Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Nikoleta... είπε:

Έχεις δίκιο. Κι εγώ σαν χαζή δε ρώτησα παραπάνω πράγματα. Είπα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα που μου είπε ότι θα με ξαναδεί. Θα το ξεκαθαρίσω να δω ποιος είναι ο λόγος. Μακάρι να γεννήσω μέχρι τότε για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Ο καθένας λέει τα δικά του. Το θυμάμαι ήθελε να σε πάει με καισαρική και τελευταία στιγμή άλλαξες γιατρό. Θέλει κότσια και αυτό που έκανες.

Βρε ξεψαχνισε τον εκεί μη τον αφήσεις να σου λέει αλλά ντ'αλλων!!!

Αν το λέει για το ζάχαρο πάω πάσο γιατί πραγματικά έτσι γίνεται αν επηρεαστεί το μωρό αλλά αν δεν είναι παθολογικο να φας καισαρική χωρίς ουσιαστικό λόγο;

Να μίλαγε για πρόκληση έστω να πω οκ αλλά και πάλι πρόκληση στις 38 εβδομάδες; Ενώ είναι καλά το παιδάκι; Γιατί να μην αναπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται στη μήτρα της μανουλας; 

Μου μυρίζεται βλάκας γιατρουλης.... Εύχομαι να κάνω λάθος και απλά να έχει σωστά επιχειρήματα όταν τον ρωτήσεις. Μην αγχώνεσαι πάντως... Ρωτά τον εσύ και ότι δε σου αρέσει απαντα κιόλας!!

Just now, boukitsa123 είπε:

@Farmakotriftena βούρκωσα με το σχόλιο σου μπράβο ρε κορίτσι που το κάνεις αυτό εγώ δεν θα το άντεχα μπράβο σου είναι πολύ τυχερά τα παιδιά σου που σε έχουν μαμά τους :)

Εμένα έχουν 21 μήνες διαφορά τα 2 πρώτα παιδιά και για 2,5 μήνες έκανα τάντεμ μιλάμε ο πόνος έτσι αν κάποιος με άγγιζε τότε στο βυζί θα τον έστελνα στο ΚΑΤ δόντια η μικρή πεινούσε σαν τρελός ο μικρός κόντεψε να μου σαλέψει αυτούς τους 2,5 μήνες :(

Μη βουρκωνεις κορίτσι μου. Κάθε μαμά κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ειδικά στις μέρες μας που ακούμε τόσο τραγικά πράγματα από "μη-τέρατα"!!!! 

Το αν θα του δώσουμε εξ'ολοκληρου σκόνη (ακόμη και από επιλογή όχι μόνο από παθολογικα αιτια) ή βυζί, το αν θα του δώσουμε πιπίλα ή όχι, το αν του δώσουμε ρυζαλευρο ή κινόα, το αν κάνουμε συγκοιμηση ή όχι και τόσα άλλα είναι λεπτομέρειες!!!!

Ας τσακώνονται για αυτά και να αναλώνονται οι "τέλειες" μαμάδες των μαμαδογκρουπ!!!

Το πιο σημαντικό είναι να τρέφεται η ψυχούλα τους με φουλ αγάπη, φροντίδα, τρυφερότητα και στιγμές!!!! Αν κάθε μαμά φροντίζει για αυτά τα παραπάνω τότε κάθε παιδί είναι τυχερό που έχει μια τέτοια μαμά!!! Και είμαι σίγουρη ότι και τα δικά σου παιδιά έχουν μια τέλεια υπέροχη μαμά. Όπως είναι σίγουρη πως είναι και κάθε κορίτσι σε αυτήν εδώ την ομάδα μια υπέροχη μαμά!!!

• Μου αρέσει 5

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

4 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Όταν ήμουν 35+2 (πριν 10 μέρες) το μωρό ήταν 2.756 γραμμάρια. Χθες τον ρώτησα και εγώ και ο άντρας μου τι βάρος έχει και δε μας είπε. Γιατί την τελευταία φορά έκανα υπέρηχο στο μαιευτήριο και θα έχει απόκλιση λέει ο υπέρηχος αυτός με τον άλλο. Γενικά μου το βρίσκει 1 βδομάδα μεγαλύτερο το μωρό. Χθες ήμουν 36+4 και το μωρό ήταν 37+4.

Νικολέτα μου κι εμένα στις 37+ ήταν 3400 και βγαίνει πάντα πάνω από βδομάδα μεγαλύτερο. Βλέποντας όμως η γιατρός ότι δεν υπάρχουν συνθήκες δεν ήθελε να προχωρήσει σε πρόκληση γιατί θεωρεί ότι θα καταλήξει σε άσκοπη καισαρική. Γιαυτό με άφησε μέχρι τέλους, διαφορετικά θα πάω με πρόκληση, μάλλον την Τρίτη! Συζήτησε το κορίτσι μου μαζί του για πιο λόγο είπε για καισαρική και όχι για πρόκληση! Εγώ και ανατομικά έχω στενή πυελο, ξέρουμε ότι μπορεί να μην πετύχει η πρόκληση, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα για φτ! 

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βρε ξεψαχνισε τον εκεί μη τον αφήσεις να σου λέει αλλά ντ'αλλων!!!

Αν το λέει για το ζάχαρο πάω πάσο γιατί πραγματικά έτσι γίνεται αν επηρεαστεί το μωρό αλλά αν δεν είναι παθολογικο να φας καισαρική χωρίς ουσιαστικό λόγο;

Να μίλαγε για πρόκληση έστω να πω οκ αλλά και πάλι πρόκληση στις 38 εβδομάδες; Ενώ είναι καλά το παιδάκι; Γιατί να μην αναπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται στη μήτρα της μανουλας; 

Μου μυρίζεται βλάκας γιατρουλης.... Εύχομαι να κάνω λάθος και απλά να έχει σωστά επιχειρήματα όταν τον ρωτήσεις. Μην αγχώνεσαι πάντως... Ρωτά τον εσύ και ότι δε σου αρέσει απαντα κιόλας!!

Μα σαν χαζή κι εγώ δεν ρώτησα τίποτα. Του τα παίρνεις και με το τσιγκέλι του γιατρού. Κάθε φορά αυτό κάνω και μετά έχω απορίες. Την Δευτέρα όμως θα το ξεκαθαρίσω.

Just now, gogouli_ είπε:

Νικολέτα μου κι εμένα στις 37+ ήταν 3400 και βγαίνει πάντα πάνω από βδομάδα μεγαλύτερο. Βλέποντας όμως η γιατρός ότι δεν υπάρχουν συνθήκες δεν ήθελε να προχωρήσει σε πρόκληση γιατί θεωρεί ότι θα καταλήξει σε άσκοπη καισαρική. Γιαυτό με άφησε μέχρι τέλους, διαφορετικά θα πάω με πρόκληση, μάλλον την Τρίτη! Συζήτησε το κορίτσι μου μαζί του για πιο λόγο είπε για καισαρική και όχι για πρόκληση! Εγώ και ανατομικά έχω στενή πυελο, ξέρουμε ότι μπορεί να μην πετύχει η πρόκληση, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα για φτ! 

Μα συνήθως έτσι κάνουν. Δεν κάνουν καισαρική. Εκτός κι αν εννοεί να μου κάνει πρόκληση την Τρίτη. Αλλά θα είμαι 37+3 την Τρίτη. Δεν είναι νωρίς για πρόκληση;

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια. Θα απαντήσω σε ό,τι θυμάμαι. Όντως τους πόνους του τοκετού δεν τους πιάνει το μπουσκοπαν. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε να πάρω μπουσκοπαν και ουτροτζεσταν υπόθετο και ήταν σα να μην τα πήρα.

Κι εγώ τα είχα κανονισμένα αλλιώς... Το άγχος μου ήταν πως δεν θα ήταν το μαιευτήριο φιλικό προς το θηλασμό και τι θα κάνω αν κάνει υπογλυκαιμία ή ίκτερο και μου πουν για ξένο και πάθει αύγχυση θηλών κλπ. Τελικά ήρθε στις 34 εβδομάδες και έκανε και ίκτερο, έκανε και υπογλυκαιμία και ζαχαρόνερο ήπιε και γάλα σκόνη πίνει και έβαλε και πιπίλα. Κι όμως δε με νοιάζει καθόλου. Με ένοιαξε που έκανε πυρετό και ξεκίνησε αντιβίωση και χέστηκα πάνω μου μέχρι να την πιάσει. Και με νοιάζει που είμαι στο σπίτι και δεν την έχω μαζί μου. Ήταν τέτοιο το σοκ, ήμουν τόσο απροετοίμαστη που δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μαμά. Δεν βοηθάει στη συνειδητοποίηση που δεν την έχω δίπλα μου, που δεν την παίρνω αγκαλιά και δεν μπορώ να τη χαιδέψω. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά αρρώστησα μάλλον. Οπότε σήμερα δεν μπήκα καν να τη δω στη μονάδα. Κρατιέμαι τόσο πολύ να μην με πάρει από κάτω... 

Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι πάνε όλα καλά μέχρι τώρα. Να σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Είναι και η μενν δύσκολη. Ακόμα κι αν εμείς θα μείνουμε 2 εβδομάδες ή και 3, είναι άλλοι γονείς μέσα με τα μωράκια τους καιρό ή μωράκια που περνάνε δύσκολα. Εμάς τουλάχιστον είναι καλά. Μας κάνει και γκριμάτσες! Τα βράδια που ξυπνάω για αντλήσεις τη σκέφτομαι και χαμογελάω και φαντάζομαι έναν άνθρωπο να με δει από το μπαλκόνι με το στήθος καλωδιωμένο και σχεδόν γυμνή να χαμογελάω... θα με περάσει για μαζόχα! 

Με την άντληση δεν έχω φτάσει να βγάζω ακόμα ένα ολόκληρο γεύμα της. Αντλώ κάθε 2 ώρες τη μέρα και κάθε 3 το βράδυ και έχω φτάσει σήμερα 6η μέρα να βγάζω 25 ml ενώ η μικρή τρώει 30 με 45ml ανά 3ωρο. Μέχρι χθες έβγαζα το πολύ 20, οπότε προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Φοβάμαι ότι δε θα πιάσει γιατί και με το μπιμπερό δεν  τρώει. Ούτε με την πιπίλα το παλεύει πολύ. Μια μέρα που ήμασταν μπροστά και της έδωσαν πιπίλα πιο πολύ σαν τάπα το είδα. Δεν το κούναγε καθόλου το στοματάκι. Θα δούμε τι θα κάνουμε με την τεμπέλα που μπλέξαμε. Βλέποντας και κάνοντας! Ελπίζω μόνο να είναι καλά και τα άλλα θα τα βρούμε!

• Μου αρέσει 4

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Nikoleta... είπε:

Μα σαν χαζή κι εγώ δεν ρώτησα τίποτα. Του τα παίρνεις και με το τσιγκέλι του γιατρού. Κάθε φορά αυτό κάνω και μετά έχω απορίες. Την Δευτέρα όμως θα το ξεκαθαρίσω.

Μα συνήθως έτσι κάνουν. Δεν κάνουν καισαρική. Εκτός κι αν εννοεί να μου κάνει πρόκληση την Τρίτη. Αλλά θα είμαι 37+3 την Τρίτη. Δεν είναι νωρίς για πρόκληση;

Ναι βρε αγάπη μου, δεν είμαστε βέβαια και γιατροί αλλά πολύ νωρίς μου φαίνεται! Ακόμα και τις καισαρικες που είναι προγραμματισμένες τις κάνουν μετά την 38η! Κάνε μια ολοκληρωμένη συζήτηση μαζί του να σου λύσει όλες τις απορίες και να σου εξηγήσει!!! 

EGLbp2.png

8 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

Σε γενικές γραμμές είναι παααρα πολύ ήσυχο μωρό... Τρώει κ κοιμάται όλη μέρα!!! Τη νύχτα ξυπνάει πλέον μια φορά μόνο για φαγητό κ όλο το υπόλοιπο βράδυ κοιμάται.. 

Ποοοσο ζηλευωωω

7 ώρες πρίν, minxri είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!

Επέστρεψα δριμύτερη πήρα τα παιδάκια μου την Πέμπτη την προηγούμενη πέρασα και την περίοδο προσαρμογής και είμαι πανέτοιμη Αχαχαχα .....Ο μικρός πολύ γκρίνια κορίτσια το βράδυ (δεν κλαίει απλά γκαρίζει) Αν περνάει κάποιος απέξω θα νομίζει ότι του κάνω βασανιστήρια το πρωί είναι πολύ ήσυχος όμως καλά τον ύπνο τον έχω ξεχάσει.....Αντίθετα η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη τρώει και κοιμάται και αν ξυπνήσει κάποια στιγμή θα κάτσει ήσυχα στην κούνια της θα παίξει με τα πόδια και τα χέρια της και όταν νυστάξει θα κοιμηθεί πάλι δεν καταλαβαίνω ότι έχω δεύτερο παιδί στο σπίτι...Με το θυλασμό δεν τα πάω ούτε εγώ καλά δεν ποιάνουν τη θηλή μάλλον επειδή μάθανε με το μπιμπερό ηδικα ο μικρός σαν να το αηδιάζει μόλις του το βάλω στο στόμα (και η μάνα παθαίνει σοκ) βγάζω με το θήλαστρο βέβαια στην αρχή είχα καλή ποσότητα τώρα έχει μειωθεί δραματικά και έχω στεναχωρηθεί λιγάκι πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να τα θηλάσω τελικά με το ξένο θα τη βγάλουν τα ζουζούνια μου

Αυτο με την αηδια που λες το κανει κ ο δικος μου , πολυ γελιο με την γκριματσα του αλλα μετα το πιανει! Να σε ρωτησω πως τα καταφερνεις με το θηλασμο με 2 γιατι με 1 μωρο κ μεχρι να φαει εχει ξαναπεινασει! Για να μη πω για τα αλλαγματα!

Just now, Clue είπε:

Γεια σας κορίτσια. Θα απαντήσω σε ό,τι θυμάμαι. Όντως τους πόνους του τοκετού δεν τους πιάνει το μπουσκοπαν. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε να πάρω μπουσκοπαν και ουτροτζεσταν υπόθετο και ήταν σα να μην τα πήρα.

Κι εγώ τα είχα κανονισμένα αλλιώς... Το άγχος μου ήταν πως δεν θα ήταν το μαιευτήριο φιλικό προς το θηλασμό και τι θα κάνω αν κάνει υπογλυκαιμία ή ίκτερο και μου πουν για ξένο και πάθει αύγχυση θηλών κλπ. Τελικά ήρθε στις 34 εβδομάδες και έκανε και ίκτερο, έκανε και υπογλυκαιμία και ζαχαρόνερο ήπιε και γάλα σκόνη πίνει και έβαλε και πιπίλα. Κι όμως δε με νοιάζει καθόλου. Με ένοιαξε που έκανε πυρετό και ξεκίνησε αντιβίωση και χέστηκα πάνω μου μέχρι να την πιάσει. Και με νοιάζει που είμαι στο σπίτι και δεν την έχω μαζί μου. Ήταν τέτοιο το σοκ, ήμουν τόσο απροετοίμαστη που δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μαμά. Δεν βοηθάει στη συνειδητοποίηση που δεν την έχω δίπλα μου, που δεν την παίρνω αγκαλιά και δεν μπορώ να τη χαιδέψω. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά αρρώστησα μάλλον. Οπότε σήμερα δεν μπήκα καν να τη δω στη μονάδα. Κρατιέμαι τόσο πολύ να μην με πάρει από κάτω... 

Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι πάνε όλα καλά μέχρι τώρα. Να σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Είναι και η μενν δύσκολη. Ακόμα κι αν εμείς θα μείνουμε 2 εβδομάδες ή και 3, είναι άλλοι γονείς μέσα με τα μωράκια τους καιρό ή μωράκια που περνάνε δύσκολα. Εμάς τουλάχιστον είναι καλά. Μας κάνει και γκριμάτσες! Τα βράδια που ξυπνάω για αντλήσεις τη σκέφτομαι και χαμογελάω και φαντάζομαι έναν άνθρωπο να με δει από το μπαλκόνι με το στήθος καλωδιωμένο και σχεδόν γυμνή να χαμογελάω... θα με περάσει για μαζόχα! 

Με την άντληση δεν έχω φτάσει να βγάζω ακόμα ένα ολόκληρο γεύμα της. Αντλώ κάθε 2 ώρες τη μέρα και κάθε 3 το βράδυ και έχω φτάσει σήμερα 6η μέρα να βγάζω 25 ml ενώ η μικρή τρώει 30 με 45ml ανά 3ωρο. Μέχρι χθες έβγαζα το πολύ 20, οπότε προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Φοβάμαι ότι δε θα πιάσει γιατί και με το μπιμπερό δεν  τρώει. Ούτε με την πιπίλα το παλεύει πολύ. Μια μέρα που ήμασταν μπροστά και της έδωσαν πιπίλα πιο πολύ σαν τάπα το είδα. Δεν το κούναγε καθόλου το στοματάκι. Θα δούμε τι θα κάνουμε με την τεμπέλα που μπλέξαμε. Βλέποντας και κάνοντας! Ελπίζω μόνο να είναι καλά και τα άλλα θα τα βρούμε!

Αυτό είναι το νόημα ένα γερό υγιές παιδάκι όχι τι θα φάει και αν πιάσει πιπίλα!!!! (Αλλά το καταλαβαίνουμε δυστυχώς μετά από "σκαμπιλια" που τρώμε....)

Και το δικό σου Κλου μου είναι ΚΑΛΑ. Μη πέσεις γιατί το παιδάκι σου σε θέλει δυνατή μα όπως είπες είναι καλά και μένουν ακομη μέρες μετρημένες να την έχεις αγκαλιά.... Να σκέφτεσαι θετικά και να ανακτήσεις δυνάμεις γιατί σε λίγες μέρες θα εμπεδωσεις με όλη την έννοια της λέξεως ότι είσαι μανούλα. 

Μανούλα μιας κούκλας γλυκιας πριγκίπισσας που θα σε τρελάνει στις αγκαλιές και όχι μόνο....

Για το γαλατάκι μην ανησυχείς σιγά σιγά θα κατέβει. Όταν έρθει και η μικρούλα και πιάσει κι αυτή λίγο στηθακι θα σου πω εγώ χιχιχι.

Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου. Κοίτα να αναρρώσεις γιατί μετά τη γέννα το ανοσοποιητικό μας φρικαρει και αν στεναχωριέσαι το επιβαρύνεις εεεε. Και δεν αξίζει, το παιδάκι σου είναι μια χαρά, απλώς ήθελε η τσακπινουλα να βγει νωρίτερα να δει τον κόσμο γιατί βαρέθηκε να βλέπει μόνο τον ομφάλιο της και τον πλακούντα... Φιλιά πολλά πολλά

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, winspert είπε:

Καταλαβαινω την ανησυχια σου... Δε ρωτησες καποια μαια ή γιατρο να σου πουν πως παει; Αν εχει πεσει λιγο, τι γινεται;;; 

Επεσε λιγακι τον εκαναν μετρηση βεβαια το μωρο θα μεινει κανονικα στην λαμπα ολη νυχτα.Βγαζω το γαλα με το θηλαστρο και τον δινουν αλλα ρε κοριτσια εχω 25 μλ μονο ενω μου ειπαν θα πρεπε να εχω τουλαχιστον 40 μλ.Βεβαια συμφωνησα να παρει και ξενο γιατι δεν ρισκαρω την υγεια του.Μου ειπαν οτι θελει παρακολουθηση θα τον μετρησουν ξανα τα χαραματα και αν επεσε θα μου το δωσει να τον θηλασω και να μπει παλι λαμπα ως το μεσημερι που αν ειναι ολα οκ θα βγουμε.Αλλα θα ερθουμε σε 24 ωρες πισω στην κλινικη αφου βγουμε για νεα μετρηση.Λιγο με το γαλα με στεναχωρεσαν παλι μου λενε δεν φτανει το γαλα μου και ο ικτερος θελει γαλα.

• Μου αρέσει 1

Just now, gogouli_ είπε:

Ναι βρε αγάπη μου, δεν είμαστε βέβαια και γιατροί αλλά πολύ νωρίς μου φαίνεται! Ακόμα και τις καισαρικες που είναι προγραμματισμένες τις κάνουν μετά την 38η! Κάνε μια ολοκληρωμένη συζήτηση μαζί του να σου λύσει όλες τις απορίες και να σου εξηγήσει!!! 

Κι εμένα νωρίς μου φάνηκε. Θα τα ξεκαθαρίσω όλα.

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Αχ βρε κοριτσακι μου, σιγουρα τα πραγματα δεν ηρθαν οπως τα φανταζοσουν κι ειναι λογικο η ψυχολογια σου να πεφτει που και που αλλα να σκεφτεσαι οτι η μπεμπα σου ειναι καλα και σε λιγο καιρο θα την εχετε στο σπιτακι σας γερη και δυνατη!!!Προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να αναρρωσεις και μη σκεφτεσαι ουτε το γαλα ουτε τιποτα...Οπως ειπες κι εσυ, βλεποντας και κανοντας...Το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα και συντομα θα το εχεις στην αγκαλιτσα σου!!!Συνεχισε να την σκεφτεσαι και να χαμογελας και ολα θα πανε μια χαρουλα!!

• Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, Dwro είπε:

Επεσε λιγακι τον εκαναν μετρηση βεβαια το μωρο θα μεινει κανονικα στην λαμπα ολη νυχτα.Βγαζω το γαλα με το θηλαστρο και τον δινουν αλλα ρε κοριτσια εχω 25 μλ μονο ενω μου ειπαν θα πρεπε να εχω τουλαχιστον 40 μλ.Βεβαια συμφωνησα να παρει και ξενο γιατι δεν ρισκαρω την υγεια του.Μου ειπαν οτι θελει παρακολουθηση θα τον μετρησουν ξανα τα χαραματα και αν επεσε θα μου το δωσει να τον θηλασω και να μπει παλι λαμπα ως το μεσημερι που αν ειναι ολα οκ θα βγουμε.Αλλα θα ερθουμε σε 24 ωρες πισω στην κλινικη αφου βγουμε για νεα μετρηση.Λιγο με το γαλα με στεναχωρεσαν παλι μου λενε δεν φτανει το γαλα μου και ο ικτερος θελει γαλα.

Δεν υπάρχει θα έπρεπε να είναι τόσο το γάλα σου.... Μην σε αγχωνουν άδικα... Τώρα κατεβάζεις σιγά σιγά, όταν πιάσει και το μωράκι θα φτιάξει τη παραγωγή σου καλύτερα.... Αλλά όχι... Δεν υπάρχουν στάνταρ ml που θα έπρεπε να έχεις .... Το ότι έδωσες σκόνη εννοείται πως δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι καν. Πάνω από όλα το παιδάκι σου να είναι καλά και ότι σου πουν. Ίσως μέχρι να φτιάξει η παραγωγή σου να κάνει και μεικτή διατροφή δεν είναι κάτι ούτε το κακό ούτε το ανησυχητικό για να το σκέφτεσαι...

Εύχομαι αύριο το παιδάκι σου να είναι μια χαρά απ' τον ικτερακο τον άτιμο.... 

Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά ειλικρινά μην ανησυχείς.. Μεγάλο ποσοστό βρεφών εμφανίζει ίκτερο και πολλά από αυτα μπαίνουν σε λάμπα.... Δε θα πάθει το παραμικρό!! Λίγο υπομονή και θα πέσει... 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Το οτι επεσε ειναι πολυ σημαντικό κ να δεις που κ σημερα θα εχει πεσει κ αλλο κ ολα θα ειναι καλα... Αλλα αυτο με το θα έπρεπε να έχεις τοσο κ εχεις λιγότερο... Τι μαλ...ια....Υπαρχει συγκεκριμένη ποσοτητα που θα έπρεπε να βγάζεις;;; Δεν το κατάλαβα... Μην ακους κανεναν κ μη σε αγχωνουν... Ειναι ηλιθιες οι περισσότερες μαιες δυστυχώς... Να σε αποθαρρυνουν θελουν. Μην ακους κανεναν... Κ το ξενο που εδωσες σιγιυρα θα βοηθησε να κανει κακακια το μωρο σου περισσότερα κ επεσε ο ικτερος... Μη σε στενοχωρει, δεν ειναι κ δηλητήριο... Σημερα με το καλο που θα βγειτε θα το φτιαξεις εσυ οπως θες κ σιγα σιγα.... Κ θα γινω κ εγω κουραστικη αλλα θα το πω:τα μωρα μας να ειναι καλα... Κ εγω αποκλειστικό θηλασμο θελω αλλα εχω παρει κ μπουκαλακια κ αν χρειαστεί για τον μπεμπουλη μου για οποιονδηποτε λογο θα δωσω κ λιγο ξενο... Δεν χαθηκε κ ο κόσμος... Οταν μαθεις πες μας ποσο επεσε σημερα.... Φιλακια..... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@Dwro μην αγχώνεσαι. Κι εγώ ενώ δεν έχω σταματήσει με το θήλαστρο από το πρώτο 3ωρο δεν έχω φτάσει ακόμα βγάζω αρκετό για ένα γεύμα της. Όμως αυξάνεται κάθε μέρα η ποσότητα. Γέννησα την Παρασκευή και ξεκίνησα να έχω 3ml την Κυριακή. Τη Δευτέρα είχα 7, την Τρίτη 10, Τετάρτη 15, Πέμπτη 20 και σήμερα πρώτη φορά έφτασα 30ml. Η μικρή τρώει 45ml ανά τρίωρο. Εγώ τώρα βγάζω 30 ανά δίωρο. Πιστεύω πως θα την προλάβω και θα τρώει μόνο δικό μου μέχρι να βγει από τη μονάδα αλλά κι έτσι να μην είναι, θα πάμε με μικτή. Δεν ξέρω καν αν θα πιάσει στήθος...

4wnKp2.png 

Καλημερα κοριτσαρες!!! 

Γεννησε καμια???

Κοριτσια...να ξερετε οτι οταν πιασει το μωρο το ζιζακι σας θα τραβαει περισσοτερο απ οτι μπορειτε να αντλησετε με το θηλαστρο...

• Μου αρέσει 3

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...