Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Αυγούστου 2019

Rinaki88

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Evi89 είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου ,μακάρι να είναι τυχαίο κ όχι αλλεργία.. μιλούσα τις προάλλες με μια μαμά που είχε αλλεργία ο μικρούλης της κ τα είχε κόψει όλα ακόμη κ ίχνη όπως πχ κάποιες μάρκες μακαρόνια κ κάποιες οδοντόκρεμες που περιέχουν ίχνη:shock:

Κοίμαται τόσες ώρες με θηλασμο από ένα στήθος ή κ τα 2; Εμένα στο τελευταίο συνήθως τρώει κ από τα 2.επισης θέλω να της μάθω να παίρνει κ μπουκάλι κ λέω κάποιες μέρες να της δίνω από κανένα γεύμα.εσενα το παίρνει ε; 

Καλημέρα Ευάκι μου,κι εγώ το ίδιο εύχομαι όχι για μένα αλλά για τον μικρούλη μου.Απ ότι κατάλαβα έχει να κάνει με ανώριμο πεπτικό σε κάποια μωράκια.Όταν υπάρχει πιθανότητα αλλεργίας δημιουργητε φλεγμονή στο βλεννογόνο και γι αυτό βλέπουμε  το αίμα στα κακά τους.Όταν σταματάμε τα γαλακτοκομικά τότε επουλώνεται η φλεγμονή.Μου είπαν κι εμένα να προσέξω τα ίχνη.Μπορεί να μην φταίνε τα γαλακτοκομικά άλλα είναι ένας τρόπος η αποχή να το δούμε.Προς το παρών δεν έχω ξανά δει αίμα στα κακά του πέρα απο αυτή τη μια φορά.

Συνήθως θηλάζει και απο τα δυο στήθη.Τρώει απο το ένα τον σηκώνω να ρευτεί και τον ξαναβάζω στο άλλο.Εγώ του έχω δώσει μπουκάλι με δικό μου γάλα απο ενός μηνός γιατί μόλις σαράντισα ξεκίνησα δουλειά.Το έπιασε εύκολα.Τον βόλεψε πολύ η πιπίλα που μοιάζει με τη θηλή της cicco.        

9 ώρες πρίν, Mampa είπε:

Βρε κορίτσια ο μικρός μου ενώ έκανε κακά σήμερα πριν άρχισε να κλαίει και να μαζεύει τα ποδαράκια. Λέτε είναι κολικοί;

Μετά από λίγο αφού του χάιδεψα την κοιλίτσα ηρέμησε.

Καλημέρα,μπορεί να είναι και κολικοί,εως τον τρίτο μήνα κρατάνε συνήθως.      

Just now, Sophiav είπε:

@Mampa αύριο έχουμε παιδιατρο κ εμβόλιο οπότε τότε θα ζυγίστει. Δ πηρα ζυγαριά στο σπίτι. Περιμένω να δω. Κ μένα τις τελευταίες μέρες μαζεύει πόδια κ έχει αέρια κ μετά κλαίει. Κ στο φαγητό μου το κάνει. Τι να είναι; κολικοι;; Μαρτύριο έχει καταντήσει το τάισμα 

@Mar.da πώς είστε σήμερα; σου έβγαλε ξανα;; 

Γεία σου Σοφάκι,μόνο αυτή τη μια φορά προχθές το βράδυ έχω δει προς το παρών.Εγώ έχω κόψει τα γαλακτοκομικά απο κείνο το βράδυ και βλέπουμε..

Εσείς πως είστε?Καθημερινά ταλαιπώρηστε  απο την παλινδρόμηση ή υπάρχουν μέρες που είναι πιο καλά?     

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Να σας πω και κάτι ακόμη που με απασχολεί

Το μωράκι όσο ήταν στην κοιλιά, ήταν πολύ ζουλιγμενο από την αριστερή πλευρά. Γέννησα με καισαρική.

Το αριστερό ματάκι άργησε καμιά βδομάδα να ανοίξει και όταν άνοιξε ήταν πιο κλειστό από το άλλο. Βέβαια τώρα 2,5 μήνες μετά δεν είναι τόσο έντονο το θέμα και το ματάκι ανοίγει όλο και περισσότερο. Απλώς όταν τον παίρνω αγκαλίτσα τότε φαίνεται η διαφορά στα μάτια λόγω βαρύτητας προφανώς.

Όσο είναι ξαπλωμένος τα μάτια είναι σχεδόν ίδια. Η παιδίατρος είπε ότι κάθε ασυμμετρία στο πρόσωπο φτιάχνει μετά το 6 μηνο που τα παιδιά στηρίζουν το κεφάλι κ.λ.π

Εσείς τι λέτε;

Just now, Mar.da είπε:

Καλημέρα Ευάκι μου,κι εγώ το ίδιο εύχομαι όχι για μένα αλλά για τον μικρούλη μου.Απ ότι κατάλαβα έχει να κάνει με ανώριμο πεπτικό σε κάποια μωράκια.Όταν υπάρχει πιθανότητα αλλεργίας δημιουργητε φλεγμονή στο βλεννογόνο και γι αυτό βλέπουμε  το αίμα στα κακά τους.Όταν σταματάμε τα γαλακτοκομικά τότε επουλώνεται η φλεγμονή.Μου είπαν κι εμένα να προσέξω τα ίχνη.Μπορεί να μην φταίνε τα γαλακτοκομικά άλλα είναι ένας τρόπος η αποχή να το δούμε.Προς το παρών δεν έχω ξανά δει αίμα στα κακά του πέρα απο αυτή τη μια φορά.

Συνήθως θηλάζει και απο τα δυο στήθη.Τρώει απο το ένα τον σηκώνω να ρευτεί και τον ξαναβάζω στο άλλο.Εγώ του έχω δώσει μπουκάλι με δικό μου γάλα απο ενός μηνός γιατί μόλις σαράντισα ξεκίνησα δουλειά.Το έπιασε εύκολα.Τον βόλεψε πολύ η πιπίλα που μοιάζει με τη θηλή της cicco.        

Γεία σου Σοφάκι,μόνο αυτή τη μια φορά προχθές το βράδυ έχω δει προς το παρών.Εγώ έχω κόψει τα γαλακτοκομικά απο κείνο το βράδυ και βλέπουμε..

Εσείς πως είστε?Καθημερινά ταλαιπώρηστε  απο την παλινδρόμηση ή υπάρχουν μέρες που είναι πιο καλά?     

@Mar.da καθημερινά δυστυχώς. Εχει αρχίσει κ δυσανασχετεί πολύ στα γεύματα. Κλαίει άρα μάλλον για οισοφαγιτιδα οδεύουμε. Θα δούμε αύριο τι θα πει ο γιατρός. Αχ αντε να μπουν οι στερεές μηπως φτιάξει 

πρίν από 4 λεπτά , Mampa είπε:

Καλημέρα κορίτσια

Να σας πω και κάτι ακόμη που με απασχολεί

Το μωράκι όσο ήταν στην κοιλιά, ήταν πολύ ζουλιγμενο από την αριστερή πλευρά. Γέννησα με καισαρική.

Το αριστερό ματάκι άργησε καμιά βδομάδα να ανοίξει και όταν άνοιξε ήταν πιο κλειστό από το άλλο. Βέβαια τώρα 2,5 μήνες μετά δεν είναι τόσο έντονο το θέμα και το ματάκι ανοίγει όλο και περισσότερο. Απλώς όταν τον παίρνω αγκαλίτσα τότε φαίνεται η διαφορά στα μάτια λόγω βαρύτητας προφανώς.

Όσο είναι ξαπλωμένος τα μάτια είναι σχεδόν ίδια. Η παιδίατρος είπε ότι κάθε ασυμμετρία στο πρόσωπο φτιάχνει μετά το 6 μηνο που τα παιδιά στηρίζουν το κεφάλι κ.λ.π

Εσείς τι λέτε;

Καλημέρα!Απ όσο έχω ακούσει όταν έχει κάποιο θεματάκι που έχει δημιουργηθεί απο τη θέση που είχε το μωρό στην μήτρα,πιο πατημένο το κεφαλάκι απ τη μια πλευρά ή το ματάκι όπως εσάς παίρνει κάνα εξάμηνο ίσως και χρόνο.Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου θα φτιάξει τελείως δεν είναι κάτι.

Just now, Sophiav είπε:

@Mar.da καθημερινά δυστυχώς. Εχει αρχίσει κ δυσανασχετεί πολύ στα γεύματα. Κλαίει άρα μάλλον για οισοφαγιτιδα οδεύουμε. Θα δούμε αύριο τι θα πει ο γιατρός. Αχ αντε να μπουν οι στερεές μηπως φτιάξει 

Αχ μωρέ το μικράκι..εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό.  

• Μου αρέσει 2

EUW2p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Sophiav είπε:

Κοριτσακι μου εγω ειμαι μανουλα ιουλιου,με παλινδρομηση σε ολο τον οισοφαγο κ οισοφαγητιδα εχουμε παθει φαρμακο πινουνε νεξιουμ οποτε δυσανασχετουμε εμενα δν πινει πολυ γαλα προκειμενου να μην ποναει σκεψου οτι πινει 120 κ κανω παρτυ συνηθως ενενηντα κ αν τον ενοχλει 30-

,60 μλ!απο δυομιση μηνων δινω μερικες κουτελιες κρεμα !περιμενω κ μετραω αντιστροφα να μπουμε κανονικα στις στερεες γτ πραγματικα δεν παλευεται!αρα κανε κ συ υπομονη κοριτσι μ γτ δν μπορουμε να κανουμε κ πολλα!συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα τα ζουμε κ μεις!

Διαφημίσεις

Just now, happysmile είπε:

Κοριτσακι μου εγω ειμαι μανουλα ιουλιου,με παλινδρομηση σε ολο τον οισοφαγο κ οισοφαγητιδα εχουμε παθει φαρμακο πινουνε νεξιουμ οποτε δυσανασχετουμε εμενα δν πινει πολυ γαλα προκειμενου να μην ποναει σκεψου οτι πινει 120 κ κανω παρτυ συνηθως ενενηντα κ αν τον ενοχλει 30-

,60 μλ!απο δυομιση μηνων δινω μερικες κουτελιες κρεμα !περιμενω κ μετραω αντιστροφα να μπουμε κανονικα στις στερεες γτ πραγματικα δεν παλευεται!αρα κανε κ συ υπομονη κοριτσι μ γτ δν μπορουμε να κανουμε κ πολλα!συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα τα ζουμε κ μεις!

@happysmile αχ μωρέ τ μικρό σου. Κ εμένα ενώ ήταν φαγανος 2 βδομάδες τώρα μου μείωσε τ ποσότητα κ όλο κλαίει στ τάισμα. Πότε σου είπε για τ στερεες ;

πρίν από 22 λεπτά , happysmile είπε:

Να σου ζήσει ο μικρούλης σου και εύχομαι γρήγορα να σας περάσει.

Κι εμείς μανούλες Ιουλίου γίναμε οι πιο πολλές τελικά:D.

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

@Mar.da μακάρι έτσι να είναι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να περιμένω και να ακούω την παιδίατρο.

Αύριο έχουμε εμβόλιο.

Να σας ρωτήσω κορίτσια.. άρχισαν τα παιδάκια σας πιάνουν αντικείμενα με τα χέρια; Εγώ του εξασκώ τα ματάκια βάζοντας τον στο κρεβατάκι και από πάνω γυρνά ένα παιχνιδάκι και εκείνος το χαζεύει.

Εσείς τι παιχνίδια κάνετε;

Δηλαδή κορίτσια η παλινδρόμηση αντιμετωπίζετε τελείως μόλις αρχίσουν οι στέρεες τροφές;

1 hour ago, Sophiav είπε:

@happysmile αχ μωρέ τ μικρό σου. Κ εμένα ενώ ήταν φαγανος 2 βδομάδες τώρα μου μείωσε τ ποσότητα κ όλο κλαίει στ τάισμα. Πότε σου είπε για τ στερεες ;

Μην τον πιεζεις να φαει ειναι εξυπνα τα πουλακια μου κ πινουν μεχρι εκει που αντεχουν,εδω απο δυομιση μηνων δινω λιγο κρεμα φανταζομαι κ απτον τεταρτο θα δινω περισσοτερη κρεμα!

Just now, Mampa είπε:

@Mar.da μακάρι έτσι να είναι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να περιμένω και να ακούω την παιδίατρο.

Αύριο έχουμε εμβόλιο.

Να σας ρωτήσω κορίτσια.. άρχισαν τα παιδάκια σας πιάνουν αντικείμενα με τα χέρια; Εγώ του εξασκώ τα ματάκια βάζοντας τον στο κρεβατάκι και από πάνω γυρνά ένα παιχνιδάκι και εκείνος το χαζεύει.

Δηλαδή κορίτσια η παλινδρόμηση αντιμετωπίζετε τελείως μόλις αρχίσουν οι στέρεες τροφές;

Συνηθως φτιαχνει πολυ γτ καθεται η τροφη στο στομαχακι τους οπως κ τα οξεα που ειναι το κυριο προβλημα της παλινδρομησης τα οξεα ανεβαινουν στον οισοφαγο κ εχουν καουρες!

• Μου αρέσει 1

Just now, Mampa είπε:

Αύριο έχουμε εμβόλιο.

Εμείς τον βάζουμε στο Ριλάξ και εχει παιχνίδια κρεμαστά όπως και το γυμναστήριο τα επεξεργάζεται,γελάει με αυτά,βγάζει κραυγούλες σα να τους μιλάει και πιάνει όσα παιχνιδάκια είναι κοντά στα χεράκια του αλλά μάλλον τυχαία .Του αρέσει πολύ να του τραγουδάς και να του κουβεντιάζεις.Γενικότερα παρατηρεί τα πάντα πλέον και στρέφει το κεφάλι του σε ότι του  τραβήξει την προσοχή ή σε κάποιον ήχο.     

Πολλές φορές όταν θηλάζει και θέλει να δει κάτι,γυρίζει το κεφάλι του και κάνει τη θηλή σφεντόνα:blink:.

• Χαχα 1

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Mampa είπε:

Κορίτσια όταν λέτε γυμναστήριο εννοείται το πάρκο κρεβάτι;

@Mampa όχι είναι παιχνιδάκι για εξάσκηση. Ο δικός μου τρελενεται. Μας το είχε προτείνει κ ο παιδίατρος. Googlare βρεφικο γυμναστήριο θα σου βγάλει διαφορα 

• Μου αρέσει 2

On 31/10/2019 at 8:40 ΜΜ, Mampa είπε:

Αύριο έχουμε εμβόλιο.

Καλησπέρα! Εγώ την μπέμπα την βάζω στο ριλαξ, χαίρεται με τα 2 ζωάκια που κρέμονται από πανω, αλλά κυρίως νομίζω ότι χαίρεται με το χερούλι απ' το ριλαξ και του χαμογελάει. Επισης, την βάζω στο γυμναστήριο, τα κοιτάζει αυτά που κρέμονται αλλά δεν πολυασχολειται, μόνο το ζωακι που κρέμεται πιο χαμηλά το χτυπάει με το χέρι κατά λάθος μάλλον. Σήμερα έβαλα και περιστρεφόμενο στην κούνια , και είχε καταχαρει, κουνούσε χέρια πόδια και χαμογελούσε! Και τέλος, μας έχουν φέρει δώρο ένα σκυλάκι fisher price, που δεν είναι για αυτή την ηλικία , είναι για 6μηνων, αλλά το πατάω και φωτίζει η καρδιά του με διαφορετικά χρώματα και το κοιτάζει πάρα πολύ και της αρέσει! 

Πάντως μέσα στο σπίτι προσπαθεί να κοιτάξει παντού! 

@Mar.da αυτό με τη θηλή έχει αρχίσει και μένα να το κανει όταν τρώει!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Lia91 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ την μπέμπα την βάζω στο ριλαξ, χαίρεται με τα 2 ζωάκια που κρέμονται από πανω, αλλά κυρίως νομίζω ότι χαίρεται με το χερούλι απ' το ριλαξ και του χαμογελάει. Επισης, την βάζω στο γυμναστήριο, τα κοιτάζει αυτά που κρέμονται αλλά δεν πολυασχολειται, μόνο το ζωακι που κρέμεται πιο χαμηλά το χτυπάει με το χέρι κατά λάθος μάλλον. Σήμερα έβαλα και περιστρεφόμενο στην κούνια , και είχε καταχαρει, κουνούσε χέρια πόδια και χαμογελούσε! Και τέλος, μας έχουν φέρει δώρο ένα σκυλάκι fisher price, που δεν είναι για αυτή την ηλικία , είναι για 6μηνων, αλλά το πατάω και φωτίζει η καρδιά του με διαφορετικά χρώματα και το κοιτάζει πάρα πολύ και της αρέσει! 

Πάντως μέσα στο σπίτι προσπαθεί να κοιτάξει παντού! 

@Mar.da αυτό με τη θηλή έχει αρχίσει και μένα να το κανει όταν τρώει!

Καλημέρα Λία!Έχει αρχίσει η φάση της εξερεύνησης για τα μικρά μας.Έχουμε κι εμείς ενα παιχνιδάκι που φωτίζει στο ταβάνι κι έλεγα να του το βάλω.Εν τω μεταξύ βάζει τα χεράκια συνέχεια στο στόμα σα μπουνίτσες και φουλ σαλιο με φουσκες λες κι εχει καταπιει το Ava :mrgreen:.Βλέπω να βγάζει δοντάκια ως τον 5ο μήνα και σκέψου τώρα  να κάνει έτσι τη θηλή όταν θα θέλει να κοιτάξει κάπου.Αν και ενστικτωδώς προσέχουν αλλά καμμία φορά συμβαίνει και σε δαγκώνουν.Στα κορίτσια μου το χα πάθει μερικές φορές.

Απο βδομάδα έχουμε κι εμβόλιο,στο πρωτο καλά τα πήγαμε για να δούμε τώρα.

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

On 31/10/2019 at 12:00 ΜΜ, Mar.da είπε:

Καλημέρα!!Πως είστε ; Βλέπετε ακόμη αιματακι στα κακά του;κ εγώ της έδωσα μια μέρα μπουκάλι κ το δέχτηκε με ευχαρίστηση μπορώ να πω.

Κορίτσια χρησιμοποιείται υπνοσακο; Αν ναι τι φοράτε από κάτω; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...