Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Νέες μανουλες σε δίαιτα και οχι μονο!!!! :)

anemoni1989

Recommended Posts

Just now, nanoula90 είπε:

Εγω κοριτσια τωρα που εφτιαξε ο καιρος βγαινω βολτα με το καροτσι. Και χθες κ σημερα περπατησα χθες 3 ωρες σερι και σημερα 2 ωρες σερι. Γρηγορο περπατημα και σε ανηφορες. Ελπιζω να μου κανει δουλεια. Επισης σταματησα να τρωω βαρια το βραδυ. Ακομα δεν εχω χασει τπτ, αλλα πιστευω οτι απο δω κ στο εξης θα τα καταφερω. Ιδανικα να φτασω τα 58 κιλα θελω. Τωρα ειμαι 63 περιπου. Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 60 κιλα. Οποτε εχω θεσει ακομα πιο δυσκολο στοχο χεχε

Γεια σου κοριτσι καλο θα σου κανει και το περπάτημα ωραια ειναι. Και εγω στα 58 θελω να φτασω οσο ημουν πριν αντε να δουμε θα τα φτασουμε παντως δεν με πειραζει ουτε γλυκο θελω τιποτα το σπιτι ολο γλυκα και εγω τα αγνοώ. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 348
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 18/3/2019 at 11:27 ΜΜ, Alex. Arap είπε:

Γεια σου κοριτσι εγω εδω!!! τα κοριτσια δεν τα βλεπω παει η διατροφή. Μια χαρα σημερα ειχα ραντεβού με τι διατροφολογο ειχα χασει 1,400γρ εφτασα 59.5 επιτέλους ξεφουσκωσα... Εσυ πως πας τι κανεις; εμενα ευτυχως μου βαζει και σοκολατα και σοκοφτετα και ειναι καλά. 

53 ημπυν πριν εγκυμοσυνη. Ειχα φτασει τα 56 αλλα προχτες ειδα το 58.τι να κανουμε.δν μπορω και να τρελαθω.καθε μερα ενα 2ωρο με τον μπεμπη στο καροτσι παμε βολτα καιβεχει βοηθησει σρο να χασω ποντους.μπαινουν ολα τα ρουχα και τα εφαρμοστα.βασικότατο. αλλα αυτη η κοιλιά ρε παιδι μου εκει σταθερη αξια.που θα παει θα πεσει.πηρα και κρεμες για σύσφιξη. Βαζω πριν το περπάτημα μηπως και κανει λιγη δουλειά. Το πρηξιμο ευτυχως εχει φύγει. Κατι ειναι κι αυτο .Χαρα στο κουραγιο σου με το δοατροφολογο.πηγαινα λογω διαβητη κυησης και καθε φορα αγχος ασε που πεινασα με τη διατροφη.τουλαχιστον 3ο τριμηνο πηρα 1 κιλό μονο.

Just now, loyloy είπε:

53 ημπυν πριν εγκυμοσυνη. Ειχα φτασει τα 56 αλλα προχτες ειδα το 58.τι να κανουμε.δν μπορω και να τρελαθω.καθε μερα ενα 2ωρο με τον μπεμπη στο καροτσι παμε βολτα καιβεχει βοηθησει σρο να χασω ποντους.μπαινουν ολα τα ρουχα και τα εφαρμοστα.βασικότατο. αλλα αυτη η κοιλιά ρε παιδι μου εκει σταθερη αξια.που θα παει θα πεσει.πηρα και κρεμες για σύσφιξη. Βαζω πριν το περπάτημα μηπως και κανει λιγη δουλειά. Το πρηξιμο ευτυχως εχει φύγει. Κατι ειναι κι αυτο .Χαρα στο κουραγιο σου με το δοατροφολογο.πηγαινα λογω διαβητη κυησης και καθε φορα αγχος ασε που πεινασα με τη διατροφη.τουλαχιστον 3ο τριμηνο πηρα 1 κιλό μονο.

Μερικές φορες με πιανει και θελω να φαω αλλά το ξεπερναω δεν ειναι τιποτα. Εγω δεν εχω καθόλου ανχος οταν παω δεν θελω να χασω πολλα μαζι 1400 της 2 εβδομαδες ειναι μια χαρα. Εισαι φρεσκια ακομα θα πεσει η κοιλια ειχες και πριν; εμενα μου εφυγε η κοιλια απο την ημερα που γεννησα αλλα δεν ειχα πολυ μεγαλη αλλα πριν την εγκυμοσύνη ειναι τελειως φλατ μπουτια πωπος ειχα αλλα φεύγουν και αυτά. Είναι καλό το περπάτημα αν μπορείς κάντω!!! 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Μερικές φορες με πιανει και θελω να φαω αλλά το ξεπερναω δεν ειναι τιποτα. Εγω δεν εχω καθόλου ανχος οταν παω δεν θελω να χασω πολλα μαζι 1400 της 2 εβδομαδες ειναι μια χαρα. Εισαι φρεσκια ακομα θα πεσει η κοιλια ειχες και πριν; εμενα μου εφυγε η κοιλια απο την ημερα που γεννησα αλλα δεν ειχα πολυ μεγαλη αλλα πριν την εγκυμοσύνη ειναι τελειως φλατ μπουτια πωπος ειχα αλλα φεύγουν και αυτά. Είναι καλό το περπάτημα αν μπορείς κάντω!!! 

Παντα ειχα λιγη κοιλίτσα. Μη φανταστεις κατι το ιδιαιτερο.δηκαδη και εφαρμοστες μπλουζες φοραγα.καλα στην εγκυμοσυνη ειχα κοιλιά τεραστιων διαστασεων.ειχα πολύ αμνιακο υγρο.πανω απο το οριο και ημουν μπομπα.αλλα οταν γεννησα ειχα 11 κιλα μονο πανω.Το περπατημα μου κάνει καλο και ψυχολογικα. Βγαινω παιρνω τον αερα μου 

Just now, loyloy είπε:

Παντα ειχα λιγη κοιλίτσα. Μη φανταστεις κατι το ιδιαιτερο.δηκαδη και εφαρμοστες μπλουζες φοραγα.καλα στην εγκυμοσυνη ειχα κοιλιά τεραστιων διαστασεων.ειχα πολύ αμνιακο υγρο.πανω απο το οριο και ημουν μπομπα.αλλα οταν γεννησα ειχα 11 κιλα μονο πανω.Το περπατημα μου κάνει καλο και ψυχολογικα. Βγαινω παιρνω τον αερα μου 

Βοηθάει στα παντα το περπάτημα ειναι πολυ καλο!!! 

5mtvp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Μπραβο κοριτσι καλα θα κανεις γιατι από μονες μας δεν γίνετε τιποτα. 

Χαχαχαχαα ελπίζω να τα καταφέρω, λόγω χρόνου το λέω. Σκέφτομαι απλά όταν έχει ρεπό ο σύζυγος να μαγειρεύω όλα τα φαγητά της εβδομάδας. 

nlmNp2.png

Κορίτσια τι κανετε??? Εγω μια ετσι μια γιουβετσι!!! Χαίρομαι που βλέπω οτι ειστε αποφασισμενες και τα πατε καλα και μ δινετε θαρρος και εμενα!! Εγω ξεκινησα πιο δυναμικα μετα τα κουλουμα και εχω χασει ηδη 3 κιλα... Εχω πολυ δρόμο βεβαια μπροστά μου αλλα νιωθω πιο αναλαφρη ηδη και παιρνω κουράγιο να συνεχισω οταν σκέφτομαι να λυγισω και ετσι αντιστεκομαι!! 

@Smile89 το εχω σκεφτει πολλές φορές και εγω να το κανω αυτό με το μαγειρεμα, αλλα εμενα ο αντρας μ τρωει πολυ μεγαλες ποσοτητες και με πιανει απελπισια στη σκεψη οτι θα πρέπει να βαλω 6 φαγητα σε ποσοτητες τεραστιες σε μια μονο μερα... Αν το κανεις, πες μας πως πηγε!!! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχαχαα ελπίζω να τα καταφέρω, λόγω χρόνου το λέω. Σκέφτομαι απλά όταν έχει ρεπό ο σύζυγος να μαγειρεύω όλα τα φαγητά της εβδομάδας. 

Μπορει να σου βαλει και πιο απλα φαγητα η το ιδιο δυο μερες για να μην μαγειτευεις καθε μερα. Καλο ειναι και αυτό θα δεις πως θα σε βολεψει. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια τι κανετε??? Εγω μια ετσι μια γιουβετσι!!! Χαίρομαι που βλέπω οτι ειστε αποφασισμενες και τα πατε καλα και μ δινετε θαρρος και εμενα!! Εγω ξεκινησα πιο δυναμικα μετα τα κουλουμα και εχω χασει ηδη 3 κιλα... Εχω πολυ δρόμο βεβαια μπροστά μου αλλα νιωθω πιο αναλαφρη ηδη και παιρνω κουράγιο να συνεχισω οταν σκέφτομαι να λυγισω και ετσι αντιστεκομαι!! 

@Smile89 το εχω σκεφτει πολλές φορές και εγω να το κανω αυτό με το μαγειρεμα, αλλα εμενα ο αντρας μ τρωει πολυ μεγαλες ποσοτητες και με πιανει απελπισια στη σκεψη οτι θα πρέπει να βαλω 6 φαγητα σε ποσοτητες τεραστιες σε μια μονο μερα... Αν το κανεις, πες μας πως πηγε!!! :)

Κι εμένα τρώει πολύ κάνει διατροφή χεχεε οι αν το κάνω θα σας πω!! Κ θα δώσω ιδέες!!

πρίν από 17 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Μπορει να σου βαλει και πιο απλα φαγητα η το ιδιο δυο μερες για να μην μαγειτευεις καθε μερα. Καλο ειναι και αυτό θα δεις πως θα σε βολεψει. 

Ε ναι αλλά έχω κ περιορισμούς λόγω θηλασμού γαμωτο.

nlmNp2.png

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κι εμένα τρώει πολύ κάνει διατροφή χεχεε οι αν το κάνω θα σας πω!! Κ θα δώσω ιδέες!!

Ε ναι αλλά έχω κ περιορισμούς λόγω θηλασμού γαμωτο.

Καλημέρα ειναι ενα θεματακιαυτο με τι πρέπει να τρως αλλα οι διαιτολογοι ξερουν θα σου πει οταν ο πας τι επιτρέπεται και τι οχι

5mtvp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Just now, Alex. Arap είπε:

Γεια σας κοριτσια χαθηκατε εγω ειχα σήμερα διατροφολογο εφτασα τα 58,2 και 24,4 λιπος θα συνεχισω λιγακι ακομα και τελος μετά λιγο συντηρήσει μόνο. 

Πόσο βάρος και πόσο λίπος έχεις χάσει κορίτσι? Κι εγώ ξεκίνησα στην 3η μέρα είμαι σήμερα. Μου έχει βγάλει πρόγραμμα σύμφωνα με τον θηλασμό. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Πόσο βάρος και πόσο λίπος έχεις χάσει κορίτσι? Κι εγώ ξεκίνησα στην 3η μέρα είμαι σήμερα. Μου έχει βγάλει πρόγραμμα σύμφωνα με τον θηλασμό. 

Γεια σου κοριτσι ξεκινησα απο 65,3 και εχω φτασει 58,2και λιποςαπο  31,6 και εχω φτασει 24,4. Ωραια μια χαρα τοτε αφου το πηρες αποφασει και ειναι καλα ετσι που πηγες και ξερεις τι να τρως με το θηλασμο. Εσυ ποδα θες να χάσεις; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...