Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Jennak83 είπε:

Κοριτσια μη λετε στις ξενυχτυσμενες για σερι 9 ωρααααα!!!! Ζηλευωωω! 

Εγω να δεις... Εδω κ 2 μηνες το περισσότερο που εχω κοιμηθει είναι 4 με 5 ωρες μια φορα κ εκεινες ξυπναγα συνέχεια για να δω αν ειναι καλα... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καποια κοπελα είχε πει πως η μονη πιπιλα που δέχτηκε το μωρο της ήταν απο καουτσούκ... Δε θυμάμαι ποια. Είναι η πιπιλα που ειναι ολη απο καουτσούκ ή με πλαστική βαση; Μπορεί να είναι κ βλακεια η ερώτηση αλλα θελω να δοκιμάσω κ θελω να ξερω αν εχει διαφορά... Βάζει πολυ τα χερια στο στόμα ο μπεμπουλης μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Και εσύ μας έλειψες ελπίδακι μου γλυκό! ❤️ Συνέχεια σε σκεφτόμασταν! Καλά η μπέμπα σου είναι μια θεαααα πανέμορφη είναι αγάπη μου και τι μαλλί Θεέ μου! Εμένα είναι καραφλιτσα χχχαχ την έχω κ εγώ φώτο προφίλ αν θες να τη δεις είναι λίγο πάλια η φώτο μας βέβαια τώρα ίσα που ξεκίνησε να βγάζει μαλλί :)

Και εμείς χάχα χαχα

Μια χαρά το βάρος σας αγαπη μου 

Ουαουυυυ τελειαααα τα κιλα σας! Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά κ δεν έχουμε στάνταρ πρόγραμμα θηλασμού μέσα στη μέρα αλλά τη νύχτα ξύπνα μόνο μια φορά 

Μια χαρα και το ύψος κ ο ύπνος σούπερ σας βρισκω

Ούτε εμένα είχε κολικούς 

@elpida20 δεν μπόρεσα να αντισταθώ μπήκα κ δεύτερη φορά στο προφίλ σου να δω την μπέμπα είναι κυριολεκτικά υπέροχη όλα της χαρακτηριστικά είναι τόσο όμορφα να τη χαίρεσαι γλυκιά μου κ εσύ δεν πας πίσω κουκλίτσα ζωγραφιστή! 

Ευχαριστώ ρε αγάπη χάχα η αλήθεια είναι ότι κι εγώ απορώ με το ποσό όμορφη ειναι ώρες ώρες τι να λέμε; σκιστα ματιά γκρι χρώμα γαλλική μύτη χαχαχα. Και το δικό σου ζουζούνι ένα κουκλί να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!! 

Εμείς από τότε που γυρίσαμε από εμβόλιο έχουμε ανησυχία έχει και πολλά αέρια τώρα να την έπιασε πάλι η κοιλιτσα της; δεν ξέρω την ετριξα με κρεμουλα της έδωσα ινφακολικ ηρέμησε ελιγακι

n0O1p2.png

κοριτσααααα γιατι εχω καθυστερησηηηη;;;;; εσας σας ηταν ο κυκλος σταθερος (οσες ειδαν κοκκινομουρα ηδη) ή σας κανει αταξιες;
Τι στα διαλα μια φορα εφαγα μισο του μισου κουλι!!!!

• Χαχα 6

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

κοριτσααααα γιατι εχω καθυστερησηηηη;;;;; εσας σας ηταν ο κυκλος σταθερος (οσες ειδαν κοκκινομουρα ηδη) ή σας κανει αταξιες;

Θηλαζεις; μήπως επειδή θηλαζεις θα αργήσει και άλλο ....

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Καποια κοπελα είχε πει πως η μονη πιπιλα που δέχτηκε το μωρο της ήταν απο καουτσούκ... Δε θυμάμαι ποια. Είναι η πιπιλα που ειναι ολη απο καουτσούκ ή με πλαστική βαση; Μπορεί να είναι κ βλακεια η ερώτηση αλλα θελω να δοκιμάσω κ θελω να ξερω αν εχει διαφορά... Βάζει πολυ τα χερια στο στόμα ο μπεμπουλης μου... 

Το τζενακι μας νομίζω ήταν κ τη δοκίμασα κ εγώ κ όντως την έπιανε πιο εύκολα από τη σηλικονη... 

πρίν από 39 λεπτά , elpida20 είπε:

Ευχαριστώ ρε αγάπη χάχα η αλήθεια είναι ότι κι εγώ απορώ με το ποσό όμορφη ειναι ώρες ώρες τι να λέμε; σκιστα ματιά γκρι χρώμα γαλλική μύτη χαχαχα. Και το δικό σου ζουζούνι ένα κουκλί να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!! 

Εμείς από τότε που γυρίσαμε από εμβόλιο έχουμε ανησυχία έχει και πολλά αέρια τώρα να την έπιασε πάλι η κοιλιτσα της; δεν ξέρω την ετριξα με κρεμουλα της έδωσα ινφακολικ ηρέμησε ελιγακι

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια εύχομαι να περάσει γρήγορα η κοιλιτσα της μπουμπούς ❤️για πες μας έγραψες βάρος; 

πρίν από 19 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μισό του μισού;;; χαχαχ ο θηλασμός θα φταίει αγάπη μου 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πάμε μία επανάληψη ξεμυαλισμένα θηλυκά!!!
Κάνει μικτή διατροφή η μικρή (περισσότερο μπιμπερό), έχει έρθει η κοκκινομούρα ήδη μία φορά και περιμένω τώρα 3 μέρες.... Το μισό του μισού εννοούσε ο ποιητής ότι πόναγαααα χαχαχαχα και δεν έφαγα όλο μου το φαγάκι (μα τι λέω βραδιάτικα και γελάω μονη μου χαχαχαχα) και εννοείται δεν υπήρξε ολοκληρωμένη επαφή.... Μου πάει βέβαια να γιατί είναι επικίνδυνο 23 μήνες μετά τη καισαρική νέα εγκυμοσύνη... Κι άλλο μωρό σαφώς και θα ήθελα χιχιχι.

• Χαχα 5

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

πάμε μία επανάληψη ξεμυαλισμένα θηλυκά!!!
Κάνει μικτή διατροφή η μικρή (περισσότερο μπιμπερό), έχει έρθει η κοκκινομούρα ήδη μία φορά και περιμένω τώρα 3 μέρες.... Το μισό του μισού εννοούσε ο ποιητής ότι πόναγαααα χαχαχαχα και δεν έφαγα όλο μου το φαγάκι (μα τι λέω βραδιάτικα και γελάω μονη μου χαχαχαχα) και εννοείται δεν υπήρξε ολοκληρωμένη επαφή.... Μου πάει βέβαια να γιατί είναι επικίνδυνο 23 μήνες μετά τη καισαρική νέα εγκυμοσύνη... Κι άλλο μωρό σαφώς και θα ήθελα χιχιχι.

Για φαντάσου αυτή η μισή φορίτσα να ήταν θαυματουργή χαχα όχι ρε συ έχω ξανακούσει ότι έρχεται μία φορά αλλά μετά μπορεί να κάνει 2-3 μήνες μέχρι να στρώσει... Ρεεε τι εννοείς 23 μήνες? Όντως? Εγώ ρώτησα το γιατρό πότε είναι οκ να βάλουμε μπροστά για δεύτερο νινάκι μετά την καισαρική και μου είπε στους 6 μήνες!

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Για φαντάσου αυτή η μισή φορίτσα να ήταν θαυματουργή χαχα όχι ρε συ έχω ξανακούσει ότι έρχεται μία φορά αλλά μετά μπορεί να κάνει 2-3 μήνες μέχρι να στρώσει... Ρεεε τι εννοείς 23 μήνες? Όντως? Εγώ ρώτησα το γιατρό πότε είναι οκ να βάλουμε μπροστά για δεύτερο νινάκι μετά την καισαρική και μου είπε στους 6 μήνες!

Κ εμενα ή 6 ή 8 μου ειπε... Δε θυμάμαι καλά... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Ρε τι είπατε πάλι; Δε σας προλαβαίνω... Τα πάω από πίσω προς τα μπρος...

Αλινα μετά τη γέννα αργεί να σταθεροποιηθεί ο κύκλος... 

Winspert της φίλης μου πιάνει μόνο καουτσούκ κ είναι οοοολη μαλακιά .τη γυρνάει κ στο πλάι σαν μασητικό..

• Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Να τον αφηνεισ τον μπεμπη να κανει οτι θελει...χαχα

Τα χερια στο στομα που βαζει ειναι αναπτυξισκο σταδιο...φυσιολογικοτατο..ρωτα κ τον παιδιστρο θα στο επιβεβαιωσει.ανακσλυπτει ο μπεμπησ σου...

• Ευχαριστώ 1

Just now, tzeni82 είπε:

Να τον αφηνεισ τον μπεμπη να κανει οτι θελει...χαχα

Τα χερια στο στομα που βαζει ειναι αναπτυξισκο σταδιο...φυσιολογικοτατο..ρωτα κ τον παιδιστρο θα στο επιβεβαιωσει.ανακσλυπτει ο μπεμπησ σου...

Ναι κοριτσακι μου, το ξερω... Το αφηνω το αγορακι μου... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα... Μονο που δεν τα ελέγχει κ τα βαζει πιο μεσα κ του έρχεται εμετουλης... Χαχαχα... Μεγαλωνει το παιδακι μου... Αλλα δεν κοιμάται... 3ο βράδυ στη σειρά που ξυπναει καθε μια ωρα... Ξεκουραζεται ετσι κ ο ιδιος καθόλου; Δοκιμασα να τον θηλασω κ να του δωσω κ λιγο συμπληρωμα μηπως κ κοιμηθει τωρα λιγο περισσότερο... Κ αντι η μαζοχα να κοιμηθω κ εγω καθομαι κ γραφω κ δε νυσταζω... Ααααα ειμαι αναποδη... Χαχαχα 

Οσο για την περίοδο @Mamacita Alinaοντως αργει να σταθεροποιηθει... Οποτε περιμενε κ θα δεις. Δεν πιστεύω να εγινε κατι με λιγο κουλακι... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα... Περιμενω κ εγω να δω σε λιγες μερες αν αυτο που ειχα οταν σαραντισα ηταν περιοδος ή ασχετο... 

Καλημέρα σας ειπα;;;; Καλημερα... Βροχερη.... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

9 hours ago, Mamacita Alina said:

Καλημέρα! Ούτε εμένα μου έχει έρθει 2η φορά. Έχω κάτι πονάκια 3-4 μέρες τώρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε. Όπως και να 'χει όμως αν δε σου έχει δώσει το οκ ο γιατρός ακόμα για νέο μωρό να χρησιμοποιείτε προφύλαξη.

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα! Ούτε εμένα μου έχει έρθει 2η φορά. Έχω κάτι πονάκια 3-4 μέρες τώρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε. Όπως και να 'χει όμως αν δε σου έχει δώσει το οκ ο γιατρός ακόμα για νέο μωρό να χρησιμοποιείτε προφύλαξη.

Βροχερες καλημέρες αγαπημένες. Εμένα δε μου ήρθε καθόλου και την προηγούμενη βδομάδα που πήγα στο γιατρό μου είπε ότι δε φαίνεται να έρχεται ούτε αυτό το μήνα, και ότι συνήθως με αποκλειστικό θηλασμό έρχεται στο 6μηνο αλλά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Όσο δεν έρχεται τόσο καλύτερα, ξεσυνηθισα βρε κορίτσια! 

Σε οσοες ήρθαν πως ήταν από ροή και από πόνο; γιατί γενικά την πρώτη μέρα πονουσα πολυ ότι είχα περίοδο! 

Επίσης για επόμενη εγκυμοσύνη εμένα με φτ μου είπε ότι το ιδανικό είναι μετά από το 6μηνο για να έχουν επανέλθει όλα πλήρως! Πόσες σκέφτεστε για επόμενο ήδη; σας έλειψαν οι κοιλίτσες; 

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Βροχερες καλημέρες αγαπημένες. Εμένα δε μου ήρθε καθόλου και την προηγούμενη βδομάδα που πήγα στο γιατρό μου είπε ότι δε φαίνεται να έρχεται ούτε αυτό το μήνα, και ότι συνήθως με αποκλειστικό θηλασμό έρχεται στο 6μηνο αλλά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Όσο δεν έρχεται τόσο καλύτερα, ξεσυνηθισα βρε κορίτσια! 

Σε οσοες ήρθαν πως ήταν από ροή και από πόνο; γιατί γενικά την πρώτη μέρα πονουσα πολυ ότι είχα περίοδο! 

Επίσης για επόμενη εγκυμοσύνη εμένα με φτ μου είπε ότι το ιδανικό είναι μετά από το 6μηνο για να έχουν επανέλθει όλα πλήρως! Πόσες σκέφτεστε για επόμενο ήδη; σας έλειψαν οι κοιλίτσες; 

Βροχερές καλημέρες και από δω! Εγώ εγωωωωω σκέφτομαι ήδη για δεύτερο.. να ξαναζήσω αυτή τη μαγεία και να φέρω στον κόσμο το αδερφάκι του πρίγκιπά μου!!!! :x

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...