Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα!!

ο γιος μου εχει εναν κολλητο φιλο και την ωρα που φευγαμε αγκαλιαστηκαν, φιληθηκαν, ειπαν καλο Πασχα και του λεει το αλλο παιδακι: "δεν θα σε ξεχασω". μιλαμε πατησα τα κλαματα. ηταν πολυ συγκινητικη στιγμη. κι οσο σκεφτομαι οτι θα χωρισουν του χρονου που θα μετακομισουμε στεναχωριεμαι.

Αθώα, αγνά παιδάκια! Να τον καλείς σε καμιά γιορτούλα με τη μαμά του, να μη χαθούνε τελείως τα παιδιά..

αλλα και ο αντρουλης μου δεν παει πισω κυνηγι-ψαρεμα στα χομπι του για να φανταστειτε την ωρα του γαμου ελεγε στον παππα (cool παππας) να τον αφηνει η γυναικα του να πηγαινει για κυνηγι

Κι ο δικός μου πορωμένος με το κυνήγι, ψάρεμα όχι, αλλά πήγαινε ένα διάστημα ψαροντούφεκο. Για το κυνήγι όμως πεθαίνει! Πήγαινε από πιτσιρικάς με τον παππού του, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια! Και παρόλο που δουλεύει πάρα πολλές ώρες και του μένει μόνο μια Κυριακή να ξεκουραστεί, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει Κυριακή πρωί στην κυνηγετική περίοδο και να μην πάει, ξυπνάει κατά τις 4! Παλιά πήγαινα κι εγώ, δεν κυνηγούσα βέβαια, πήγαινα για βόλτα.. Τώρα περιμένει να μεγαλώσει ο Γιώργος για να τον μάθει! Πάντως ήδη του πήραμε κυνηγετικά ρούχα! Ευτυχώς όχι ακόμα όπλο, μόνο ψέφτικο για να παίζει!

Γεια σας κοριτσάρες!!

Κι εγώ εδώ θα είμαι φυσικά όλες τις γιορτές.Κανονίζω πάντα με τον δήμαρχο της Καλαμαριάς να φυλάω την περιοχή και έτσι δεν πάω πουθενά.

Θα φτιάξω τσουρέκια-Σάντυ δεν σε ξέχασα,θα σου γράψω την συνταγή-

αυγά θα πάρω έτοιμα βαμμένα,γιατί δεν τα τρώμε ούτως ή άλλως,θα πάω μόνη μου στην Ανάσταση και την ώρα που όλοι θα φιλιούνται,εμένα θα με πάρουν ως συνήθως τα ζουμιά,μια και θα στέκομαι μόνη μου με την λαμπαδίτσα στο χέρι και κανένας δεν θα μου μιλάει,ούτε θα με φιλήσει.

Σηκώνω και το κεφάλι ψηλά να μην τρέξουν τα δάκρυα,αλλά όλο και κάτι ξεφεύγει.Ευτυχώς η εκκλησία είναι 30 δευτερόλεπτα από το σπίτι μου και δεν ξεφτιλίζομαι πάρα πολύ.Αυτά τα ωραία...

Τουλάχιστον σε πληρώνει καλά ο δήμαρχος??

Ναι περιμένω τη συνταγή, αν μπορείς, για να φτιάξω Μ. Δευτέρα ή Μ. Τρίτη. Μ. Τετάρτη θα έχω να φτιάξω τις βαλίτσες και να ταχτοποιήσω το σπίτι, δε λέει να αφήσω και τα τσουρέκια!

Αχ μωρέ πώς σε σκέφτομαι να είσαι μοναχούλα! Να μη στεναχωριέσαι όμως, θα σου στείλω την αγκαλιά μου! Άντε του χρόνου να κάνετε Ανάσταση με το Χάρη!!

Εμείς τα αυγά τα βάφουμε Μ. Πέμπτη ή Μ. Σάββατο και τα τρώμε κιόλας!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κούκλες!!!! Ηρθα και εγώ με τις μεγάλες ώρες!!!! Χριστινάκι ευχομαι του χρόνου να είσα με τον αντρούλη σου αγκαλιά την Ανασταση και ενα μωράκι στην κοιλιά!!!!Μηπως τα παραλέω?.... Εγώ με τα τσουρέκια δεν το χω καθόλου.Περυσι μια γειτόνισα μου δωσε μια συνταγή και δεν φούσκωσε ποτέ (3 ώρες στον φούρνο) . Εσκισε τα πτυχία της η κοπέλα όταν πήγα με την λεκάνη να της δείξω οτι δεν φουσκώνει.Ετσι τα χω κοψει αυτά τα σπορ.

Εμεία μαλλον φέτος Πάσχα θα κάνουμε στον αδερφό του άντρα μου αλλά μάλλον δεν θα μαστε πολλοι για να χουμε τζερτζελε.Θα δείξει μέχρι την τελευταία στιγμή.Μα καλα πασχαλιάτικος καιρός είναι αυτός????Εδώ βρέχει και κάνει κρύο. Τη Δευτέρα θα ρθει ο νονος του Κωσταντή να του φέρει τη λαμπαδα.Τι μαγειρευω οεο??????Δεν σκαμπαζω από καλαμαροχτάποδα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας και πάλι!

Δειτε αυτά τα σκουλαρίκια που πήρα κ πείτε μου γνώμες

Βέβαια καμία σχέση με τα αλλα,τα πήρα 10ευρώ μόνο(!)οπότε αν δεν μου ταιριάσουν τελικά παίρνω άλλα!Με το φόρεμα ταιριάζουν,το θέμα είναι σαν φαίνονται "φτωχικα"?

dsc07420a.th.jpg

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Δειτε αυτά τα σκουλαρίκια που πήρα κ πείτε μου γνώμες

Βέβαια καμία σχέση με τα αλλα,τα πήρα 10ευρώ μόνο(!)οπότε αν δεν μου ταιριάσουν τελικά παίρνω άλλα!Με το φόρεμα ταιριάζουν,το θέμα είναι σαν φαίνονται "φτωχικα"?

dsc07420a.th.jpg

Πολύ ωραια τα σκουλαρίκια.Βεβαια ανάλογα και το φόρεμα. Γιατί δεν μας βάζεις μια φωτό να το δούμε???

Πένυ όλα οk? Συνήλθες τελείως από τη γαστρεντερίτιδα?

Μια χαρά είμαι σήμερα Σαντυ μου.Ευτυχώς γιατί δεν αντέχα άλλο.Μαλιστα με έχει πιασει και η προκοπή μου σημερα και αφού άδειασα καλα καλά τον νεροχύτη.Μεχρι τώρα κατάφερα και τον ξαναγέμισα με άπλυτα!!!! Εφτιαξα όμως ένα χαλβά μουρλια!!!!

Βρε κοριτσακια δώστε μου καμια ιδέα για νηστίσιμο τραπέζι και γρήγορο να φτιάξω που θα ρθει ο νονος του Κωσταντή.... Το γλυκό πάντως το κλείσαμε χαλβάς

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορίτσια,ευχαριστώ για τις ευχές,αλλά και του χρόνου πάλι μόνη μου θα είμαι.Όσο για μωράκι στην κοιλιά...μπαααααααα....η κοιλιά πάντως θα είναι φουσκωμένη από μόνη της,ως συνήθως.

Πόπη,τα σκουλαρίκια μου αρέσουν πάρα πολύ,αλλά βάλε και το φόρεμα να δούμε αν ταιριάζουν.

Σάντυ,θα σου γράψω την συνταγή το βράδυ,αλλά αν το ξεχάσω,πες κάτι.

Πένυ...καλά ξεμπερδέματα!!!Η μαγειρική δεν με αφορά,είμαι του γλυκού!!!:tongue:

Λοιπον,το σαιτ που ειχε το φορεμα,δεν το εχει πια...θα το βγαλω φωτο το βραδακι που θα εχω χρονο(ωχ!εχω και σιδερο αποψε!)και θα το ανεβασω να το δειτε.

Α!Δεχομαι να γινω δοκιμαστης τσουρεκιων!Φερτε μου να δοκιμασω και θα ανακηρυξω την καλυτερη τσουρεκοτεχνιτρια χεχε:):):)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ποπακι τα σκουλαρικια ειναι πολυ ωραια, αλλα κι εμενα μου φαινονται λιγο σπορ για τη βαφτιση. θα δω και το φορεμα και θα σου πω. δυστυχως θα μετακομισω στο Κερατσινι, οποτε παλι καμμια σχεση! Χριστινακι μου βορειο γιατι να εισαι και του χρονου μονη; εσυ ελεγες οτι του χρονου θα κατεβεις. θα ειμαστε ολες νοερα μαζι σου εκεινη την ημερα. κι εγω συγκινουμαι στην Ανασταση. γενικως κλαιω για ψυλλου πηδημα. κοριτσια εχω κι ενα καλο νεο! τελικα Πασχα δεν θα κανω σαν το κουκο! δουλευει ολημερις κι ο αντρας της κουμπαροκολλητης μου και κανονισαμε να παμε σπιτι της και να το γιορτασουμε μονες με τα παιδια μας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ κοντα εκει που θα μετακομισω. 5 λεπτα με το αυτοκινητο απο εδω. ευτυχως που βρεθηκε και η φιλεναδα μου, γιατι θα εκανα Πασχα με τα παιδια μου και το Σπυρο Παπαδοπουλο στη ΝΕΤ! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...