Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Και για το ρύζι είχαμε λευκά πουγκάκια με χρυσά κορδελάκια, απλά αλλά πολύ χαριτωμένα και ο βλαμένος φωτογράφος δεν τα φωτογράφησε και ήταν όμορφα μέσα στα καλάθια, όχι τίποτα άλλο, τα είχε φτιάξει η μαμά μου (καλά στο τσακ μπαμ τα έφτιαξε, όταν τέλειωσε το νυφικό) και εγώ τα γέμισα και τα έδεσα. Πού να ήξερα τότε να κάνω και βιβλίο ευχών?? Βέβαια ήμουν τυχερή γιατί ένα απλό βιβλίο ευχών μας έκαναν δώρο εκεί που κάναμε τη δεξίωση, οπότε τουλάχιστον τις ευχές τις έχω!! Τώρα περιμένω να παντρευτεί η αδερφή μου, να της φτιάξω το δικό της!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αργότερα θα κάνω και ένα πέρασμα από ένα κουτί με σοκολατένιους εργολάβους....είμαι απίστευτο γουρούνι και μετά γκρινιάζω που δεν μπορώ να χάσω γραμμάριο...:rolleyes:

Απαπα! Θα τα βλέπω στον ύπνο μου.. Κι εγώ γκρινιάζω όταν κάνω δίαιτα (ψιλοσπάνια δηλαδή..) και θέλω σε 2 μέρες να χάνω 1 κιλό και φυσικά δε γίνεται! Πάω για υπνάκο να ονειρευτώ καμία σοκολατίτσα, εντάξει σε όνειρο δεν πειράζει να τη σπάσω τη νηστεία, έτσι? Καληνύχτα!

EkcAp3.png

καλημερα κοριτσια! καλα Σαντυ ρεκορ γυφτιας οι καλεσμενοι σου! θα μπορουσαν να σου εχουν γραψει και σε χαρτι υγειας κι οχι απο το ακριβο... γκοφρε! χαχαχαχα! α, ρε αθανατοι Ελληναρες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Σάντυ,ούτε καληνύχτα δεν σου είπα χτες,είδα κάποια στιγμή που αποσυνδέθηκες και νόμισα ότι πήγες για ύπνο...:oops:

Λοιπόν,αυτή η ιδέα με το χαρτί υγείας πολύ μου άρεσε!!Έχω και ένα με ανάγλυφα λουλουδάκια,τέλεια κάρτα θα φτιάξω!!Και για να μην έχουν να λένε,θα ενσωματώσω και το χάρτινο ρολό!Ορίστε...άμα ο άνθρωπος είναι εφευρετικός...:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Σάντυ,ούτε καληνύχτα δεν σου είπα χτες,είδα κάποια στιγμή που αποσυνδέθηκες και νόμισα ότι πήγες για ύπνο...:oops:

Λοιπόν,αυτή η ιδέα με το χαρτί υγείας πολύ μου άρεσε!!Έχω και ένα με ανάγλυφα λουλουδάκια,τέλεια κάρτα θα φτιάξω!!Και για να μην έχουν να λένε,θα ενσωματώσω και το χάρτινο ρολό!Ορίστε...άμα ο άνθρωπος είναι εφευρετικός...:P

Δεν πειράζει καλέ, δεν παρεξηγήθηκα!!

Εννοοείται και το ρολό μαζί! Αφού ήδη κάνουν μίνι άλμπουμ από ρολό, γιατί να μην κάνουν και κάρτες?

EkcAp3.png

Καλησπέραααααα!!!!Τι κανετε????Εγώ τα κλασσικα μου...αναγουλες και υπνηλια....

Καλα φέτος μιλάμε για πολύ μαυρίλα πασχαλιάτικα!!! Χτες το βράδυ ο άντρας της κουνιάδας μου μπηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα τετραπλο κιόλας και είναι πολύ σοβαρά απ ότι λενε οι γιατροι. Μακαρι να την γλιτώσει.Νεος άνθρωπος 45 χρονών!!!Αν είναι δυνατόν...

Την προηγουμενη βδομάδα ο κουνιαδος μου στο νοσοκομείο...ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό...Απο χτες έχω ξεκινησει την γκρίνια στον άντρα μου να πάει να κάνει ένα τσεκαπ που δεν έχει κανει ποτε του!!

Οτι κα αν ακουσω καλό δεν έιναι.Τι πράγμα είναι αυτό....απαπα

Κατα τ αλλα σήμερα ήμουν Κορινθο το πρωι και τώρα μαγειρέυω το χταπόδι για το βράδυ που θα ρθει ο νονος του Κωσταντη.Βρωμοκοπάω χταποδίλα και ψαρίλα.Μου ρχετε να κάνω εμετό από τη μυρωδιά, είμαι πτώμα και νυσταζω ...θελετε κι αλλα????

Πήρα και λαμπαδες σήμερα στο τζαμπο να τις διακοσμήσω υποτίθεται αλλά δεν έχω την όρεξη μετά απο όλα αυτά....

Αυτά τα δικά μου,τα μαυρα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κι εγώ χάλια είμαι,μου έχει πέσει η πίεση και σέρνομαι.Δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου.Μη μου πείτε να φάω κάτι αλμυρό,προτιμώ να πηδήξω από το μπαλκόνι.Δεν τρώω αλάτι από μωρό παιδί,είναι το χειρότερό μου.

Διαφημίσεις

τι κανουν τα κοριτσια? ειμαι αρρωστη σημερα, ποναει απιστευτα ο λαιμος μου, ο ιωαννης χθες εκανε 38,9 πυρετο, κατα τα αλλα καλα!!!

Περαστικά σας!

Κι εγώ χάλια είμαι,μου έχει πέσει η πίεση και σέρνομαι.Δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου.Μη μου πείτε να φάω κάτι αλμυρό,προτιμώ να πηδήξω από το μπαλκόνι.Δεν τρώω αλάτι από μωρό παιδί,είναι το χειρότερό μου.

Καλά τότε φάε κάτι γλυκό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...