Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

cristina μου πολυ στενοχωρηθηκα για το γατουλινι, το εχω περασει πολλες φορες!μαλλον καθε φορα που μαζευα ενα αδεσποτο.

οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουν? ηρθαν οι νονοι του ιωαννη σημερα, με τη νονα ολα οκ και ο νονος του εφερε και την πρωτη του λαμπαδα!!!θα ρωτησω βεβαια εαν κανει να την αναψουμε καθως ειναι αβαπτιστος.

τι αλλα νεα εσεις???

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

κοριτσια ευχαριστω τωρα εβαλα τα μικρα για υπνο ειχα μια δυσκολη μερα με τον μικρο να κλαιει ασταματητα και την κορουλα μου 3,5ετων να τον πειραζει συνεχεια.στο parents δεν εγραψα θα το κανω τωρα ευχαριστω ολα να πανε καλα.

irene2 πως σε καταλαβαινω!!!κι εμενα η κορη μου ειναι 3,5 και δεν τον αφηνει σε ησυχια τον μικρο!!!κοιμαται, παει τον ξυπναει, παιζει, παει του περνει τα παιχνιδια κ.ο.κ.!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Πάλι 1 πήγε, πώς τα καταφέρνω.. Πολύ στεναχωρήθηκα με το γατάκι σου Xριστίνα. Εμείς όταν πάμε στο χωριό της μαμάς μου, συνήθως έχουμε γατούλες, τις έχει η γιαγιά μου στην αυλή. Έχουν περάσει πολλές γάτες λοιπόν. Θυμάμαι όμως δύο μικρά γατάκια που είχαν χάσει τη μαμά τους, τα είχαμε ένα καλοκαίρι, ήταν πολύ ευαισθητούλια και αδύναμα. Τα φροντίσαμε και καρδάμωσαν κάπως, αλλά μπήκαν στο κοτέτσι και τα τσίμπησαν οι βλαμένες οι κότες. Γι' αυτό τις λένε κότες, καλά κάνω και δεν τις χωνεύω. Είχαν πληγές, τα φροντίσαμε, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ήταν 15 Αυγούστου και θα πηγαίναμε στην εκκλησία και έβλεπα το ένα γατάκι να μην είναι καλά, δεν έβγαινε η φωνούλα του, ξάπλωσε στον ήλιο και δεν είχε δύναμη να σηκωθεί, είχε καύσωνα και το έβαλα στη σκιά, του έβαλα και νεράκι. Όταν γυρίσαμε από την εκκλησία, είχε πεθάνει. Τι κλάμα έριξα.. Το φοβερό ήταν ότι εκείνη τη μέρα είχαμε γλέντι το βράδυ, επειδή είχα περάσει στο πανεπιστήμιο (τότε ήταν επιτυχία να περάσεις κάπου, όχι όπως τώρα που περνάνε γράφοντας κάτω από τη βάση..) Λοιπόν δεν είχα καμία όρεξη για τραπέζια και χορούς και επέμενα να το αναβάλουμε. Δεν το αναβάλαμε τελικά, σιγά μη δεχόντουσαν οι γονείς μου, κάναμε το τραπέζι, αλλά ήμουν στεναχωρημένη. Βέβαια καλό μου έκανε γιατί τελικά ξεχάστηκα. Μετά από λίγες μέρες έφυγε και το άλλο γατάκι και με αποτέλειωσε.. Άλλη φορά θα σας πω για ένα σκυλάκο που είχαμε και τον αγαπούσα πολύ..

Τελικά δεν κατέβηκα Αθήνα το απόγευμα, είχα σκοπό να πάω για ψώνια, αλλά δεν ήταν στις καλές του ο μικρός και δεν ήθελα να τον αφήσω. Είχε γκρινίτσα γενικώς σήμερα και κάποια στιγμή τον πήρε ο ύπνος, ξύπνησε μετά από καμιά ώρα με αναφιλητά, έκλαιγε χωρίς προφανή λόγο, δεν ηρεμούσε με τίποτα, ήμουν και μόνη μου, έκλαιγα κι εγώ.. Δεν ξέρω αν πονούσε κάπου. Αφού τρόμαξα, θα τον πήγαινα στο νοσοκομείο, είχα ανησυχήσει πολύ, έκλαιγε όπως όταν μωρούλι και είχε τους κολικούς. Περίμενα και τις νονές και έλεγα να τις πάρω να μην έρθουν. Τελικά τηλεφώνησα στη μαμά μου να τον ξεματιάσει. Μετά από λίγο συνήλθε, άντε μετά να μην πιστεύω στο μάτι. Και καλά εμείς οι μεγάλοι πες πως κάνουμε αυθυποβολή με το μάτι και μας περνάει. Το μωρό όμως? Ήρθαν και τα κορίτσια με τα πασχαλινά δώρα και ήταν μες στην καλή χαρά ο δικός σου! Γέλιο και παιχνίδι! Έφτιαξα και πίτσα και σκάσαμε.. Πήρα κι ένα σιμέκο για επιδόρπιο!

Καληνύχτα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα γλυκούλες!!!

Τι κάνετε?Εγω αρχισα πακετάρισμα(όλο το σπίτι τελικά θα πάρω,δεν χρειάζεται να φτιαξω λίστα!)Το ευχάριστο είναι οτι το παιδί που θα μας κουβαλούσε τις μπομπο αλλά θα παει αεροπορικώς,φιλοτιμήθηκε να μας ξελαφρώσει απο μια βαλίτσα κ ετσι θα την παει αυτός πανω!Γιουπι!!Να'ναι καλα το παληκάρι:)

Αννα,θα πάθεις τρελό κόλλημα με το σαιτ!Παιξε και το escape the bomb!

Σαντυ τι έπαθε το μικράκι σου?Και εγω δεν πίστευα στο μάτι μέχρι που οταν ήμουν έγκυος μου ετυχε κάτι κ τώρα φτύνομαι συνεχώς σαν τις γιαγιάδες(φτύνω και το μωρό!)

Την ιστορία με το σκυλάκι σου μην μας την πεις,αλήθεια σου λεω δεν αντέχω με τα σκυλάκια κατι παθαίνω...οταν γέννησα εφερε η μαμα μου φωτο εμενα μικρη και χαζεύαμε και σε μια ημουν με το αγαπημένο μου σκυλάκι που χάθηκε απο αρρώστια...εχουν περάσει καπου 13+ χρόνια και έσκασα να κλαίω!..

Χριστινάκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!Οι...γαιδουρίτσες σου τι κάνουν??:):)

beloved χαίρομαι που είναι ολα καλά με τη νονα!

Αυτά για πρωι...σήμερα σέρνομαι λιγάκι γιατί τη νυχτα μας ταλαιπώρησαν τα δοντάκια...νιώθω και ψιλοσυναχωμένη να πάρει!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Kαλημέρα!! Έλα ντε Πόπη, τι έπαθε ο μικρός? Έκλαιγε πολύ, ούρλιαζε, όχι όμως από νεύρα, έκλαιγε με παράπονο και λυγμούς, τον ξεμάτιασε η μαμά μου και η γιαγιά μου και του πέρασε! Πάντα πίστευα στο μάτι και τη γλωσσοφαγιά, λένε ότι αν το πιστεύεις, σε πιάνει. Λες να το πιστεύει κι ο μικρός και γι' αυτό να τον πιάνει??:tongue:

Πολύ πονεμένη ιστορία με τον σκυλάκο, άστα..

Πότε φεύγεις είπαμε και πότε γυρίζεις? Και πότε είναι η βάφτιση? Δευτέρα του Πάσχα? Συγγνώμη κοριτσάκι, αλλά δε θυμάμαι!:oops::oops::oops:

Αχ σε καταλαβαίνω με το κουβάλημα! Κι εμείς εκτός Αθηνών την κάναμε τη βάφτιση, συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, που είναι η καταγωγή μου. Πέρσυ γύρω στις 20 Αυγούστου είχαμε επιστρέψει Αθήνα από το ταξίδι που είχαμε πάει με τον άντρα μου και θα πηγαίναμε Καρδίτσα, στο χωριό, θα καθόμασταν γύρω στις 15 μέρες ως τη βάφτιση. Οπότε είχαμε ρούχα για 15 μέρες και μάλιστα δεν είχα φτιάξει καν τις μπομπονιέρες, θα τις φτιάχναμε εκεί και δεν είχα τελειώσει όλο το στολισμό. Οπότε φαντάσου χύμα υλικά... Μιλάμε στο αυτοκίνητο ήμασταν φίσκα, δεν έπεφτε καρφίτσα, ακόμα απορώ πώς χωρέσανε!

Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!!

EkcAp3.png

Γεια σας κορίτσια!!Μόλις γύρισα από την εκκλησία,ήμουν από τις 10 το πρωί και βοηθούσα στην καθαριότητα,μια και έρχονται γιορτές και έπρεπε να γίνουν ένα σωρό πράγματα.Δεν νιώθω τα πόδια μου.Ξεχάστηκα και λιγάκι,αλλά μόλις βλέπω την μάνα γάτα να περιμένει έξω από την πόρτα,με πιάνει πάλι το παράπονο...

Σαντυ μου,φεύγω την Κυριακή κατα τις 7 το απογευματάκι,που κοιμάται και η μικρή(με λίγη τύχη θα κοιμάται σε όλη τη διαδρομή!)και επιστρέφω κατα τις 30/4.Η βαφτιση καλά θυμάσαι,Δευτέρα του Πάσχα είναι.Σήμερα πήρα κ τα τελευταία τούλια για να κρύψω τα χαζοκαλάθια τα ξύλινα!

Ετσι όπως τα βλέπω,οκ ψιλοχωράμε,δεδομένου οτι μια βαλίτσα θα την πάρει το παληκάρι που σας είπα

Η μικρή σήμερα άρχισε ξαφνικα και ελεγε μαμαμαμαμα!!!πάθαμε σοκ!!(κατουρηθήκαμε βασικά αλλά μην το πείτε παραεξω χαχα)

Εντωμεταξύ πανω μόνο στης αδερφής μου μπορώ να μπω στο ιντερνετ.Ελπίζω να μπω κανα δυο φορές να δω τα νεα σας,αλλα αν δεν προλάβω περιμένω περίληψη!Νομίζω οτι θα πάθω πολιτισμικό σοκ τόσε ςμέρες χωρίς ιντερνετ!!!Πλήρης αποτοξίνωση :):)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γεια σου Χριστινάκι!!

καλε,πως τα προλαβαίνεις όλα?Βοηθάς και στην εκκλησία?μπράβο σου,εγω εχω να παω τόσο καιρό που νομίζω στη βάφτιση θα μου'ρθει ο πολυελαιος καπέλο!!!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...