Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κοριτσια sos!!!ακυρωνω την κουμπαρια με τη νονα του ιωαννη!!!!εχει αλλον εναν νονο αλλα η κυρια ενω μενει ναξο, ειναι εδω και δυο εβδομαδες αθηνα, μου το εκρυβε αρχικα, μου ειπε πως θα ερθει και με εστησε, και δε θελω να τον βαφτισει καποιος ανθρωπος που δεν ειναι ξεκαθαρος και δεν ειναι απο τωρα διπλα του, ποσο περισσοτερο αργοτερα!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες. Χριστινα καλα εκανες και τη σουταρες τη κουμπαρα. μου θυμιζει τη δικια μου που ειναι απο την Τηνο. ποσες φορες εχει ανεβει Αθηνα με τη βαφτιστηρα μου κι ουτε ενα τηλεφωνο δεν παιρνει η γαϊδουρα να παω να δω το παιδι. την αλλη φορα που ηταν εδω λογω της κηδειας του παππου μου, τη καλεσα για φαγητο με τα παιδια και με πηρε στις 12 το μεσημερι να μου πει οτι πριν λιγο ξυπνησανε κι επειδη εχουν να πανε στα μαγαζια, δεν θα μπορεσουν να ερθουν! και μου εχει κανει κι αλλα παρομοια σκηνικα. τη θυμηθηκα και συγχιστηκα παλι. ας μην ητανε το παιδι στη μεση και θα σου λεγα εγω τι μαλλιοκουβαρα θα ειχαμε γινει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα:)

beloved δεν το πιστεύω αυτό με την νονα!!και εγω κάθομαι κ γκρινιάζω για τα καλάθια...πωπω καλύτερα τώρα που είναι νωρίς παρα μετά να έχεις θέματα..!

Κι αυτο με το λάδι!Πως έπεσε πάνω σου και τι έκανες μετα με λαδωμένα ρούχα!(λεω να βάλω αδιάβροχο με τη γκαντεμια που με δερνει στη βάφτιση!)

Πάντως με τις κουμπαριές εγω επειδή απο φίλους κ γνωστούς εχω καει,με πάντρεψε η κουνιάδα μου κ θα μας βαφτίσει το ρεβύθι η αδερφή μου.Θέλω να είμαι σίγουρη οτι το παιδάκι μου θα εχει νονα εμπιστοσυνης οχι μόνο για τη μερα της βάφτισης...

...και χθες τελείωσα τις μπομπο κ μου έμειναν κ σμαρτις(κερναω σμαρτις ελατε για καφε!)τωρα προσπαθω να βαλω σε μια σειρα το μυαλο μου κ τα πραγματα να δω πως θα στριμωχτουμε κ τι να στειλω..

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα Ποπη. μπραβο σου που τις τελειωσες. εγω εχθες παραγγειλα τα κουφετα και θα τις αρχισω τελος του μηνα. κανε κουραγιο τωρα. εχεις μπει στη τελικη ευθεια και ειναι το πιο αγχωτικο μερος της προετοιμασιας αυτο. το οτι θα πας δε στην αλλη ακρη της Ελλαδας, ουτε ψυλλος στον κορφο σου! εγω εχω ακομα να μοιρασω προσκλητηρια, τις μπομπονιερες, τη λαμπαδα και τα κερακια της κολυμπηθρας.

Διαφημίσεις

πολυ καλυτερα ειμαι απο μεση, αλλα παραλληλα πρεπει να την εχω ψιλοαρπαξει και νιωθω σαν να με βαραγανε ολη νυχτα! ποτε θα γυρισεις απο Αλεξανδρουπολη;

Καλημέρα και από μενα!!Καλά έκανες Χριστίνα με την νονά.Ουτως ή αλλως μόνο στη βάφτιση θα την έβλεπε το παιδί και στις φωτό όπως δείχνουν τα πράγματα!!

Καλά για τις αναποδιές της τελευταίας στιγμής δεν το συζητάμε....Ολά τα στραβα τότε θα γίνουν...Εμείς Σαββάτο μεσημέρι πάμε και στολίζουμε την εκκλησία.Κρεμαμε τους handmade γλαρους μας, κορδέλες τούλια γενικά όλα ότι έιχα για έξω και το απογευμα πιανει μια βροχη....Καταρρακτες!!! Μολις σταματαει πάμε και τι να δούμε???Τα τούλια σαν κατουρημενα και οι κορδέλες.Οι δε γλάροι????Ξεβαμένες μύτες και ματια γιατί ήταν με μαρκαδόρους,το λευκό μαυρο τα φτερα σκισμενα γιατί ήταν από χαρτόνι.Τα πήραμε τα πλύναμε στη χλωρίνη και φτου και από την αρχή!!!Την επόμενη μερα δε είχαμε πολύ πλάκα.Τους έβαλα όλους του συγγενείς στο αυτοκίνητο και πήγαμε να ξαναστολίσουμε!!! 3 αυτοκίνητα φουλ από αλλου να βγαίνουν κεφάλια, σκάλες κορδέλες .Την κολυμπύθρα που την πηγαίναμε βόλτες.Μιλάμε για πολύ γελιο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σου Πενυ-μανουλα!

Ελπίζω εγω να μη συναντήσω αλλα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής γιατί είμαι κ λίγο στενάχωρη μ'αυτά κ θα σκάσω!

Αννα απο Αλεξ/πολη επιστρέφω τέλος του μήνα,μάλλον στις 30

Θα σας λείψω καθόλου???χαχα

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

πενυ καλοριζικο το νεο τικερακι σου, αλλα γιατι ροζιζει????χαχαχχαχα!!!!

Ελα ντε????Κοιτα μην δεις στον επόμενο υπέρηχο και αλλάξει χρώμα....χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

ρεβυθομανουλα θα μας λειψεις σιγουρα. κοιτα μολις γυρισεις να κανονισουμε να βρεθουμε. Πενυ μου καλημερα και σε σενα. μην απογοητευτεις αν η αυχενικη σου τεινει προς το γαλαζιο. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! κι εμενα την Ελενη μου την ειχαν βγαλει αγορι μεχρι το β επιπεδου. εκει ξεκαθαριζουν ολα.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

λοιπον με τη νονα μιλησαμε, επιμενει πως θελει να τον βαπτισει και στενοχωρηθηκε πολυ αλλα ετρεχε στους γιατρους και ελειπε και καποιες μερες με το αγορι της. βεβαια αλλα ελεγε σε εμενα, αλλα στον αλλο νονο, τα μπερδεψε λιγο για να δικαιολογηθει. καλα, δεν πειραζει, καλη καρδια. το θεμα ειναι οτι προσπαθησε για να το σωσει!!!

εσεις τι κανετε?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

εγω εχω κολλησει και παιζω παιχνιδια με γριφους, που προσπαθεις να φυγεις απο ενα χωρο. τρελλο κολλημα! τωρα ψαχνω ιδεες για το πως θα φτιαξουμε τη λαμπαδα, αλλα μαλλον δεν θα ειναι δυσκολο, γιατι η κουκλα που πηραμε ειναι 70εκ. οποτε θα καλυψει το μεγαλυτερο μερος του κεριου αυτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...