Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίχα πάρει από μαγαζί με είδη χόμπυ ένα μηχάνημα,από αυτά που έχουν ένα σχέδιο και είτε είναι κόπτες,είτε αφήνουν ανάγλυφο αποτύπωμα.

Δεν ξέρω αν κατάλαβες τί στυλ εννοώ.Διάλεξα ένα σε σχήμα μιας περίεργης καρδιάς.Δεν πιάνει με τίποτα σε χοντρό χαρτί και λέγοντας χοντρό,εννοώ όσο το απλό χαρτόνι.Κάνει μόνο για χαρτί τετραδίου,ας πούμε.Θα ήθελα να ασχοληθώ και με το embossing,αλλά πρέπει να πάρεις και το ειδικό πιστολάκι,που στοιχίζει αρκετά και δεν ξέρω πόσο θα το χρησιμοποιήσω.Θα ήταν ωραίο πάντως να φτιάξω προσκλητήρια με αυτή την τεχνική.

Διαφημίσεις

Το embossing κάνει ανάγλυφη όλη την επιφάνεια και θέλει εργαλείο? Δε θυμάμαι και πώς το λένε.. Το ανάγλυφο αποτύπωμα γίνεται με ειδικές σκόνες και ειδικό πιστολάκι? Και το σχήμα με τι? Με κάτι σαν στένσιλ? Ή με σφραγίδες? Καμία σχέση?

EkcAp3.png

Απ'ό,τι είχα δει σε ένα βιντεάκι,η κοπέλα είχε χρησιμοποιήσει σφραγίδα απλή,την οποία είχε ταμπονάρει σε ένα ειδικό μελάνι,το οποίο ήταν εντελώς άχρωμο.Δηλαδή όταν πατούσε σε πρώτη φάση την σφραγίδα στο χαρτί,δεν φαινόταν απολύτως τίποτα.Μετά έριχνε μια σκόνη σε μια λεκανίτσα και εκεί μέσα είχε το χαρτί.Το κάλυπτε όλο και την σκόνη την ξαναέβαζε στο μπουκαλάκι.Έπειτα το έκαιγε με το πιστολάκι και σιγά σιγά φούσκωνε και γινόταν ανάγλυφο.Η εικόνα δεν ήταν και πολύ καθαρή,αλλά πρέπει να ήταν πολύ όμορφο.

Το cuttlebag εννούσα πριν, αλλά είναι ακριβό!

Ναι περίπου κατάλαβα τι λες. Κρίμα να μην κάνει σε χαρτόνι! Υποθέτω για χαρτόνι το πήρες. Δε σου το είχαν πει?

Έχω δει και ένα μυτερό εργαλείο που το ξύνεις.. Πολύ μπέρδεμα. Και δεν τα γράφουν και ευκρινώς στα sites. Φοβάμαι μην παραγγείλω κάτι και τελικά χρειάζομαι και άλλα 5 σύνεργα για να κάνω τη δουλειά μου!:lol:

EkcAp3.png

Αυτό που λες εσύ,ακόμα δεν έχω καταλάβει τί κάνει.Και επίσης δεν ξέρω τί είναι οι μήτρες.Καλά,υπάρχουν ένα σωρό εργαλεία και αν ξεκινήσεις να αγοράζεις,θες μια περιουσία.Αν δεν πουλάς αυτά που φτιάχνεις,δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Διαφημίσεις

Έρχομαι να συμφωνήσω. Και το ένα ζητάει το άλλο. Μόνο αν πουλάς, κάνεις απόσβεση. Και όπως έχουμε ξαναπεί, ποιος εκτιμά το χειροποίητο? Λίγοι δυστυχώς. Αρκετοί θα πουν "παίρνω κάτι έτοιμο με τα μισά λεφτά". Ειδικά τώρα με την κρίση.

EkcAp3.png

Μια γνωστή είδε μια ωραία καρτούλα που είχα φτιάξει και είχε πάνω εκτός των άλλων και κάτι πεταλούδες με κρικάκι και λέει ''πολύ ωραία κάρτα, μπορείς να βγάλεις και τις πεταλούδες και να τις φορέσεις''. :shock:

Στα σκουπίδια η κάρτα προφανώς. Μα υποτίθεται ότι τη φτιάχνεις για να την κρατήσει ο άλλος αυτούσια, όχι για να την πετσοκόψει!

EkcAp3.png

Εγώ πάλι αποφάσισα να μην φτιάξω ξανά τίποτα για ανθρώπους που ξέρω ότι δεν τους ενδιαφέρουν αυτά και θα το πετάξουν αργά ή γρήγορα.

Άδικος κόπος και χρήμα.Οπότε οι παραλήπτες μειώνονται στο ελάχιστο, άρα τί να τα κάνω τόσα εργαλεία??Το λεύκωμα που ξεκίνησα να φτιάχνω σε στυλ scrapbooking,έχει μείνει εδώ και έναν μήνα στο εξώφυλλο και τα χαρτιά τα έχω ακόμα απλωμένα.Καμία έμπνευση,αλλά κυρίως καμία διάθεση...

Θα σου πω κάτι άσχετο-σχετικό να πέσεις κάτω από τα γέλια. Δε θυμάμαι κιόλας μήπως στο έχω ξαναπεί! Μάλλον το έχω ξαναπεί, αλλά το θυμήθηκα τώρα και νευρίασα! Τα προσκλητήρια του γάμου μου ήταν ομολογουμένως πολύ όμορφα, κάνανε και γύρω στα 3,5 ευρώ το κομμάτι, ήταν μακρόστενα και το υλικό ήταν σαν σαγρέ (είναι το ίδιο υλικό που έχει η Ev στο βιβλίο ευχών-κάστρο). Το είχαμε σε χρυσό χρώμα και έδενε με χρυσή σατέν κορδέλα και είχε και μία χάρτινη μαργαρίτα.

Μου έπεσαν λοιπόν τα μαλλιά, όταν μετά το γάμο άνοιξα ένα φακελάκι δώρου και είδα τις ευχές γραμμένες σε ένα κακοσκισμένο κομμάτι από την προσκλησούλα μου. :-( Και όχι για τα λεφτά που έκανε, αλλά για τη γυφτιά.. Φαντάσου να τα είχα φτιάξει εγώ, πόσο θα είχα χαλαστεί..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...