Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, marioula1234 είπε:

Aντε ρε αγαπη τι έπαθες στα καλά καθούμενα! Περαστικά κ γρήγορα να γυρίσεις στο σπιτάκι σου και στο γιόκα σου ❤️ 

Μέχρι ενός έτους νομίζω αγάπη.. Μήπως είναι νινιδα αυτό που είδες; αρχή νινιδας; 

Ναι αλλά μαζί με τη νινιδα φεύγει μ το μισό μαλλί χαχαχαχ δεν θα ξεχάσω το γιο μου τον καραφλιασα μέσα σε ένα μεσημέρι χαχαχ

Δε ξερω μπορει, αναμεσα στα φρυδια βλεπω κατι αχνο..εχουμε παιδιατρο την Τριτη κ θα ρωτησω..υπαρχει της frezyderm το λαδακι που ειναι εξαιρετικο. Ναι δε πρεπει να τα τραβας γιατι φευγει κ το μαλλι, θελει χτενισμα μετα το λαδι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω εβαζα ελαιλαδο κ baby oil αλλα ναι φευγουν κ τριχακια!!!

Just now, Jennak83 είπε:

Δε ξερω μπορει, αναμεσα στα φρυδια βλεπω κατι αχνο..εχουμε παιδιατρο την Τριτη κ θα ρωτησω..υπαρχει της frezyderm το λαδακι που ειναι εξαιρετικο. Ναι δε πρεπει να τα τραβας γιατι φευγει κ το μαλλι, θελει χτενισμα μετα το λαδι.

Κορίτσια μου έβαζα πρώτα λαδάκι το άφηνα αρκετή ώρα κ μετά πέρναγα το χτενάκι παρόλα αυτά έφευγε κ μαλλί... Τζεννι μου κ μένα ξεκινάει νινιδα κ φαίνεται κυρίως στο λούσιμο που βρέχεται το κεφαλι

Και μοιάζει με ξηροδερμια αλλά είναι νινιδα εμάς τουλάχιστον εσάς δεν ξέρω... Μακάρι να μην είναι εσάς γιατί είναι αντιαισθητικο! 

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

1 hour ago, Penny... said:

Κόλλησε παλι σε παράθεση @marioula1234κοριτσι μου εδώ είμαι απλα είμαι στο νοσοκομείο εγώ νομίζω δεν θα γλίτωσε ποτε απο αυτό πονουσα πολύ στην δεξια ωμοπλάτη και με χτύπαγε ο πόνος μπροστά στον θώρακα χθες όμως στο σπίτι έπεσα κάτω και ποναγα πολύ και είχα δύσπνοια φοβθηκαμε για πνευμονική εμβολή μετα ήρθα νοσοκομείο και κανοντας ψιλαφιση διέκριναν μια ευαισθησία στην δεξια μεριά της κοιλιάς μου εκαναν υπέρηχο κοιλιάς καθ είδαμε οτι Εχω πέτρα στην χολή Οχι στο νεφρό στην χολή δηλαδή στο συκώτι και δυστηχως με γύρισε σε λοίμωξη και εκανα χολικιστιτιδα ο πόνος δεν αντεχεται Εχω εμετούς και δεν μπορω να δεχθω καθόλου φαγητο είμαι για εισαγωγή το παιδι μου είναι στην πεθερά μου είναι μακρια μου λείπει τόσο πολύ αλλά αν δεν είναι εγώ καλά πως θα το φροντισω οποτε ας κάτσω εδώ Οσο χρειαστεί και να είμαι καλά για το παιδι μου αυτά κορίτσια μου πολύ ωραία νέα ΣΑΕ είπα δεν Εχετε παράπονο

Εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά και να βρεθείς αγκαλιά με το μπεμπάκι σου πάλι!

4wnKp2.png 

Kαλημερα φίλες μου!  :)

Καλημερα! Παντως η μπουμπου σου ειναι ολα τα λεφτα! Τι κοοταζω κ θυμαμαι την δικια πως ηταν ετσι μωρακι κ μετα την κοιταω live π τρεχει στο σπιτι κ λεω πως μεγαλωσε τοοσο γρηγορααα:wub:

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα! Παντως η μπουμπου σου ειναι ολα τα λεφτα! Τι κοοταζω κ θυμαμαι την δικια πως ηταν ετσι μωρακι κ μετα την κοιταω live π τρεχει στο σπιτι κ λεω πως μεγαλωσε τοοσο γρηγορααα:wub:

Σε ευχαριστω πάρα πολύ γλυκιά μου να σαι καλά να χαίρεσαι το παιδάκι σου ❤️ 

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα καλημέρα!

Καλημέρααααα πως ειστε αγάπη μου; η μπέμπα κοιμάται πλέον τα βράδια; 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

12 ώρες πρίν, vikib είπε:

Πώς τα πάτε κορίτσι μου; 

Εχεις μιλήσει με παιδιατρο για γοπ; 

Με τον θηλασμό πλέον βελτιωθηκαμε!! Επιτέλους τρώει ικανοποιητικά, βρέχει φουλ πάνες και όλα τέλεια. Όπως μου το ειχανε πει, μόλις αγγίξει τα 3 κιλακια θα βελτιωθεί. Πλέον είμαστε 3300 περίπου! Εντάξει δεν πήραμε πολύ βάρος , ένα κιλό στον 1μιση μήνα περίπου.

Ο doc θα έρθει Σάββατο να την δει και να εμβολιασει και τα άλλα δύο οπότε θα του το πω..

• Μου αρέσει 5

yplDp3.png

Σε ευχαριστω πάρα πολύ γλυκιά μου να σαι καλά να χαίρεσαι το παιδάκι σου ❤️ 

Καλημέρααααα πως ειστε αγάπη μου; η μπέμπα κοιμάται πλέον τα βράδια; 

Σε ευχαριστω πολυυυ κοριτσι μου κ εσυ τα παιδακια σου να ειναι παντα γερααα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Με τον θηλασμό πλέον βελτιωθηκαμε!! Επιτέλους τρώει ικανοποιητικά, βρέχει φουλ πάνες και όλα τέλεια. Όπως μου το ειχανε πει, μόλις αγγίξει τα 3 κιλακια θα βελτιωθεί. Πλέον είμαστε 3300 περίπου! Εντάξει δεν πήραμε πολύ βάρος , ένα κιλό στον 1μιση μήνα περίπου.

Ο doc θα έρθει Σάββατο να την δει και να εμβολιασει και τα άλλα δύο οπότε θα του το πω..

Πολυ χαίρομαι που τα πατε καλύτερα! 

Σε σκέφτομαι συχνά με τα τρία, καλή δύναμη! 

Για τις γουλιες, μπορεις να θηλαζεις με το μωρο ορθιο, να το κρατας αρκετά για ρεψιμο(ακομη κ ενδιαμεσα στο γεύμα), κλιση στο κρεβατάκι του, κ περιορισμό στα γαλακτοκομικα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

@Farmakotriftena κι εμείς 3300 σήμερα! 1150 σε 42 μέρες! Πολύ χαίρομαι που πήρατε τα πάνω σας!!!

Σήμερα έχω πολύ άγχος! Υπέρηχο εγκεφάλου και ισχίων, αιματολογικές και έχω κι εγώ γυναικολόγο... Κι όλα αυτά με αυτοκίνητο που θα οδηγήσω εγώ και που θα παρκάρω με τη μπέμπα κι αν θα κλαιει και πότε θα θηλάσουμε κλπ...

ΟΜΩΣ, στις 5 θα έχουν όλα τελειώσει και θα αράζουμε αγκαλιά στον καναπέ μας. Αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι...

Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 5

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@Farmakotriftena κι εμείς 3300 σήμερα! 1150 σε 42 μέρες! Πολύ χαίρομαι που πήρατε τα πάνω σας!!!

Σήμερα έχω πολύ άγχος! Υπέρηχο εγκεφάλου και ισχίων, αιματολογικές και έχω κι εγώ γυναικολόγο... Κι όλα αυτά με αυτοκίνητο που θα οδηγήσω εγώ και που θα παρκάρω με τη μπέμπα κι αν θα κλαιει και πότε θα θηλάσουμε κλπ...

ΟΜΩΣ, στις 5 θα έχουν όλα τελειώσει και θα αράζουμε αγκαλιά στον καναπέ μας. Αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι...

Φιλιά σε όλες!

Καλη δυναμη για σημερα..ολα καλα θα πανε...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αγάπη μου θηλάζετε αποκλειστικά πλέον; εννοείται κ θα περνε τα πάνω της η μπουμπού! Στο χέρι της ήτανε;;; χαχαχ όλα καλά και συγχαρητήρια για την επιμονή σου! ❤️ 

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Φιλιά σε όλες!

Αγάπη μου όλα καλά θα πάνε θα περιμένουμε να μας πεις❤️

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

14 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Κορίτσια μου έβαζα πρώτα λαδάκι το άφηνα αρκετή ώρα κ μετά πέρναγα το χτενάκι παρόλα αυτά έφευγε κ μαλλί... Τζεννι μου κ μένα ξεκινάει νινιδα κ φαίνεται κυρίως στο λούσιμο που βρέχεται το κεφαλι

Και μοιάζει με ξηροδερμια αλλά είναι νινιδα εμάς τουλάχιστον εσάς δεν ξέρω... Μακάρι να μην είναι εσάς γιατί είναι αντιαισθητικο! 

Ωχ..μακαρι να μην ειναι! Ξερω πως ειναι γιαρι ειχε η μπεμπα της αδερφης μου στο κεφαλακι κ με αυτο το λαδακι εφυγε αμεσως κ με χτενακι, μαλλακια δε της βγηκαν ομως..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Ωχ..μακαρι να μην ειναι! Ξερω πως ειναι γιαρι ειχε η μπεμπα της αδερφης μου στο κεφαλακι κ με αυτο το λαδακι εφυγε αμεσως κ με χτενακι, μαλλακια δε της βγηκαν ομως..

Ναι μακάρι να μην είναι.. Στο γιο μου πάντως είχε φύγει πολύυυυ μαλλί χαχαχ άσε το μαδησα το παιδί.. Προφανώς ήταν τρίχες που ήταν για να πέσουν κ τις κράταγε η νινιδα στο κεφαλάκι 

Καλέεεε που είστε;;; με τα βυζια έξω όλη μέρα;;;; χαχαχ 

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...