Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε?εγω παραλιγο να βαλω φωτια στο σπιτι χθες το βραδυ!!!φτιαχναμε κερια με τη μαρκελλα και μου πηρε φωτια το κερι καθως το ελιωνα, δε φανταστηκα πως αν του ριξω νερο αντι να σβησει θα φουντωσει και καλοριζικο το νεο μου ταβανι!!!θελει παλι βαψιμο ολη η κουζινα και δεν εχω ουτε χρονο που εβαψα το σπιτι!!!!βεβαια ποιος νοιαζεται γι'αυτα, για τα παιδια κατατρομαξα γιατι φουντωσε στην κουρτινα, στα ντουλαπια, παντου!!!!

το ειδα στο φατσοβιβλιο και ηθελα να σε ρωτησω τι εγινε! ευτυχως που δεν παθατε εσεις τιποτα. ολα τ' αλλα ξαναγινονται. και ναι κοριτσακι μου το νερο τη φουντωνει τη φωτια. νομιζω επειδη εχει οξυγονο μεσα που ειναι η "τροφη" της φωτιας. πρεπει να τη σκεπαζουμε τη φωτια, για να μην παιρνει οξυγονο. αρκετα με το μαθημα φυσικοχημειας, κατα τ' αλλα καλα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινα το αλευρι το κιτρινο που λες ειναι καποιο ειδικο για τσουρεκια; γιατι το μονο κιτρινο πακετο που θυμαμαι ειναι ειναι το χωριατικο για πιτες.

Είναι Αλλατίνη και εκτός από τσουρέκι,φτιάχνεις πίτες,κουλουράκια και διάφορα άλλα.Πάντως πρέπει να γράφει ότι είναι κατάλληλο για τσουρέκια.

Εμείς δεν βρήκαμε φέτος και πήραμε Χρυσό Αλεύρι ΜΑΝΝΑ.Θα δείξει,αν και νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το καλό ζύμωμα.Εγώ τα ζυμώνω ασταμάτητα για μισή ώρα,μέχρι να σχηματιστούν "κλωστές".

......'Eφτασα!

Πόπη μια χαρά μου φαίνονται τελικά τα σκουλαρίκια με το φόρεμα, δεν είναι βαρύ, είναι αεράτο και νομίζω πως του πάνε. Πολύ ωραίο φορεματάκι!

Χριστίνα σ' ευχαριστώ για τη συνταγή! Να σε ρωτήσω, το αλεύρι είναι το σκληρό αλεύρι νο 2? Άντε να με δω τι θα καταφέρω.. Αχ τη μερέντα τη σκέφτομαι, αλλά φοβάμαι μη με δυκολέψει περισσότερο. Αλλά σήμερα έφαγα (έτοιμο αλλά πεντανόστιμο) τσουρέκι κι έβαλα μέσα μπόλικη μερέντα, αχ λουκούμι ήταν!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εχει ποση ώρα που σκέφτομαι να πλακώσω τα σμαρτις που περίσσεψαν κ για να κρατηθώ έπλυνα 2 φορές τα δόντια μου(ειναι αηδια η σοκολάτα μετά την οδοντόκρεμα!)!

Εγώ πιστεύω πως είναι αηδία η οδοντόκρεμα μετά τη σοκολάτα!!

EkcAp3.png

......!

Χριστίνα σ' ευχαριστώ για τη συνταγή! Να σε ρωτήσω, το αλεύρι είναι το σκληρό αλεύρι νο 2?

Θα σε γελάσω,γιατί όπως έγραψα πιο πάνω,φέτος δεν βρήκαμε αυτό το αλεύρι και πήραμε ένα άλλο,έτσι δεν το έχω μπροστά μου για να σου πω.

Δεν είναι ανάγκη να πάρεις αυτή την μάρκα,αρκεί να γράφει ότι είναι κατάλληλο για τσουρέκι.

Εγώ πιστεύω πως είναι αηδία η οδοντόκρεμα μετά τη σοκολάτα!!

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα έπρεπε να βγει οδοντόκρεμα με γεύση σοκολάτας!!Έτσι,για να μην μας λείπει ούτε στιγμή!!:tongue:

Διαφημίσεις

Ναι το φαντάστηκα ότι πρέπει να είναι κατάλληλο για τσουρέκι! Νομίζω το νούμερο 2 είναι, αλλά θα το ελέγξω! Κι εγώ 2 κιλά λέω να φτιάξω, αλλά φοβάμαι μην πετάξω 2 κιλά... Φυσικά, αν πετύχουν, θα σου στείλω να δοκιμάσεις και να μου βάλεις βαθμό!

EkcAp3.png

Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα έπρεπε να βγει οδοντόκρεμα με γεύση σοκολάτας!!Έτσι,για να μην μας λείπει ούτε στιγμή!!:tongue:

Πολύ ωραία ιδέα! Επίσης σοκολάτα που να αδυνατίζει!!

EkcAp3.png

Καλημέρα!

Και πάλι εδώ!Πήρα να βάλω το λαπτοπ στην τσαντούλα του αλλά δεν μου έκανε καρδιά να μην μπω να διαβάσω λιγάκι...ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας,να είστε όλες καλά:)

beloved παντα να σας φυλάει!Να προσέχετε όλες!

...οδοντόκρεμα με γεύση σοκολάτας?θα ταιριάζει και με τα σμαρτις μετά!!χαχα ξελιγώθηκα πρωι πρωι

Σας φιλωωω:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλο ταξιδι Ποπακι! με το καλο η βαφτιση σας! αντε να γυρισεις να τα πουμε κι απο κοντα.

Χριστινα θα κατεβεις προς τα κατω μετα το Πασχα τελικα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!!

Άννα μου,εννοείται ότι θα κατέβω μετά το Πάσχα.Υποθετικά θα ήμουν εκεί αυτή την εβδομάδα,αλλά επειδή νηστεύω,είπα να μην τους βάλω σε μπελάδες τους ανθρώπους.Έπειτα η μαμά του Χάρη φτιάχνει τόσο νόστιμα πράγματα,που θα ήταν κρίμα να φτάσω στην πηγή και να μην πιω νερό!!

Επίσης θα ήταν αδιανόητο να μην φάω σουβλάκι από τον Ζάχο και ντονέρ από την Βόνιτσα στο Νέο Κόσμο(άλλο να σας λέω και άλλο να το τρώτε..).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...