Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά,αυτή είναι απίστευτη γυφτιά!!!!Σχεδόν τόσο μεγάλη,όσο να ανοίξεις ένα δώρο και να βρεις μέσα κάρτα με ευχές που προορίζονται για έναν Παναγιώτη,ενώ εσένα σε λένε Θανάση!!!:P:p:p:tongue:

Κι εγώ μόνο στους πολύ δικούς μου κάνω που ξέρω πως θα τα κρατήσουν! Τώρα το Πάσχα έφτιαξα 2 κουτάκια (απλά με κανσόν χαρτόνι) για τις νονές (είναι η αδερφή μου και μια καλή ξαδέρφη μου), έβαλα και κορδελίτσες και λουλουδάκια και μέσα σοκολατάκια λαγουδάκια και κοτούλες (αυτά ήταν έτοιμα) και έγιναν πολύ όμορφα. Μη φανταστείς τίποτα εξεζητημένο, αλλά ήταν πολύ χαριτωμένα, θα κάνω κι ένα για μένα τελικά. Τους άρεσαν πολύ όταν τους τα έδωσα και τους λέω, ελπίζω να μην τα πετάξετε!;)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Θα σου εξομολογηθώ κάτι...κάθε φορά που σε πετυχαίνω στο καφέ ή στο φόρουμ...με πιάνει λιγούρα!!!Επειδή ξέρω ότι είσαι και εσύ γλυκατζού,μάλλον είναι ψυχολογικό!!Και τώρα κρατιέμαι τόση ώρα,αλλά δεν πάει άλλο,θα πάω να φάω χαλβά σιμιγδαλένιο!!:P

Θα σου εξομολογηθώ κάτι...κάθε φορά που σε πετυχαίνω στο καφέ ή στο φόρουμ...με πιάνει λιγούρα!!!Επειδή ξέρω ότι είσαι και εσύ γλυκατζού,μάλλον είναι ψυχολογικό!!Και τώρα κρατιέμαι τόση ώρα,αλλά δεν πάει άλλο,θα πάω να φάω χαλβά σιμιγδαλένιο!!:P

ΧΑΧΑΧΧΑ! Εγώ πριν λίγο έφαγα χαλβά κλασικό! Τι άλλο να φας τώρα με τη νηστεία??? Διάλειμμα από τις σοκολάτες γάλακτος!

EkcAp3.png

ΧΑΧΑΧΧΑ! Εγώ πριν λίγο έφαγα χαλβά κλασικό! Τι άλλο να φας τώρα με τη νηστεία??? Διάλειμμα από τις σοκολάτες γάλακτος!

Εγώ για να πω την αλήθεια,νήστεψα μόνο από κρέας.Όλα τα άλλα τα έτρωγα.Και τώρα τρώω γαλακτοκομικά,την Lacta μου την χτύπησα νωρίτερα.:cool:

Aυτό ήταν το προσκλητήριο του γάμου, αλλά σε χρυσό χαρτί. Το υπόλοιπο όπως το βλέπεις, χρυσή κορδέλα και εκρού μαργαρίτα. Χάνει στη φωτό αρκετά.

http://www.kavalieros.gr/images/_newwedding/DSC_2931.jpg

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ για να πω την αλήθεια,νήστεψα μόνο από κρέας.Όλα τα άλλα τα έτρωγα.Και τώρα τρώω γαλακτοκομικά,την Lacta μου την χτύπησα νωρίτερα.:cool:

'Ωστε έτσι? Μη με κολάζεις φιλενάδα και κοιτάω με μισό μάτι το σοκολατένιο αυγό του Γιώργου!!

EkcAp3.png

Καλά,αυτή είναι απίστευτη γυφτιά!!!!Σχεδόν τόσο μεγάλη,όσο να ανοίξεις ένα δώρο και να βρεις μέσα κάρτα με ευχές που προορίζονται για έναν Παναγιώτη,ενώ εσένα σε λένε Θανάση!!!:P:p:p:tongue:

Αυτό μου θυμίζει σκηνή από το Ρετιρέ!

EkcAp3.png

Aυτό ήταν το προσκλητήριο του γάμου, αλλά σε χρυσό χαρτί. Το υπόλοιπο όπως το βλέπεις, χρυσή κορδέλα και εκρού μαργαρίτα. Χάνει στη φωτό αρκετά.

http://www.kavalieros.gr/images/_newwedding/DSC_2931.jpg

Τέλειο!!!Από τα πιο όμορφα που έχω δει για γάμο!Τί μπομπονιέρα είχες??

Και μια και μιλάμε για προσκλητήρια,πήρα σήμερα ένα φανταστικό,για βάφτιση.Ο φάκελος είναι ριζόχαρτο και δεν είναι ο κλασικός.Είναι σαν μια τσέπη,χωρίς το "καπάκι"(καλά,η περιγραφή μου είναι συγκλονιστική)και από μέσα βγαίνει ένας χάρτινος πρίγκηπας βάτραχος.Έτσι όπως το κοιτάς, προεξέχει μόνο η κορώνα του και φαίνονται λίγο και τα μάτια του.Εξωτερικά έχει 2 κορδελίτσες και στο δέσιμό τους κρέμεται ένας μεταλλικός πρίγκηπας βάτραχος!Μιλάμε ότι έχω πάθει την πλάκα μου! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια!Αύριο θα τους φτιάξω και την ευχετήρια κάρτα. Λες να κόψω ένα κομματάκι από τον βάτραχο,να μην ξοδεύω και χαρτί???

:P:p:p:p:p:p

'Ωστε έτσι? Μη με κολάζεις φιλενάδα και κοιτάω με μισό μάτι το σοκολατένιο αυγό του Γιώργου!!

Αργότερα θα κάνω και ένα πέρασμα από ένα κουτί με σοκολατένιους εργολάβους....είμαι απίστευτο γουρούνι και μετά γκρινιάζω που δεν μπορώ να χάσω γραμμάριο...:rolleyes:

Τέλειο!!!Από τα πιο όμορφα που έχω δει για γάμο!Τί μπομπονιέρα είχες??

Και μια και μιλάμε για προσκλητήρια,πήρα σήμερα ένα φανταστικό,για βάφτιση.Ο φάκελος είναι ριζόχαρτο και δεν είναι ο κλασικός.Είναι σαν μια τσέπη,χωρίς το "καπάκι"(καλά,η περιγραφή μου είναι συγκλονιστική)και από μέσα βγαίνει ένας χάρτινος πρίγκηπας βάτραχος.Έτσι όπως το κοιτάς, προεξέχει μόνο η κορώνα του και φαίνονται λίγο και τα μάτια του.Εξωτερικά έχει 2 κορδελίτσες και στο δέσιμό τους κρέμεται ένας μεταλλικός πρίγκηπας βάτραχος!Μιλάμε ότι έχω πάθει την πλάκα μου! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια!Αύριο θα τους φτιάξω και την ευχετήρια κάρτα. Λες να κόψω ένα κομματάκι από τον βάτραχο,να μην ξοδεύω και χαρτί???

:P:p:p:p:p:p

Σ' ευχαριστώ! Για μπομπονιέρες είχα χρυσά και λευκά (του πάγου) πουγκάκια (από ύφασμα σαντούκ) δεμένα με ομοιόμορφες κορδέλες και κορδόνι ποντικοουρά με αντίθετα όμως χρώματα, δηλαδή τα χρυσά πουγκάκια είχαν χρυσές κορδέλες και λευκά κορδόνια και τα λευκά πουγκάκια είχαν λευκές κορδέλες και χρυσά κορδόνια. Είχαν και στο πάνω μέρος τους γαζωμένο το αντίθετο χρώμα κορδόνι. Τα κορδόνια (όχι τα γαζωμένα, αλλά τα δεμένα είχαν δεμένη μια μεταλλική (για το λαιμό) καρδούλα σε μοντέρνο σχήμα με στρασάκια.

Το προσκλητήριο ακούγεται ΤΕΛΕΙΟ!

Εννοείται από αυτό να φτιάξεις την κάρτα σου! Είμαστε για περιττά έξοδα??;)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...