Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σου Χριστινάκι!!

καλε,πως τα προλαβαίνεις όλα?Βοηθάς και στην εκκλησία?μπράβο σου,εγω εχω να παω τόσο καιρό που νομίζω στη βάφτιση θα μου'ρθει ο πολυελαιος καπέλο!!!

Προκειμένου να μην κάθομαι με την μάνα μου,όπου θες βοηθάω!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμενα!!επιτέλους σηκώθηκα απο το κρεββάτι!!! Απο προχτές το βράδυ είμαι με γαστρεντερίτιδα και εχω διαλυθεί!!! Ουτε στον εχθρό μου...

Χριστινάκι τι έγινε με το γατάκι παει???Κριμα ρε γμτ...Αφού το χεις με τα ζωάκια γιατί δεν παιρνεις ένα σκυλάκι.Βεβαια δεν ξέρω η κατάσταση της μαμας σου, σου επιτρεπει να έχεις σκυλακι.Εγώ να σου πω την αλήθεια τις γάτες δεν τις πολυσυμπαθώ για ένα λόγο.Δεν εχουν αφεντικό και αν δεν θέλει η γάτα να παιξει θα σε γραντζουνίσει.Ενώ τα σκυλάκια πάντα θα εχουν όρεξη για παιχνίδια αγκαλιές βέβαια είναι και δέσμευση από την άλλη.Δεν μπορείς να το άφήσεις και να φύγεις να το ταισει η γειτονια.Αλλά ξέρεις τι παρέα θα σου έκανε ειδικά που κάθεσαι ξάγρυπνη τόσα βράδια για τη μαμα σου.

Οι άλλες κουκλες τι κάνετε????Βλέπω κουνιες ουζάκια,ετοιμασίες ωραια πράγματα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Περαστικά Πενούλα!

Θα συμφωνήσω και εγω για τα γατάκια.Αν και είναι πολύ χαριτωμένα,ειδικά μετα απο αυτό που έπαθα,δεν τα πολυπαω.Για σκυλάκια όμως λιώνω...

Απο συμπτώματα εγκυμοσύνης πως πας?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Περαστικά Πενούλα!

Θα συμφωνήσω και εγω για τα γατάκια.Αν και είναι πολύ χαριτωμένα,ειδικά μετα απο αυτό που έπαθα,δεν τα πολυπαω.Για σκυλάκια όμως λιώνω...

Απο συμπτώματα εγκυμοσύνης πως πας?

Πλέον δεν ξέρω αν τα συμπτώματα που έχω έιναι της γαστρεντερίτιδας ή της εγκυμοσύνης.Η τάση για εμετό είναι πάντως μόνιμη με την διαφορά ότι τώρα ζαλίζομαι κιολας

Τι επαθες απο γατα και δεν τα πολυπας?Εχω χασει καποια επεισόδια....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πένυ μου περαστικά σου...μάλλον κυκλοφορεί κανένα μικρόβιο,γιατί και εγώ ήμουν περίπου 10 μέρες χάλια και να με πονάει τρελά και η κοιλιά μου.

Κορίτσια,τα λατρεύω τα σκυλιά,αλλά τελικά δεν είναι το τυχερό μου με τα ζώα.Είχα 2 χελώνες,η μια έβγαλε το μάτι της άλλης και την ψόφησε.Όταν είχα φύγει κάποια στιγμή στην Ιταλία και ενώ η μαμά μου ήταν ήδη παράλυτη,η θεία μου πήγε την άλλη,μετά από σχεδόν 20 χρόνια που την είχαμε,σε ένα pet shop και τους την χάρισε,γιατί είπε ότι δεν άντεχε να φροντίζει και την μάνα μου και εμένα και την χελώνα.Είχαμε ένα καταπληκτικό κινέζικο/γιαπωνέζικο αηδόνι,του έφαγε το πόδι μια καρακάξα,έτσι όπως λιαζόταν το δόλιο στο μπαλκόνι,νααααααα κλάμα και εκεί.Είχα και έναν σκύλο,αλλά ήταν ανθρωποφάγος λόγω ράτσας,πάει και αυτός,τον δώσαμε μετά από 2 μέρες,προτού ξυπνήσουμε ένα πρωί και βρεθούμε με ένα χέρι λειψό.Μια φίλη μου,μου άφησε 2 ψάρια για 2 εβδομάδες,το ένα σκότωσε το άλλο.Βέβαια αυτή δεν την ένοιαξε,αλλά εγώ είχα στεναχωρεθεί πάρα πολύ.Τώρα πάει και το γατάκι.

Εκτός του ότι,αν τυχόν και πάρω σκύλο,δεν θα με αφήσει ξανά η θεία μου να έρθω στην Αθήνα.Ποιός θα τον βγάζει για κατούρημα??

Τι κάνετε? Χριστίνα μπορείς να πάρεις σκυλάκι όταν έρθεις Αθήνα και μείνετε μόνιμα με το Χάρη. Πένυ περαστικούλια! Άννα η μέση σου πέρασε? Χριστίνα μελλόνυμφη ήρθε το Σαβ/κο και θα ξεκουραστείς! Πόπη χαζομαμά μπράβο στη μικρούλα σου! Άντε να πει και μπαμπά τώρα!!

Κατά τα άλλα καλά εμείς. Μετράμε μέρες για να την κοπανήσουμε, θα πάμε Καρδίτσα, στο χωριό της μαμάς μου. Μας περιμένει η γιαγιάκα μου με χαρά, την έχω πεθυμήσει πολύ, από τα Χριστούγεννα έχουμε να πάμε. Οι γονείς μου φεύγουν αύριο, η αδερφή μου με τον αρραβωνιαστικό της μέσα στη Μεγάκη Εβδομάδα, εμείς μάλλον Μ. Πέμπτη θα πάμε. Και θα γυρίσουμε Δευτέρα ή Τρίτη του Πάσχα. Μάλλον Τρίτη, γιατί Δευτέρα γιορτάζει ο Γιώργος και δε λέει να κάνουμε τη γιορτή του στο δρόμο!

Άντε να περάσουν οι μέρες.. Εκτός από την Πόπη θα φύγει καμία άλλη?

EkcAp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου! τι κανετε; ακουω ταξιδια και ζηλευω! εμενα ο αντρουλης μου θα δουλευει σερι απο τη Μ. Πεμπτη μεχρι και την Τριτη του Πασχα! αντε να περασετε καλα και να μαζεψτε οξυγονο και για μας. α! να σας πω κι ενα περιστατικο εχθες στο σχολειο. ο γιος μου εχει εναν κολλητο φιλο και την ωρα που φευγαμε αγκαλιαστηκαν, φιληθηκαν, ειπαν καλο Πασχα και του λεει το αλλο παιδακι: "δεν θα σε ξεχασω". μιλαμε πατησα τα κλαματα. ηταν πολυ συγκινητικη στιγμη. κι οσο σκεφτομαι οτι θα χωρισουν του χρονου που θα μετακομισουμε στεναχωριεμαι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!

Χριστίνα δεν σου κρύβω οτι γέλασα λιγάκι μ'αυτά που έγραψες!!!Αφου τρώγονται,μην τα παίρνεις δυο δυο!Πάρε ενα σκυλάκι του σπιτιού που θα έχει τη γωνίτσα του με εφημερίδες κάπου στο μπαλκόνι κ δεν θα χρειάζεται βόλτες για τσισάκια:)

Αυτό πάντως με τη χελώνα...θα την έπνιγα τη θεια σου!

Αννούλα τι αγνα αισθήματα που έχουν τα παιδάκια!Συγκινήθηκα,τι γλυκούλικο!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα απο διαθεση πως παμε?εμεις εδω μεσα στη τρελλα ευτυχως θα φυγουμε μ.σαββατο εως και την τριτη του πασχα θα παμε στην αιγινα θα δουμε και τους νεους κουμπαρους και ελπιζω να περασουμε καλα φετος γιατι περυσι καναμε το λαθος και καναμε πασχα με τους γονεις μου δραααμα.διαφορετικες ιδεες αντιληψεις για να καταλαβετε ο μπαμπας μου μιλουσε για ελιες και πορτοκαλια η μαμα μου ηθελε να ειναι κυριλε εμεις θελαμε να σουβλισουμε αρνακι κοκορετσι τετοια παραδοσιακα και η μαμα δεν ηθελε να λερωσουμε το σπιτι γιατι το πασχα ο κοσμος φωραει τα καλα του (και παει σε ταβερνα και τρωει το αρνακι).το σπιτι ειναι για το καλοκαιρι με τσιμεντο κατω επιτηδες για να μην κουραζομαστε στις διακοπες.

irene ειστε κι εσεις μια τρελλη-τρελλη οικογενεια, σαν κι εμας! ο πατερας μου ειναι ολη μερα στη βαρκα και στο ψαρεμα και η μαμα μου κολλημενη με τους υπολογιστες και το internet. στα λεω ετσι, για να μη νιωθεις μονη... χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλε τι trendy γονεις ειναι αυτοι?

εμενα η μανουλα μου ειναι πιο παραδοσιακη μαμα.τα κλασικα δηλαδη!

Αννα αληθεια που θα μετακομισετε?(ξερω μια ωραια γειτονια στο Ηρακλειο!ελα για παρεααααααααα:):):))

sDmPp3.png

QVD3p2.png

περαστικουλια σε οσες δεν ειναι καλα ξυπνησανε και τα 2 τα μικρα τωρα ο μπαμπακας μας κοιμαται ακομα ποτε θα σηκωθει δεν ξερω βραδιατικα τον επιασε να φτιαξει ιστοσελιδα ουτε που πηρα ειδηση τι ωρα κοιμηθηκε.οσο για τη τρελλη οικογενεια ναι ειμαστε αλλα και ο αντρουλης μου δεν παει πισω κυνηγι-ψαρεμα στα χομπι του για να φανταστειτε την ωρα του γαμου ελεγε στον παππα (cool παππας) να τον αφηνει η γυναικα του να πηγαινει για κυνηγι και ο παππας συνεχιζε την κουβεντα. οι ιδιοι λοιπον τρελλοι παππαδες βαφτισανε την κορουλα οι ιδιοι θα βαφτισουν και τον μπεμπακο μας.αδικα το τρελλος παππας σε βαφτισε που λενε?

Γεια σας κοριτσάρες!!

Κι εγώ εδώ θα είμαι φυσικά όλες τις γιορτές.Κανονίζω πάντα με τον δήμαρχο της Καλαμαριάς να φυλάω την περιοχή και έτσι δεν πάω πουθενά.

Θα φτιάξω τσουρέκια-Σάντυ δεν σε ξέχασα,θα σου γράψω την συνταγή-

αυγά θα πάρω έτοιμα βαμμένα,γιατί δεν τα τρώμε ούτως ή άλλως,θα πάω μόνη μου στην Ανάσταση και την ώρα που όλοι θα φιλιούνται,εμένα θα με πάρουν ως συνήθως τα ζουμιά,μια και θα στέκομαι μόνη μου με την λαμπαδίτσα στο χέρι και κανένας δεν θα μου μιλάει,ούτε θα με φιλήσει.

Σηκώνω και το κεφάλι ψηλά να μην τρέξουν τα δάκρυα,αλλά όλο και κάτι ξεφεύγει.Ευτυχώς η εκκλησία είναι 30 δευτερόλεπτα από το σπίτι μου και δεν ξεφτιλίζομαι πάρα πολύ.Αυτά τα ωραία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...