Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Εγώ έκανα πρόσφατα τη καμπύλη στην 28η βδομάδα και το νυστείας έδειχνε 85 αλλά μετά απο 2 ώρες ήταν 147. Ο γιατρός μου είπε να προσέξω τους υδατάνθδακες και ότι δεν χρειάζομαι ενδοκρινολόγο αλλά ανησυχώ μήπως είναι προδιάθεση για διαβήτη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Σαββι είπε:

Γεια σας κορίτσια. Εγώ έκανα πρόσφατα τη καμπύλη στην 28η βδομάδα και το νυστείας έδειχνε 85 αλλά μετά απο 2 ώρες ήταν 147. Ο γιατρός μου είπε να προσέξω τους υδατάνθδακες και ότι δεν χρειάζομαι ενδοκρινολόγο αλλά ανησυχώ μήπως είναι προδιάθεση για διαβήτη.

μια χαρα ειναι η καμπυλη σου . σε τοσο μεγαλη εβδομαδα ππυ εκανες την καμπυλη θα ειχε εμφανιστει ο διαβητης κυησης αν υπηρχε. απλα προσεχε γλυκα κ μακαρονια κ τετοια. 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Ποοοσο ζηλευωωω

Αυτο με την αηδια που λες το κανει κ ο δικος μου , πολυ γελιο με την γκριματσα του αλλα μετα το πιανει! Να σε ρωτησω πως τα καταφερνεις με το θηλασμο με 2 γιατι με 1 μωρο κ μεχρι να φαει εχει ξαναπεινασει! Για να μη πω για τα αλλαγματα!

Μάλλον ταυτόχρονα;; εμενα πάντως θηλάζει από το ένα και από το άλλο τρεεεχουν τα γάλατα. Τη νύχτα έχω 2 πετσετακια δίπλα μου και το πρωί έχουν βραχει και τα δύο.

Πάντως @minxri όντως όλα τα μωράκια το κάνουν αυτό με την αηδία που λες. Μην το παίρνεις κατακαρδα.

Κορίτσια εσείς που θηλαζετε τα μωρά σας υπάρχουν στιγμές που ενώ δείχνουν να πεινάμε (και κλαίνε πολυ) τους δίνετε στήθος κι αυτά ενώ έχουν το στήθος στο στόμα είτε το απωθούν είτε δείχνουν να το ψαχνουν;;; εδώ και 2 ημέρες Έτσι κάνει η δική μου... Μοιάζει με σύγχυση θηλων αυτό το πράγμα, όμως δεν έχω δώσει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό. Με σύριγγα της δίνει ο αντρας μου γάλα μια φορά το βράδυ.

16 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

@Farmakotriftena βούρκωσα με το σχόλιο σου μπράβο ρε κορίτσι που το κάνεις αυτό εγώ δεν θα το άντεχα μπράβο σου είναι πολύ τυχερά τα παιδιά σου που σε έχουν μαμά τους :)

Εμένα έχουν 21 μήνες διαφορά τα 2 πρώτα παιδιά και για 2,5 μήνες έκανα τάντεμ μιλάμε ο πόνος έτσι αν κάποιος με άγγιζε τότε στο βυζί θα τον έστελνα στο ΚΑΤ δόντια η μικρή πεινούσε σαν τρελός ο μικρός κόντεψε να μου σαλέψει αυτούς τους 2,5 μήνες :(

Οπλισου με δύναμη κορίτσι μου, γιατί κι εσύ ως τριτεκνη σε λίγο θα ζοριστεις... σε σώζει που τα άλλα δύο παιδάκια σου είναι πιο μεγάλα..!! Το βλεπωνεγω με τα δικά μου. Η κόρη , 4,5χρ σχεδόν, το μόνο που έχω είναι γκρίνια και κλάματα από τον γιο που είναι 16μηνων τα έχω δει όλα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μάλλον ταυτόχρονα;; εμενα πάντως θηλάζει από το ένα και από το άλλο τρεεεχουν τα γάλατα. Τη νύχτα έχω 2 πετσετακια δίπλα μου και το πρωί έχουν βραχει και τα δύο.

Πάντως @minxri όντως όλα τα μωράκια το κάνουν αυτό με την αηδία που λες. Μην το παίρνεις κατακαρδα.

Κορίτσια εσείς που θηλαζετε τα μωρά σας υπάρχουν στιγμές που ενώ δείχνουν να πεινάμε (και κλαίνε πολυ) τους δίνετε στήθος κι αυτά ενώ έχουν το στήθος στο στόμα είτε το απωθούν είτε δείχνουν να το ψαχνουν;;; εδώ και 2 ημέρες Έτσι κάνει η δική μου... Μοιάζει με σύγχυση θηλων αυτό το πράγμα, όμως δεν έχω δώσει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό. Με σύριγγα της δίνει ο αντρας μου γάλα μια φορά το βράδυ.

Οπλισου με δύναμη κορίτσι μου, γιατί κι εσύ ως τριτεκνη σε λίγο θα ζοριστεις... σε σώζει που τα άλλα δύο παιδάκια σου είναι πιο μεγάλα..!! Το βλεπωνεγω με τα δικά μου. Η κόρη , 4,5χρ σχεδόν, το μόνο που έχω είναι γκρίνια και κλάματα από τον γιο που είναι 16μηνων τα έχω δει όλα...

Εμένα κάνει ακριβώς έτσι.... Ναι μεν δε θηλάζω αποκλειστικά και πλέον σχεδόν καθόλου το πίνει από μπιμπερο.... Αλλά φαντάσου το έκανε απ' τη πρώτη μέρα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να είναι 7 ώρες νηστική (2 ώρες ανάνηψη και 5 απ' την προσπάθεια) και εδωσα μπιμπερο... δεν είχε σύγχιση ακόμη αλλά έκανε έτσι... Ενώ το έπιανε το έφτυνε και έκλαιγε.... Ζουπιξα τη θηλή και είχε γαλα.... Δε ξέρω τι φάση είναι αυτή....

Όσο για τα παιδιά... Υπομονή... Δεν είμαι τριτεκνη αλλά πόσο σε νιώθω δε μπορείς να φανταστείς... :(

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Φαρμάκω εμένα το κάνει αυτό κ ξαναπιάσει το στήθος μόλις αεριστει η κάνει κακα.την πονάει η κοιλίτσα την καημένη

Η αλήθεια είναι ότι 2 μέρες τώρα έχει κάνει μια φορά κακα της ενώ πριν έκανα 5 φόρες την ημέρα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό.

Αγανακτώ γιατί είναι έντονο. Κλαίει κλαίει δείχνει να πεινάει και δεν θέλει το στήθος

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εμένα κάνει ακριβώς έτσι.... Ναι μεν δε θηλάζω αποκλειστικά και πλέον σχεδόν καθόλου το πίνει από μπιμπερο.... Αλλά φαντάσου το έκανε απ' τη πρώτη μέρα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να είναι 7 ώρες νηστική (2 ώρες ανάνηψη και 5 απ' την προσπάθεια) και εδωσα μπιμπερο... δεν είχε σύγχιση ακόμη αλλά έκανε έτσι... Ενώ το έπιανε το έφτυνε και έκλαιγε.... Ζουπιξα τη θηλή και είχε γαλα.... Δε ξέρω τι φάση είναι αυτή....

Όσο για τα παιδιά... Υπομονή... Δεν είμαι τριτεκνη αλλά πόσο σε νιώθω δε μπορείς να φανταστείς... :(

Δεν θυμάμαι στα αλλά να είχα αυτό το θέμα. Και έχω γάλα ρε γαμωτο. Με αγχώνει αυτό που κάνει. Έχω και τα άλλα δύο να φροντίζω και με πάει πολύ πίσω αυτό σε χρόνο.

yplDp3.png

Η αλήθεια είναι ότι 2 μέρες τώρα έχει κάνει μια φορά κακα της ενώ πριν έκανα 5 φόρες την ημέρα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό.

Αγανακτώ γιατί είναι έντονο. Κλαίει κλαίει δείχνει να πεινάει και δεν θέλει το στήθος

Δεν θυμάμαι στα αλλά να είχα αυτό το θέμα. Και έχω γάλα ρε γαμωτο. Με αγχώνει αυτό που κάνει. Έχω και τα άλλα δύο να φροντίζω και με πάει πολύ πίσω αυτό σε χρόνο.

22 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Το πήρα στραβά μη μου ξαναμιλησεις χαχαχαχα. Μην αγχώνεσαι αγαπημένη κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και εσύ πάντα έχεις όμορφο λόγο... 

Το σκέφτομαι ήδη να το κάνω. Όχι τόσο να της δώσω πιπίλα αλλα να μη της δίνω στήθος. Το θέλει όμως και νιώθω άσχημα μέσα μου να της το στερω κι ας καταφέρνει να το πιάσει για λίγο μόνο

Αγάπη μου θα σε κουράσει πολύ αν είναι όλη μέρα στο ζιζι χωρίς να πίνει μόνο για πιπίλα αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω της προσφέρεις αγάπη, ηρεμία, ασφάλεια της προσφέρεις μαμά ❤️

20 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Δε γέννησε ακόμα καμία άλλη ε; Μάθαμε ποτέ νέα από την Ελπιδα;; 

@minxri έτσι ήταν ο γιος μου. Και είχα μια ελπίδα ότι τα κορίτσια είναι πιο ήσυχα και ήλπιζα ότι θα είναι η κόρη μου. Αλλά γελάνε και οι πέτρες  μαζί μου τώρα. Είναι ακριβώς ίδιοι. Εμείς ήμασταν ασταμάτητα στο στήθος από τις 7 το πρωί σήμερα μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι. Non stop. Και μετά κοιμήθηκε. Σε λίγο θα ξύπνησε ο για να γίνει πάλι το ίδιο. Ασταμάτητα πάλι στο στήθος για άλλες 6 ώρες. Το βράδυ δίνει ο αντρας μου λίγο ξένο με σύριγγα γιατί έχουμε ανάγκη από 3 ώρες ύπνου...

Φαρμακοτριφτενα μου πως την παλεύεις σερί έξι ώρες; πωπω

17 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Ευχαριστω αλλα κοριτσια δεν μπορω κλαιω ολη μερα σημερα στεναχωρεθηκα.Το εδωσαν λιγο ξενο δεν γινοταν ειχα 25 μονο γραμμαρια.Δεν μ απασχολει ομως αυτο στεναχωριεμαι που ειμαστε χωρια ολη η ημερα και δεν ξερω και πως θα παει ακομα αραγε ποτε θα στρωσει να βγουμε?

Καλή μου από στιγμή σε στιγμή θα βγείτε θα δεις ❤️ 

14 ώρες πρίν, Clue είπε:

Γεια σας κορίτσια. Θα απαντήσω σε ό,τι θυμάμαι. Όντως τους πόνους του τοκετού δεν τους πιάνει το μπουσκοπαν. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε να πάρω μπουσκοπαν και ουτροτζεσταν υπόθετο και ήταν σα να μην τα πήρα.

Κι εγώ τα είχα κανονισμένα αλλιώς... Το άγχος μου ήταν πως δεν θα ήταν το μαιευτήριο φιλικό προς το θηλασμό και τι θα κάνω αν κάνει υπογλυκαιμία ή ίκτερο και μου πουν για ξένο και πάθει αύγχυση θηλών κλπ. Τελικά ήρθε στις 34 εβδομάδες και έκανε και ίκτερο, έκανε και υπογλυκαιμία και ζαχαρόνερο ήπιε και γάλα σκόνη πίνει και έβαλε και πιπίλα. Κι όμως δε με νοιάζει καθόλου. Με ένοιαξε που έκανε πυρετό και ξεκίνησε αντιβίωση και χέστηκα πάνω μου μέχρι να την πιάσει. Και με νοιάζει που είμαι στο σπίτι και δεν την έχω μαζί μου. Ήταν τέτοιο το σοκ, ήμουν τόσο απροετοίμαστη που δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μαμά. Δεν βοηθάει στη συνειδητοποίηση που δεν την έχω δίπλα μου, που δεν την παίρνω αγκαλιά και δεν μπορώ να τη χαιδέψω. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά αρρώστησα μάλλον. Οπότε σήμερα δεν μπήκα καν να τη δω στη μονάδα. Κρατιέμαι τόσο πολύ να μην με πάρει από κάτω... 

Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι πάνε όλα καλά μέχρι τώρα. Να σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Είναι και η μενν δύσκολη. Ακόμα κι αν εμείς θα μείνουμε 2 εβδομάδες ή και 3, είναι άλλοι γονείς μέσα με τα μωράκια τους καιρό ή μωράκια που περνάνε δύσκολα. Εμάς τουλάχιστον είναι καλά. Μας κάνει και γκριμάτσες! Τα βράδια που ξυπνάω για αντλήσεις τη σκέφτομαι και χαμογελάω και φαντάζομαι έναν άνθρωπο να με δει από το μπαλκόνι με το στήθος καλωδιωμένο και σχεδόν γυμνή να χαμογελάω... θα με περάσει για μαζόχα! 

Με την άντληση δεν έχω φτάσει να βγάζω ακόμα ένα ολόκληρο γεύμα της. Αντλώ κάθε 2 ώρες τη μέρα και κάθε 3 το βράδυ και έχω φτάσει σήμερα 6η μέρα να βγάζω 25 ml ενώ η μικρή τρώει 30 με 45ml ανά 3ωρο. Μέχρι χθες έβγαζα το πολύ 20, οπότε προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Φοβάμαι ότι δε θα πιάσει γιατί και με το μπιμπερό δεν  τρώει. Ούτε με την πιπίλα το παλεύει πολύ. Μια μέρα που ήμασταν μπροστά και της έδωσαν πιπίλα πιο πολύ σαν τάπα το είδα. Δεν το κούναγε καθόλου το στοματάκι. Θα δούμε τι θα κάνουμε με την τεμπέλα που μπλέξαμε. Βλέποντας και κάνοντας! Ελπίζω μόνο να είναι καλά και τα άλλα θα τα βρούμε!

Αγάπη μου έχεις δίκιο υπάρχουν πολύ χειρότερα είστε μια χαρά αυτό έχει σημασία και σιγά σιγά θα αντλείς κ πάραπανω γάλα από το γεύμα της κ όλα θα πάνε καλά ❤️

14 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Ποοοσο ζηλευωωω

Αυτο με την αηδια που λες το κανει κ ο δικος μου , πολυ γελιο με την γκριματσα του αλλα μετα το πιανει! Να σε ρωτησω πως τα καταφερνεις με το θηλασμο με 2 γιατι με 1 μωρο κ μεχρι να φαει εχει ξαναπεινασει! Για να μη πω για τα αλλαγματα!

Και εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ότι είναι τόσο ήσυχη φοβάμαι μην τη ματιάσω! 

13 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Επεσε λιγακι τον εκαναν μετρηση βεβαια το μωρο θα μεινει κανονικα στην λαμπα ολη νυχτα.Βγαζω το γαλα με το θηλαστρο και τον δινουν αλλα ρε κοριτσια εχω 25 μλ μονο ενω μου ειπαν θα πρεπε να εχω τουλαχιστον 40 μλ.Βεβαια συμφωνησα να παρει και ξενο γιατι δεν ρισκαρω την υγεια του.Μου ειπαν οτι θελει παρακολουθηση θα τον μετρησουν ξανα τα χαραματα και αν επεσε θα μου το δωσει να τον θηλασω και να μπει παλι λαμπα ως το μεσημερι που αν ειναι ολα οκ θα βγουμε.Αλλα θα ερθουμε σε 24 ωρες πισω στην κλινικη αφου βγουμε για νεα μετρηση.Λιγο με το γαλα με στεναχωρεσαν παλι μου λενε δεν φτανει το γαλα μου και ο ικτερος θελει γαλα.

Μπράβο που έπεσε ζουζούνα μου δεν πειράζει καθόλου για το ξένο γάλα μην το σκέφτεσαι καθόλου μα καθόλου 

Αγάπη μου μου το έκανε αυτό όταν είχε συγχηση θηλων... Επίσης μου το κάνει καμία φορά όταν έχει πεινάσει πολύ κ την πιάνει εκνευρισμός.... Κλαίει πεινάει αλλά μια που το πιάνει μια που το αφήνει της το βγάζω κ εγώ τελείως την ηρεμώ κ μετά ξανά προσφέρω... Εσείς πως πάτε ηρέμησε καθόλου η μπέμπα; τα βράδια είναι πιο ήσυχη; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Να σου ζησει το μωρακι σου. Μηπως εχετε κολικους εμενα που το εκανε αυτο ειχαμε κολικους; 

5mtvp3.png

εγώ έριχνα το κλάμα τις αρκούδας....γιατί όσες φορές προσπαθώ το ίδιο κάνει και δε ξέρω τι να κάνω με τη μεγάλη που με κοιτάει σα να την αγνοώ.... Άστα.... Αλλά εγώ έχω και θέμα με τις θηλές οπότε μάλλον το κάνει γιατι δε μπορεί να πιάσει καλά...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κ γω αλλαζω 3 4 μπλουζες τη μερα, τρεχουν τα γαλατα, πεφτουν καμια φορα κ στο πατωμα! Αλλα τι να κανω, δε γινεται με σουτιεν σε αυτη τη φαση! 

Μου εχει τυχει να το απωθει αλλα για κανα 2 δευτερολεπτα, μετα το βουταει!

Διαφημίσεις

Just now, Jennak83 είπε:

Κ γω αλλαζω 3 4 μπλουζες τη μερα, τρεχουν τα γαλατα, πεφτουν καμια φορα κ στο πατωμα! Αλλα τι να κανω, δε γινεται με σουτιεν σε αυτη τη φαση! 

Μου εχει τυχει να το απωθει αλλα για κανα 2 δευτερολεπτα, μετα το βουταει!

Άσε με γτ γλυστρανε τα κωλοπλακακια κ έχω τη σφουγγαρίστρα παραμασχαλα συνεχεια

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Άσε με γτ γλυστρανε τα κωλοπλακακια κ έχω τη σφουγγαρίστρα παραμασχαλα συνεχεια

Χαχαχ και γω τα ιδια, ο κουβας μονιμα ετοιμος!

Κορίτσια μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρωτήσω και τη σύμβουλο να δω τι θα μου πει. Την είχα ρωτήσει την Κυριακή και μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό να το κάνει. Όμως τόσο εντονα;; και τη ρώτησα αν με τη μέθοδο fingerFeeder (με σύριγγα δλδ) που κάνει ο αντρας μου , παίζει να έπαθε σύγχυση και μου είπε όχι.

Μα τι να πω.... πάντα προτείνουν σύριγγα και όχι μπιμπερό για αποφυγή συγχυσεως.  Και τελικά να παθαίνουν σύγχυση και με τη σύριγγα;

@Mamacita Alina είναι θέμα αυτό που έχεις εσύ.  Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου γλυκό! @Alex. Arap μπα δε νομίζω να είναι κολικοί. Είναι νωρις για κολικούς..

@Jennak83 Εγώ τη μέρα φοράω κοχύλια και τα βράδια με το που ξεκινούν οι θηλασμοι ειμαι με το μωρο στο ένα στήθος και στο άλλο στήθος βάζω πετσετακι, μέχρι το πρωί έχουν γίνει μούσκεμα 2 πετσέτες και το ζιπουνακι του μωρού.

@marioula1234 μπα δεν προλαβαίνει να εκνευριστεί. Αν σκεφτείς τις ώρες που περνάει στο βυζιιιι

yplDp3.png

Αχ ρε κοριτσια! Υπομονη με τα μωρακια σας! Τα περισσοτερα ειναι ανησυχα ε? Θα στρωσουν πιστευω και οι θηλασμοι και ολα σιγα σιγα... @Jennak83 @tsilona επιθεματα γιατι δεν χρησιμοποιειτε? Εγω το θεωρουσα αυτο νοητο...για 10 μηνες σουτιεν θηλασμου και επιθεματα...μερα νυχτα

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Αχ ρε κοριτσια! Υπομονη με τα μωρακια σας! Τα περισσοτερα ειναι ανησυχα ε? Θα στρωσουν πιστευω και οι θηλασμοι και ολα σιγα σιγα... @Jennak83 @tsilona επιθεματα γιατι δεν χρησιμοποιειτε? Εγω το θεωρουσα αυτο νοητο...για 10 μηνες σουτιεν θηλασμου και επιθεματα...μερα νυχτα

Μέσα στο σπίτι σουτιέν; Υποφερωωωω  ούτε έξω δε θέλω να φοράω γενικά...όχι τώρα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...