Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανούλες Αυγούστου 2019

Rinaki88

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα. Πώς πάτε; Πώς είναι τα μπεμπακια σας; Εμείς μην το ματιασω αλλά προσπαθούμε να βρούμε σιγά σιγά το πρόγραμμα μας. Κάνουμε κακακια μια φορά την ημέρα και μάλλον η κοιλίτσα μας πάει λίγο καλύτερα. Χωρίς να θέλω να το ματιασω και πάλι. Με τις μέρες μας είμαστε. 

Lilypie Pregnancy tickers

Just now, Rinaki88 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Πώς πάτε; Πώς είναι τα μπεμπακια σας; Εμείς μην το ματιασω αλλά προσπαθούμε να βρούμε σιγά σιγά το πρόγραμμα μας. Κάνουμε κακακια μια φορά την ημέρα και μάλλον η κοιλίτσα μας πάει λίγο καλύτερα. Χωρίς να θέλω να το ματιασω και πάλι. Με τις μέρες μας είμαστε. 

Γεια σου Ρινακι!Καλο μηνα!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!

Θα το βρουνε το προγραμμα τους,καθε μερα και καλυτερα.Κι εμεις μην τον ματιασω απο κακακια καλα παμε:mrgreen:.Κοιμαται κανα 2ωρο σερυ τη μερα σταδιακα οποτε προλαβαινω να κανω τις δουλειες μου.Σημερα τον αφησα λιγο στο μπαμπα του και πηγα καμμια ωρα για ενα χυμο.Απο τη μια μου αρεσε απο την αλλη ηθελα να γυρισω πισω.Το χα παθει και στην αλλα παιδια στην αρχη αυτο,δυσκολευομουν να τ αφησω.

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mar.da said:

Γεια σου Ρινακι!Καλο μηνα!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!

Θα το βρουνε το προγραμμα τους,καθε μερα και καλυτερα.Κι εμεις μην τον ματιασω απο κακακια καλα παμε:mrgreen:.Κοιμαται κανα 2ωρο σερυ τη μερα σταδιακα οποτε προλαβαινω να κανω τις δουλειες μου.Σημερα τον αφησα λιγο στο μπαμπα του και πηγα καμμια ωρα για ενα χυμο.Απο τη μια μου αρεσε απο την αλλη ηθελα να γυρισω πισω.Το χα παθει και στην αλλα παιδια στην αρχη αυτο,δυσκολευομουν να τ αφησω.

Καλό μήνα γλυκιά μου. Κι εγώ μια φορά που έτυχε και έφυγα για να πάω στον γιατρό το μυαλό μου ήταν πίσω στο παιδί. Λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Είναι τελείως εξαρτώμενο από εσένα. Με την κοιλίτσα πως πάει ο μικρός σου;

Lilypie Pregnancy tickers

Just now, Rinaki88 είπε:

Καλό μήνα γλυκιά μου. Κι εγώ μια φορά που έτυχε και έφυγα για να πάω στον γιατρό το μυαλό μου ήταν πίσω στο παιδί. Λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Είναι τελείως εξαρτώμενο από εσένα. Με την κοιλίτσα πως πάει ο μικρός σου;

Απο τη στιγμη που ενεργειται ειναι πολυ καλυτερα δοξα το θεο.Ελπιζω να συνεχισει ετσι.

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

2 ώρες πρίν, Mar.da είπε:

Καλημερα κοριτσαρες!!Τι κανετε μανουλες και μπεμπακια?Εμεις μια χαρα και τωρα που δροσισε ακομα καλυτερα:-D.

Γειά σου κορίτσι μου!! Εμείς καλά σε γενικές γραμμές... Λίγο η κοιλίτσα μας πονάει αλλες μέρες πιο πολύ άλλες πιο λίγο.. ευτυχώς κοιμάται ένα 4ωρο το βράδυ κ ξεκουραζόμαστε λιγάκι!

Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση βρε κορίτσια; Μέσα στη μέρα όταν κοιμούνται τα μπεμπακια σας .. πως κάνετε δουλειές; Τα έχετε συνεχώς κοντά σας; Πχ με ρηλαξ ή τα αφήνετε σε άλλο δωμάτιο με ενδοεπικοινωνια; Εγώ φοβάμαι να την αφήσω ακόμη σε άλλο δωμάτιο μην κάνει κανένα εμετό κ δεν την ακούσω κ γιατί έχω κ την κόρη μου που τριγυρνάει... Αγχώνομαι μ'αυτο το θέμα γενικά..

πρίν από 11 λεπτά , Evi89 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!! Εμείς καλά σε γενικές γραμμές... Λίγο η κοιλίτσα μας πονάει αλλες μέρες πιο πολύ άλλες πιο λίγο.. ευτυχώς κοιμάται ένα 4ωρο το βράδυ κ ξεκουραζόμαστε λιγάκι!

Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση βρε κορίτσια; Μέσα στη μέρα όταν κοιμούνται τα μπεμπακια σας .. πως κάνετε δουλειές; Τα έχετε συνεχώς κοντά σας; Πχ με ρηλαξ ή τα αφήνετε σε άλλο δωμάτιο με ενδοεπικοινωνια; Εγώ φοβάμαι να την αφήσω ακόμη σε άλλο δωμάτιο μην κάνει κανένα εμετό κ δεν την ακούσω κ γιατί έχω κ την κόρη μου που τριγυρνάει... Αγχώνομαι μ'αυτο το θέμα γενικά..

Εβακι μου!!κι εγω στο καροτσι τον εχω οταν κανω δουλειες,του αρεσει πολυ εκει,του εχουμε και κρεμαστα παιχνιδακια που πλεον χαζευει.Μερικες φορες τον εχω στο δωματιο με την ενδοεπικοινωνια και τον ελεγχω συχνα.Εγω ομως εχω και την τυχη να εχω μεγαλες κορες οποτε οταν ειναι σπιτι τον προσεχουν εκεινες.Τον αλλαζουν,τον κοιμιζουν και μια φορα που χρειαστηκε να λειψω μια ωρα,ειχα αφησει γαλα δικο μου και τον ταισαν.Κι εγω αγχωνομαι μην βγαλει γαλα γι αυτο τον κοιταμε συνεχεια.

Η μεγαλη σου πως το βλεπει το μωρο?Γιατι κι αυτη μικρουλα ειναι.

@Giotitsaμου!τι κανεις?πως πας?ποσο εισαι τωρα κοριτσακι μου?

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mar.da είπε:

Εβακι μου!!κι εγω στο καροτσι τον εχω οταν κανω δουλειες,του αρεσει πολυ εκει,του εχουμε και κρεμαστα παιχνιδακια που πλεον χαζευει.Μερικες φορες τον εχω στο δωματιο με την ενδοεπικοινωνια και τον ελεγχω συχνα.Εγω ομως εχω και την τυχη να εχω μεγαλες κορες οποτε οταν ειναι σπιτι τον προσεχουν εκεινες.Τον αλλαζουν,τον κοιμιζουν και μια φορα που χρειαστηκε να λειψω μια ωρα,ειχα αφησει γαλα δικο μου και τον ταισαν.Κι εγω αγχωνομαι μην βγαλει γαλα γι αυτο τον κοιταμε συνεχεια.

ουουου γλυκουλα ααααα σας παρακολουθω αλλα γραφω σπανια ειμαι καλα κοριτσακι μου την Παρασκευη μπαινω στον μηνα μου πρωτα ο Θεος και η Παναγια και βλεπω τι λετε να παιρνω καμια ιδεα καλε χαχαχαχαχααχ τωρα ειμαι 35+3 εσυ τι κανεις πως τα περνας με το μωρο σου ;;

xfHlp3.png

Just now, Mar.da είπε:

Αχ τι καλά... Υπέροχη βοήθεια έχεις από τα κοριτσάκια σου!! Η δική μου θέλει να βοηθάει στο μπανάκι της να την αλλάξει ..την χαϊδεύει της τραγουδάει... Συνέχεια μου λέει πόσο χαίρεται που έχει αδερφούλα κ πόσο μικρούλα είναι κ γλυκούλα:) μ'αρεσει που το έχει πάρει έτσι!

Just now, Evi89 είπε:

Αχ τι καλά... Υπέροχη βοήθεια έχεις από τα κοριτσάκια σου!! Η δική μου θέλει να βοηθάει στο μπανάκι της να την αλλάξει ..την χαϊδεύει της τραγουδάει... Συνέχεια μου λέει πόσο χαίρεται που έχει αδερφούλα κ πόσο μικρούλα είναι κ γλυκούλα:) μ'αρεσει που το έχει πάρει έτσι!

Μπραβο!Πολυ καλο αυτο γιατι αν ειχες θεματα θα σε δυσκολευε πολυ η κατασταση.

Just now, Giotitsa είπε:

ουουου γλυκουλα ααααα σας παρακολουθω αλλα γραφω σπανια ειμαι καλα κοριτσακι μου την Παρασκευη μπαινω στον μηνα μου πρωτα ο Θεος και η Παναγια και βλεπω τι λετε να παιρνω καμια ιδεα καλε χαχαχαχαχααχ τωρα ειμαι 35+3 εσυ τι κανεις πως τα περνας με το μωρο σου ;;

Αντε μωρε κοντευεις κι εσυ:x.Εχεις ετοιμασει τα πραματα του μπεμπη?

Εμεις μια χαρουλα ολοι πανω του ειμαστε:-D

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

Just now, Mar.da είπε:

Μπραβο!Πολυ καλο αυτο γιατι αν ειχες θεματα θα σε δυσκολευε πολυ η κατασταση.

Αντε μωρε κοντευεις κι εσυ:x.Εχεις ετοιμασει τα πραματα του μπεμπη?

Εμεις μια χαρουλα ολοι πανω του ειμαστε:-D

Ναι ναι αγάπη τα Εχω ετοιμάσει τα βλέπω κάθε μέρα και τα φυλαω δεν φοβάμαι τιποτα απο την γέννα μόνο να είναι καλα το μωρό μου θέλω τιποτα άλλο αλήθεια το λέω 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι ναι αγάπη τα Εχω ετοιμάσει τα βλέπω κάθε μέρα και τα φυλαω δεν φοβάμαι τιποτα απο την γέννα μόνο να είναι καλα το μωρό μου θέλω τιποτα άλλο αλήθεια το λέω 

Μια χαρα θα πανε ολα κοριτσι μου!!Εγω στο ευχομαι απο καρδιας:x!!

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...