Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2019

Rinaki88

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Mar.da Καλημέρα! Ίσως προσπαθήσω με αυτή τη θηλή για μπιμπερο. Δοκίμασα μία φορά την  calma της medela , δεν το ήθελε και στο τέλος πλανταξε στο κλαμα.Την λυπήθηκα και δεν προσπάθησα άλλο, ίσως πρέπει να το ξαναπροσπαθήσω...

Και γω πήγαινα και πριν την εγκυμοσύνη γυμναστήριο και μετά το πρώτο 3μηνο πήγαινα σε πρόγραμμα για εγκύους, και τώρα είπα αφού θα επιστρέψω μετά από ένα 6μηνο στη δουλειά, είναι ευκαιρία. Και ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για τόση ώρα μόνη μ, χρειαζόταν κι αυτό.

@Mampa Μια χαρά! Εμένα 2 μηνών ακριβώς ήταν 6.100 και 58 εκ. Την άλλη Παρασκευή που θα κλείσουμε 3μηνες και θα πάμε στην παιδιατρο, θα σας πω! Πάντως τα 7 κιλά σίγουρα τα έχουμε περάσει... 

Just now, Lia91 είπε:

@Mar.da Καλημέρα! Ίσως προσπαθήσω με αυτή τη θηλή για μπιμπερο. Δοκίμασα μία φορά την  calma της medela , δεν το ήθελε και στο τέλος πλανταξε στο κλαμα.Την λυπήθηκα και δεν προσπάθησα άλλο, ίσως πρέπει να το ξαναπροσπαθήσω...

Και γω πήγαινα και πριν την εγκυμοσύνη γυμναστήριο και μετά το πρώτο 3μηνο πήγαινα σε πρόγραμμα για εγκύους, και τώρα είπα αφού θα επιστρέψω μετά από ένα 6μηνο στη δουλειά, είναι ευκαιρία. Και ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για τόση ώρα μόνη μ, χρειαζόταν κι αυτό.

@Mampa Μια χαρά! Εμένα 2 μηνών ακριβώς ήταν 6.100 και 58 εκ. Την άλλη Παρασκευή που θα κλείσουμε 3μηνες και θα πάμε στην παιδιατρο, θα σας πω! Πάντως τα 7 κιλά σίγουρα τα έχουμε περάσει... 

Είναι το θέμα τι θα τους βολέψει,εμενα δεν ηθελε της nuk.

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

Just now, Mampa είπε:

@Sophiav πόσο μηνών είναι;

Εμένα ακριβώς 3 μηνών ήταν 7050 και 63εκ.

@Lia91 @Mampa  κ έλεγα ότι ο δικός μου είναι μπαμπατσικος. Μπράβο! Ζωή να χουν. Ασηκωτα έχουν γίνει 

• Μου αρέσει 3

Εμάς ο μπέμπης είναι 6 κιλά και 65 πόντους.

Το βάρος  των μωρών  ποικίλει στους ίδιους μήνες,έχει σημασία πόσο γεννήθηκαν ,αν κάνουν  μικτή  διατροφή, αν θηλάζουν  αποκλειστικά  ή αν πίνουν  μόνο φόρμουλα καθώς και ο κληρονομικός σωματότυπος.Μη σας αγχώνει το βάρος αν βρέχουν καλά πάνες και ενεργούνται τακτικά.

• Μου αρέσει 4

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Sophiav είπε:

@Lia91 @Mampa  κ έλεγα ότι ο δικός μου είναι μπαμπατσικος. Μπράβο! Ζωή να χουν. Ασηκωτα έχουν γίνει 

Χαχαχα!! Πολύ γρήγορα μου φαίνεται έγινε ασηκωτη! :Ρ 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Κορίτσια μου τι κάνετε; Τα παιδάκια σας; κάπου είχα διαβάσει ότι κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας τα βρέφη έχουν άλματα ανάπτυξης, διαφορετικά για κάθε παιδί και σε διαφορετική χρονική στιγμή. Το έχετε ακούσει;

13 ώρες πρίν, Mampa είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Τα παιδάκια σας; κάπου είχα διαβάσει ότι κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας τα βρέφη έχουν άλματα ανάπτυξης, διαφορετικά για κάθε παιδί και σε διαφορετική χρονική στιγμή. Το έχετε ακούσει;

Καλησπέρα!! Ναι, έχω διαβάσει κ γω για τα άλματα.  Όταν ρώτησα την παιδίατρο μ είπε ότι πάντα τα μωράκια είχαν και τις κακές τους μέρες και ουσιαστικά αν κοιτάξω τα άλματα αφορούν πολλές εβδομάδες. Δλδ ούτε διαφώνησε ούτε συμφώνησε. 

Πάντως, στα 2 πρώτα άλματα χρονικά  όντως η μπέμπα είχε πολλή γκρίνια κ ήθελε πολύ στήθος, στο πρώτο κράτησε 1 μέρα και στο δεύτερο 2 μέρες. Τώρα , θα δούμε στο επόμενο. 

Εσύ είχες παρατηρήσει διαφορετική συμπεριφορά τις  καταγεγραμμένες βδομάδες αλμάτων? 

• Μου αρέσει 1

On 6/11/2019 at 9:39 ΠΜ, Lia91 είπε:

@Evi89 Αν βρέχει πάνες και παίρνει και τόσο καλό βάρος , γιατί να ανησυχήσεις! Μια χαρά είστε! Μακάρι η δικιά μου να κόψει κανένα,γιατί αφού κοιμάται τόσο το βράδυ, μέσα στη μέρα τρώει ακόμη σχεδόν ανά 2ωρο για να συμπληρώσει τα γεύματα της..

Εδώ και μια βδομάδα ξεκινησα να πηγαίνω γυμναστήριο σιγά σιγά, κανένα 45 λεπτο, αν μπορώ 3φορες την εβδομάδα.. Απλά επειδή τρώει συχνά και μέχρι να ντυθώ, να πάω, να ρθω περνάει η ώρα, πηγαίνω με την ψυχή στο στόμα , αλλά δεν πειράζει.Και έλεγα, επειδή φτιάχνω μια μικρή τράπεζα γάλακτος, να της δώσω και να μάθει και ο μπαμπάς της σιγά σιγά να την ταιζει, αν λείψω και πεινάει.

Έχει δοκιμάσει καμία μανούλα που θηλάζει αποκλειστικά να δώσει μπιμπερο ή κάποιον εναλλακτικό τρόπο σίτισης?

Κ εγώ άρχισα να της δίνω το γάλα μου με μπιμπερο γιατί έχω κ τη μεγάλη μου κόρη κ αν χρειαστεί να λείψουμε να μπορεί ο μπαμπάς να την ταιζει. Μέχρι στιγμής το έχει δεχτεί μια χαρά.

On 7/11/2019 at 2:53 ΜΜ, Sophiav είπε:

@Evi89 κορίτσι τι νούμερο πήρες τον υπνοσακο; 

Πήρα το 0-6. Τον αγόρασες τελικά;

Διαφημίσεις

Just now, Evi89 είπε:

Κ εγώ άρχισα να της δίνω το γάλα μου με μπιμπερο γιατί έχω κ τη μεγάλη μου κόρη κ αν χρειαστεί να λείψουμε να μπορεί ο μπαμπάς να την ταιζει. Μέχρι στιγμής το έχει δεχτεί μια χαρά.

Πήρα το 0-6. Τον αγόρασες τελικά;

@Evi89 όχι ακόμα θα τον πάρω. Σκεφτομουν τι νούμερο. Ευχαριστημένη είσαι; 

@Mampa

Αναπτυξιακό άλμα εννοούν τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον εγκέφαλο του μωρού, οι οποίες επιφέρουν ορατή πρόοδο στη νοητικη και σωματική εξέλιξη του. Αποτελέσματα μπορεί να είναι , πχ, έλεγχος του σώματος, αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, να ακουει κάποιον και να συζητάει κλπ. Δλδ σαν να λέμε ότι το  μωρό αποκτά μια νεα δυνατοτητα-ικανοτητα. 

Τα αλματα, αν πατήσεις στο ίντερνετ, γράφει ότι εμφανίζονται σε αρκετές βδομάδες με βάση την ΠΗΤ, πχ, 5η,8η-9η,12η, 15η-16η-17η-18η-19η και πολλές εβδομάδες ακομη.. σε κάθε μωρό η διάρκεια είναι διαφορετική.

• Μου αρέσει 1

@Lia91 σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κοπέλα μου.

Από χθες άρχισε ο δικός μου να φέρνει τα χεράκια στο προσωπάκι,να τρίβει ματάκια,να το βαζει στο στόμα, λέτε να άρχισε να ανακαλύπτει τα χεράκια του;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Mampa είπε:

@Lia91 σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κοπέλα μου.

Από χθες άρχισε ο δικός μου να φέρνει τα χεράκια στο προσωπάκι,να τρίβει ματάκια,να το βαζει στο στόμα, λέτε να άρχισε να ανακαλύπτει τα χεράκια του;;

Ναι! Σιγά σιγά θα βάζει όλο και πιο πολύ τα χεράκια στο στόμα. Εμένα έτσι κάνει τωρα. Αργότερα έχω ακούσει ότι βάζουν ό,τι βρουν στο στόμα τους. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...