Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2019

Rinaki88

Recommended Posts

Just now, Sophiav είπε:

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε; όσες έχετε μπει στο μήνα σας πως είστε από συμπτώματα/πονακια;; 

Γεια σου Σοφια!εγω εχω συσπασεις και λιγα πονακια.η καουρα δε παλευται πια,ακομα και με το σαλιο μου καουρα εχω.το καλο ειναι οτι δεν εχω πρηστει ακομα,ουτε χερια,ουτε ποδια ουτε προσωπο.εχω εντονο πονο στην ηβικη χωρα αλλα λογικο γιατι ειμαστε προς το τελος.

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mar.da είπε:

Γεια σου Σοφια!εγω εχω συσπασεις και λιγα πονακια.η καουρα δε παλευται πια,ακομα και με το σαλιο μου καουρα εχω.το καλο ειναι οτι δεν εχω πρηστει ακομα,ουτε χερια,ουτε ποδια ουτε προσωπο.

Καούρες κ εγώ πολλές. Σ αφήνει τώρα που μπήκες στο μήνα σου ο γιατρός να κινείσαι κ να βγαίνεις λίγο έξω;

Just now, Sophiav είπε:

Καούρες κ εγώ πολλές. Σ αφήνει τώρα που μπήκες στο μήνα σου ο γιατρός να κινείσαι κ να βγαίνεις λίγο έξω;

Ναι μου επιτρεπει απλα μου ειπε οχι στη ζεστη και οχι πολυ ορθοστασια.εχω παει τις βολτιτσες μου για καφεδακι ή σε φιλους.

EUW2p3.png

Just now, Mar.da είπε:

Ναι μου επιτρεπει απλα μου ειπε οχι στη ζεστη και οχι πολυ ορθοστασια.εχω παει τις βολτιτσες μου για καφεδακι ή σε φιλους.

Κ μένα από Δευτέρα μου είπε να αρχίσω να βγαίνω. Αλλά φοβάμαι ότι μόλις περπατήσω θα γεννήσω. Τι ωραία που πήγες για καφεδακι. Έχω σκάσει μέσα στο σπίτι τόσους μήνες! 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

@Sophiav εγώ έχω συσπάσεις και μάλιστα όταν πήγα την Τετάρτη στον γιατρό, ήταν διαρκείας. Έχω πονάκια χαμηλά, όπως και στην μέση, αλλά είναι λογικό αφού μπήκαμε στον μήνα μας και κοντεύουμε... Δεν μου έχει πει να μην βγαίνω από το σπίτι, απλώς να περιορίσω τις μετακινήσεις και το πολύ περπάτημα. Δηλαδή, να φανταστείς την Τετάρτη μετά το ιατρείο πήγαμε για φαγητό έξω και σήμερα πεταχτήκαμε για έναν καφέ το πρωί.

Βέβαια κουράστηκα λίγο γιατί στην συνέχεια πήγαμε στο σούπερ μάρκετ, αλλά νομίζω ότι ήταν και η τελευταία φορά. Από εδώ και μπρος οτιδήποτε χρειαζόμαστε θα πηγαίνει ο σύζυγος με την μικρή!

Κορίτσια, όσες είστε Αθήνα πώς τα πήγατε με τον σεισμό χθες;;;

Εγώ φοβήθηκα αρκετά γιατί ενώ έχω συνηθίσει τους σεισμούς αφού για πολλά χρόνια εμένα στην Πάτρα, χθες ήμουν μόνη μου με την κόρη μου και στην προσπάθειά μου να σηκωθώ από το κρεβάτι παραπάτησα και έπεσα. Ευτυχώς δεν έπεσα πολύ ατσούμπαλα, αλλά μετά είχα ένα θεματάκι με πονάκια. 

GP3ap2.png
dEK1p3.png

εγω ημουν με τον αντρα μου σπιτι. πηγα αντανακλαστικα να χωθω κατω απο το τραπεζι αλλα με αρπαξε και με εχωσε στην αγκαλια του και αμεσως μολις τελειωσε βγηκαμε στην αυλη. προσωπικα με ειχε πιασει τρεμουλο απο τη τρομαρα. 

εμενα ο γιατρος 38+5 πλεον μου εχει πει περπατημα 2 ωρες τη μερα αλλα δε παλευεται. κουραζομαι πολυ ευκολα. επισης τρελη υπνηλια αλλα πανω που ξαπλωνω με πιανει καουρα. στην αρχη με ανακουφιζε το νερο αλλα πλεον ουτε αυτο. τωρα ανοιγω το aircondition και παιρνω βαθιες ανασες απο το στομα για να δροσιστω. τραγικη κατασταση. 

απο πονακια ετσι και ετσι. νιωθω καποια σαν περιοδου μερικες φορες και αλλες φορες καποια δυνατα τραβηγματα στον κολπο. αλλα μεχρι εκει.

cPKSp3.png

14 ώρες πρίν, Sophiav είπε:

Κ μένα από Δευτέρα μου είπε να αρχίσω να βγαίνω. Αλλά φοβάμαι ότι μόλις περπατήσω θα γεννήσω. Τι ωραία που πήγες για καφεδακι. Έχω σκάσει μέσα στο σπίτι τόσους μήνες! 

Καλημεραα!αποφευγω περπατημα,με το αυτοκινητο παμε.αν δεις πως εκανα!σα παιδακι που του εδωσαν γλυφιτζουρι:mrgreen:.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

Just now, Mar.da είπε:

Καλημεραα!αποφευγω περπατημα,με το αυτοκινητο παμε.αν δεις πως εκανα!σα παιδακι που του εδωσαν γλυφιτζουρι:mrgreen:.

Κ εγώ προχθές που βγήκα για καφεδάκι έτσι ακριβώς ένιωσα :mrgreen:.. @Mar.da μου τι κάνεις; Διάβασα πως κ εσένα έχει πέσει η κοιλιά σου .. ακριβώς κ εμένα χωράει ολόκληρη παλάμη ανάμεσα από στήθος κ κοιλιά... Λες να γεννησουμε πιο γρήγορα;Εσένα έτσι ήταν κ από το δεύτερο; Γιατί εγώ λέω μήπως έπεσε τόσο λόγω του ότι είμαι δευτερότοκος ;

Just now, Mar.da είπε:

Αγαπουλα τι κανεις ; γιατί δεν περπατάς ;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Evi89 είπε:

Κ εγώ προχθές που βγήκα για καφεδάκι έτσι ακριβώς ένιωσα :mrgreen:.. @Mar.da μου τι κάνεις; Διάβασα πως κ εσένα έχει πέσει η κοιλιά σου .. ακριβώς κ εμένα χωράει ολόκληρη παλάμη ανάμεσα από στήθος κ κοιλιά... Λες να γεννησουμε πιο γρήγορα;Εσένα έτσι ήταν κ από το δεύτερο; Γιατί εγώ λέω μήπως έπεσε τόσο λόγω του ότι είμαι δευτερότοκος ;

Γεια σου εβακι!εγω πιστευω οτι θα γεννησω γυρω στις 38 εβδομαδες,μπορει να πεφτω κι εξω,θα δειξει..

Στα κοριτσια η κοιλια ηταν ψηλα μεχρι τη μερα που γεννηθηκαν,στη δευτερη ειδικα κοντεψα τις 41 εβδομαδες.

Στο μπεμπη ομως εχω συσπασεις απο νωρις και μειωση τραχηλου οποτε ισως εχει να κανει.κι εσυ εχεις τετοια θεματα αν δεν κανω λαθος και ισως να ειναι αυτο.υποθεσεις κανω βεβαια δεν ειμαι γιατρος,συγκρινω τις προηγουμενες εγκυμοσυνες μου και νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος.

Just now, Giotitsa είπε:

Αγαπουλα τι κανεις ; γιατί δεν περπατάς ;

Καλως τη Γιωτιτσα!καλα ειμαι,τα γνωστα θεματακια:D.περπαταω πολυ λιγο γιατι ο εσω τραχηλος ειναι ανοιχτος και επειδη ειμαι σε νησι μη τρεχω και δε φτανω.καλο ειναι να πιασω τις 38 εβδομαδες,οσο πιο πολυ μενει το μωρακι μεσα τοσο πιο καλο ειναι.για τη γεννα θα ερθω Αθηνα οποτε ως τοτε προσεχουμε.αυτη την εβδομαδα θα μας δει ο γιατρος και θα μου πει αν χρειαζεται να ερθω νωριτερα Αθηνα.εγω τα χω ολα ετοιμα παντως οποτε αναμενω..

Εσυ πως πας κοριτσι?

EUW2p3.png

Just now, Mar.da είπε:

Γεια σου εβακι!εγω πιστευω οτι θα γεννησω γυρω στις 38 εβδομαδες,μπορει να πεφτω κι εξω,θα δειξει..

Στα κοριτσια η κοιλια ηταν ψηλα μεχρι τη μερα που γεννηθηκαν,στη δευτερη ειδικα κοντεψα τις 41 εβδομαδες.

Στο μπεμπη ομως εχω συσπασεις απο νωρις και μειωση τραχηλου οποτε ισως εχει να κανει.κι εσυ εχεις τετοια θεματα αν δεν κανω λαθος και ισως να ειναι αυτο.υποθεσεις κανω βεβαια δεν ειμαι γιατρος,συγκρινω τις προηγουμενες εγκυμοσυνες μου και νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος.

Καλως τη Γιωτιτσα!καλα ειμαι,τα γνωστα θεματακια:D.περπαταω πολυ λιγο γιατι ο εσω τραχηλος ειναι ανοιχτος και επειδη ειμαι σε νησι μη τρεχω και δε φτανω.καλο ειναι να πιασω τις 38 εβδομαδες,οσο πιο πολυ μενει το μωρακι μεσα τοσο πιο καλο ειναι.για τη γεννα θα ερθω Αθηνα οποτε ως τοτε προσεχουμε.αυτη την εβδομαδα θα μας δει ο γιατρος και θα μου πει αν χρειαζεται να ερθω νωριτερα Αθηνα.εγω τα χω ολα ετοιμα παντως οποτε αναμενω..

Εσυ πως πας κοριτσι?

Ναι είναι όντως σίγουρα παίζει ρόλο κ οι συσπάσεις κ τα θέματα με τον τράχηλο... Εμένα μου είχε πει να κάνω υπομονή μέχρι κ την 37 βδομάδα..κ μετά να σηκωθώ τελείως(επιτέλους:-o) ..απλα έχω το αίσθημα πως κάπου εκεί θα γεννήσω κ εγώ ... Αύριο έχω γιατρό ...άντε να δούμε τι θα μας πει!!

Just now, Evi89 είπε:

Ναι είναι όντως σίγουρα παίζει ρόλο κ οι συσπάσεις κ τα θέματα με τον τράχηλο... Εμένα μου είχε πει να κάνω υπομονή μέχρι κ την 37 βδομάδα..κ μετά να σηκωθώ τελείως(επιτέλους:-o) ..απλα έχω το αίσθημα πως κάπου εκεί θα γεννήσω κ εγώ ... Αύριο έχω γιατρό ...άντε να δούμε τι θα μας πει!!

Καλα αποτελεσματα!κι εγω αυτο περιμενω να δω τι θα μου πει,παντως η βαλιτσα ειναι ετοιμη:-D.

EUW2p3.png

Κοριτσια μου με το καλο τα μωρακια σας!! Να χετε ολες υγιη μωρακια και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη..!!πεταγομαι απο τις μανουλες ιουλιου ..βρηκα λιγο χρονο και σας διαβασα και θυμηθηκα τα δικα μου..!θα περασει ο μηνΑς και δε θα το καταλαβετε για ποτε θα εχετε τα μωρακια σας αγκαλια!με το καλο κοριτσια μου..ετσι μπηκα να σας ευχηθω!!α και κοριτσια κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε..η μονη συμβουλη που μου εδωσαν και ισχυε:wink::wink::wink:

• Μου αρέσει 5

url=https://lilypie.com]wfMmp3.png[/url]

Just now, Γλυκερια123 είπε:

Κοριτσια μου με το καλο τα μωρακια σας!! Να χετε ολες υγιη μωρακια και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη..!!πεταγομαι απο τις μανουλες ιουλιου ..βρηκα λιγο χρονο και σας διαβασα και θυμηθηκα τα δικα μου..!θα περασει ο μηνΑς και δε θα το καταλαβετε για ποτε θα εχετε τα μωρακια σας αγκαλια!με το καλο κοριτσια μου..ετσι μπηκα να σας ευχηθω!!α και κοριτσια κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε..η μονη συμβουλη που μου εδωσαν και ισχυε:wink::wink::wink:

Ευχαριστουμε Γλυκερια!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!εγω δε βλεπω να κοιμαμαι παντως μετα,νεογεννητο και κορη που θα δωσει παννεληνιες σουπερ συνδιασμος:mrgreen:!ελπιζω ο μπεμπης να ειναι ησυχος τουλαχιστον.η μικρη μου ηταν πολυ ησυχο μωρο,παρολο που θηλαζα ειχε πολυ καλο προγραμμα.ετρωγε στο 3ωρο και κοιμοταν το βραδυ 6-7 ωρες.ελπιζω και ο μικρος να ειναι ετσι.

EUW2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...