Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα... Οοοοχι, δε  γενναω... Μαλλον ψευδης συναγερμός ή προειδοποίηση... Ηρθε κ με ειδε η μαια μου το πρωι. Οι παλμοι καλοι κ υγρα δεν ειχα αλλα... Μου ειπε να παρω κ το γυναικολογο μου να του το αναφέρω για να ειναι ενημερος... Αυτα... 

Αντρες παιδι μου...απο τωρα σου κανει καψονια!!!:D

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ετοιμαζεται για την εξοδο, οποτε λιγη υπομονη ακομα και ερχεται η ωρα!!

• Χαχα 3

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα... Οοοοχι, δε  γενναω... Μαλλον ψευδης συναγερμός ή προειδοποίηση... Ηρθε κ με ειδε η μαια μου το πρωι. Οι παλμοι καλοι κ υγρα δεν ειχα αλλα... Μου ειπε να παρω κ το γυναικολογο μου να του το αναφέρω για να ειναι ενημερος... Αυτα... 

Καλημέρα!!! Δεν πειράζει. Ο μπέμπης δε θέλει να βγει ακόμα. Από βδομάδα πάντως θα έχουμε γεννητούρια!!!! ;)

• Χαχα 2

On 4/10/2019 at 1:43 ΠΜ, Jennak83 είπε:

Ποοοσο ζηλευωωω

Αυτο με την αηδια που λες το κανει κ ο δικος μου , πολυ γελιο με την γκριματσα του αλλα μετα το πιανει! Να σε ρωτησω πως τα καταφερνεις με το θηλασμο με 2 γιατι με 1 μωρο κ μεχρι να φαει εχει ξαναπεινασει! Για να μη πω για τα αλλαγματα!

Μωρό μου δεν θηλάζω απευθείας...Με θήλαστρο βγάζω και τους το δίνω με το μπιμπερό αλλά φαντάζομαι ότι ο θηλασμός στα δίδυμα θα είναι πολύ δύσκολος εγώ είχα σκεφτεί πριν επειδή ήθελα να θηλάσω ότι θα το έκανα εναλλάξ η μικρή τώρα ξεκίνησε να πιπιλάει τη θηλή αλλά δεν ξέρω αν πίνει ή αν απλά το κάνει απλά πιπίλα....Όσο για το άλλαγμα άσε τρώω πολύ σκατό φιλενάδα ο γιος μου με έχει χέσει και δυο φορές πάνω μου μια στα χέρια και μια στα ρούχα μου αχααχααχ

19 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μάλλον ταυτόχρονα;; εμενα πάντως θηλάζει από το ένα και από το άλλο τρεεεχουν τα γάλατα. Τη νύχτα έχω 2 πετσετακια δίπλα μου και το πρωί έχουν βραχει και τα δύο.

Πάντως @minxri όντως όλα τα μωράκια το κάνουν αυτό με την αηδία που λες. Μην το παίρνεις κατακαρδα.

Κορίτσια εσείς που θηλαζετε τα μωρά σας υπάρχουν στιγμές που ενώ δείχνουν να πεινάμε (και κλαίνε πολυ) τους δίνετε στήθος κι αυτά ενώ έχουν το στήθος στο στόμα είτε το απωθούν είτε δείχνουν να το ψαχνουν;;; εδώ και 2 ημέρες Έτσι κάνει η δική μου... Μοιάζει με σύγχυση θηλων αυτό το πράγμα, όμως δεν έχω δώσει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό. Με σύριγγα της δίνει ο αντρας μου γάλα μια φορά το βράδυ.

Οπλισου με δύναμη κορίτσι μου, γιατί κι εσύ ως τριτεκνη σε λίγο θα ζοριστεις... σε σώζει που τα άλλα δύο παιδάκια σου είναι πιο μεγάλα..!! Το βλεπωνεγω με τα δικά μου. Η κόρη , 4,5χρ σχεδόν, το μόνο που έχω είναι γκρίνια και κλάματα από τον γιο που είναι 16μηνων τα έχω δει όλα...

Όχι εμένα ο γιόκας μου δεν έπρεπε να το κάνει αυτό στη μαμά του με πλήγωσε αχααχαχαχα

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

1 ώρα πρίν, Evangeliaa είπε:

Καλημερα κοριτσαρες...

Η @winspert κοιμαται του καλου καιρου κι εμεις ειχαμε την εννοια της ολο το βραδυ...χαχα...να μπουμε να δουμε τι εγινε...

Κι εμενα βλεπω εχει πεσει λιγο αλλα ευτυχως προλαβα....μου ειχαν πει να φοραω για να το κραταω να μην πεσει κι ετσι καπως σωσαμε την κατασταση...γιατι οντως καποιων φιλεναδων μου...μικρο και σφιγιλο εγινε σαν μαραμενο σταφυλι....φανταζομαι τα μεγαλυτερα....αλλα ενταξει, αυτο ειναι το τελευταιο που πραγματικα πρεπει να σκεφτουμε...η αληθεια ειναι αυτη

Κλαίω με το μαραμένο σταφύλι χαχαχ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ειχα γιατρο σημερα....ολα καλα η μπέμπα, επιασε τα 3 κιλακια...ο τραχηλος απο 5.3 πηγε 2.5 μεσα σε 2 εβδομαδες...στο nst δεν εκανα καμια συσπαση...ανεμενουμε...ειπε θα με δει σε 10 μερες....γουατ??? Δλδ του λεω απευθειας στον τοκετο θα τα πουμε...αυριο μπαινω στην 40η εβδομαδα. Αυτα τα νεα μου!

• Μου αρέσει 8

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Ειχα γιατρο σημερα....ολα καλα η μπέμπα, επιασε τα 3 κιλακια...ο τραχηλος απο 5.3 πηγε 2.5 μεσα σε 2 εβδομαδες...στο nst δεν εκανα καμια συσπαση...ανεμενουμε...ειπε θα με δει σε 10 μερες....γουατ??? Δλδ του λεω απευθειας στον τοκετο θα τα πουμε...αυριο μπαινω στην 40η εβδομαδα. Αυτα τα νεα μου!

Πολλες δεν ειναι οι 10 μερες; παντως πολυ καλο που μικρυνε τοσο ο τραχηλος... Εμενα δεν ειχε ιδιαιτερα... Ειναι πολυ θετικο... Κ μια χαρα η μπεμπουλα σας... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κοριτσια γεια σας μπηκα να γραψω τα νεα γιατι δεν ειμαι πολυ καλα βγηκαμε χτες αφου επεσε ο ικτερος απο 18 στο 13.9 και μετα απο χαρα μας ειπαν οτι θα καναμε σημερα παλι επανελεγχο.Εκει να προσθεσω περασα πολυ ζορυ δεν μ αφηναν πολυ να τον δω.Χθες ηρθε κ η μαια μου κ μου ειπε μπραβο απο εδω κ περα μονο θηλασμο τελος το ξενο.Σημερα δυστυχως ανεβηκε παλι στο 17 το μωρο εχει υπνηλια κ μας ειπαν οτι αυριο αν ανεβει παλι πανω απο 20 θα μπει παλι μεσα ειμαι πολυ στεναχωρημενη δεν θελω να μου τον παρουν παλι.

Just now, Dwro είπε:

Κοριτσια γεια σας μπηκα να γραψω τα νεα γιατι δεν ειμαι πολυ καλα βγηκαμε χτες αφου επεσε ο ικτερος απο 18 στο 13.9 και μετα απο χαρα μας ειπαν οτι θα καναμε σημερα παλι επανελεγχο.Εκει να προσθεσω περασα πολυ ζορυ δεν μ αφηναν πολυ να τον δω.Χθες ηρθε κ η μαια μου κ μου ειπε μπραβο απο εδω κ περα μονο θηλασμο τελος το ξενο.Σημερα δυστυχως ανεβηκε παλι στο 17 το μωρο εχει υπνηλια κ μας ειπαν οτι αυριο αν ανεβει παλι πανω απο 20 θα μπει παλι μεσα ειμαι πολυ στεναχωρημενη δεν θελω να μου τον παρουν παλι.

Αχ βρε κοριτσακι μου... Ξερω οτι με τον ικτερο θελει λιγη υπομονη. Εως πολλη... Καταλαβαινω απολυτα οτι στενοχωριεσαι... Μηπως να του εδινες παλι λιγο ξενο να βοηθηθει; Η μαια σου τι λεει γι αυτο; Κοιτα να δεις ομως. Με το να στενοχωριεσαι δε βγαζεις κατι. Οπως κ να χει αυτο το θεμα θα τελειωσει συντομα... Συμβουλεψου παλι λιγο τη μαια σου. Παρ την τηλέφωνο κ ρωτα τη να σε βοηθησει. Ας πουν βέβαια κ τα κορίτσια που το εχουν περασει με τα μωρακια τους κ ξερουν καλύτερα απο μενα... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Πολλες δεν ειναι οι 10 μερες; παντως πολυ καλο που μικρυνε τοσο ο τραχηλος... Εμενα δεν ειχε ιδιαιτερα... Ειναι πολυ θετικο... Κ μια χαρα η μπεμπουλα σας... 

Ε ναι πολλες ειναι...στην ουσια δν θα με ξαναδει

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Evangeliaa είπε:

Ε ναι πολλες ειναι...στην ουσια δν θα με ξαναδει

Μια και καλή στη γέννα θα σε δει αγάπη ❤️

Just now, Dwro είπε:

Το μωρό πως είναι με το θηλάσμο; πιάνει καλά τη θηλή; θηλάζει αποτελεσματικά; 

Αγάπη μου φουλ θηλασμός κ όλα θα πάνε καλά! 

Να το βάζεις κ όσο είστε σπίτι σε φως το νινι

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις.Η μαια λεει μακρια απο ξενο γαλα αλλο μονο θηλασμο και ολα θα πανε καλα.Λεει οσο εχει πανες ειμαστε οκ.Ο γιατρος λεει δωσε παλι πταγματικα πελαγωσα.Το μωρο κοιμαται ολη μερα σχεδον.Θηλαζω ανα 1.5 η ωρα απλα τρωει λιγο γιατι κοιματα στην θηλη μετα.Εχει πολυ υπνηλια μου φαινεται.Ελπιζω να μην ανεβει αλλο κ μου τον παρουν

• Μου αρέσει 1

Just now, Dwro είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις.Η μαια λεει μακρια απο ξενο γαλα αλλο μονο θηλασμο και ολα θα πανε καλα.Λεει οσο εχει πανες ειμαστε οκ.Ο γιατρος λεει δωσε παλι πταγματικα πελαγωσα.Το μωρο κοιμαται ολη μερα σχεδον.Θηλαζω ανα 1.5 η ωρα απλα τρωει λιγο γιατι κοιματα στην θηλη μετα.Εχει πολυ υπνηλια μου φαινεται.Ελπιζω να μην ανεβει αλλο κ μου τον παρουν

Just now, Dwro είπε:

Να του χαιδευεισ- τραβασ απαλα το αυτακι για να μην κοιμαται τοσο ευκολα την ωρα του θηλασμου..κ να τρωει λιγο παραπανω.ο ικτεροσ θελει καιρο για να φυγει..πρωτα φευγει απο τισ πατουσιτσεσ κ σιγα σιγα απο ολο το σωμα με τελευταια τσ ματακια. 

Να σου ζησει..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Dwro είπε:

Ο καθένας λέει τα δικά του. Δεν ξέρω από ίκτερο, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να στον πάρουν. 

Just now, tsilona είπε:

Εμείς σήμερα βγήκαμε την πρώτη μας βόλτα μωράκια μου.η μεγαλη μου πολύ καμάρι

Ωωωω τι ωραία! Η μεγάλη αδερφούλα καμαρώνει!!!! ❤

1 hour ago, Evangeliaa είπε:

Μετά από τόσες μέρες; Μάλλον κατευθείαν στον τοκετό θα τα πείτε. Πάλι καλά που πήγε 2.5 ο τράχηλος, καλό αυτό. Δεν πειράζει αφού είναι καλά η μπέμπα ;)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...