Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Jennak83 είπε:

Ποπο χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι!

Κ γω μια απο τα ιδια, δε μπορω να κανω τπτ οταν ειμαι μονη μου..κοιμαται 10 λεπτα ξυπναει συνηθως! Μονο χθες κοιμηθηκε μισαωρο το μεσημερι αλλα επειδη φοβαμαι μη ξυπνησει δε θελω να τον αφηνω πολυ μονο του. Ειναι κ επικινδυνος ο δικος μου, μια φορα 2 λεπτα ελειψα κ παραλιγο να βγαλει το ματι του, ειχε κατακοκκινησει γυρω γυρω, ειναι πολυ ζωηρος..

Ωχχχχ...υπαρχουν και χειροτερα δηλαδη!!Εμενα με το που ξυπνησει αρχιζει το κλαμα για να φαει, οποτε πρεπει να ειμαι ετοιμοπολεμη!!

• Χαχα 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κορίτσια τελικά θήλαζε 8.30 το βράδυ με 4.30 το πρωί και μέχρι τις 6.30 ήθελε αγκαλιά αλλιώς ξύπναγε. Έκανε λαι αρκετές γουλίτσες και φοβόμουν κιόλας. Ήμουν ξύπνια όλη αυτή την ώρα... Σήμερα είπα στη μαμά μου να έρθει αν συνέχιζε έτσι να την είχα αγκαλιά και να κοιμόμουν και να μας έβλεπε. Τελικά όμως στις 6.30 έκατσε στο πορτ μπεμπέ και σήμερα είναι καλύτερα. Κοιμάται πιο καλά... κι εγώ ενώ έχω κοιμηθεί 3 φορές από 1 με 1.5 ώρα δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα. Έχω πονοκέφαλο και δεν θέλω να πιω καφέ σήμερα να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να τη δυσκολέψει. (Αν και δεν έχω προσέξει να την πειράζει) Τέλος, μάλλον έχει επιστρέψει και μια γαστρίτιδα που είχα παλιά και είναι το στομάχι μου χάλια 3-4 μέρες τώρα. Ελπίζω μόνο με αλλαγή της διατροφής να φτιάξει γιατί δε θέλω να κάνω ούτε γαστροσκόπηση ούτε να χρειαστεί να πάρω φαρμακευτική αγωγή.

Σήμερα σαρανταρίζουμε! Ελπίζω μόλις ηρεμήσει από την κοιλίτσα και τα αέρια να μας αφήσει ένα περιθώριο ξεκούρασης πριν αρχίσουν τα δόντια!

4wnKp2.png 

Just now, tsilona είπε:

Κορίτσια ποσα μλ πίνουν; Βγάζω με το θηλαστρο γτ έχω δουλειά το απογ κ θα την αφήσω στη μάνα μου .πόσο να βγάλω δεν ξερω

Δεν ξερω γενικα παντως εγω που ειχα βγαλει 70 κ του τα εδωσα, μια χαρα ανετα τα ηπιε. Μπορεί να ειναι κ λιγο, δεν ξερω γιατι δεν εχω ξαναβγαλει... Αναλογα κ ποσο θα λειψεις κ ποσο συχνα τρωει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona said:

Κορίτσια ποσα μλ πίνουν; Βγάζω με το θηλαστρο γτ έχω δουλειά το απογ κ θα την αφήσω στη μάνα μου .πόσο να βγάλω δεν ξερω

Δεν έχω ιδέα. Υπολογίζω γύρω στα 70 κι εγώ αν και εξαρτάται από το παιδί. Αφού είναι πρώτη φορά όμως άσε παραπάνω αν βγαίνει για να είσαι καλυμμένη και να χορτάσει σίγουρα. Μετά θα ξέρεις στο περίπου.

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Σε βρισκω super!!!Εγω 1 πλυντηριο προσπαθησα ν' απλωσω και καταφερα το μισο τελικα γιατι αρχισαμε το κλαμα....Ευλογια να κοιμαται το μωρο....εγω κανω παρτυ αν κοιμηθει 1 μιση ωρα!

Καλέ ξέχασα να πω πως έβαλα κ δύο πλυντήριαααα

Just now, Clue είπε:

Κορίτσια τελικά θήλαζε 8.30 το βράδυ με 4.30 το πρωί και μέχρι τις 6.30 ήθελε αγκαλιά αλλιώς ξύπναγε. Έκανε λαι αρκετές γουλίτσες και φοβόμουν κιόλας. Ήμουν ξύπνια όλη αυτή την ώρα... Σήμερα είπα στη μαμά μου να έρθει αν συνέχιζε έτσι να την είχα αγκαλιά και να κοιμόμουν και να μας έβλεπε. Τελικά όμως στις 6.30 έκατσε στο πορτ μπεμπέ και σήμερα είναι καλύτερα. Κοιμάται πιο καλά... κι εγώ ενώ έχω κοιμηθεί 3 φορές από 1 με 1.5 ώρα δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα. Έχω πονοκέφαλο και δεν θέλω να πιω καφέ σήμερα να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να τη δυσκολέψει. (Αν και δεν έχω προσέξει να την πειράζει) Τέλος, μάλλον έχει επιστρέψει και μια γαστρίτιδα που είχα παλιά και είναι το στομάχι μου χάλια 3-4 μέρες τώρα. Ελπίζω μόνο με αλλαγή της διατροφής να φτιάξει γιατί δε θέλω να κάνω ούτε γαστροσκόπηση ούτε να χρειαστεί να πάρω φαρμακευτική αγωγή.

Σήμερα σαρανταρίζουμε! Ελπίζω μόλις ηρεμήσει από την κοιλίτσα και τα αέρια να μας αφήσει ένα περιθώριο ξεκούρασης πριν αρχίσουν τα δόντια!

Πωπω πολλές ώρες θηλαζε εμένα τότε με το μαραθώνιο θηλάσμο στο αλμα θηλάσε κ εμένα πάρα πολύ από τις μια το μεσημέρι ως τις δώδεκα το βράδυ είχα εξαντληθεί! 

Just now, tsilona είπε:

Αγάπη εγώ αφήνω 100 όταν έχω κάπου να παω και το πίνει ολο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γεια σας γλυκές μανουλες!!! Πόσο χαίρομαι που ξαναμπήκα! Δεν είχα αποθηκευμένο τον κωδικό μου και δεν μπορούσα να μπω τόσο καιρό! Ελπίζω να είστε όλες πολύ πολύ καλά και τα μωράκια σας καλύτερα!  Ήθελα να σας χαιρετήσω! Φιλιά πολλά!! 

• Μου αρέσει 9

@Dwro χωρισ να θελω να σε απογοητευσω μαλλον αυτο που λεσ κολικοι προκαλειται απο την αλλεργια..κ η δικια μου ετσι χτυπιοταν καθε βραδυ..

Κ για να ειδεσ τοσεσ πολλεσ βλεννεσ μετα απο τοσο καιρο που χεσ να φασ χοιρινο μαλλον φταιει η αλλεργια..

Συζητησε το με αυτον που σε παρακολουθει..σιγουρα ξερει πιο πολλα απο εμασ..εγω μονο εμπειρικα μπορω να μιλησω..

Κοριτσια ποσουσ θηλασμουσ κανετε??

Just now, tsilona είπε:

Έβγαλα 150 με τη μία ,κ απτά 2 , ευελπιστώ να φτάσει.θα την ταισω κ θα φύγω αλλά δεν ξέρω μήπως ζητήσει νωρίτερα .θα γυρίσω μετά από 2-3 ώρες.

Ωωω μια χαρά θα τη φτάσει σίγουρα! ❤️ 

Just now, sissy_geo είπε:

Γεια σας γλυκές μανουλες!!! Πόσο χαίρομαι που ξαναμπήκα! Δεν είχα αποθηκευμένο τον κωδικό μου και δεν μπορούσα να μπω τόσο καιρό! Ελπίζω να είστε όλες πολύ πολύ καλά και τα μωράκια σας καλύτερα!  Ήθελα να σας χαιρετήσω! Φιλιά πολλά!! 

Σισι μουυυ η πρώτη που γέννησε από την παρέα μας καλό μου κορίτσι πως είσαι; πως περνάς το λουλουδάκι σου;;; 

Just now, tzeni82 είπε:

@Dwro χωρισ να θελω να σε απογοητευσω μαλλον αυτο που λεσ κολικοι προκαλειται απο την αλλεργια..κ η δικια μου ετσι χτυπιοταν καθε βραδυ..

Κ για να ειδεσ τοσεσ πολλεσ βλεννεσ μετα απο τοσο καιρο που χεσ να φασ χοιρινο μαλλον φταιει η αλλεργια..

Συζητησε το με αυτον που σε παρακολουθει..σιγουρα ξερει πιο πολλα απο εμασ..εγω μονο εμπειρικα μπορω να μιλησω..

Αγάπη δεν τους έχω μετρήσει ποτέ  :/

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

@marioula1234 Είμαι πολύ καλά δόξα το Θεό! Το λιονταράκι μου έχει φουσκώσει έχει γίνει ένα λαχταριστό τσουρεκάκι! Η γιατρός μας λέει πως είναι ενα τελειόμηνο μωράκι με τα όλα του! Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο χθες, γελάμε και τρώμε πολύ! Γενικά είναι ενα πολύ χαρούμενο και ήσυχο μωράκι, αλλά οι κολικοί είναι μια πικρή ιστορία. Και διάβασα οτι οι περισσότερες το ζούμε αυτό. Εγω μόνο εχω τα θέματα μου. Είμαι μονίμως μέσα στο αγχος. Τρέμω μην αρρωστήσει... Γιατί μου είπε η γιατρός ότι τα μωρά μεχρι 6 μηνών αν αρρωστησουν νοσηλεύονται. Και δυστυχως επειδή κουβαλάω σοβαρά κατάλοιπα και φοβίες απο τις μέρες που ήταν το μωρό στη μονάδα, το άγχος μην αρρωστήσει δεν μ'αφηνει να τον χαρώ όσο θέλω. Επίσης το θέμα του θηλασμού με στεναχωρεί. Γιατί θα ήθελα πολυ να κάνω αποκλειστικό θηλασμό, αλλά λόγω προωρότητας δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το ξένο, και έτσι κάνω μικτό θηλασμό.  

• Μου αρέσει 2

Just now, tzeni82 είπε:

Ναι αλλα πως θα ξερω τι τον πειραζει ακριβως.Η παιδιατρος μου ειπε δεν μπορει κανενας να σου δωσει διατροφη θα το δεις μονη σου ειπε απλα να αποφυγω τις επεξεργασμενες τροφες.Δεν ξερω τι να φαω αληθεια.Γαλακτοκομικα δεν ακουμπησα παρολο αυτα δεν εχει βελτιωση ειναι τωρα τρεις εβδομαδες επισης οσπρια δεν εφαγα.Η παιδιατρος μου ειπε δεν πιστευει οτι ειναι αλλεργια απλα εχει ανωριμο εντερο και τον ερεθιζουν οι τροφες.Ναι αλλα πως θα ξερω τι τον πειραζει?Βοηθεια τι να τρωω?

• Μου αρέσει 1

Just now, sissy_geo είπε:

@marioula1234 Είμαι πολύ καλά δόξα το Θεό! Το λιονταράκι μου έχει φουσκώσει έχει γίνει ένα λαχταριστό τσουρεκάκι! Η γιατρός μας λέει πως είναι ενα τελειόμηνο μωράκι με τα όλα του! Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο χθες, γελάμε και τρώμε πολύ! Γενικά είναι ενα πολύ χαρούμενο και ήσυχο μωράκι, αλλά οι κολικοί είναι μια πικρή ιστορία. Και διάβασα οτι οι περισσότερες το ζούμε αυτό. Εγω μόνο εχω τα θέματα μου. Είμαι μονίμως μέσα στο αγχος. Τρέμω μην αρρωστήσει... Γιατί μου είπε η γιατρός ότι τα μωρά μεχρι 6 μηνών αν αρρωστησουν νοσηλεύονται. Και δυστυχως επειδή κουβαλάω σοβαρά κατάλοιπα και φοβίες απο τις μέρες που ήταν το μωρό στη μονάδα, το άγχος μην αρρωστήσει δεν μ'αφηνει να τον χαρώ όσο θέλω. Επίσης το θέμα του θηλασμού με στεναχωρεί. Γιατί θα ήθελα πολυ να κάνω αποκλειστικό θηλασμό, αλλά λόγω προωρότητας δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το ξένο, και έτσι κάνω μικτό θηλασμό.  

Κοριτσάρα μου και γιατί να στεναχωριέσαι που κάνεις μικτό θηλασμο;;; το μωράκι κ εσύ να στε καλά και αν κάνετε μικτή διατροφή αυτό δεν είναι λόγος να στεναχωριέσαι! Είστε δύο μηνών; προλαβαίνεις πάντως αν θες να το γυρίσεις σε αποκλειστικο θηλασμο.. Με καλό θηλαστρο κ σωστές αντλήσεις ίσως κ με κάνα βοήθημα (τσάι θηλασμού... Μαγιά μπύρας) θα αυξήσεις σταδιακά την παραγωγή σου :)

• Μου αρέσει 4

83tdp2.pngcWE4p3.png

13 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Ναι αλλα πως θα ξερω τι τον πειραζει ακριβως.Η παιδιατρος μου ειπε δεν μπορει κανενας να σου δωσει διατροφη θα το δεις μονη σου ειπε απλα να αποφυγω τις επεξεργασμενες τροφες.Δεν ξερω τι να φαω αληθεια.Γαλακτοκομικα δεν ακουμπησα παρολο αυτα δεν εχει βελτιωση ειναι τωρα τρεις εβδομαδες επισης οσπρια δεν εφαγα.Η παιδιατρος μου ειπε δεν πιστευει οτι ειναι αλλεργια απλα εχει ανωριμο εντερο και τον ερεθιζουν οι τροφες.Ναι αλλα πως θα ξερω τι τον πειραζει?Βοηθεια τι να τρωω?

Τα γαλακτοκομικα μην τα τρωσ ακομη..ασε να περασει ο μηνασ κ λιγο παραπανω..θελει μηνα για να δεισ βελτιωση αν ειναι απο τα αγελαδινα..

Περα απο αυτο δεν σου δωσε διαιτα..σου πε να παρατηρεισ εσυ..κανε ενα ημερολογιο..πχ χτεσ ειδεσ βλεννεσ μετα το χοιρινο..ξαναδοκιμασε μετα απο λιγο καιρο αλλα μιλροτερη ποσοτητα για να ξαναδεισ αν οντωσ εφταιγε αυτο η αν ηταν που δεν καθαρισε απο τα γαλακτοκομικα..

Γενικα θα τρωσ απο ολα..αλλα με μετρο..κ οχι συνεχομενεσ μερεσ ενα βαρυ φαγητο..1 μερα μια φυσιολογ μεριδα φτανει.την επομενη κανε κατι αλλο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...