Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Kαλημέρααααααα! Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Εγώ ετοιμάζω τις βαλίτσες, τι ωραία!! Η δική μου είναι πολύ βαριά με τη δικαιολογία ότι έχει μέσα και του παιδιού! Να κάθομαι να πλένω? Όχι βέβαια! Ένα σωρό πήρα πάλι και για μένα και για το Γιώργο..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Τυχερούλα Σάντυ...θα πας ταξιδάκι!!

Τελευταία φορά που έκανα Πάσχα αλλού,ήταν το 2000 στην Φλωρεντία.

Έκανα μια φορά μαζί με τους καθολικούς και μια με τους ορθόδοξους.

Μάλιστα δεν προλάβαμε να πάμε στην εκκλησία εγκαίρως και έτσι τα μεσάνυχτα ανάψαμε τα κεριά μας στον δρόμο και ψάλαμε το Χριστός Ανέστη εκεί.Κάποιοι Ιταλοί που δεν ήξεραν ότι ήταν το ορθόδοξο Πάσχα, μας πέρασαν για σατανιστές,έτσι όπως είμασταν με τα αναμμένα κεριά στα μαύρα μεσάνυχτα και μας φώναζαν...:P:p:pΑξέχαστες εποχές!!!!:tongue:

Καλημέρα!!!

Τυχερούλα Σάντυ...θα πας ταξιδάκι!!

Τελευταία φορά που έκανα Πάσχα αλλού,ήταν το 2000 στην Φλωρεντία.

Έκανα μια φορά μαζί με τους καθολικούς και μια με τους ορθόδοξους.

Μάλιστα δεν προλάβαμε να πάμε στην εκκλησία εγκαίρως και έτσι τα μεσάνυχτα ανάψαμε τα κεριά μας στον δρόμο και ψάλαμε το Χριστός Ανέστη εκεί.Κάποιοι Ιταλοί που δεν ήξεραν ότι ήταν το ορθόδοξο Πάσχα, μας πέρασαν για σατανιστές,έτσι όπως είμασταν με τα αναμμένα κεριά στα μαύρα μεσάνυχτα και μας φώναζαν...:P:p:pΑξέχαστες εποχές!!!!:tongue:

XAAAXAXA! Άκου σατανιστές..!!

Τι ωραία η Φλωρεντία!! Είχαμε πάει ταξίδι στην Ιταλία πριν 3 χρόνια, η Φλωρεντία είναι πολύ ρομαντική!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια μου; ψιλοχαθηκα γιατι εχθες ειχα παει "ταξιδι" στο ΙΑΣΩ που γεννησε μια απο τις κουμπαροκολλητες μου ενα κοριτσακι. καλα δεν σας περιγραφω τι επαθα με τα μωρακια! ειχα ξεχασει ποσο μικρουλικα ειναι. ειδικα η δικια μας πρεπει να ηταν η πιο μινιον σε ολο το μαιευτηριο. 2740γρ. και 48εκ. γατι σκετο! παλι εκλαιγα και με κοροϊδευανε. σημερα φιλοξενουσαμε το βαφτισιμιο μας, για να μην τον παρει η κουμπαρα μου στη δουλεια μαζι της. πηρα και φραουλες να κανω μαρμελαδα και εν συνεχεια ενα cheesecake που εχω να το φτιαξω κοντα ενα χρονο και το λιγουρευτηκα! αυτα. εσεις τι μου κανετε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Tι κάνετε κούκλες? Εγώ επιτέλους έχω μαζέψει όλα τα πράγματα, θα κουβαλήσουμε πάλι το μισό σπίτι. Τελικά το Πάσχα παίρνω πιο πολλά ρούχα μαζί, πρέπει να έχουμε και πιο ζεστά και πιο λεπτά, δεν ξέρεις και τι γίνεται με τον καιρό! Στην Καρδίτσα έχει υγρασία το βράδυ. Αν και είπαν μάλλον καλό καιρό θα έχουμε, μακάρι, για να ευχαριστηθεί ο Γιώργος παιχνίδι στην αυλή! Ευτυχώς τώρα το Πάσχα δεν επιτρέπεται το κυνήγι, γιατί ο άντρας μου είναι τρελός κυνηγός και στις κυνηγετικές περιόδους κουβαλάμε μαζί όπλα, φυσίγγια και όλον τον εξοπλισμό.. Οπότε τώρα είναι πιο άδειο το αυτοκίνητο και βρίσκω ευκαιρία να το γεμίσω! Θα φύγουμε πρωί πρωί αύριο, κατά τις 5. Οπότε πρέπει να προλάβω και να κοιμηθώ λίγο. Το μωρό ελπίζω να συνεχίσει τον ύπνο του στο αυτοκίνητο, μόνο έτσι θα έχω ελπίδες να καθίσει στο καθισματάκι του. Θα φτάσουμε στο χωριό πουρνό πουρνό! Καλύτερα για να κερδίσουμε τη μέρα.

Σας χαιρετάω λοιπόν, ίσως δεν προλάβω να ξαναμπώ αργότερα.

Καλή Ανάσταση σε όλες και στις οικογένειές σας και να περάσετε όλες τέλεια! Να ξεκουραστείτε και να σας δώσει φώτιση το Άγ. Πνεύμα!

Καλό Πάσχα! Και μην ξεχνιόμαστε, καλή όρεξη!!

Δεν ξέρω αν θα σας λείψω, εμένα θα μου λείψετε πολύ!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!:D:D:D

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

ετσι κι αλλιως μοιαζω με kinder εκπληξη, μονο που το δωρακι ειναι λιγο αποτυχια! χαχα!

κι εσυ Χριστινα βορεια, καλα σου λεει η νοτια, θελω του χρονου να κλαιω στη θεα του δικου σου νεογεννητου.

εσυ μη βγαζεις την ουριτσα σου απ'εξω κυρια μου!!!σειρα σου ειναι τωρα!!!!

Θα περιμένεις πάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολύ!!!!

Tι κάνετε κούκλες? Εγώ επιτέλους έχω μαζέψει όλα τα πράγματα, θα κουβαλήσουμε πάλι το μισό σπίτι. Τελικά το Πάσχα παίρνω πιο πολλά ρούχα μαζί, πρέπει να έχουμε και πιο ζεστά και πιο λεπτά, δεν ξέρεις και τι γίνεται με τον καιρό! Στην Καρδίτσα έχει υγρασία το βράδυ. Αν και είπαν μάλλον καλό καιρό θα έχουμε, μακάρι, για να ευχαριστηθεί ο Γιώργος παιχνίδι στην αυλή! Ευτυχώς τώρα το Πάσχα δεν επιτρέπεται το κυνήγι, γιατί ο άντρας μου είναι τρελός κυνηγός και στις κυνηγετικές περιόδους κουβαλάμε μαζί όπλα, φυσίγγια και όλον τον εξοπλισμό.. Οπότε τώρα είναι πιο άδειο το αυτοκίνητο και βρίσκω ευκαιρία να το γεμίσω! Θα φύγουμε πρωί πρωί αύριο, κατά τις 5. Οπότε πρέπει να προλάβω και να κοιμηθώ λίγο. Το μωρό ελπίζω να συνεχίσει τον ύπνο του στο αυτοκίνητο, μόνο έτσι θα έχω ελπίδες να καθίσει στο καθισματάκι του. Θα φτάσουμε στο χωριό πουρνό πουρνό! Καλύτερα για να κερδίσουμε τη μέρα.

Σας χαιρετάω λοιπόν, ίσως δεν προλάβω να ξαναμπώ αργότερα.

Καλή Ανάσταση σε όλες και στις οικογένειές σας και να περάσετε όλες τέλεια! Να ξεκουραστείτε και να σας δώσει φώτιση το Άγ. Πνεύμα!

Καλό Πάσχα! Και μην ξεχνιόμαστε, καλή όρεξη!!

Δεν ξέρω αν θα σας λείψω, εμένα θα μου λείψετε πολύ!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!:D:D:D

καλη Ανασταση και Καλο Πασχα με υγεια σε σενα και σε ολη σου την οικογενεια. να προσεχετε στο δρομο!

ετσι κι αλλιως μοιαζω με kinder εκπληξη, μονο που το δωρακι ειναι λιγο αποτυχια! χαχα!

κι εσυ Χριστινα βορεια, καλα σου λεει η νοτια, θελω του χρονου να κλαιω στη θεα του δικου σου νεογεννητου.

Για ποιό νεογέννητο μιλάτε καλέ???Λοιπόν,σήμερα πάτησα έναν τρικούβερτο καυγά με την θεία μου,για τα γνωστά θέματα και από κάτω ήταν η μάνα μου σε ρόλο guest star και έκλαιγε.Το κλάμα το έχει στο τσεπάκι της,όχι τώρα που είναι άρρωστη,ανέκαθεν,μόλις έβλεπε τα σκούρα.Τις απείλησα λοιπόν ότι αν μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή δεν αλλάξει κάτι,θα πάω να κλειστώ σε μοναστήρι να ησυχάσω από όλους και όλα.Ε,μα...αφού χαϊρι δεν βλέπω,καλύτερα εκεί.Θα με αφήσουν άραγε να γράφω στο φόρουμ??:P

Σάντυ καλό ταξίδι!!!Εμένα πάντως θα μου λείψεις πολύ!Θα σε σκέφτομαι όμως κάθε φορά που θα τρώω γλυκό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...