Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Τον πήρα χθες ναι, ρονάλ και ντεπόν μου είπε αν χρειαστεί! Θα τον δω και αύριο στο νοσοκομείο.. Κι εγώ μετά το nst θα κάνω μάθημα θεωρητικό+πρακτικό, το προτελευταίο! Καλή μας επιτυχία λοιπόν! Χθες μου είπαν πρώτη φορά ότι η κοιλιά μου κατέβηκε.. Εγώ βέβαια ακόμα ψηλά τη βλέπω αλλά οκκκκκ χαχαχ

Μακάρι να σου περάσει γρήγορα. Κι εμείς ασκήσεις με μπάλα θα κάνουμε αύριο στο μάθημα με την μαία και πως φροντίζουμε το νεογέννητο. 

Κι εμένα μου είπαν εδώ και 1 βδομάδα ότι κατέβηκε η κοιλιά μου. Ούτε εγώ το έβλεπα. Αλλά τώρα λίγο το παρατηρώ.

Καλή μας επιτυχία για αύριο!!!

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου γυρισα απο υπερηχο, κολπικη εξεταση κ nst... Ο μπεμπουλης ειναι καπου 3μιση κιλα. Στην κολπικη εξεταση που με πονεσε αρκετα, ειδαμε οτι ο τραχηλος δεν εχει ανοιξει ακόμα, εχει αρχισει κ μαλακωνει αλλα ειναι ψηλα, νομιζω ετσι ειπε... Το καρδιοτοκογραφημα επιασε 3 συσπασεις, τις 2 καταλαβα κ αρκετες κινησεις... Κ μια ηλιθια μαια ηρθε κ μου ζουλαγε τοσο πολυ της θηλες μου για να βγουν προς τα εξω ειπε που μου ερχοταν να κλαιω απο τον πονο... Κ η μαια μου ειπε να μην την ξαναφησω να με πειραξει τωρα που μιλαγα μαζι της... Ραντεβού εχω την αλλη Τρίτη παλι κ ειπε ο γιατρος πως αν δε γεννησω μέχρι τοτε μηπως το προχωρήσουμε το θεμα... Ελπιζω να εννοούσε προκληση κ οχι καισαρικη. Δε ρωτησα επίτηδες γιατί του το εχω ξεκαθαρισει πως θελω να προσπαθησω φυσιολογικα... Αυτα τα λιγα... 

Μια χαρά το μωράκι έτοιμο! Αχ κι εγώ έχω αύριο γιατρό και μάλλον θα μου κάνει κι εμένα κολπική εξέταση. Επειδή είμαι άσχετη (μη γελάσετε) βάζει σχεδόν όλο το χέρι μέσα και πονάει;

Καλά πάει καλά αυτή; Δεν έπρεπε να σου πειράξει το στήθος. Εμάς η μαία μας είπε να μην το πειράξουμε πριν γεννήσουμε.

Με πρόκληση πιστεύω θα εννοούσε...

@tsilona μου τα κατάφερες!!! Καλή ανάρρωση εύχομαι!!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πρόκληση εννοούσε 100%...

Σπάνια εννοούν καισαρική.... Κι εμένα μου είχε πει το ίδιο στη πρώτη αλλά εγώ από τον πανικό του λέω ΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΗΗΗ (ποιος να μου το έλεγε ότι τη δεύτερη φορά θα εμένα έγκυος εν τω μεταξύ ξέροντας ότι θα κάνω καισαρική εξ αρχής χαχαχαχα) και μου λέει γιατί παιδί μου ποιος μίλησε για καισαρική; Πρόκληση θα κάνουμε.....

Αν τώρα ο δικός σου ενω ξέρει ήδη ότι δε θες, εννοούσε καισαρική είναι το λιγότερο μπιιιιπ οπότε δε νομίζω.... 

Κατά τα άλλα όλα καλά... Το ότι σε πόνεσε από κάτω για εμένα είναι σημάδι ότι πλησιάζει η ωρα... Γιατί στη πρώτη 3 φορές με είχε εξετάσει από κάτω σε καμιά δε πόνεσα εεε όταν μου έκαναν τη πρόκληση και άρχιζε η διαστολή σιγά σιγά πονουσα ... Οπότε ίσως ετοιμάζεται ο τράχηλος ίσως και να ήταν μόνο σε εμένα όλο αυτό οπότε δε ξέρω.... Πάντως επειδή το έχω ξανά συζητήσει με κοπέλες από τότε, μου έλεγαν κι εκείνες ότι όσο περισσότερο διαστολή είχαν τόσο πιο πολύ τις ενοχλούσε αυτή η εξέταση .... 

Για να ετοιμαζόμαστε και άσε το γιατρό να λέει. Μπορεί να σκάσει μύτη το μωρουλι απ' το πουθενά δε ξέρεις ποτε οπότε μην αγχώνεσαι... Δε σημαίνει σήμερα όχι διαστολή άρα και αύριο έτσι.....φιλιά πολλά και όλα θα πάνε τέλεια θα δεις

Δεν θα το θυμασαι αλλα επειδη ειμαι απο εξωσωματικη, μου ειχε πει οταν το ειχαμε ξανασυζητησει πως λογω της μεθοδου κ οτι η κυηση θεωρειται πολυτιμη, δεν θελει να το διακινδυνευσει κ να κανει προκληση γιατι μαλλον φοβαται μη δεν παει κατι καλα ή μην πεσουν οι παλμοι του μωρου. Μετα απο πολλη επιμονη δικη μου τον εφερα στα νερα μου κ μου ειπε οτι θα το παμε μεχρι την πητ αλλα για πρόκληση ηταν λιγο μαγκωμενος ακομα... Η μαια μου λεει πως εχω ολες τις προδιαγραφες για να γεννησω φυσιολογικα. Τωρα αν κατι δεν παει καλα εννοείται πως θα παμε με καισαρική... Μακαρι να ισχύει αυτο που λες οτι ποναει οταν βρισκομαστε πιο κοντα... Ειναι κριμα ο μπεμπουλης να είναι με το κεφαλακι κατω, η κοιλια να εχει φτασει σχεδον γονατα:lol:, να εχω τοσες πολλες συσπασεις μεσα στη μερα, να ποναω κ να παω για καισαρικη... Σε ευχαριστώ πολυ για τα λογια σου... Εσεις τι κανετε;;; :wub:

Just now, Nikoleta... είπε:

Μακάρι να σου περάσει γρήγορα. Κι εμείς ασκήσεις με μπάλα θα κάνουμε αύριο στο μάθημα με την μαία και πως φροντίζουμε το νεογέννητο. 

Κι εμένα μου είπαν εδώ και 1 βδομάδα ότι κατέβηκε η κοιλιά μου. Ούτε εγώ το έβλεπα. Αλλά τώρα λίγο το παρατηρώ.

Καλή μας επιτυχία για αύριο!!!

Μια χαρά το μωράκι έτοιμο! Αχ κι εγώ έχω αύριο γιατρό και μάλλον θα μου κάνει κι εμένα κολπική εξέταση. Επειδή είμαι άσχετη (μη γελάσετε) βάζει σχεδόν όλο το χέρι μέσα και πονάει;

Καλά πάει καλά αυτή; Δεν έπρεπε να σου πειράξει το στήθος. Εμάς η μαία μας είπε να μην το πειράξουμε πριν γεννήσουμε.

Με πρόκληση πιστεύω θα εννοούσε...

@tsilona μου τα κατάφερες!!! Καλή ανάρρωση εύχομαι!!!! ❤❤❤

Για να ειμαι ειλικρινής δεν ξερω ποσα δαχτυλα εβαλε... Σιγουρα οχι ολο το χερι. Νομίζω οτι βαζουν 2 δάχτυλα αλλα ας μας πει αν ξερει καποια κοπελα... Το σίγουρο ειναι οτι πονεσα αλλα εκεινη τη στιγμή... Μετα ολα καλα οποτε μην αγχωνεσαι... Ολα καλα θα πανε... Οσο για το στηθος που ολες ξερετε ποσο ποναει, σας λεω οτι μου πιεσε τοσο πολυ τη θηλη απο τη βαση που μου ερχοταν να ουρλιαζω... Ποσο ηλιθια θεε μου... Δεν ξερω τι εννοουσε οπως θα διαβασεις κ παραπανω... Ξερω τι θα ζητησω ομως.... Καλα αποτελεσματα αυριο αγαπη... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Δεν θα το θυμασαι αλλα επειδη ειμαι απο εξωσωματικη, μου ειχε πει οταν το ειχαμε ξανασυζητησει πως λογω της μεθοδου κ οτι η κυηση θεωρειται πολυτιμη, δεν θελει να το διακινδυνευσει κ να κανει προκληση γιατι μαλλον φοβαται μη δεν παει κατι καλα ή μην πεσουν οι παλμοι του μωρου. Μετα απο πολλη επιμονη δικη μου τον εφερα στα νερα μου κ μου ειπε οτι θα το παμε μεχρι την πητ αλλα για πρόκληση ηταν λιγο μαγκωμενος ακομα... Η μαια μου λεει πως εχω ολες τις προδιαγραφες για να γεννησω φυσιολογικα. Τωρα αν κατι δεν παει καλα εννοείται πως θα παμε με καισαρική... Μακαρι να ισχύει αυτο που λες οτι ποναει οταν βρισκομαστε πιο κοντα... Ειναι κριμα ο μπεμπουλης να είναι με το κεφαλακι κατω, η κοιλια να εχει φτασει σχεδον γονατα:lol:, να εχω τοσες πολλες συσπασεις μεσα στη μερα, να ποναω κ να παω για καισαρικη... Σε ευχαριστώ πολυ για τα λογια σου... Εσεις τι κανετε;;; :wub:

Για να ειμαι ειλικρινής δεν ξερω ποσα δαχτυλα εβαλε... Σιγουρα οχι ολο το χερι. Νομίζω οτι βαζουν 2 δάχτυλα αλλα ας μας πει αν ξερει καποια κοπελα... Το σίγουρο ειναι οτι πονεσα αλλα εκεινη τη στιγμή... Μετα ολα καλα οποτε μην αγχωνεσαι... Ολα καλα θα πανε... Οσο για το στηθος που ολες ξερετε ποσο ποναει, σας λεω οτι μου πιεσε τοσο πολυ τη θηλη απο τη βαση που μου ερχοταν να ουρλιαζω... Ποσο ηλιθια θεε μου... Δεν ξερω τι εννοουσε οπως θα διαβασεις κ παραπανω... Ξερω τι θα ζητησω ομως.... Καλα αποτελεσματα αυριο αγαπη... 

Πφφφφ λογική ιατρού... Σαμπως δε γίνονται όλα αυτά σε φυσικό τοκετό μόνο στη πρόκληση τα παθαίνεις... Όσες πιθανότητες έχει μια κύηση να έχει τέτοιου είδους "επιπλοκές" σε φυσιολογικο τοκετό άλλες τόσες έχει και η πρόκληση.... Γι'αυτό δε ξέρω το κόλλημα.... Και πάλι αν πας πρόκληση αν γίνει κάτι μπαίνεις καισαρική....

Η εγκυμοσύνη εννοείται είναι πολύτιμη αλλά να σε αγχωνει τόσο; Απ' τη στιγμή που πιάστηκε το σπορακι σου καλά και δόξα τον Θεό δεν έχεις επιπλοκές στην κύηση σου, είσαι σαν όλες εμας πλέον. Οπότε γιατί να μη πάνε όλα καλά στη πρόκληση και αν όχι φυσιολογικο επιτόπου καισαρική;

Δικές μου απορίες τώρα έτσι; Εννοείται ο γιατρός ξέρει παραπάνω απλα αναρωτιέμαι...

Εμείς τι κάνουμε; φρικαρουμε.... Ένα μωρό ημερών που κλαίει γιατί θέλει το στήθος πιπίλα, ένα σπίτι βομβαρδισμενο, ένα δίχρονο που προσπαθεί να μη ζηλέψει αλλά του βγαίνουν ξεσπάσματα και εμένα τίγκα στις ορμόνες να κλαίω....

• Μου αρέσει 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Πφφφφ λογική ιατρού... Σαμπως δε γίνονται όλα αυτά σε φυσικό τοκετό μόνο στη πρόκληση τα παθαίνεις... Όσες πιθανότητες έχει μια κύηση να έχει τέτοιου είδους "επιπλοκές" σε φυσιολογικο τοκετό άλλες τόσες έχει και η πρόκληση.... Γι'αυτό δε ξέρω το κόλλημα.... Και πάλι αν πας πρόκληση αν γίνει κάτι μπαίνεις καισαρική....

Η εγκυμοσύνη εννοείται είναι πολύτιμη αλλά να σε αγχωνει τόσο; Απ' τη στιγμή που πιάστηκε το σπορακι σου καλά και δόξα τον Θεό δεν έχεις επιπλοκές στην κύηση σου, είσαι σαν όλες εμας πλέον. Οπότε γιατί να μη πάνε όλα καλά στη πρόκληση και αν όχι φυσιολογικο επιτόπου καισαρική;

Δικές μου απορίες τώρα έτσι; Εννοείται ο γιατρός ξέρει παραπάνω απλα αναρωτιέμαι...

Εμείς τι κάνουμε; φρικαρουμε.... Ένα μωρό ημερών που κλαίει γιατί θέλει το στήθος πιπίλα, ένα σπίτι βομβαρδισμενο, ένα δίχρονο που προσπαθεί να μη ζηλέψει αλλά του βγαίνουν ξεσπάσματα και εμένα τίγκα στις ορμόνες να κλαίω....

Χαρά στο κουράγιο σου Αλίνα εγώ δεν θα θηλάσω αυτή την φορά δεν αντέχω ούτε την αίσθηση ούτε το χόρτασε δεν χόρτασε έπεσε ο ίκτερος δεν έπεσε :(

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Ελα ντε... Μαλλον ειναι λογικη γιατρου στην επαρχια δυστυχώς... Τα πράγματα ειναι ακριβως οπως τα λες... Εισαι απολυτα σωστη... Για να δουμε πως θα πάει... 

Οσο για σενα κ την καινούργια κατάσταση που βιωνεις τι να πω.... Κουραγιο κ θα στρωσει το ολο θεμα... Που θα παει... 

• Λυπημένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Ελα ντε... Μαλλον ειναι λογικη γιατρου στην επαρχια δυστυχώς... Τα πράγματα ειναι ακριβως οπως τα λες... Εισαι απολυτα σωστη... Για να δουμε πως θα πάει... 

Οσο για σενα κ την καινούργια κατάσταση που βιωνεις τι να πω.... Κουραγιο κ θα στρωσει το ολο θεμα... Που θα παει... 

Μπα και Αθήνα γίνεται χαμός με τις καισαρικές τις βάζουν και μαζεμένες 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, boukitsa123 είπε:

Μπα και Αθήνα γίνεται χαμός με τις καισαρικές τις βάζουν και μαζεμένες 

Εκει ισως το κανουν γιατί τους ειναι πιο ευκολο, προγραμματιζουν κ πληρωνονται καλύτερα... Εδω θεωρω πως δεν υπάρχει ενημερωση... Δεν ξερω βέβαια... Θα δειξει η πορεία... Γενικα ξερω οτι παιζει πολυ η καισαρικη... Δυστυχώς... Κ μιλαω για τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται..... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Αγάπη ήρθε στο σπίτι ή ζουζούνα σου ε; ζηλεύει το γλυκούλι μου; αφού είναι μικρούλι ακόμα μωρέ... Για τις δουλειές του σπιτιού μην σκας ότι μπορείς οπότε μπορείς! Η μπέμπα κοιμάται τη νύχτα; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, winspert είπε:

Εκει ισως το κανουν γιατί τους ειναι πιο ευκολο, προγραμματιζουν κ πληρωνονται καλύτερα... Εδω θεωρω πως δεν υπάρχει ενημερωση... Δεν ξερω βέβαια... Θα δειξει η πορεία... Γενικα ξερω οτι παιζει πολυ η καισαρικη... Δυστυχώς... Κ μιλαω για τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται..... 

Κι εδώ το ίδιο πράγμα με τις καισαρικες, οι περισσότερες γίνονται για ευκολία πάρα για ιατρικους λόγους δυστυχώς! 

Εμείς σήμερα τα ίδια, καμία σύσπαση, ο τράχηλος καλά κρατεί ακόμα, η μπέμπα έχει θέση αλλά δεν έχει εμπεδωθει. Θα με δει ξανά Παρασκευή που θα είμαι 39+6 και θα δούμε. Δε θέλει ακόμα να κάνει πρόκληση γιατί θεωρεί ότι εφόσον δεν υπάρχουν συνθήκες θα καταλήξει σε καισαρική. Αλλά αν δεν έχουμε και κανένα νεότερο μάλλον την Τρίτη θα με βάλει με πρόκληση 40+3! Το ζουζούνι βολεύτηκε πολύ καλά μου φαίνεται!!! 

Αλινακι μου, υπομονή μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας! Θα προσαρμοστειτε κι εσείς και η μεγάλη η ζουζούνα στις νέες συνθήκες! Μικρούλα είναι, λογικό να έχετε ζήλιες! Ειδικά βλέποντας τη μπέμπα πάνω σου. Συνήλθε από το κρύωμα; είστε καλά; εσύ πως πας από ανάρρωση; 

EGLbp2.png

Just now, winspert είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή την κολπική εξέταση την φοβάμαι. Φοβάμαι μη με ακούσει όλο το ιατρείο.

Καλά τόσο πολύ σε πίεσε; Έλεος. Δε χρειάζεται να ζουλάμε τώρα το στήθος μας. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

Αγάπη ήρθε στο σπίτι ή ζουζούνα σου ε; ζηλεύει το γλυκούλι μου; αφού είναι μικρούλι ακόμα μωρέ... Για τις δουλειές του σπιτιού μην σκας ότι μπορείς οπότε μπορείς! Η μπέμπα κοιμάται τη νύχτα; 

Μαριουλα εσείς ζήλιες έχετε; πως πάτε με το νινί; 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή την κολπική εξέταση την φοβάμαι. Φοβάμαι μη με ακούσει όλο το ιατρείο.

Καλά τόσο πολύ σε πίεσε; Έλεος. Δε χρειάζεται να ζουλάμε τώρα το στήθος μας. 

Αγάπη μην τη φοβάσαι, είναι βέβαια και στο χέρι. Εμένα δε με πόνεσε ιδιαίτερα. Έβαλε η 2 η 3 δάχτυλα, αλλά είναι και γυναίκα, οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του χαχαχα

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αγάπη μην τη φοβάσαι, είναι βέβαια και στο χέρι. Εμένα δε με πόνεσε ιδιαίτερα. Έβαλε η 2 η 3 δάχτυλα, αλλά είναι και γυναίκα, οπότε παίζει κι αυτό το ρόλο του χαχαχα

Χαχαχα θα είχε πιο λεπτά δάχτυλα. Απλά σκέφτομαι ότι πριν 1,5 μήνα που μου έκαναν κολπικό υπέρηχο πονούσα όλη μέρα. Σκέψου τώρα να με σκαλίσει. Και δεν ξέρω και πόση ώρα κρατάει. Πρέπει να είμαι όσο μπορώ χαλαρή εκείνη την ώρα μου είπε η μαία.

Χαχαχα θα είχε πιο λεπτά δάχτυλα. Απλά σκέφτομαι ότι πριν 1,5 μήνα που μου έκαναν κολπικό υπέρηχο πονούσα όλη μέρα. Σκέψου τώρα να με σκαλίσει. Και δεν ξέρω και πόση ώρα κρατάει. Πρέπει να είμαι όσο μπορώ χαλαρή εκείνη την ώρα μου είπε η μαία.

Εμένα που με είδε την προηγούμενη εβδομάδα δεν κράτησε ώρα, ίσα που έβαλε το χέρι της και το έβγαλε! Σήμερα δε με είδαν κολπικά, θα με δει ξανά την Παρασκευή! 

EGLbp2.png

Πάλι καλά που δεν κρατάει πολύ. Καλή επιτυχία την Παρασκευή. Εύχομαι να πάρει μπρος το μωράκι για να μην πας 40+

Σίγουρα θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Αλλά θέλει χρόνο. Και σχεδόν όλα τα μεγαλύτερα αδερφάκια ζηλεύουν. Μετά θα στρώσουν όλα :) Όσο για το σπίτι να μη σε νοιάζει καν.

• Ευχαριστώ 1

Just now, gogouli_ είπε:

Κι εδώ το ίδιο πράγμα με τις καισαρικες, οι περισσότερες γίνονται για ευκολία πάρα για ιατρικους λόγους δυστυχώς! 

Εμείς σήμερα τα ίδια, καμία σύσπαση, ο τράχηλος καλά κρατεί ακόμα, η μπέμπα έχει θέση αλλά δεν έχει εμπεδωθει. Θα με δει ξανά Παρασκευή που θα είμαι 39+6 και θα δούμε. Δε θέλει ακόμα να κάνει πρόκληση γιατί θεωρεί ότι εφόσον δεν υπάρχουν συνθήκες θα καταλήξει σε καισαρική. Αλλά αν δεν έχουμε και κανένα νεότερο μάλλον την Τρίτη θα με βάλει με πρόκληση 40+3! Το ζουζούνι βολεύτηκε πολύ καλά μου φαίνεται!!! 

Πραγματικα...παραβολευτηκε η μπεμπουλα!!Ποτε δεν ξερεις ομως...μπορει να το παρει αποφαση και να ξεμπουκαρει ξαφνικα!!

Κι εγω απο συσπασεις τιποτα, παρολο που κουραστηκα να παταω το κουμπι γιατι ο μικρουλης ειχε κεφια...ως συνηθως!!Εγω βεβαια θα παω με καισαρικη σιγουρα, οποτε δε μας πειραζει κιολας...

Τη Δευτερα που θα παω ξανα στο γιατρο θα το οριστικοποιησουμε αλλα κατα 99,9% θα το προγραμματισουμε για τις 11 του μηνα που θα ειμαι 38+2.

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...