Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Μανούλες Αυγούστου 2019

Rinaki88

Recommended Posts

1 hour ago, Katerina 88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχει καμία πόνους στη μέση?? Σήμερα νιώθω λες κ ανοίγει στα δύο η μέση μου, μίλησα με τον γιατρό κ μου είπε να φύγω από την δουλειά κ να ξαπλώσω.

Εγώ παρατήρησα πως όταν είμαι πολύ ώρα όρθια κ γενικώς κάνω δουλειές κ κουραστω με πιάνει η μέση μου...τις προάλλες που είχα εξωτερικές δουλειές γύρισα σπίτι κ ξάπλωσα γιατί υπέφερα από την μέση μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Evi89 είπε:

Εγώ παρατήρησα πως όταν είμαι πολύ ώρα όρθια κ γενικώς κάνω δουλειές κ κουραστω με πιάνει η μέση μου...τις προάλλες που είχα εξωτερικές δουλειές γύρισα σπίτι κ ξάπλωσα γιατί υπέφερα από την μέση μου...

Δε ξέρω κορίτσι μου, εγώ φοβάμαι μην άρχισε να με πειράζει η καρέκλα που έχω στη δουλειά. Το είπες στον γιατρό σου?

Just now, Katerina 88 είπε:

Δε ξέρω κορίτσι μου, εγώ φοβάμαι μην άρχισε να με πειράζει η καρέκλα που έχω στη δουλειά. Το είπες στον γιατρό σου?

Ναι γιατί είχα κ λίγες συσπασουλες...μου αύξησε το μαγνήσιο κ μου είπε ξεκούραση!!

πρίν από 4 λεπτά , Evi89 είπε:

Ναι γιατί είχα κ λίγες συσπασουλες...μου αύξησε το μαγνήσιο κ μου είπε ξεκούραση!!

Κι εμένα ξάπλα μου είπε κ ξεκίνησα το μαγνήσιο.Ποσων εβδομάδων είσαι τώρα?

πρίν από 12 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Κι εμένα ξάπλα μου είπε κ ξεκίνησα το μαγνήσιο.Ποσων εβδομάδων είσαι τώρα?

Αύριο μπαίνω στην 15η .Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι;

Ποιο μαγνήσιο σου έδωσε;

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Evi89 είπε:

Αύριο μπαίνω στην 15η .Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι;

Ποιο μαγνήσιο σου έδωσε;

Κι εσύ κορίτσι μου!13 κ 2 είμαι, το trofocard παίρνω, εσύ??

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Ελπίζω να μην παθαίνουν τίποτα τα μωρά μας, γιατί για τον πόνο στη μέση μπορώ να πω ανησύχησα.

Δεν νομίζω!! Ναι κ εγώ είχα φοβηθεί η αλήθεια είναι .. γιατί ήταν δυνατός πόνος στη μέση κ κράτησε κ λίγη ώρα...

πρίν από 6 λεπτά , Evi89 είπε:

Δεν νομίζω!! Ναι κ εγώ είχα φοβηθεί η αλήθεια είναι .. γιατί ήταν δυνατός πόνος στη μέση κ κράτησε κ λίγη ώρα...

Κι εμένα ήταν δυνατός ο πόνος γι'αυτό κ φοβήθηκα αλλά τώρα που είμαι ξάπλα δεν πονάω, παρόλαυτα έχω όλα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης δηλ αναγουλα, θολούρα, αμνησία, συχνοουρια κ δυσκοιλιότητα. Για να καταλάβεις άφησα τα κλειδιά του αμαξιού πάνω στη μίζα κ εφυγα  κ σε 2 λεπτά λέω τι κάνω Παναγία μου!

πρίν από 54 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Κι εμένα ήταν δυνατός ο πόνος γι'αυτό κ φοβήθηκα αλλά τώρα που είμαι ξάπλα δεν πονάω, παρόλαυτα έχω όλα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης δηλ αναγουλα, θολούρα, αμνησία, συχνοουρια κ δυσκοιλιότητα. Για να καταλάβεις άφησα τα κλειδιά του αμαξιού πάνω στη μίζα κ εφυγα  κ σε 2 λεπτά λέω τι κάνω Παναγία μου!

Χαχαχχα από αμνησία πάω πολύ καλά κ εγώ.... Αφού γελάω με τον εαυτό μου μ'αυτα που κάνω....ή πολλές φορές πάνω σε συζήτηση πάω να πω κάτι...κ ξαφνικά δεν θυμάμαι τι θέλω να πω.....

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Evi89 είπε:

Χαχαχχα από αμνησία πάω πολύ καλά κ εγώ.... Αφού γελάω με τον εαυτό μου μ'αυτα που κάνω....ή πολλές φορές πάνω σε συζήτηση πάω να πω κάτι...κ ξαφνικά δεν θυμάμαι τι θέλω να πω.....

Το ίδιο παθαίνω κι εγώ!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...