βασικα, ποσο μαλλον τσουρεκια, αυγα και κουλουρια. του χρονου ελπιζω να εχουμε αποταξει τον ταρζαν απο μεσα της και να εχω κουραγιο. σημερα μεσα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο, μπουσουλησε εξω στο μπαλκονι, εφαγε χωμα απο μια γλαστρα, ξαναμπηκε απο τη κρεβατοκαμαρα και σκουπιστηκε στη παπλωματοθηκη μου. ειδατε καιρο για αυριο στο Δαφνι; να ξερω τι να φορεσω την ωρα του προαυλισμου μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

γεια σας κουκλες!!!

παλι καλα εμας τα τσουρεκια τα εφτιαξε ο αρης, τωρα θα φτιαξω τα κολουρια και θα βαψω τα αυγα. μαλλον δε θα τα καταφερω δυστυχως να παω στην Εκκλησια, με το μωρο αρρωστο.:(

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Κοριτσάκια τί κάνετε??Πριν λίγο γύρισα από την εκκλησία,βοήθησα λίγο στο στόλισμα του Επιταφίου,μετά από 20 και βάλε χρόνια.Βασικά,πέρασα τα λουλούδια στα σύρματα,γιατί όταν ξεκίνησε η διακόσμηση,μαζεύτηκαν όλες οι θείτσες και τσίριζαν η μια μετά την άλλη,γιατί πίστευαν ότι μόνο αυτές ξέρουν.Εκεί αποχώρησα,προτού αρχίσω τα μπινελίκια,γιατί τα νεύρα μου δεν είναι για πολλά πολλά.

Πάει και η Μεγάλη Εβδομάδα...για πότε θα βρεθείτε με το μπικίνι στην παραλία,ούτε που θα το καταλάβετε!!

Καλό βράδυ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!!Την γκαντεμια μου μέσα!!! Ο μικρός έχει γαστρεντερίτιδα.Θα χουμε δέυτερο γύρο απ οτι βλέπω!!Ολο το βράδυ το περάσαμε με εμετους και το πρωί άρχισε η διαρροια.Το κακο είναι ότι δεν με αφγήνει να του βάλω παμπερς γιατί λεει δεν έιναι μωρό.Μακάρι μέχρι την Κυριακή να μην πιασει τον επομένο...

Χριστινάκι στα καλυτερα έφυγες!!! Εγώ τότε που πήγαινα στον στολισμό του επιτάφειου καθόμουν σε μια άκρη και τις χάζευα. Τώρα το αναλαμβάνει ανθοπωλείο και δεν έχει καβγάδες.

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα κοριτσακια! περαστικα στο μικρουλη σου Πενυ μου. προσεχε μη κολλησεις κι εσυ οσο μπορεις. τι ατιμη που ειναι αυτη η ιωση. την περασαμε κι εμεις οικογενειακως, ελαφρια ευτυχως, μεσα στο χειμωνα. αυτο το στριψιμο στο στομαχι ειναι μαρτυριο. ασε που εβλεπα φαγητα στην τηλεοραση και μου 'ρχοταν αηδια. ποιος, εγω!

Καλημέρα!!Πένυ,περαστικά σας!!Καλά σου λέει η Άννα,πρόσεχε πάρα πολύ να μην κολλήσεις.Πράγματι,το χειρότερο σε αυτή την περίπτωση είναι η διάρροια και η στενή σχέση που αναπτύσσεις με την λεκάνη της τουαλέτας!!

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες και στις οικογενειες σας. ειμαι ενα ερειπιο, καθως η κορη μου μας ετοιμαζει καινουργιο δοντι και εχθες ηταν ολη μερα μεσα στη γκρινια και κολλημενη πανω μου. ευτυχως κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ. τωρα πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου, γιατι παραλληλα μας επισκεφθηκαν και οι "ρωσοι", και να μαζεψω το χαος! Πενυ τι κανει ο μικρουλης σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...