Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ για την τυφλη εμπιστοσυνη φιλεναδα! εμεις θα τα πουμε καποια στιγμη απο κοντα; ελπιζω να κατεβει η ετερη Χριστινα και να βγουμε ολες μαζι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...

Είμαι πολύ στεναχωρημένη,το γατάκι πέρασε όλη την νύχτα με την μαμά του και το πρωί κοιμήθηκε του καλού καιρού.Παραδόξως δεν ξύπνησε σχεδόν καθόλου από τότε και τώρα που πήγα να το ξανακατεβάσω και το έπιασα,είναι παγωμένο,η φωνούλα του βγαίνει με το ζόρι και δεν πάει καθόλου να θηλάσει.Αν μου πάθει τίποτα θα κλαίω 10 μέρες...:-(:-(:-(

δεν ηθελα να στο πω, να μη σε στεναχωρησω. δυο φορες εχω προσπαθησει να φροντισω νεογεννητο γατακι και τις δυο απετυχα. ειναι πολυ δυσκολο οταν δεν αχολειται η μανα μαζι τους. βαλτο καπου ζεστα κι αν μπορεις και μια λαμπα απο πανω για εξτρα ζεστη. προετοιμασου παντως, γιατι μπορει να μη τη βγαλει τη νυχτα.

ευχαριστω πολυ για την τυφλη εμπιστοσυνη φιλεναδα! εμεις θα τα πουμε καποια στιγμη απο κοντα; ελπιζω να κατεβει η ετερη Χριστινα και να βγουμε ολες μαζι.

εννοειται πως θα τα πουμε κι ελπιζω συντομα. μετα το Πασχα εχω μια εβδομαδα αδεια!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

δεν ηθελα να στο πω, να μη σε στεναχωρησω. δυο φορες εχω προσπαθησει να φροντισω νεογεννητο γατακι και τις δυο απετυχα. ειναι πολυ δυσκολο οταν δεν αχολειται η μανα μαζι τους. βαλτο καπου ζεστα κι αν μπορεις και μια λαμπα απο πανω για εξτρα ζεστη. προετοιμασου παντως, γιατι μπορει να μη τη βγαλει τη νυχτα.

Μου είχε δώσει τόση χαρά το γλυκό μου...περίμενα να ανοίξει και τα ματάκια του,να μεγαλώσει και να παίζουμε...Θα σκάσω...

Διαφημίσεις

Eγώ πάλι νωρίς θυμήθηκα να έρθω!

Μπράβο Πόπη που τέλειωσες τις μπομπονιέρες! Πολύ γρήγορη είσαι!

Χριστίνα Αθηναία κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός με τη νονά. Ελπίζω να ήταν μόνο μια παρεξήγηση.

Άννα η λαμπάδα θα είναι υπέροχη κρίνοντας από το λαδομπούκαλο και τα μαρτυρικά! Η κούκλα θα είναι αγγελάκι? Για το βάρος της κόρης σου μη σκας, μετά το χρόνο μπορεί να είναι μερικές φορές στάσιμο, είναι φυσιολογικό, τα ξέχασες από το γιο σου?

Πένυ τι κάνει το μπιζελάκι? Αχ πολύ συγκινήθηκα με το γιο σου, πιστεύω πως θα χαρεί πολύ όταν έρθει το μωρό!

Χριστίνα Σαλονικιά μακάρι να τα καταφέρει το γατούλι, στεναχωριέμαι.. Θα είναι δυνατό, να το φροντίζεις όσο μπορείς!

EkcAp3.png

καλημερα! Χριστινα τι κανει το γατακι; με την εννοια του ξυπνησα!

Σαντυ η κουκλα ειναι αγγελακι και ειναι πανινη. για το βαρος της κορης μου δεν ανησυχω, μπορει να ειναι και το σκαρι της αυτο. αλλωστε τρωει τα παντα και σε κανονικες ποσοτητες. ο γιος μου ηταν το ακρως αντιθετο. ηταν στρουμπουλο μωρο και μου εβγαζε τη ψυχη να φαει κατι αλλο περα απο τη φρουτοκρεμα. η ειρωνεια; τοτε ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ειναι παχυς και να σταματησουμε να τον μπουκωνουμε! πιασ' το αυγο και κουρευτο!

Καλημέρα σε όλες!

Ελπίζω να είστε οοολες καλά:)

Χριστινάκι πες μας για τη γατούλα,όλα καλά?Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα το γατούλι...

beloved φυσικά κ δεν σας ξεχνω,με την πρώτη ευκαιρία θα κανονίσουμε για καφε και μπομποφαγία!Ελπίζω αυτό με την κουμπάρα να ήταν μια κακια παρένθεση και να φανεί άξια

Πένυ πως τα πας?Ηρέμησες απο ναυτιες?

Σαντυ ήταν εύκολες μωρε οι μπομπο μόνο τα κουφετάκια έβαζα κ τις έδενα.Τα μεταλλικά κορωνάκια κ τις κορδέλες τα είχα βάλει πιο παλια

Αννούλα αν φτιάξεις τη λαμπάδα βάλε μας φωτοοοο!

Με αυτά τα παιχνίδια κολλάω κ εγώ.Πρόσφατα απεγκλωβίστηκα απο κάπου που είχε βόμβα!Αν το βρω θα στο στείλω(ισως θυμάται ο αντρας μου το λινκ)αααα,ειναι ενα σαιτ που εχει τα παιχνιδια free και τα χωριζει κ σε κατηγοριες και εχει κ μυστηριου!Θα σου πω κατα το απογευματακι(εχω μνημη χρυσοψαρου,θα ρωτησω παλι το συζυγο!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στη παρεα σας και θα ηθελα τη βοηθεια σας.βαφτιζω τον σεπτεμβρη τον μικρουλη μου και ψαχνω για κεντρο καπου σε φιλαδελφεια η πατησια.εχει παει καποια σε βαφτιση στο τσιπουραδικο στη φιλ. η στα περιξ στα πατησια.:-P

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στη παρεα σας και θα ηθελα τη βοηθεια σας.βαφτιζω τον σεπτεμβρη τον μικρουλη μου και ψαχνω για κεντρο καπου σε φιλαδελφεια η πατησια.εχει παει καποια σε βαφτιση στο τσιπουραδικο στη φιλ. η στα περιξ στα πατησια.:-P

καλως μας ήρθες:P

Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν έτυχε να παω σε κάποια βάπτιση εκει...ίσως γνωρίζει κάτι κάποια άλλη κοπέλα

Με το καλό η βάφτιση του μικρού σου!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!! Χριστίνα τι κάνει το γατάκι?? Έχω αγωνία!

Irene2 ούτε κι εγώ ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω. Έβαλες το ερώτημα σου και στο parents.gr, στην ενότητα της βάπτισης? Εκεί όλο και κάποια θα ξέρει!

EkcAp3.png

Γεια σας κορίτσια...

Το γατάκι δυστυχώς δεν τα κατάφερε...Ζεστάθηκε μεν χτες το βράδυ,αλλά έβλεπα ότι ούτε θήλαζε,ούτε φώναζε δυνατά.Το πρωί που κατέβηκα,μου είπε ο γείτονας ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και το γατάκι πεταμένο έξω και νεκρό.Βρήκε ευκαιρία η μάνα του και το έβγαλε έξω και απορώ ποιός ηλίθιος άφησε ανοιχτή την πόρτα.Βέβαια φαινόταν ότι δεν ήταν καλά,αλλά μπορεί όπως το έβγαλε αυτή,να πέρασε κανένας γάτος και να το έπνιξε και αυτό.Και ο γείτονας το πέταξε στον κάδο(τρελή ευαισθησία...),ενώ εγώ θα το έθαβα πίσω στον κήπο.

Ήταν μια μεγάλη χαρά για μένα,μετά από 10 χρόνια που παίρνω μόνο πίκρες,αλλά ο Θεός μου την πήρε και αυτή και είμαι απαρηγόρητη...

κριμα βρε Χριστινακι. το καταλαβα οτι δεν θα τη βγαλει τη νυχτα, οταν ειπες οτι ηταν παγωμενο και δεν του εβγαινε η φωνη. τα ιδια συμπτωματα ειχαν και τα δικα μου πριν πεθανουν. μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου. υπαρχουν τοσες γατουλες που ζηταν ενα σπιτι κι εναν ανθρωπο να τις αγαπαει και να τις φροντιζει. φιλια πολλα!

Χριστινάκι μου δεν ξέρω τι να πω...μαύρισε η καρδιά μου με αυτά που έγραψες.Κρίμα το γατούλι που χάθηκε τόσο γρήγορα:(:(

Αφού σου δίνει τόση χαρά ενα ζωακι,γιατί δεν υιοθετείς ενα,όπως είπε κ η Αννα?Υπάρχουν πολλά που θέλουν στοργή.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...