Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Evangeliaa είπε:

Αχ ρε κοριτσια! Υπομονη με τα μωρακια σας! Τα περισσοτερα ειναι ανησυχα ε? Θα στρωσουν πιστευω και οι θηλασμοι και ολα σιγα σιγα... @Jennak83 @tsilona επιθεματα γιατι δεν χρησιμοποιειτε? Εγω το θεωρουσα αυτο νοητο...για 10 μηνες σουτιεν θηλασμου και επιθεματα...μερα νυχτα

Γιατι βαλε βγαλε σουτιεν κ επιθεμα, δε ξερω μου φαινεται χρονοβορο, κ ειδικα το βραδυ δε μπορω να κοιμηθω με σουτιεν...αυτο με τα πετσετακια κανω που ειπε η @Farmakotriftena οταν το θυμαμαι  αλλα γενικα ολα μουσκεμα κ το ζιπουνακι οπως ειπε η φιλη μου κ τα πατωματα κ ολα! 

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Η αλήθεια είναι ότι 2 μέρες τώρα έχει κάνει μια φορά κακα της ενώ πριν έκανα 5 φόρες την ημέρα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό.

Αγανακτώ γιατί είναι έντονο. Κλαίει κλαίει δείχνει να πεινάει και δεν θέλει το στήθος

Δεν θυμάμαι στα αλλά να είχα αυτό το θέμα. Και έχω γάλα ρε γαμωτο. Με αγχώνει αυτό που κάνει. Έχω και τα άλλα δύο να φροντίζω και με πάει πολύ πίσω αυτό σε χρόνο.

Μηπως ποναει η κοιλιτσα της;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρωτήσω και τη σύμβουλο να δω τι θα μου πει. Την είχα ρωτήσει την Κυριακή και μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να το κάνει. Όμως τόσο εντονα;; και τη ρώτησα αν με τη μέθοδο fingerFeeder (με σύριγγα δλδ) που κάνει ο αντρας μου , παίζει να έπαθε σύγχυση και μου είπε όχι.

Μα τι να πω.... πάντα προτείνουν σύριγγα και όχι μπιμπερό για αποφυγή συγχυσεως.  Και τελικά να παθαίνουν σύγχυση και με τη σύριγγα;

@Mamacita Alina είναι θέμα αυτό που έχεις εσύ.  Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου γλυκό! @Alex. Arap μπα δε νομίζω να είναι κολικοί. Είναι νωρις για κολικούς..

@Jennak83 Εγώ τη μέρα φοράω κοχύλια και τα βράδια με το που ξεκινούν οι θηλασμοι ειμαι με το μωρο στο ένα στήθος και στο άλλο στήθος βάζω πετσετακι, μέχρι το πρωί έχουν γίνει μούσκεμα 2 πετσέτες και το ζιπουνακι του μωρού.

@marioula1234 μπα δεν προλαβαίνει να εκνευριστεί. Αν σκεφτείς τις ώρες που περνάει στο βυζιιιι

Με σύριγγα δεν παθαίνουν συγχηση αγάπη. 

Κορίτσια εγώ σουτιέν κ επιθέματα... Δεν μπορώ χωρίς σουτιέν νιώθω το στήθος βαρύ να πέφτει να ιδρώνω Απαπα χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Με σύριγγα δεν παθαίνουν συγχηση αγάπη. 

Κορίτσια εγώ σουτιέν κ επιθέματα... Δεν μπορώ χωρίς σουτιέν νιώθω το στήθος βαρύ να πέφτει να ιδρώνω Απαπα χαχαχαχ

Καλα απο ιδρωτα αλλο τιποτα! 

Κοριτσια μας διαβάζω και γελάω μόνη μου.... Κοιτάξτε πως γίναμε. Από γκρινιάρες για τις κλωτσιές τις αναγουλες το ένα το άλλο και την ανυπομονησία να έρθουν μεταλλαχτηκαμε σε γκρινιάρες λεχωνες με ταλιμπαν νεογέννητα χαχαχαχαχα.

Θα στρώσουν βρεεεε και θα δείτε μετά πως θα είμαστε εξπερ!!!

@Farmakotriftena μου μήπως είναι λιχουδα η ζουζούνα σου; Κι επειδή θέλει λίγο προσπάθεια το ζιζι της την σπάει που δε βγαίνει επιτόπου το γάλα; Ενώ με τη σύριγγα το τρώει πιο "ακούραστα"; Στο κάνει και όταν είναι σχετικά χορτασμένη; Αν όχι τσεκαρε το και αυτό...

Από επιθέματα φανταστείτε είχα απ' τη πρώτη γέννα 3 κουτιά!!!!!!! 

Τα οποία και τα χάρισα 2-3 μήνες πριν γεννήσω τώρα τη δεύτερη.... Διότι λέει η δικιά σας είχα το μωρό σκουλαρίκι και δεν έσταζε ποτέ μισή σταγόνα τώρα θα σταξει; Εεε και τώρα απλά κάνω γαλολουτρο τα βράδια Χαχαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρωτήσω και τη σύμβουλο να δω τι θα μου πει. Την είχα ρωτήσει την Κυριακή και μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να το κάνει. Όμως τόσο εντονα;; και τη ρώτησα αν με τη μέθοδο fingerFeeder (με σύριγγα δλδ) που κάνει ο αντρας μου , παίζει να έπαθε σύγχυση και μου είπε όχι.

Μα τι να πω.... πάντα προτείνουν σύριγγα και όχι μπιμπερό για αποφυγή συγχυσεως.  Και τελικά να παθαίνουν σύγχυση και με τη σύριγγα;

@Mamacita Alina είναι θέμα αυτό που έχεις εσύ.  Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου γλυκό! @Alex. Arap μπα δε νομίζω να είναι κολικοί. Είναι νωρις για κολικούς..

@Jennak83 Εγώ τη μέρα φοράω κοχύλια και τα βράδια με το που ξεκινούν οι θηλασμοι ειμαι με το μωρο στο ένα στήθος και στο άλλο στήθος βάζω πετσετακι, μέχρι το πρωί έχουν γίνει μούσκεμα 2 πετσέτες και το ζιπουνακι του μωρού.

@marioula1234 μπα δεν προλαβαίνει να εκνευριστεί. Αν σκεφτείς τις ώρες που περνάει στο βυζιιιι

Εμενα από την δευτερη εβδομάδα ξεκίνησε μακαρι να μην είναι γιατί εμεις περασαμε πολυ ζορυ. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εννοειται δεν θα βαζεις και θα βγαζεις το σουτιεν...απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη και μετα τα σουτιεν εγιναν ενα με το δερμα μου...ειναι θεμα συνηθειας. Οχι μονο για τον θηλασμό, αλλα και για να μην πεσει...

verzp2.pngYgrLp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα. Ειχα παει για περπατημα νωριτερα κ ενιωσα αρκετη υγρασια στο σερβιετακι μου που βγηκε κ στο κολαν μου. Οταν πηγα σπιτι ειδα πως είχα βγαλει αρκετη ποσοτητα υγρων, τυπου λιγο παχυρευστα κ σαν ασπραδι αυγου λιγο, ελαχιστα κιτρινωπα, διαφανα θα ελεγα τα οποια βγηκαν κ στο κολαν μου. Επικοινωνησα με τη μαια μου κ μου ειπε να της στειλω φωτο να δει τα υγρα αν γεμισει κ το επομενο σερβιετακι κ στις 7 το πρωι θα ερθει να με δει... Λετε να σημαινουν κατι; Δεν ειχαν καφε ή ροζ ή κοκκινα υγρα. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Εννοειται δεν θα βαζεις και θα βγαζεις το σουτιεν...απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη και μετα τα σουτιεν εγιναν ενα με το δερμα μου...ειναι θεμα συνηθειας. Οχι μονο για τον θηλασμό, αλλα και για να μην πεσει...

Αυτό νιώθω ότι βαραίνει κ πέφτει κ ιδρώνω στο στήθος από κάτω κ μου τη δίνει στα νεύρα χαχαχ

Κορίτσια δεν το βγάζω το σουτιέν καθόλου είναι θηλασμού το ανοίγω κ θηλάζω δεν χρειάζεται να το βγάλω τελειως

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Ειχα παει για περπατημα νωριτερα κ ενιωσα αρκετη υγρασια στο σερβιετακι μου που βγηκε κ στο κολαν μου. Οταν πηγα σπιτι ειδα πως είχα βγαλει αρκετη ποσοτητα υγρων, τυπου λιγο παχυρευστα κ σαν ασπραδι αυγου λιγο, ελαχιστα κιτρινωπα, διαφανα θα ελεγα τα οποια βγηκαν κ στο κολαν μου. Επικοινωνησα με τη μαια μου κ μου ειπε να της στειλω φωτο να δει τα υγρα αν γεμισει κ το επομενο σερβιετακι κ στις 7 το πρωι θα ερθει να με δει... Λετε να σημαινουν κατι; Δεν ειχαν καφε ή ροζ ή κοκκινα υγρα. 

Αχ αγάπη μου λες να έφτασε η ώρα;;; μακάρι ❤️

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, winspert είπε:

Δεν ήταν κατουρημα όπως το περιγράφεις! :DΆντε να δούμε! 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Αχ φίλη μου λες να έρχεται το θαυματάκι σας;;;; Περιμένουμε νέα σουυυυ!!! Εμείς πήγαμε σήμερα νοσοκομείο, όλα καλά αλλά η μπέμπα μας δε θέλει να ξεβολευτει! Τώρα θα πάμε Κυριακή ξανά γιατί μου είπαν πρέπει να με βλέπουν κάθε 2 24ώρα! Αν δεν αλλάξει τίποτα η δεν προκύψει κάτι μάλλον μπαίνω Τρίτη για πρόκληση! Αύριο αισίως 40!!!!

• Μου αρέσει 4

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Λετε κοριτσια;;; Μακαρι... Εχω αρκετες συσπασεις αλλα οχι συντονισμενες... Θα δειξει πως θα παει το βραδυ... :wub:

Εάαααν γεννήσεις και εσύ ειλικρινά θα πάω στον ΟΠΑΠ να απαιτήσω το τζόκερ για δικό μου και θα μας τα μοιρασω να το κάψουμε στα μπουζ.... Εεεεεμ στους παιδότοπους.

Πέραν της πλάκας το σώμα σου ετοιμάζεται για το θαύμα σιγά σιγά.... Ίσως είναι τμήμα απ' το τραχηλικό βισμα (συνήθως έχει καφέ ή κόκκινο αλλά ποτέ δε ξέρεις).... 

Όπως και να έχει αν αυξάνεται ο πόνος ακόμη και εντελώς συντονισμένος να μην είναι πήγαινε μια βόλτα απ' το μαιευτήριο!!

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εάαααν γεννήσεις και εσύ ειλικρινά θα πάω στον ΟΠΑΠ να απαιτήσω το τζόκερ για δικό μου και θα μας τα μοιρασω να το κάψουμε στα μπουζ.... Εεεεεμ στους παιδότοπους.

Πέραν της πλάκας το σώμα σου ετοιμάζεται για το θαύμα σιγά σιγά.... Ίσως είναι τμήμα απ' το τραχηλικό βισμα (συνήθως έχει καφέ ή κόκκινο αλλά ποτέ δε ξέρεις).... 

Όπως και να έχει αν αυξάνεται ο πόνος ακόμη και εντελώς συντονισμένος να μην είναι πήγαινε μια βόλτα απ' το μαιευτήριο!!

Χαχαχαχα, λες να πεσεις μεσα;;; Αχ, μακαρι να ετοιμαζεται το μωρο μου... Κ εγω μπερδεύτηκα γιατι ηξερα για κεφε, ροζ ή κοκκινα υγρα... Αλλα ποιος ξερει;;; Το πρωι που θα έρθει η μαια θα δει λεει τα υγρα μου. Να εννοεί την εξεταση με τα χαρτακια; Δεν την ρωτησα... Δεν εχω περισσότερες συσπασεις αλλα ο μπεμπουλης κουνιεται συνέχεια κ αισθανομαι κ κατι πονακια καπου καπου χαμηλα σαν μαχαιρι... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εγω πιστευω οτι ηρθε η ωρα σου...σκεφτομουν σημερα οτι θα εισαι η επομενη!

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Εγω πιστευω οτι ηρθε η ωρα σου...σκεφτομουν σημερα οτι θα εισαι η επομενη!

Αληθεια το λες;;; Δεν ειναι κατι ξεκαθαρο κ εχω μπερδευτει... Οπως κ να χει θα σας στειλω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...