Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βρε εγώ να το δίνω σαν πιπίλα έλα όμως που μαθαίνει και θέλει μόνο έτσι να κοιμάται... Και αν την αφήνω κλαίει. Αν δεν είχα τη μεγάλη οκ μα έτσι το έκανα και στη πρώτη. Σκουλαρίκι την είχα γάλα δε κατέβαζα. Πρωί την έβαζα απόγευμα την έβγαζα και μετά απόγευμα με ξημερώματα... Αλλά τώρα με τη μεγάλη δε γίνεται να με κάνει πιπίλα η μικρή... Να έτρωγε τουλάχιστον λιιιιγο οκ αλλά δεν τρώει.... Οπότε προσπαθώ να της το ξεμαθω.... :(

Χαχαχα καλό. Μπορεί να σκάσει και κανένα πρωτογαλα όπου να ναι ;)

Καταλαβα, ναι σιγουρα ειναι δυσκολη η κατάσταση με ενα δεύτερο παιδακι... 

Λες να σκασει; Παντως απο το να με ζουλαει η καθε βλαμενη μαια προτιμω το θηλαστρο. Ειχα κ εγω ελπιδες μηπως τελευταία στιγμή μας επιτρεψει ο γιατρος μου να έχουμε επαφές μπας κ το προχωρήσουμε το θεμα κ τον πηρα τωρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω κ μου ειπε πως μηχανικα μπορεί  να έχουμε αποτελέσματα αλλα μπορει να έχουμε κ λοιμωξεις οποτε να το αφησουμε.... 

Ο μπεμπουλης δε θελει να βγει... Σας το λεω... Εχει βολευτεί... ΤΕΛΟΣ... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, gogouli_ είπε:

Μα έχει παραγίνει η επικαλυμμένη αυτή τελειότητα που δημιουργεί άγχος, ενοχές και ψυχολογικά σκαμπανεβασματα στις νέες μανούλες. Εγώ βλέποντας γνωστές από τον κύκλο μου, συμπέρανα ότι το παν είναι να είσαι καλά! Έτσι σίγουρα θα είναι καλά και το μωράκι!!! Ευτυχώς η δυστυχώς δεν είμαστε τέλειες, και βασικά στην ανατροφή των παιδιών μας τι είναι αυτό που ορίζει τη λέξη "τέλεια". Δλδ αν γεννήσω φυσιολογικά, θηλασω ένα χρόνο, δε δώσω πιπίλα ποτέ θα είμαι η τέλεια μαμά; Διαφωνώ.. Μακάρι φυσικά να μπορέσω να δώσω στο μωρό μου ότι καλύτερο μπορώ! Με ρωτάνε συχνά αν θα θηλασω, φυσικά και θα προσπαθήσω να θηλασω, είναι στη φύση μας, και είμαι διατεθειμένη να δείξω μεγάλη υπομονή αν δεν τα καταφέρω αμέσως. Αλλά αν δω ότι φτάνει σε σημείο που με φθειρει, που με καταρακωνει, θα προτιμήσω η μπέμπα μου να βλέπει μια ήρεμη και ευτυχισμένη μαμά ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δώσω και ξένο. 

Ας εστιάσουμε επιτέλους στην ουσία του θαύματος που κρατάμε η θα κρατήσουμε στα χέρια μας και ας ξεπεράσουμε τα αιώνια φανατικά διλήμματα, φτ ή κτ & θηλασμός ή όχι! Η κάθε μία από εμάς είναι διαφορετικη, και οφείλουμε να σεβόμαστε και να εκτιμάμε τη διαφορετικοτητα μας! 

Ααααχ αυτό αυτό ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

Just now, winspert είπε:

Λες να σκασει; Παντως απο το να με ζουλαει η καθε βλαμενη μαια προτιμω το θηλαστρο. Ειχα κ εγω ελπιδες μηπως τελευταία στιγμή μας επιτρεψει ο γιατρος μου να έχουμε επαφές μπας κ το προχωρήσουμε το θεμα κ τον πηρα τωρα τηλέφωνο να τον ρωτήσω κ μου ειπε πως μηχανικα μπορεί  να έχουμε αποτελέσματα αλλα μπορει να έχουμε κ λοιμωξεις οποτε να το αφησουμε.... 

Μήπως ο γιατρός είναι λιγο υπερβολας; Λοιμώξεις γιατί; Με τον άντρα σου θα πας δε θα βιάσεις κανένα περαστικό καλέ χαχαχαχα. Θα μας τρελάνει ο τύπος....

Εν τω μεταξύ τη μαία την αφήνει να σου ζουλαει τις θηλές... Τραγικό.... Δεν επιτρέπεται αυτό διότι εκτός του ότι προκαλούνται συσπάσεις γιατί το σώμα νομίζει ότι γεννήθηκε το μωρό, μπορεί να στις τραυματισει αν κάνει κάτι απρόσεκτα και να μη μπορείς να θηλάσεις σαν άνθρωπος.... Συμφωνώ με την μαία σου μη την αφήσεις να σε ξανά αγγίξει....

Έχω την αίσθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα μας ανακοινώσεις περίεργα πονακια πάντως....αν οραματιστω και το πότε θα σου πω 

:grin::-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, winspert είπε:

Τα ίδια και η μπέμπα!!! Το Σάββατο μπαίνω 40! Έχει αράξει για τα καλά!!! Χτες στο νοσοκομείο μου είπαν ότι δεν έχει εμπεδωθει αλλά συμβαίνει συχνά! 

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ααααχ αυτό αυτό ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

Μήπως ο γιατρός είναι λιγο υπερβολας; Λοιμώξεις γιατί; Με τον άντρα σου θα πας δε θα βιάσεις κανένα περαστικό καλέ χαχαχαχα. Θα μας τρελάνει ο τύπος....

Εν τω μεταξύ τη μαία την αφήνει να σου ζουλαει τις θηλές... Τραγικό.... Δεν επιτρέπεται αυτό διότι εκτός του ότι προκαλούνται συσπάσεις γιατί το σώμα νομίζει ότι γεννήθηκε το μωρό, μπορεί να στις τραυματισει αν κάνει κάτι απρόσεκτα και να μη μπορείς να θηλάσεις σαν άνθρωπος.... Συμφωνώ με την μαία σου μη την αφήσεις να σε ξανά αγγίξει....

Έχω την αίσθηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα μας ανακοινώσεις περίεργα πονακια πάντως....αν οραματιστω και το πότε θα σου πω 

:grin::-D

Ειναι λιγο ψειρας κ υπερβολικος ειναι η αληθεια... Κ δεν την ειδε τη μαια που με ζουλαγε... Δεν ξερω αν θα της ελεγε κατι βέβαια... Παντως δεν θα ξαναφησω καμια να με ζουληξει... Για τα μεσα της αλλης εβδομάδας το βλεπεις;;; Ωχ παναγια μου... 

Χαχαχα, γελασα με τον περαστικο... 

Just now, gogouli_ είπε:

Τα ίδια και η μπέμπα!!! Το Σάββατο μπαίνω 40! Έχει αράξει για τα καλά!!! Χτες στο νοσοκομείο μου είπαν ότι δεν έχει εμπεδωθει αλλά συμβαίνει συχνά! 

Χαχαχαχα, ρε τι παιδια έχουμε;;; Καμια περιέργεια να βγουν να δουν μαμα κ μπαμπα πια;;; χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκούλες μου! Έχω να δηλώσω ότι ο αλητάμπουρας που κυοφορώ συνεχίζει να μας τρολάρει.. Τόσο καιρό το κάνει με τα βιντεάκια που προσπαθεί να τραβήξει ο σύζυξ, κουνιέται σαν τρελό και με το που πιάνει το κιν σταματάει αμέσως..Κοντεύω να γεννήσω και έχω μόνο ένα βιντεάκι της προκοπής!

Ε σήμερα μας το έκανε με το nst..Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο η κοιλιά μου έκανε βουνά και τώρα ακόμα το ίδιο και εκείνο το μισάωρο παίζει να κουνήθηκε μόνο 2 φορές ελάχιστα.. Η κοπέλα γέλαγε και μου λέει "αχου το το κοιμισμένο σου" 

Όταν γεννηθεί θα τσιμπήσω κωλαρίνι αβέρτα για τιμωρία! :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

nZmZp2.png

@Jennak83 αυτό που γράφεις. Πονάει όλο μου το κορμί... Τώρα με τους κολικους7, δε σου κοιμάται τα βράδια ή από την αρχή;

@marioula1234 Δεν κοιμάται καθόλου! Τα έχω φτύσει και με πιάνει απελπισία.

@tsilona συγχαρητήρια !!! Μπράβο σου γιατί το πάλεψες πολύ. Ρισκαρες και άλλαξες γιατρό τελευταία στιγμή και σου βγήκε σε καλό ! Μπράβο σου κορίτσι μου! Να σου ζήσει!! 

@gogouli_ έρχεται έρχεται!! @winspert Κι εσύ κοντεύεις!

@Evangeliaa μέχρι τις 40 ημέρες δήλωσε η μάνα μου ότι θα κρατάει τον γιο μου τα πρωινά. Κι έτσι γίνεται. Από το απόγευμα και μετά δε σου περιγράφω τι γίνεται... προχθές κλαιγαμε όλοι μαζί. Εγώ, η μικρή, η μεγάλη και ο γιος. Ο καθένας για τα δικά του. Εγώ από τα νεύρα μου. Και πήρε ο δόλιος ο αντρας μου τηλ να δει τι κάνουμε.... Μόνο που δεν τον έβρισα. Δεν μπορώ ούτε να κάτσω να θηλάσω. Τρέχω πίσω από τον μικρό που κάνει του κόσμου της ζημιές. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Jennak83 αυτό που γράφεις. Πονάει όλο μου το κορμί... Τώρα με τους κολικους7, δε σου κοιμάται τα βράδια ή από την αρχή;

@tsilona συγχαρητήρια !!! Μπράβο σου γιατί το πάλεψες πολύ. Ρισκαρες και άλλαξες γιατρό τελευταία στιγμή και σου βγήκε σε καλό ! Μπράβο σου κορίτσι μου! Να σου ζήσει!! 

@Evangeliaa μέχρι τις 40 ημέρες δήλωσε η μάνα μου ότι θα κρατάει τον γιο μου τα πρωινά. Κι έτσι γίνεται. Από το απόγευμα και μετά δε σου περιγράφω τι γίνεται... προχθές κλαιγαμε όλοι μαζί. Εγώ, η μικρή, η μεγάλη και ο γιος. Ο καθένας για τα δικά του. Εγώ από τα νεύρα μου. Και πήρε ο δόλιος ο αντρας μου τηλ να δει τι κάνουμε.... Μόνο που δεν τον έβρισα. Δεν μπορώ ούτε να κάτσω να θηλάσω. Τρέχω πίσω από τον μικρό που κάνει του κόσμου της ζημιές. 

Τι να πεις κ εσυ βρε αγαπη;;; Πολλη η κουραση, πολλη κ η χαρα κ η αγαπη... Σιγουρα θα ειναι δυσκολο αλλα φανταζομαι μονο για τωρα στην αρχη... Σου στέλνω τα φιλια μου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου, περνας δυσκολες μερες κ συ! Εδω με ενα κ δε προλαβαινω να κανω τπτ, μονο η αυπνια φτανει! Με τους κολικους δε μου κοιμαται που ξεκινησαν σχεδον απο την αρχη..

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Πρώτη μέρα σπίτι .πελαγωσα.ποιο παιδί μπανιαρεις πρώτο;ποιο κοιμίζεις πρώτο; Πφφφ

Κιόλας; Κάτσε μαρή λίγο και εσύ χαχαχαχαχα.

Να δεις τη γλύκα σιγά σιγά .... Εμένα η πρώτη μέρα με τα δύο ήταν σούπερ.... Τώρα έχω το ζόρι που η μεγάλη σφίγγεται να μην έχει ξεσπάσματα και τελικά κάνει χειρότερα μπουμ.... Ούτε να πιάνω το μωρό δε θέλει με κοιτάει σα να την απαρνήθηκα.... Επίσης μαγείρεμα, πλυντήρια, βασικές δουλειές για να έχει το μεγάλο παιδί τα απαραίτητα του συν να κλαίει το μωρό συχνά πυκνά γιατί θέλει να κρέμεται στο ζιζι για να κοιμάται συν ξεσπάσματα όπως να χοροπηδαει παρά τις παρατηρήσεις στο κρεβάτι άκρη άκρη η μεγάλη ενώ κρατάς το μωρό που σκούζει και δε μπορείς να το αγνοήσεις για να ηρεμήσει η μεγάλη αλλά δε μπορείς να αφήσεις και τη μεγάλη απλά να πέσει αφού δεν ακούει πρέπει να την απασχολήσεις με κάτι άλλο..... 

Ναι.... Καλώς ήρθατε στο κλαμπ του δεύτερη φορά και άνω μαμά!!!

Ένα κλικ πριν την επιλοχειο!!!!

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εμείς τα έχουμε πει... Καταλαβαινομαστε χαχαχα. 

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα! Τι κάνετε; εγώ ξύπνησα χάλια, όσο κοιμήθηκα βασικά. Οι αμυγδαλές τέρμα πρησμενες, και υποφέρω! Μα τι γκαντεμιά ειναι αυτή!!! 

Καλημερα αγαπη μου... Ωχ ρε γαμωτο... Περαστικα σου... Θα σου ελεγα κλασικα να φτιαξεις μια κοτοσουπα με μπολικο λεμονι κ κανε πολλες γαργαρες με αλατονερο.... Αληθεια βοηθάει παρα πολυ... Ευχομαι γρηγορα να είσαι καλύτερα... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα! Τι κάνετε; εγώ ξύπνησα χάλια, όσο κοιμήθηκα βασικά. Οι αμυγδαλές τέρμα πρησμενες, και υποφέρω! Μα τι γκαντεμιά ειναι αυτή!!! 

Καλημέρα Γωγούλα μου! Ε ρε γαμώτο τι μας έπιασε, είδες κι εγώ απ'την Κυριακή μία απ'τα ίδια..

Χαμομήλι με μέλι, λαπά με μπόλικο λεμόνι και κάνε γαργάρες με αλατόνερο! Πίνε πολύ νερό για ενυδάτωση και βιταμίνη c (ή στύβω πορτοκάλια ή σε ένα ποτήρι νερό στύβω 1 λεμόνι και βάζω κι εδώ μέλι)

Σήμερα είναι 5η μέρα και είμαι πολύ καλύτερα, μόνο ο βήχας με ενοχλεί πλέον! Άσε γιατί τραντάζεται και το κοιλούμπι κάθε φορά και στεναχωριέμαι.. Αλλα γενικά συνήλθα γρήγορα! Εύχομαι το ίδιο και για σένα αγαπημένη..

Καλημέρα μπουμπουκάκια!!

• Ευχαριστώ 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...