Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε θα πάρεις τελικά αυτά τα loisir που μας είχες δείξει?

Ναι κοιμήθηκε ο Γιώργος, θαύμα! Λες να κόλλησε από τη δικιά σου? Μακάρι! Από μαλλιά έχει μπόλικα από όταν γεννήθηκε! Ήταν μπουκλίτσες, αλλά από όταν τον κουρέψαμε, ίσιωσαν. Καλύτερα βέβαια για αγοράκι. Με τον καιρό ξανθαίνει κιόλας. Την πρώτη τούφα που κόψαμε την έχουμε ενθύμιο.

EkcAp3.png

καλησπερα φιλεναδες! σημερα ειμαι ενα ερειπιο! με επιασε η μεση μου και την εβγαλα στο κρεβατι. τωρα ετοιμαζομαστε για παιδιατρο. φιλια πολλα! τα λεμε αργοτερα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλησπερα φιλεναδες! σημερα ειμαι ενα ερειπιο! με επιασε η μεση μου και την εβγαλα στο κρεβατι. τωρα ετοιμαζομαστε για παιδιατρο. φιλια πολλα! τα λεμε αργοτερα!

Γιατί κοριτσάρα μου? Στα καλά καθούμενα? Περαστικά! Αχ μωρέ άντε μετά το Πάσχα να κανονίσουμε συνάντηση, να τα πούμε κι από κοντά! Κουράγιο στον παιδίατρο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώωωωωωω!!!Τι κάνετε κουκλες???Εγώ μια χαρα, όσο καλά μπορώ να είμαι δηλαδή με όλα αυτά που έχω. Επιτέλους βρηκα χρόνο να σας γράψω.Χτες είδα το μπιζελάκι μας με όλη την σημασία της λέξης μιας και είναι μόλις 0,8 εκ!!!!Ακουσα και την καρδούλα του!!! Δυστηχώς όμως δεν το άκουσε ο μπαμπας του...Χτες ήταν χάλια με πυρετό και εμετούς.Ετσι πήγα μόνη μου δηλ με τους δικους μου. Δεν πειράζει την επόμενη φορά.

Εδειξα τον υπέρηχο του Κωσταντη και τον έπαιρνε και τον φίλαγε, του μίλαγε. Πολύ συγκινήθηκα.Μακάρι να είναι έτσι και όταν γεννηθεί το μωρό

Σημερα από το πρωί μαζί με τον Παναγιώτη κόβουμε δρομους,αυτοκίνητα.Εχω ένα σαλονι ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!

Τα δικα σας νεα????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Επανήλθα!Το ρεβύθι έκανε το μπανάκι του,ήπιε το γαλατάκι του κ τώρα είναι έτοιμη να πέσει σε λήθαργο:)

Αννούλα περαστικά!Τι έπαθες βρε κοπέλα μου?

Πένυ δεν είναι πολυυυυ όμορφη η στιγμή που ακους για πρώτη φορά την καρδούλα του?Αντε,το κοριτσάκι σου μεγαλώνει!!!(καλά,και αγοράκι να είναι πάλι θα το αγαπάμε)

Σάντυ μου,τα loisir δεν πήγα να τα δω απο κοντα ακόμη.Φοβάμαι μήπως το ροζ χρυσο δεν ταιριάζει χρωματικά με το ροζ φόρεμα(μήπως θα'μαι σαν χρυσό κουφέτο?Παναγίτσα μου!)

(παω να κουνησω λιγο το ρεβυθι μεχρι να αποκοιμηθει κ ερχομαι)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

μολις επιστρεψαμε απο το γιατρο. ολα καλα, μονο η μικρη μου ειπε οτι δεν εχει παρει ικανοποιητικο βαρος. το παιδι ομως οχι μονο τρωει, αλλα κατεβαζει τον αμπακα! της βαζω ιδια μεριδα με του Νικου. μου ειπε να μην της αλλαξω τιποτα στη διατροφη και θα τη δει παλι σε 2 μηνες. εχει παρει 115γρ. σε 3 μηνες! εγω παλι ειμαι καλυτερα κοριτσαρες μου. σημερα δεν εχω κανει το παραμικρο και ξεκουραζομαι. υποθετω πως φταιει που σκυβω συνεχεια για να κραταω την Ελενη απο το χερι να περπαταει και να μαζευω συνεχεια το χαος που δημιουργει, συν το αυξημενο βαρος μου. ε, ειμαι και καποιας ηλικιας πλεον!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

μολις επιστρεψαμε απο το γιατρο. ολα καλα, μονο η μικρη μου ειπε οτι δεν εχει παρει ικανοποιητικο βαρος. το παιδι ομως οχι μονο τρωει, αλλα κατεβαζει τον αμπακα! της βαζω ιδια μεριδα με του Νικου. μου ειπε να μην της αλλαξω τιποτα στη διατροφη και θα τη δει παλι σε 2 μηνες. εχει παρει 115γρ. σε 3 μηνες! εγω παλι ειμαι καλυτερα κοριτσαρες μου. σημερα δεν εχω κανει το παραμικρο και ξεκουραζομαι. υποθετω πως φταιει που σκυβω συνεχεια για να κραταω την Ελενη απο το χερι να περπαταει και να μαζευω συνεχεια το χαος που δημιουργει, συν το αυξημενο βαρος μου. ε, ειμαι και καποιας ηλικιας πλεον!

Μην αγχώνεσαι πάντως με το βάρος!!Εγώ έφτασα πρώτη λυκείου για να αποκτήσω το φυσιολογικό βαρος για την ηλικία μου.Πες του παιδιάτρου σου ότι έχει καλο μεταβολισμό!!Η μέση είναι ατιμο πράγμα το ξέρω από πρώτο χέρι.Δυο μηνες δεν μπορούσα να κουνηθώ!!Πρόσεξε όσο μπορείς γιατί είναι να μην σε πιάσει για τα καλα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ δεν είναι πολυυυυ όμορφη η στιγμή που ακους για πρώτη φορά την καρδούλα του?Αντε,το κοριτσάκι σου μεγαλώνει!!!(καλά,και αγοράκι να είναι πάλι θα το αγαπάμε

Οντως αυτή η στιγμή είναι φοβερή!! και τώρα στο δευτερο δυο φορές συγκινιτική στιγμή!!

Πριν από λίγο ήρθε η πεθερά μου και ο μικρός κατευθείαν να της φέρει τον υπέρηχο να της δειξει.Της λεει λοιπόν να το μωρό το βλέπεις? Ειναι σε τσάντα!!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μπουαααααααα!!Νιωθω οτι με μουντζωσαν σχετικά με τη βάφτιση:(:(:(Καθως είμαι της οργάνωσης και μου αρέσει να τα έχω έτοιμα ωστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή,είχα παραγγείλει κάτι καλάθια για τις μπομπο μου 3 εβδομάδες πριν.Λευκά με ροζ υφασμάτινη επένδυση κ φιόγκο....και μου έρχεται σήμερα ο σύζυγος από το μπομπονιεράδικο με 2 καλάθια ξύλινα σε χρώμα ξυλί!!!!Εμεινα ξύλο κ εγω...λάθος συνεννοηση στην παραγγελία κ τώρα θα ξαναπαραλάβουν απο βδομάδα!Εγω φεύγω Κυριακή!!!μπουχαχαχα τα νευράκια μουυυυυυ

Τρεχει τώρα ο αντρούλης μου σε άλλα καταστήματα μήπως μας εξυπηρετήσει κανείς...

και ζήτησα και έξτρα μπομπο για να εχω καβάτζα και οι φουξ τελείωσαν λέει κ μου έδωσαν ροζζζζζζ γκρρρρρ!!!

Τεσπα αυτές θα τις στείλω εξωτερικό σε κάποιους που δεν θα έρθουν στη βάπτιση ουτως ή άλλως αλλά σπάστηκα...αμαν πια μου τη δίνει να αλλάζουν τα πράγματα έστω και λεπτομέρειες

ΥΓ συγνώμη για τη γκρίνια,πήρα να γκρινιάξω στη μαμα μου και την πέτυχα στο φαγητό,η αδερφή μου δουλεύει καπου πρεπει να τα πω κ εγω δείξτε κατανόηση

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Οντως αυτή η στιγμή είναι φοβερή!! και τώρα στο δευτερο δυο φορές συγκινιτική στιγμή!!

Πριν από λίγο ήρθε η πεθερά μου και ο μικρός κατευθείαν να της φέρει τον υπέρηχο να της δειξει.Της λεει λοιπόν να το μωρό το βλέπεις? Ειναι σε τσάντα!!!χαχαχα

Ο γιος σου πρεπει να είναι πολύ γλυκό παιδάκι;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ο γιος σου πρεπει να είναι πολύ γλυκό παιδάκι;)

Η κουκουβάγια τι περιμένεις να σου πει για το κουκουβαγιοπουλο της ....

Που είσαστε όλες ?????

Χριστινάκι τι κάνει το γατάκι σου???

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

πενυ καλοριζικο το νεο τικερακι σου, αλλα γιατι ροζιζει????χαχαχχαχα!!!!

σημερα καναμε πολλες δουλιτσες με τον αντρουλη μου μιας και ειχαμε ρεπο. καταρχην εβγαλα καινουρια ταυτοτητα και τα διαβατηρια των παιδιων!!!αγορασαμε τα βαζακια και μερικα αγαλματακια πειρατες για να διακοσμησουμε το τραπεζι των ευχων. κλεισαμε και τους κηροστατες, θα τους παραλαβουμε 20 μαιου, οποτε εφυγαν κι αυτα απο τη μεση!!!ενα ενα να μπαινουν σε σειρα γιατι οσο παιρναει ο καιρος τοσο πελαγωνω!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Μπουαααααααα!!Νιωθω οτι με μουντζωσαν σχετικά με τη βάφτιση:(:(:(Καθως είμαι της οργάνωσης και μου αρέσει να τα έχω έτοιμα ωστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή,είχα παραγγείλει κάτι καλάθια για τις μπομπο μου 3 εβδομάδες πριν.Λευκά με ροζ υφασμάτινη επένδυση κ φιόγκο....και μου έρχεται σήμερα ο σύζυγος από το μπομπονιεράδικο με 2 καλάθια ξύλινα σε χρώμα ξυλί!!!!Εμεινα ξύλο κ εγω...λάθος συνεννοηση στην παραγγελία κ τώρα θα ξαναπαραλάβουν απο βδομάδα!Εγω φεύγω Κυριακή!!!μπουχαχαχα τα νευράκια μουυυυυυ

Τρεχει τώρα ο αντρούλης μου σε άλλα καταστήματα μήπως μας εξυπηρετήσει κανείς...

και ζήτησα και έξτρα μπομπο για να εχω καβάτζα και οι φουξ τελείωσαν λέει κ μου έδωσαν ροζζζζζζ γκρρρρρ!!!

Τεσπα αυτές θα τις στείλω εξωτερικό σε κάποιους που δεν θα έρθουν στη βάπτιση ουτως ή άλλως αλλά σπάστηκα...αμαν πια μου τη δίνει να αλλάζουν τα πράγματα έστω και λεπτομέρειες

ΥΓ συγνώμη για τη γκρίνια,πήρα να γκρινιάξω στη μαμα μου και την πέτυχα στο φαγητό,η αδερφή μου δουλεύει καπου πρεπει να τα πω κ εγω δείξτε κατανόηση

πες τα κοριτσακι μου να τα βγαλεις!!!σε καταλαβαινω απολυτα!!!φαντασου εγω πως ενιωσα στην βαπτιση της κορης μου οταν γυρισε το μπουκαλι με το λαδι πανω μου, με το που κατεβηκα απο το αυτοκινητο!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...