Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Oυφ, χαζόκαιρος σήμερα, δεν ευχαριστηθήκαμε βόλτα. Ούτε για κούνιες ήταν, ούτε για πάρκα.. Πήγαμε για καφεδάκι στο Μικρολίμανο και όλως παραδόξως ήταν ήσυχος ο Γιώργος και δεν τον κυνηγούσαμε σε όλο το μαγαζί, απασχολήθηκε και με μια τυρόπιτα.. Μετά πήγαμε για φαγητό και τον πήρε ο υπνάκος και φάγαμε σαν άνθρωποι!

Χριστίνα από μυρωδιά πώς πάτε από τον καπνό? Θα φύγει με το καθάρισμα ή θέλει βάψιμο τελικά?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!!

Χριστίνα ευτυχώς που δεν έχετε μυρωδιά! Τουλάχιστον μένει μόνο το καθάρισμα ή βάψιμο, αν δεν καθαρίσει καλά.

Χριστίνα βόρεια, τελικά θα τα φτιάξω τα τσουρέκια στην Καρδίτσα, γιατί να τα φτιάξω από σήμερα ή αύριο και να περιμένω (λόγω νηστείας) να τα δοκιμάσω μετά από 1 εβδομάδα που θα γυρίσουμε Αθήνα, δε λέει!!

Επιτέλους σήμερα ξεκίνησα νηστεία!

Πένυ βρήκες τι θα μαγειρέψεις σήμερα στο νονό?

Εμείς χτες είχαμε κόσμο, ήρθαν τα ξαδέρφια του Γιώργου, 4 στον αριθμό παρακαλώ και παίξανε. Έγινε ένας χαμός.. Πολύ χαίρεται όταν βλέπει παιδάκια. Όταν έφυγαν και έμεινε μοναχούλης του, κοίταζε απορημένος και λίγο στεναχωρημένος, όλο παρέα θέλει τελικά. Μήπως θέλει αδερφάκι?? Αφού και στην παιδική χαρά τρελαίνεται όταν βλέπει παιδάκια, είναι πολύ κοινωνικός.

EkcAp3.png

Καλημέρα!!

Σάντυ μου και εγώ την Μεγάλη Πέμπτη θα τα φτιάξω τα τσουρέκια,για να είναι και πιο φρέσκα.Ελπίζω να σου αρέσουν έτσι όπως θα βγούνε με αυτή την συνταγή.Το πιο σπαστικό είναι το μισάωρο ζύμωμα,ενώ αν είχαμε το μηχάνημα του Παρλιάρου,δεν θα κουνούσαμε ούτε το δαχτυλάκι μας!!

Σε βλέπω σύντομα με μωρό στην κοιλίτσα...πώς να μην κάνεις αυτό που θέλει ο γιος σου??:P

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Χαθηκα από χτες αλλά είχε έρθει η θεια μου,ο θείος μου και η ξαδερφη μου που τους υπεραγαπώ και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από κοντά τους!!

Τελικά Σαντυ θα φτιάξω γαριδομακαρονάδα και χταποδι στιφάδο μαυροματικα σαλατα και λαχανο σαλατα και από γλυκό χαλβά σιμιγδαλένιο και ετοιμα μπακλαβαδάκια με σοκολάτα υγείας. Αυτά είναι υπέρβαση για μενα με τα θαλασσινα!!!

Ξεκίνησαμε και εμείς νηστεία σήμερα και από το πρωί στον καφέ όλο για αρνιά και κοκορέτσια μιλάγαμε.Αμα σου στερούν κατι τελικά....αμοκ σε πιανει!!!

Κατα τ αλλα ήσυχα πολυ μπλα μπλα αυτο το Σ/Κ κρασάκι οι υπολοιποι και φαι εγώ

Είναι μια μαγείρισσα η θεία μου.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

cristina112;[/b]969135]Καλημέρα!!

Σάντυ μου και εγώ την Μεγάλη Πέμπτη θα τα φτιάξω τα τσουρέκια,για να είναι και πιο φρέσκα.Ελπίζω να σου αρέσουν έτσι όπως θα βγούνε με αυτή την συνταγή.Το πιο σπαστικό είναι το μισάωρο ζύμωμα,ενώ αν είχαμε το μηχάνημα του Παρλιάρου,δεν θα κουνούσαμε ούτε το δαχτυλάκι μας!!

Kι εγώ Μ. Πέμπτη μάλλον! Αχ ωραία αυτά τα μηχανήματα του Παρλιάρου.. Αλλά είναι και ακριβά και ογκώδη! Τι να κάνουμε, θα πέσει χειρωνακτική εργασία!

Σε βλέπω σύντομα με μωρό στην κοιλίτσα...πώς να μην κάνεις αυτό που θέλει ο γιος σου??:P

Μωρέ εγώ δεν καίγομαι ακόμη, να σου πω την αλήθεια. Θέλω να ξεπεταχτεί λίγο ο Γιώργος και μετά. Αλλά θα δούμε!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Χαθηκα από χτες αλλά είχε έρθει η θεια μου,ο θείος μου και η ξαδερφη μου που τους υπεραγαπώ και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από κοντά τους!!

Τελικά Σαντυ θα φτιάξω γαριδομακαρονάδα και χταποδι στιφάδο μαυροματικα σαλατα και λαχανο σαλατα και από γλυκό χαλβά σιμιγδαλένιο και ετοιμα μπακλαβαδάκια με σοκολάτα υγείας. Αυτά είναι υπέρβαση για μενα με τα θαλασσινα!!!

Ξεκίνησαμε και εμείς νηστεία σήμερα και από το πρωί στον καφέ όλο για αρνιά και κοκορέτσια μιλάγαμε.Αμα σου στερούν κατι τελικά....αμοκ σε πιανει!!!

Κατα τ αλλα ήσυχα πολυ μπλα μπλα αυτο το Σ/Κ κρασάκι οι υπολοιποι και φαι εγώ

Είναι μια μαγείρισσα η θεία μου.....

Μπράβο Πένυ, μια χαρά μεγείρισσα σε βρίσκω!

Ευτυχώς κοιμήθηκε ο μικρός και έκανα δουλειές με την ησυχία μου, έπλυνα το μπαλκόνι, άπλωσα τα ρούχα, μαγείρεψα, ξεσκόνισα κλπ. Σκούπα είχα βάλει πριν κοιμηθεί και ερχόταν από πίσω, του αρέσει πολύ η σκούπα! Τι τριμμένο μπισκότο μάζεψα δε θέλετε να ξέρετε.. Θα μας φάνε τα μυρμήγκια! Αλλά αποκλείεται να μη χρειαστεί να ξανασκουπίσω μέχρι να φύγουμε, αύριο πάλι χάλια θα είναι το πάτωμα...

EkcAp3.png

οχι καλε κυρια παρουσα! εχω τον αντρα μου με μινι αδεια στο σπιτι κι αλητευαμε ολημερις. το πρωι πηγαμε σε παιδοτοπο να πιουμε ενα καφεδακι με ησυχια, μετα γυρισαμε, μαγειρεψα, φαγαμε και το απογευμα πηγαμε στο βαφτισιμιο μας να του δωσουμε τα δωρα του. σε λιγο θα στρωθω να δω το νησι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Tέλεια, καλοπεράσατε δηλαδή φιλενάδα!

Χριστίνα θέλω να σε ρωτήσω το μαχλέπι πρέπει να είναι σε σκόνη? Γιατί δε βρήκα, βρήκα μόνο σε σπόρους. Να το κοπανήσω να τριφτεί? Ή να πάω αλλού να βρω? Επίσης το κακουλέ είναι κι αυτό κάτι σποράκια αλλά αρκετά πιο μεγάλα, πρέπει να τα ανοίξω? Δε νομίζω να μπαίνουν έτσι. Χαζές ερωτήσεις ε?:oops::oops::oops:

EkcAp3.png

το κακουλε ειναι αυτα τα πρασινα ή ασπρα σπορακια, τα οποια πρεπει να ανοιξεις και να κοπανησεις τα μικρουτσικα που εχει μεσα. το ιδιο πρεπει να κανεις και με το μαχλεπι. ειναι καλυτερα να τα κοπανησεις εσυ εκεινη την ωρα, παρα να τα παρεις σε σκονη. θα βγαλουν πιο πολυ τα αρωματα τους.

Διαφημίσεις

Εμείς τα παίρνουμε έτοιμα σε σκόνη,γιατί δεν προλαβαίνουμε να ξυθούμε, όχι να κοπανάμε και σπόρους!!Όλη μέρα κοπανάμε τα φάρμακα της μάνας μου,δεν θέλουμε άλλο!!!

Όντως,αν βρεις τα σποράκια,όπως σου είπε η Άννα,θα έχεις πιο καλό αρωματικό αποτέλεσμα.Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια και δεν ξέρω μήπως είναι πολύ βαριά η μυρωδιά για τα γούστα σου.

κι εγω μη νομιζετε κοπανισμενα τα αγοραζω, αλλα ετσι μου εχει πει η μανα μου. το μονο οτι δεν τα παιρνω απο το s/m, αλλα απο παραδοσιακο μπαχαραδικο που ειναι πιο αρωματικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...