Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

On 2/10/2019 at 12:20 ΠΜ, gogouli_ είπε:

Μαριουλα εσείς ζήλιες έχετε; πως πάτε με το νινί; 

Αγάπη μην τη φοβάσαι, είναι βέβαια και στο χέρι. Εμένα δε με πόνεσε ιδιαίτερα. Έβαλε η 2 η 3 δάχτυλα, αλλά είναι και γυναίκα, οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του χαχαχα

Γογουλι μου δεν ζηλεύει καθόλου ο μικρός μου.. Είναι αστέρι ❤️ την αγαπάει πολύ, την προσέχει κ με βοηθά πολύ με το μωρό κάθεται δίπλα του όσο πλένω πιάτα κ με ενημερώνει όταν ξυπνήσει η βγάλει γουλιτσες.. Ειναι πολύ σημαντικό να μου την βλεπει όσο θα πάω να κάνω τσισα μου, η να απλώσω ρούχα κλπ κλπ ότι χρειάζομαι μου το φέρνει ο γλυκός μου δεν υπάρχει σου λέω ❤️

On 2/10/2019 at 1:21 ΠΜ, Mamacita Alina είπε:

Αχ άσε με στον πόνο μου.... Ούτε εγώ θηλάζω αποκλειστικά... Έχω στήθος αλλά στήθος δεν έχω.... Έχω εσωτερικές θηλες .. πιάνει μόνο το ένα και αν το πιάσει... Και το πιάνει μόνο για να κοιμηθεί. Αυτό το λάθος έγινε και τώρα όσο και αν φάει σκούζει κυριολεκτικά για να της δώσω στήθος να κοιμηθεί...της βγάζω με το θηλαστρο εν τω μεταξύ δε θέλω να της στερήσω το μητρικό επειδή το στήθος μου δε συνεργάζεται (οοοοοτι και να κάνω).... Αλλά εκεί κλαμα κλάμα κλάμα.... (Δεν έχει κολικούς τουλάχιστον όχι ακόμη...) 

Κι εγώ επαρχία... Είναι να μη πέσεις σε γιατρό με κόλλημα. Τουλάχιστον είναι καλός στα υπόλοιπα του οπότε μη σε αγχωνει. Διότι πιστεύω ότι θα έρθει μόνο του το μωρό όπου να ναι και δε θα γίνει ούτε πρόκληση ούτε καισαρική...

Κοριτσαρες θα απαντήσω εδώ σε όλες γιατί δε θυμάμαι ποια ρώτησε τι και παράλληλα νανουριζω τη μικρή.

Αναρωσε η μεγάλη και επέστρεψε προς το παρόν όλα καλά δεν βγάζει κάτι περίεργο ή μη αναμενόμενο. Το σπίτι και οι δουλειές δε με απασχολούν αλλά μερικά πράγματα πρέπει να γίνουν αν έχεις κι άλλο/α παιδί/α.... Πχ μαγείρεμα.... Σήμερα έφαγε η μεγάλη βραδινό μόλις πριν λίγο.... Πλυντήρια... Γιατί πρέπει να έχει ρούχα να βάλει το παιδί.... Τώρα που αλλάζει και ο καιρος θέλει και ανανέωση η ντουλάπα με τα φθινοπωρινά....

Το μωρό με απασχολεί που σκούζει όλη μέρα για το στήθος επειδή έκανα το λάθος και την άφησα να κοιμηθεί εκεί πάνω 2-3 φορές.... Κλαίει όλη την ώρα φαγωμενη αλλαγμένη ηρεμεί μόνο στο στήθος και κοιμάται.... Δε πίνει γουλια.... Με το που το πιάσει κοιμάται ... Και έτσι δε μπορώ να κάνω τίποτα ούτε με τη μεγάλη ούτε γενικά.... Πφφφφφ

Αχ αγάπη μου είναι δύσκολο για σένα γτ κ η μεγάλη σου στην πραγματικότητα είναι μικρή! Ζουζούνα μου ελπίζω να μην το πάρεις στραβά αλλά εγώ στη θέση σου θα δινα το γάλα μ με μπιμπερό όπως ήδη κάνεις δλδ ❤️αλλά από την στιγμή που δεν γίνεται να θηλάσει λόγω θηλων δεν θα την έβαζα αγάπη για πιπίλα στο στήθος φιλικά στο λέω θα σε κουράσει τόσο πολύ... Δώσε κανονικά πιπίλα κ το γάλατακι σου σε μπιμπερό ❤️

On 2/10/2019 at 2:31 ΠΜ, Jennak83 είπε:

Δε κοιμαμαι σχεδον καθολου ουτε τη μερα δυστυχως, πρωτον γιατι οταν κοιμαται πρεπει να κανω καποιες βασικες δουλειες πλυντηρια κλπ κ δευτερον συνηθως δεν κοιμαται πολυ κ σφιγγεται κ τη μερα! Εχω φτασει στα ορια μου!

Αχ Παναγία μου κουραγιοοο. Εμένα ξυπνάει μια φορά τη νύχτα στις 3 η ώρα περίπου κ τη μέρα τρώει κ κοιμάται αφού μου λείπει κ δεν ξυπνάει το σκατο να το χαρώ λίγο! 

On 2/10/2019 at 4:59 ΠΜ, Evangeliaa είπε:

Τωρα καταλαβαινετε πρωτομανουλες οταν σας λεγαμε κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε...χαχαχα. Εμενα ο μικρός ειναι 17 μηνων...ουτε να τον προετοιμασω δεν μπορω για τον ερχομο της αδερφουλας του. Εχει συνδυασει τη λεξη "αδερφουλα" με την κοιλια γενικα. Ηταν παρα πολυ καλο μωρο...μεχρι 6 μηνων ηταν στην κυριολεξια μαμ κακα και νανι...αν εξαιρεσω οτι ξυπνουσα το βραδυ για να φαει ανα 3ωρο, γενικα ηταν πολυ ξεκουραστη περιοδος...μετα βεβαια εξελιχθηκε σε ταρζαν...αχ για να δουμε αυτο...γενικα τα κορίτσια λενε ειναι πιο γκρινιαρικα μωρα αλλα μετα στρωνουν (και τα αγορια το αντιστροφο)...εσεις που εχετε κοριτσια ηδη σαν πρωτα συμφωνειτε?

Εγω διαφωνώ αγάπη ο μικρός μ ήταν ζωηρός κ με ξενυχτουσε πολύ τωρα η μπέμπα κοιμάται όλη μέρα 

15 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Jennak83 αυτό που γράφεις. Πονάει όλο μου το κορμί... Τώρα με τους κολικους7, δε σου κοιμάται τα βράδια ή από την αρχή;

@marioula1234 Δεν κοιμάται καθόλου! Τα έχω φτύσει και με πιάνει απελπισία.

@tsilona συγχαρητήρια !!! Μπράβο σου γιατί το πάλεψες πολύ. Ρισκαρες και άλλαξες γιατρό τελευταία στιγμή και σου βγήκε σε καλό ! Μπράβο σου κορίτσι μου! Να σου ζήσει!! 

@gogouli_ έρχεται έρχεται!! @winspert Κι εσύ κοντεύεις!

@Evangeliaa μέχρι τις 40 ημέρες δήλωσε η μάνα μου ότι θα κρατάει τον γιο μου τα πρωινά. Κι έτσι γίνεται. Από το απόγευμα και μετά δε σου περιγράφω τι γίνεται... προχθές κλαιγαμε όλοι μαζί. Εγώ, η μικρή, η μεγάλη και ο γιος. Ο καθένας για τα δικά του. Εγώ από τα νεύρα μου. Και πήρε ο δόλιος ο αντρας μου τηλ να δει τι κάνουμε.... Μόνο που δεν τον έβρισα. Δεν μπορώ ούτε να κάτσω να θηλάσω. Τρέχω πίσω από τον μικρό που κάνει του κόσμου της ζημιές. 

Αχ βρε αγάπη εσύ είσαι πιο δύσκολα από ολες μας.. Τι να πω θα βρείτε σιγά σιγά τους ρυθμούς σας όσο γίνεται να τους βρεις δλδ γτ είναι πολύ μικρά μ τα άλλα δύο παιδάκια σου

11 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Πρώτη μέρα σπίτι .πελαγωσα.ποιο παιδί μπανιαρεις πρώτο;ποιο κοιμίζεις πρώτο; Πφφφ

Χαχαχ τρελή μουυυυ εμείς ας μην παραπονιομαστε είναι μεγάλα τα πρώτα μας! Εμένα μόνος του κάνει μπάνιο μόνος του κοιμάται ❤️

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα! Τι κάνετε; εγώ ξύπνησα χάλια, όσο κοιμήθηκα βασικά. Οι αμυγδαλές τέρμα πρησμενες, και υποφέρω! Μα τι γκαντεμιά ειναι αυτή!!! 

Ωχ περαστικά και γρήγορα αγάπη 

Just now, tsilona είπε:

Αυτή η μυρωδιά της μπεμπεδιλας αξίζει όλα τα πλούτη του κόσμου.! καλημερα στις μαμάδες κ στις μελλοντικές μαμάδες.ρουφαω μοσχοβολιες!

Οοοολα τα πλούτη του κόσμου όντως!!! Όλη μέρα τη μυρίζω!!! ❤️ 

Λοιπόν κορίτσια μου καλημέρα πήγαμε παιδίατρο σμρ... Η μικρή γεννήθηκε 2710 όταν βγήκαμε ήταν 2640 σμρ 15 μέρες μετά είναι 2700 εγώ χαλάστηκα πολύ η παιδίατρος ήταν πολύ ενθαρρυντική είναι απόλυτα φυσιολογικό λέει στις δεκαπέντε μέρες πρέπει να έχει φτάσει το βάρος γέννησης... Κ ότι είναι όσο έπρεπε να είναι... Την πρώτη βδομάδα χάνουν λέει την δεύτερη ανακτουν αυτό που έχασαν... Συνεχίζω ως έχει λέει! Τι να πω περίμενα να ταν λιιιγο παραπάνω πφφφ απλά να τονίζω πως την τελευταία εβδομάδα θηλάζουμε πιο αποτελεσματικά γτ με τη συγχηση θηλων που είχε δεν έπιανε καλά την προηγούμενη εβδομάδα 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Σε γενικές γραμμές είναι παααρα πολύ ήσυχο μωρό... Τρώει κ κοιμάται όλη μέρα!!! Τη νύχτα ξυπνάει πλέον μια φορά μόνο για φαγητό κ όλο το υπόλοιπο βράδυ κοιμάται.. 

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

10 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κιόλας; Κάτσε μαρή λίγο και εσύ χαχαχαχαχα.

Να δεις τη γλύκα σιγά σιγά .... Εμένα η πρώτη μέρα με τα δύο ήταν σούπερ.... Τώρα έχω το ζόρι που η μεγάλη σφίγγεται να μην έχει ξεσπάσματα και τελικά κάνει χειρότερα μπουμ.... Ούτε να πιάνω το μωρό δε θέλει με κοιτάει σα να την απαρνήθηκα.... Επίσης μαγείρεμα, πλυντήρια, βασικές δουλειές για να έχει το μεγάλο παιδί τα απαραίτητα του συν να κλαίει το μωρό συχνά πυκνά γιατί θέλει να κρέμεται στο ζιζι για να κοιμάται συν ξεσπάσματα όπως να χοροπηδαει παρά τις παρατηρήσεις στο κρεβάτι άκρη άκρη η μεγάλη ενώ κρατάς το μωρό που σκούζει και δε μπορείς να το αγνοήσεις για να ηρεμήσει η μεγάλη αλλά δε μπορείς να αφήσεις και τη μεγάλη απλά να πέσει αφού δεν ακούει πρέπει να την απασχολήσεις με κάτι άλλο..... 

Ναι.... Καλώς ήρθατε στο κλαμπ του δεύτερη φορά και άνω μαμά!!!

Ένα κλικ πριν την επιλοχειο!!!!

Εμείς τα έχουμε πει... Καταλαβαινομαστε χαχαχα. 

Τοσο ομορφα τα πραγματα?!? Εμενα τι με περιμενει με το 17 μηνων?

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Κοριτσια καλημερα θελω την βοηθεια σας γιατι ηταν να βγουμε σημερα και ανεβασε ικτερο 18 το μωρακι μου.Ειμαι πολυ στεναχωρημενη θα μπει στην λαμπα για 1 24 ωρο.

Αγάπη μου είναι συνηθισμένο να αναιβαινει στα μωράκια το ίκτερο μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι κ μένα κ γιος μ είχε μείνει στην λάμπα δύο είκοσι τετράωρα 

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

Σε γενικές γραμμές είναι παααρα πολύ ήσυχο μωρό... Τρώει κ κοιμάται όλη μέρα!!! Τη νύχτα ξυπνάει πλέον μια φορά μόνο για φαγητό κ όλο το υπόλοιπο βράδυ κοιμάται.. 

Αχ ψυχουλα μου...τι καλο μωρακι...ετσι ηταν κι ο γιος μου ο γλυκουλης μου...δν καταλαβαινα οτι ειχα μωρο...πηγαινα στην κουνια του να δω αν ειναι καλα

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Dwro είπε:

Κοριτσια καλημερα θελω την βοηθεια σας γιατι ηταν να βγουμε σημερα και ανεβασε ικτερο 18 το μωρακι μου.Ειμαι πολυ στεναχωρημενη θα μπει στην λαμπα για 1 24 ωρο.

Μη σε ανησυχεί κοριτσακι μου... Συμβαίνει συχνα... Εισαι στο νοσοκομειο οποτε το μωρακι σου ειναι στα καλύτερα χερια... Πες μου λιγο γιατι δε θυμαμαι... Θηλαζεις αποκλειστικά, κανεις μεικτη διατροφή, μονο σκονη; Τι του δινεις; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Αχ ψυχουλα μου...τι καλο μωρακι...ετσι ηταν κι ο γιος μου ο γλυκουλης μου...δν καταλαβαινα οτι ειχα μωρο...πηγαινα στην κουνια του να δω αν ειναι καλα

Αυτό ακριβώς ❤️

83tdp2.pngcWE4p3.png

Γογουλι μου δεν ζηλεύει καθόλου ο μικρός μου.. Είναι αστέρι ❤️ την αγαπάει πολύ, την προσέχει κ με βοηθά πολύ με το μωρό κάθεται δίπλα του όσο πλένω πιάτα κ με ενημερώνει όταν ξυπνήσει η βγάλει γουλιτσες.. Ειναι πολύ σημαντικό να μου την βλεπει όσο θα πάω να κάνω τσισα μου, η να απλώσω ρούχα κλπ κλπ ότι χρειάζομαι μου το φέρνει ο γλυκός μου δεν υπάρχει σου λέω ❤️

Αχ αγάπη μου είναι δύσκολο για σένα γτ κ η μεγάλη σου στην πραγματικότητα είναι μικρή! Ζουζούνα μου ελπίζω να μην το πάρεις στραβά αλλά εγώ στη θέση σου θα δινα το γάλα μ με μπιμπερό όπως ήδη κάνεις δλδ ❤️αλλά από την στιγμή που δεν γίνεται να θηλάσει λόγω θηλων δεν θα την έβαζα αγάπη για πιπίλα στο στήθος φιλικά στο λέω θα σε κουράσει τόσο πολύ... Δώσε κανονικά πιπίλα κ το γάλατακι σου σε μπιμπερό ❤️

Αχ Παναγία μου κουραγιοοο. Εμένα ξυπνάει μια φορά τη νύχτα στις 3 η ώρα περίπου κ τη μέρα τρώει κ κοιμάται αφού μου λείπει κ δεν ξυπνάει το σκατο να το χαρώ λίγο! 

Εγω διαφωνώ αγάπη ο μικρός μ ήταν ζωηρός κ με ξενυχτουσε πολύ τωρα η μπέμπα κοιμάται όλη μέρα 

Αχ βρε αγάπη εσύ είσαι πιο δύσκολα από ολες μας.. Τι να πω θα βρείτε σιγά σιγά τους ρυθμούς σας όσο γίνεται να τους βρεις δλδ γτ είναι πολύ μικρά μ τα άλλα δύο παιδάκια σου

Χαχαχ τρελή μουυυυ εμείς ας μην παραπονιομαστε είναι μεγάλα τα πρώτα μας! Εμένα μόνος του κάνει μπάνιο μόνος του κοιμάται ❤️

Ωχ περαστικά και γρήγορα αγάπη 

Οοοολα τα πλούτη του κόσμου όντως!!! Όλη μέρα τη μυρίζω!!! ❤️ 

Λοιπόν κορίτσια μου καλημέρα πήγαμε παιδίατρο σμρ... Η μικρή γεννήθηκε 2710 όταν βγήκαμε ήταν 2640 σμρ 15 μέρες μετά είναι 2700 εγώ χαλάστηκα πολύ η παιδίατρος ήταν πολύ ενθαρρυντική είναι απόλυτα φυσιολογικό λέει στις δεκαπέντε μέρες πρέπει να έχει φτάσει το βάρος γέννησης... Κ ότι είναι όσο έπρεπε να είναι... Την πρώτη βδομάδα χάνουν λέει την δεύτερη ανακτουν αυτό που έχασαν... Συνεχίζω ως έχει λέει! Τι να πω περίμενα να ταν λιιιγο παραπάνω πφφφ απλά να τονίζω πως την τελευταία εβδομάδα θηλάζουμε πιο αποτελεσματικά γτ με τη συγχηση θηλων που είχε δεν έπιανε καλά την προηγούμενη εβδομάδα 

Γλυκούλα μου μια χαρά είναι το νινί, είναι μόλις 15 ημερών.. και εφόσον τώρα άρχισες να θηλάζεις πιο αποτελεσματικά από δω και πέρα θα δεις διαφορά! Και μπράβο στην παιδίατρο που σε στηρίζει τόσο και δεν σου είπε να δώσεις και ξένο.. Όλα τέλεια λοιπόν, συνέχισε έτσι! :x

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!

Επέστρεψα δριμύτερη πήρα τα παιδάκια μου την Πέμπτη την προηγούμενη πέρασα και την περίοδο προσαρμογής και είμαι πανέτοιμη Αχαχαχα .....Ο μικρός πολύ γκρίνια κορίτσια το βράδυ (δεν κλαίει απλά γκαρίζει) Αν περνάει κάποιος απέξω θα νομίζει ότι του κάνω βασανιστήρια το πρωί είναι πολύ ήσυχος όμως καλά τον ύπνο τον έχω ξεχάσει.....Αντίθετα η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη τρώει και κοιμάται και αν ξυπνήσει κάποια στιγμή θα κάτσει ήσυχα στην κούνια της θα παίξει με τα πόδια και τα χέρια της και όταν νυστάξει θα κοιμηθεί πάλι δεν καταλαβαίνω ότι έχω δεύτερο παιδί στο σπίτι...Με το θυλασμό δεν τα πάω ούτε εγώ καλά δεν ποιάνουν τη θηλή μάλλον επειδή μάθανε με το μπιμπερό ηδικα ο μικρός σαν να το αηδιάζει μόλις του το βάλω στο στόμα (και η μάνα παθαίνει σοκ) βγάζω με το θήλαστρο βέβαια στην αρχή είχα καλή ποσότητα τώρα έχει μειωθεί δραματικά και έχω στεναχωρηθεί λιγάκι πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να τα θηλάσω τελικά με το ξένο θα τη βγάλουν τα ζουζούνια μου

• Μου αρέσει 1

kIwmp3.png TMGAp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Γλυκούλα μου μια χαρά είναι το νινί, είναι μόλις 15 ημερών.. και εφόσον τώρα άρχισες να θηλάζεις πιο αποτελεσματικά από δω και πέρα θα δεις διαφορά! Και μπράβο στην παιδίατρο που σε στηρίζει τόσο και δεν σου είπε να δώσεις και ξένο.. Όλα τέλεια λοιπόν, συνέχισε έτσι! :x

Είναι οκ λες ε; πω πω πολύ αγχώθηκα σμρ... Κ στην τελική μόνο εγώ αγχώθηκα η παιδίατρος ήταν μια χαρά χαλαρή χαχαχ ναι ευτυχώς είναι πολύ φαν του αποκλειστικου θηλασμού η παιδίατρος μας :)❤️ 

Just now, minxri είπε:

Επέστρεψα δριμύτερη πήρα τα παιδάκια μου την Πέμπτη την προηγούμενη πέρασα και την περίοδο προσαρμογής και είμαι πανέτοιμη Αχαχαχα .....Ο μικρός πολύ γκρίνια κορίτσια το βράδυ (δεν κλαίει απλά γκαρίζει) Αν περνάει κάποιος απέξω θα νομίζει ότι του κάνω βασανιστήρια το πρωί είναι πολύ ήσυχος όμως καλά τον ύπνο τον έχω ξεχάσει.....Αντίθετα η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη τρώει και κοιμάται και αν ξυπνήσει κάποια στιγμή θα κάτσει ήσυχα στην κούνια της θα παίξει με τα πόδια και τα χέρια της και όταν νυστάξει θα κοιμηθεί πάλι δεν καταλαβαίνω ότι έχω δεύτερο παιδί στο σπίτι...Με το θυλασμό δεν τα πάω ούτε εγώ καλά δεν ποιάνουν τη θηλή μάλλον επειδή μάθανε με το μπιμπερό ηδικα ο μικρός σαν να το αηδιάζει μόλις του το βάλω στο στόμα (και η μάνα παθαίνει σοκ) βγάζω με το θήλαστρο βέβαια στην αρχή είχα καλή ποσότητα τώρα έχει μειωθεί δραματικά και έχω στεναχωρηθεί λιγάκι πιστεύω ότι δεν θα καταφέρω να τα θηλάσω τελικά με το ξένο θα τη βγάλουν τα ζουζούνια μου

Αχ αγάπη μου πόσο τέλεια που έχεις τα νινακια σου στο σπίτι πλέον ❤️ ώστε έτσι ο μικρός ε; το νινι μου ζωηρουλικο μας βγήκε! ❤️ ❤️ Καλή μου μην απογοητεύσει με το θηλάσμο βάζε τα στο στήθος όσο περισσότερο μπορείς κ όλα θα πάνε μια χαρά! Εμένα να δεις που τράβαγα κ του δινα το δικό μου γτ είχε πετρωσει κ δεν μπορούσε να πιάσει το μωρό το στήθος κ μετά από τρεις μέρες με μπιμπερό δεν ήθελε τη θηλή μιλάμε για πολύ κλάμα αλλά έκοψα μαχαίρι το μπιμπερο κ την πιπίλα κ σιγά σιγά τα καταφέραμε τώρα πλέον λατρεύει το ζιζι

Αλλά και αν δεν... Μην σκας εσύ κ τα μικρά σου να στε καλά κ μια χαρά γάλα είναι κ η σκόνη ❤️

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Είναι οκ λες ε; πω πω πολύ αγχώθηκα σμρ... Κ στην τελική μόνο εγώ αγχώθηκα η παιδίατρος ήταν μια χαρά χαλαρή χαχαχ ναι ευτυχώς είναι πολύ φαν του αποκλειστικου θηλασμού η παιδίατρος μας :)❤️ 

Αχ αγάπη μου πόσο τέλεια που έχεις τα νινακια σου στο σπίτι πλέον ❤️ ώστε έτσι ο μικρός ε; το νινι μου ζωηρουλικο μας βγήκε! ❤️ ❤️ Καλή μου μην απογοητεύσει με το θηλάσμο βάζε τα στο στήθος όσο περισσότερο μπορείς κ όλα θα πάνε μια χαρά! Εμένα να δεις που τράβαγα κ του δινα το δικό μου γτ είχε πετρωσει κ δεν μπορούσε να πιάσει το μωρό το στήθος κ μετά από τρεις μέρες με μπιμπερό δεν ήθελε τη θηλή μιλάμε για πολύ κλάμα αλλά έκοψα μαχαίρι το μπιμπερο κ την πιπίλα κ σιγά σιγά τα καταφέραμε τώρα πλέον λατρεύει το ζιζι

Αλλά και αν δεν... Μην σκας εσύ κ τα μικρά σου να στε καλά κ μια χαρά γάλα είναι κ η σκόνη ❤️

Ναι ο μικρός πολύ ζωηρός ενώ στη ΜΕΝΝ μου λέγανε ότι η μικρή είναι ζωηρή Αχαχα τι να πω μάλλον ήθελαν να μου κάνουν έκπληξη θα προσπαθήσω και μακάρι να τα καταφέρω έστω και για λίγο καιρό να τα θηλάσω !!!!!

• Χαχα 2

kIwmp3.png TMGAp3.png

Καλημέρα!!! Τι γλυκούλης ο μικρός σου που σε βοηθάει ❤

Αφού δεν ανησυχεί καθόλου η παιδίατρος και λέει είναι συνηθισμένο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

πρίν από 19 λεπτά , gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα! Τι κάνετε; εγώ ξύπνησα χάλια, όσο κοιμήθηκα βασικά. Οι αμυγδαλές τέρμα πρησμενες, και υποφέρω! Μα τι γκαντεμιά ειναι αυτή!!! 

Ωχ περαστικά σου!!!! Μακάρι να σου περάσει γρήγορα.

Just now, Dwro είπε:

Καλημέρα! Δεν έχω ανάλογη εμπειρία, αλλά πολλά μωράκια ανεβάζουν ίκτερο. Αφού είναι στο νοσοκομείο μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά :)

Just now, minxri είπε:

Καλημέρα!!!! Τι καλά! Είστε 4 στο σπίτι πλέον!!! Ευτυχώς που η μικρή τουλάχιστον είναι ήσυχη. Αχ αυτός ο θηλασμός.... Εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο οπότε μη νιώσεις τύψεις αν δεν μπορέσεις να θηλάσεις. Θα έχουν πολύ αγάπη τα ζουζούνια σου και αυτό φτάνει ❤

• Ευχαριστώ 3

Just now, minxri είπε:

Διδυμομανούλα μας εσύ ηρωίδα!!! Αχ μωρέ ο ταλιμπανάκος σου δεν αφήνει την αδερφούλα του να ησυχάσει τα βράδια ε?χαχα ζωηρούλι μου :x Όσο για το θηλασμό δεν πειράζει κοριτσάκι μου και μην απογοητεύεσαι σε καμία περίπτωση! Είσαι μια υπεεεεροχη μανούλα, αυτό να θυμάσαι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...