Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα,μια χαρούλα σε βρίσκω με το παρεάκι σου για Πάσχα!

να σε ρωτήσω,αυτό με το κλαμα το ειχες κ πριν κάνεις παιδάκι?Γιατί εγω έκλαιγα πολυυυ σπάνια και απο την εγκυμοσύνη κ μετά και ειδικά τώρα κλαίω και με το america's next top model!Αλήθεια σας λεω!Το παρακολουθώ τα απογευματα στο ΣΚΑΙ και σε κάθε αποχώρηση να το μάτι μου!!!Και το δείχνει κάθε μέρα!Κλαιουσα ιτια λοιπόν!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη κι εσύ κορμάρα??Προφανώς,για να μπορείς να φορέσεις αυτό το φόρεμα.Ξέχνα τον καφέ λοιπόν,μόνο με την Άννα θα βγω!!Και με όποια άλλη είναι στρουμπουλή και τροφαντή!!;)

(Το φόρεμα τέλειο!)

Διαφημίσεις

Σάντυ,σου βάζω την συνταγή που σου υποσχέθηκα.Είναι της γιαγιάς μου, που ήταν Σμυρνιά.

1 κιλό αλεύρι Αλλατίνη κίτρινο

80γρ μαγιά μπύρας

4 αυγά

2 φλυτζάνια ζάχαρη

1 φλυτζάνι γάλα

1 γιαούρτι στραγγιστό

1 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο(αγελαδινό adoro)

ξύσμα από 1 λεμόνι

κακουλέ και μαχλέπι,από ένα φακελάκι

αμύγδαλα ξεφλουδισμένα

Διαλύεις την μαγιά σε χλιαρό γάλα(να γίνει πολτός)με λίγο αλεύρι και την αφήνεις 30 λεπτά να φουσκώσει.Χτυπάς την ζάχαρη με το ζεστό βούτυρο ώσπου να λιώσει,ρίχνεις και τα αυγά και χτυπάς στο μίξερ.Βάζεις σε μια λεκάνη το αλεύρι,ρίχνεις μέσα τα μυρωδικά και το ξύσμα λεμονιού,ανοίγεις μια λακουβίτσα και ρίχνεις μέσα το μείγμα των αυγών με το βούτυρο.

Ζυμώνεις πολύ καλά,με το γιαούρτι στα χέρια,πρέπει να κάνει φουσκάλες.Το βάζεις σκεπασμένο σε ζεστό μέρος περίπου 2 ώρες,να φουσκώσει και να διπλασιαστεί.Το πλάθεις και το αφήνεις πάλι να φουσκώσει για 1 1/2 ώρα.Ψήνεις στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά με 1 ώρα.Αν θες μπορείς να βάλεις μέσα και μερέντα ή καρύδι ψιλοκομμένο ανακατεμένο με κακάο,αυτό το έκανε μια θεία μου,διάσημη τσουρεκολόγος.Τα αμύγδαλα είναι προαιρετικά και τα βάζεις απλά για ομορφιά.Αφού τα φτιάξεις,μου στέλνεις 5-6 για να σε βαθμολογήσω!!

Εμείς κάνουμε συνήθως 2 κιλά αλεύρι και όλα τα άλλα υλικά Χ2 φυσικά.

Καλή επιτυχία και μην ξεχάσεις να τα βάλεις σε ζεστό φούρνο να φουσκώσουν.;)

Αλήθεια σου άρεσε?

Οσο για το κορμάρα...last year ή μαλλον the year before last year γιατί περισυ ήμουν έγκυος!!

Τα σκουλαρίκια κολλάνε ή να ξαμοληθώ να βρω τα άλλα?

Το φόρεμα μου άρεσε πάρα πολύ και επειδή είναι παιχνιδιάρικο,νομίζω ότι πάνε μια χαρά τα σκουλαρίκια.Ταπεινή μου γνώμη πάντα.

Διαφημίσεις

Αννα,μια χαρούλα σε βρίσκω με το παρεάκι σου για Πάσχα!

να σε ρωτήσω,αυτό με το κλαμα το ειχες κ πριν κάνεις παιδάκι?Γιατί εγω έκλαιγα πολυυυ σπάνια και απο την εγκυμοσύνη κ μετά και ειδικά τώρα κλαίω και με το america's next top model!Αλήθεια σας λεω!Το παρακολουθώ τα απογευματα στο ΣΚΑΙ και σε κάθε αποχώρηση να το μάτι μου!!!Και το δείχνει κάθε μέρα!Κλαιουσα ιτια λοιπόν!

λοιπον εγω ημουν σχετικα ευσυγκινητη πριν κανω το Νικο. απο τοτε ομως που γεννησα ειμαι κι εγω σαν κι εσενα. μη δω ανθρωπο να συγκινηθει, ναααααα το κλαμα κι εγω. ειδικα σε κατι ολυμπιαδες που παιρναμε χρυσο και εβλεπα τους αθλητες στο βαθρο και να ακουω τον εθνικο υμνο, εκει να σ' εχω! α! κλαιω και στην αλλαγη του χρονου. γενικα κλαιω με το παραμικρο κι ο αντρας μου μ' εχει παρει στο ψιλο.

Χριστινα το αλευρι το κιτρινο που λες ειναι καποιο ειδικο για τσουρεκια; γιατι το μονο κιτρινο πακετο που θυμαμαι ειναι ειναι το χωριατικο για πιτες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εντάξει κοριτσάκια να μην αγχωθώ δηλ αν δεν βρω το loisir στην Αλεξ/πολη!

θελω τσουρέκιιιιιιιιιιιιιιιιι τι μου κάνετε βραδιάτικα.Εχει ποση ώρα που σκέφτομαι να πλακώσω τα σμαρτις που περίσσεψαν κ για να κρατηθώ έπλυνα 2 φορές τα δόντια μου(ειναι αηδια η σοκολάτα μετά την οδοντόκρεμα!)!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κοριτσακια μου τι κανετε?εγω παραλιγο να βαλω φωτια στο σπιτι χθες το βραδυ!!!φτιαχναμε κερια με τη μαρκελλα και μου πηρε φωτια το κερι καθως το ελιωνα, δε φανταστηκα πως αν του ριξω νερο αντι να σβησει θα φουντωσει και καλοριζικο το νεο μου ταβανι!!!θελει παλι βαψιμο ολη η κουζινα και δεν εχω ουτε χρονο που εβαψα το σπιτι!!!!βεβαια ποιος νοιαζεται γι'αυτα, για τα παιδια κατατρομαξα γιατι φουντωσε στην κουρτινα, στα ντουλαπια, παντου!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Κοριτσάκια καλό βράδυ!Θα χαζέψω λίγο τιβι και θα την πέσω...αύριο είναι μέρα δύσκολη για μένα,πολλές δουλειές κ συμμαζέματα!

Πιστεύω να μπω κάποια στιγμή για να σας χαιρετήσω κ να σας ευχηθώ για την Ανάσταση,αν όχι σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου υγεία,καλή Ανάσταση,να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τους αγαπημένους σας:)

Φιλάκια πολλά

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...