Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για ποιό νεογέννητο μιλάτε καλέ???Λοιπόν,σήμερα πάτησα έναν τρικούβερτο καυγά με την θεία μου,για τα γνωστά θέματα και από κάτω ήταν η μάνα μου σε ρόλο guest star και έκλαιγε.Το κλάμα το έχει στο τσεπάκι της,όχι τώρα που είναι άρρωστη,ανέκαθεν,μόλις έβλεπε τα σκούρα.Τις απείλησα λοιπόν ότι αν μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή δεν αλλάξει κάτι,θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι να ησυχάσω από όλους και όλα.Ε,μα...αφού χαϊρι δεν βλέπω,καλύτερα εκεί.Θα με αφήσουν άραγε να γράφω στο φόρουμ??:P

Σάντυ καλό ταξίδι!!!Εμένα πάντως θα μου λείψεις πολύ!Θα σε σκέφτομαι όμως κάθε φορά που θα τρώω γλυκό!!

Χαχαχαχα! Άρα θα με σκέφτεσαι συχνά!!

Για το μοναστήρι άστο καλύτερα, δεν επιτρέπουν τη lacta.. Για τη σοκολάτα υγείας δεν ξέρω! Οπότε βρείτε άλλη λύση! Κι αρχίστε να ψάχνετε μεγάλο σπίτι με το Χάρη, για να χωρέσει τα παιδάκια που θα κάνετε! Μακάρι του χρόνου να είσαι Αθήνα!

EkcAp3.png

κοριτσακια εγω καληνυχτω. τα λεμε αυριο Χριστινες! Σαντουλι και παλι καλη Ανασταση και καλο Πασχα. με το καλο να μας γυρισεις κι εσυ και η ρεβυθομανα με το μυρωμενο της ρεβυθι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Σιγά μην κλειστώ σε μοναστήρι...έτσι τις απειλώ.Ούτε φραπέ δεν επιτρέπεται να πιουν εκεί,πώς θα ζήσω εγώ???

Όσο για τα πολλά παιδιά...ειλικρινά αμφιβάλλω αν θα προλάβω και αν θα μπορέσω να κάνω έστω και ένα.

Αυτό που δεν θα κάνω σίγουρα,είναι τα τσουρέκια.Τα πήρα τόσο στο κρανίο που δεν θα φτιάξω φέτος.Και φυσικά η θεία μου είπε την ατάκα της "δεν πειράζει,εγώ ούτως ή άλλως δεν τρώω τσουρέκι"...Ναι καλά και ποιός τρώει τις φέτες δύο δύο??(Εκτός από μένα!)

σαντυ καλο ταξιδι και καλη Ανασταση!!!!

χριστινα ατα αυτα που ξερεις και αρχισε να ετοιμαζεσαι για τον καρπο του ερωτα σας με τον χαρη!!!και αστες να λενα μανα και θεια!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Καλύτερα που δεν τρώει, να τα φας μόνη σου! Θα σου στείλω εγώ τσουρεκάκια από αυτά που θα φτιάξω! Θα σε νιώθω και πιο κοντά, Αθήνα-Καρδίτσα 3 ώρες, Κρδίτσα-Θεσ/κη 3 ώρες, μήπως να πεταχτώ να τα τσακίσουμε παρέα??? Θα βάλω και σοκολάτα μέσα! Να βάλω κουβερτούρα ή μπορώ να βάλω και μερέντα?

Αννούλα μου την Τρίτη του Πάσχα θα γυρίσουμε. Συνήθως γυρνάμε Δευτέρα, αλλά τώρα θα μείνουμε για να κάνουμε εκεί τη γιορτή του παιδιού.

EkcAp3.png

Χριστίνα μόλις είδα στη συνταγή ότι μπορώ να βάλω και μερέντα! Να σε ρωτήσω, το 1 φλυτζάνι γάλα είναι αυτό στο οποίο διαλύουμε τη μαγιά για να κάνουμε το προζύμι, έτσι?

Το γιαούρτι όμως πότε το βάζουμε??? Δε γράφει κάτι στην εκτέλεση..:confused:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα μόλις είδα στη συνταγή ότι μπορώ να βάλω και μερέντα! Να σε ρωτήσω, το 1 φλυτζάνι γάλα είναι αυτό στο οποίο διαλύουμε τη μαγιά για να κάνουμε το προζύμι, έτσι?

Το γιαούρτι όμως πότε το βάζουμε??? Δε γράφει κάτι στην εκτέλεση..:confused:

Το γάλα είναι για την μαγιά και το γιαούρτι το χρησιμοποιείς στο ζύμωμα.

Παίρνεις κουταλιά κουταλιά στα χέρια σου και ζυμώνεις ανελέητα.Νομίζω ότι το έγραψα,αλλά το μάτι σου σταμάτησε στην μερέντα!!!:P:p:p

Επίσης έχω να δηλώσω ότι δεν ξαναμπαίνω στο καφέ βραδιάτικα.Με το που σας βλέπω,με πιάνει πείνα.Τόση ώρα που έλειπα,πήγα και καταβρόχθισα πάλι διάφορα...:mad:

Ok, κατάλαβα, είμαι και ξανθιά!! Και σκεφτόμουν ότι δεν έχω ξαναδεί συνταγή τσουρεκιού με γιαούρτι! (παραλίγο να γράψω με μερέντα...)

Η αλήθεια είναι ότι τη μερέντα πρόσεξα! Διάβασα, ξαναδιάβασα, δεν το έβλεπα το γιαούρτι! Η μερέντα όμως δε μου ξέφυγε! Με πήρες χαμπάρι!

Το κακό είναι ότι θα τα φτιάξω αύριο, άρα λόγω νηστείας δε θα μπορώ να φάω μερικές κουταλίτσες μερεντούλα.. Καλύτερα βέβαια για να μείνει για το τσουρέκι!

EkcAp3.png

Κι εγώ θα ξαπλώσω, να προλάβω να κοιμηθώ μια τρίμμα, που λένε και στην Καρδίτσα! (μια τρίμμα=λίγο)

Καλό Πάσχα και πάλι! Με υγεία! Και με ρέγουλα το αρνάκι ή ό,τι φάτε τελοσπάντων!!

Φιλάκια!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...