Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Χοντρούλες μου θηλάζω τη χοντρουλα μου.περιμενω να βγω να φάω προφιτερόλ.σας φιλώ.

Η φαρμάκω έχει μέρες να γράψει η μου φανηκε επειδή χάθηκα κ γω;

Έχει μέρες να γράψει αλλά με τρία μωρά που να βρει χρόνο το κορίτσι μας; 

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου γυρισα απο υπερηχο, κολπικη εξεταση κ nst... Ο μπεμπουλης ειναι καπου 3μιση κιλα. Στην κολπικη εξεταση που με πονεσε αρκετα, ειδαμε οτι ο τραχηλος δεν εχει ανοιξει ακόμα, εχει αρχισει κ μαλακωνει αλλα ειναι ψηλα, νομιζω ετσι ειπε... Το καρδιοτοκογραφημα επιασε 3 συσπασεις, τις 2 καταλαβα κ αρκετες κινησεις... Κ μια ηλιθια μαια ηρθε κ μου ζουλαγε τοσο πολυ της θηλες μου για να βγουν προς τα εξω ειπε που μου ερχοταν να κλαιω απο τον πονο... Κ η μαια μου ειπε να μην την ξαναφησω να με πειραξει τωρα που μιλαγα μαζι της... Ραντεβού εχω την αλλη Τρίτη παλι κ ειπε ο γιατρος πως αν δε γεννησω μέχρι τοτε μηπως το προχωρήσουμε το θεμα... Ελπιζω να εννοούσε προκληση κ οχι καισαρικη. Δε ρωτησα επίτηδες γιατί του το εχω ξεκαθαρισει πως θελω να προσπαθησω φυσιολογικα... Αυτα τα λιγα... 

Μια χαρά το νινακι μας ❤️ έλεος με τη μαια είναι τόσο ευαίσθητες τώρα οι θηλές σου στις πίεζε κιόλας; αουτς! 

Just now, tsilona είπε:

Χελλου μωρακλες.ειστε όλες καλά; Εγώ καλουτσικα.τα ράμματα πονάνε λίγο κ κάθομαι πλαγιαστα ,αλλά την παλεύω.η μικρή βυζάκια φουλ.αυριο λογικά παμε σπίτι μας!

Μου απάντησε κάποια για τη φαρμάκω; Όλα καλά;; Δεν είδα να γράφει τπτ μέρες,αν κ δεν τα πολυδιαβασα καλα

Αγάπη μου ακόμα περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, boukitsa123 είπε:

Αν σου βάλουν την επισκληρήδειο δεν σε αφήνουν να σηκωθείς ρώτησε τον γυναικολόγο που θα σε ξεγεννήσει αν θα σε αφήσει να σηκωθείς στο μητέρα έχουν μπάλες αλλά κάποιοι γυναικολόγοι δεν είναι υπέρ 

Αμα μπει η επισκληριδιος μετα δεν χρειαζεσαι βρε τις ασκησεις...αφου δεν πονας πια...

Just now, tsilona είπε:

Χελλου μωρακλες.ειστε όλες καλά; Εγώ καλουτσικα.τα ράμματα πονάνε λίγο κ κάθομαι πλαγιαστα ,αλλά την παλεύω.η μικρή βυζάκια φουλ.αυριο λογικά παμε σπίτι μας!

Μου απάντησε κάποια για τη φαρμάκω; Όλα καλά;; Δεν είδα να γράφει τπτ μέρες,αν κ δεν τα πολυδιαβασα καλα

Οταν λες ραμματα? Εννοεις του κόλπου ή εκανες καισαρικη τελικα? Δεν μας εχεις κανει περιγραφη αν θυμαμαι καλα...για λεγε...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Αμα μπει η επισκληριδιος μετα δεν χρειαζεσαι βρε τις ασκησεις...αφου δεν πονας πια...

Οταν λες ραμματα? Εννοεις του κόλπου ή εκανες καισαρικη τελικα? Δεν μας εχεις κανει περιγραφη αν θυμαμαι καλα...για λεγε...

Ανάλογα την δόση στην 1η μου γέννα δεν κατάλαβα εντελώς τπτ μόνο ένα τσικ όταν βγήκε το κεφάλι ήταν ο γυναικολόγος εντελώς κατά του πόνου και ήμουν σαν ναρκωμένη στην 2η γέννα μου δεν έκανα επισκληρήδειο γτ δεν γινόταν και ήταν η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ το θέμα είναι να σου τύχει καλός γυναικολόγος ρε γμτ 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Κορίτσια γειά σας! Γράφω στα μουλωχτά. Χρόνος μηδέν. Αϋπνία φουλ. Χθες κοιμήθηκα 2ωρες μόνο σερί. Από την ημέρα που γέννησα. Η μικρή δεν κοιμάται καθόλου τα βράδια και όλο κλαίει. Κάνουμε μαραθώνιους θηλασμους έχω απελπιστεί.

Από την άλλη μόνη μου με 3 παιδιά καταλαβαίνετε το τι επικρατεί.

@tsilona μου έπεσα πάνω στο δικό σου μήνυμα! Γεννησες!!!! Να σου ζήσει κορίτσι μου !! Δεν έχω προλάβει να δω αν κατάφερες vbac. Θα προσπαθήσω να δω τα μηνύματα σας σήμερα αύριο.

• Μου αρέσει 5

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια γειά σας! Γράφω στα μουλωχτά. Χρόνος μηδέν. Αϋπνία φουλ. Χθες κοιμήθηκα 2ωρες μόνο σερί. Από την ημέρα που γέννησα. Η μικρή δεν κοιμάται καθόλου τα βράδια και όλο κλαίει. Κάνουμε μαραθώνιους θηλασμους έχω απελπιστεί.

@tsilona μου έπεσα πάνω στο δικό σου μήνυμα! Γεννησες!!!! Να σου ζήσει κορίτσι μου !! Δεν έχω προλάβει να δω αν κατάφερες vbac. Θα προσπαθήσω να δω τα μηνύματα σας σήμερα αύριο.

Αγάπη πάνω που λέγαμε ότι δεν μας έγραψες για μέρες... Δεν κοιμάται η ζουζουνα καθόλου ε; αχ Παναγία μου κ πως την παλεύεις τη μέρα με τρία μικρά κ χωρίς ύπνο;;; κουράγιο μανούλα! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Και πώς σε σκεφτομαι με 3 μωρα...κουραγιο δολια μανα! Δν εχεις καμια βοηθεια βρε κουκλα? Μαμα, πεθερα? Εμενα σημερα ηρθαν τα πεθερικά μου για να προλαβουν τα γεννητουρια, και το μονο που ευχομαι ειναι να μην αργησω να γεννήσω γιατι δεν την παλευω μια τετοια συγκατοικηση...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

verzp2.pngYgrLp2.png

I did it!!!!! Δεν έγραψα λεπτομέρειες ακόμα.ειναι μεγαλο το σοκ!! 

Τελικά αυτές οι ενοχλησεις που ενοιωθα ήταν συσπάσεις ,κ οι 100αρες απλά μου δίναν την αίσθηση ότι κλωτσαει πολύ η μπεμπα κ δε μπορώ ν ανασανω...

• Μου αρέσει 4

UBi6p3.pngwFClp3.png

Εγω 3 τη νυχτα με 12 το πρωι σερι ξυπνια καθε βραδυ λογω κολικων, και πριν τις 3 εννοειται ξυπνημα για θηκασμους! Ποναει ολο μου το κορμι!!!

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, tsilona είπε:

Τελικά αυτές οι ενοχλησεις που ενοιωθα ήταν συσπάσεις ,κ οι 100αρες απλά μου δίναν την αίσθηση ότι κλωτσαει πολύ η μπεμπα κ δε μπορώ ν ανασανω...

Κ εγω σημερα στο nst εγραψα σχεδον 100αρα κ με διαρκεια. Απλα μου ειπε η μαια οτι στον τοκετο θα τις νιωθω λιγο περισσότερο... Οποτε εισαι ετοιμη μας γραφεις λεπτομέρειες... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κ εγω σημερα στο nst εγραψα σχεδον 100αρα κ με διαρκεια. Απλα μου ειπε η μαια οτι στον τοκετο θα τις νιωθω λιγο περισσότερο... Οποτε εισαι ετοιμη μας γραφεις λεπτομέρειες... 

Ναι είναι λίγο γάμησε τα .νομίζω ευθύνεται η συχνότητα βασικά εκείνη την ωρα.αχαχχαχα

Όσο κοιμαται η μικρή ας γράψω μπαμ μπαμ.

Είχα αυτές τις ενοχλησεις,αλλά επειδή συνδυαζόταν με πόνο μέσης που κορυφώνοταν κ χαλάρωνε κάπως αλλιωτικα κάτι μυριστηκα ότι κοντευω.

Έφτασα με διαστολή 3 κατά τις 7 το πρωί.

αυτοι οι πόνοι ήταν σχεδόν όλη τη νύχτα,αλλά είχαν γίνει πιο τακτικοί κάπου το ξημερωμα νομιζω..

καποια στιγμή κόλλησα κ είπαμε να σπρώξουμε με ασκήσεις μπάλα κ σπάσιμο νερων... Το σπάσιμο βοήθησε πολύ την κατάσταση γτ προχωρησα γρηγορα ,έφτασα 7 κατά τη 1...!

Καπου εκεί μπήκε η αγία επισκληριδιος γτ δε γινόταν να την παλέψω αλλο.

Κ με 5 σπρωξίματα ,στις 4.07 άκουσα ένα υπέροχο νιαουρισμα για κλάμα! 

Κυλισαν πολύ γρήγορα όλα κ ακόμα μου φαίνονται κάπως !

Τα γραψα πολύ περιληπτικά,δεν είμαι σαν τη κλου η αλήθεια,αλλά το νόημα το πιάσατε! Σας φιλώ!!!

Ααα κ ναι μου λείπει ήδη η κοιλιά μου!

• Μου αρέσει 7

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Θα τις νιωθεις περισσοτερο γιατι μαζι με καθε συσπαση θα εεεερχεται και θα σβηνει ο πονος...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, tsilona είπε:

Ναι είναι λίγο γάμησε τα .νομίζω ευθύνεται η συχνότητα βασικά εκείνη την ωρα.αχαχχαχα

Είχα αυτές τις ενοχλησεις,αλλά επειδή συνδυαζόταν με πόνο μέσης που κορυφώνοταν κ χαλάρωνε κάπως αλλιωτικα κάτι μυριστηκα ότι κοντευω.

αυτοι οι πόνοι ήταν σχεδόν όλη τη νύχτα,αλλά είχαν γίνει πιο τακτικοί κάπου το ξημερωμα νομιζω..

καποια στιγμή κόλλησα κ είπαμε να σπρώξουμε με ασκήσεις μπάλα κ σπάσιμο νερων... Το σπάσιμο βοήθησε πολύ την κατάσταση γτ προχωρησα γρηγορα ,έφτασα 7 κατά τη 1...!

Τα γραψα πολύ περιληπτικά,δεν είμαι σαν τη κλου η αλήθεια,αλλά το νόημα το πιάσατε! Σας φιλώ!!!

Αγαπη μου γλυκια, μια χαρα τα έγραψες.. Τα καταφερες υπεροχα.. Χαιρομαι παρα πολυ για σενα... Πηρες πολλα ραμματα απο κατω; Περαστικουλια σου... Αχ αυτο το νιαουρισμα... Ανυπομονω να το ακουσω κ εγω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Τέλεια!!!!

Ευκολη γεννα τη λες! Σχεδον το εφτυσες...μια χαρα θα την παλευες και χωρις επισκληριδιο...

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 37 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια μου γυρισα απο υπερηχο, κολπικη εξεταση κ nst... Ο μπεμπουλης ειναι καπου 3μιση κιλα. Στην κολπικη εξεταση που με πονεσε αρκετα, ειδαμε οτι ο τραχηλος δεν εχει ανοιξει ακόμα, εχει αρχισει κ μαλακωνει αλλα ειναι ψηλα, νομιζω ετσι ειπε... Το καρδιοτοκογραφημα επιασε 3 συσπασεις, τις 2 καταλαβα κ αρκετες κινησεις... Κ μια ηλιθια μαια ηρθε κ μου ζουλαγε τοσο πολυ της θηλες μου για να βγουν προς τα εξω ειπε που μου ερχοταν να κλαιω απο τον πονο... Κ η μαια μου ειπε να μην την ξαναφησω να με πειραξει τωρα που μιλαγα μαζι της... Ραντεβού εχω την αλλη Τρίτη παλι κ ειπε ο γιατρος πως αν δε γεννησω μέχρι τοτε μηπως το προχωρήσουμε το θεμα... Ελπιζω να εννοούσε προκληση κ οχι καισαρικη. Δε ρωτησα επίτηδες γιατί του το εχω ξεκαθαρισει πως θελω να προσπαθησω φυσιολογικα... Αυτα τα λιγα... 

Πρόκληση εννοούσε 100%...

Σπάνια εννοούν καισαρική.... Κι εμένα μου είχε πει το ίδιο στη πρώτη αλλά εγώ από τον πανικό του λέω ΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΗΗΗ (ποιος να μου το έλεγε ότι τη δεύτερη φορά θα εμένα έγκυος εν τω μεταξύ ξέροντας ότι θα κάνω καισαρική εξ αρχής χαχαχαχα) και μου λέει γιατί παιδί μου ποιος μίλησε για καισαρική; Πρόκληση θα κάνουμε.....

Αν τώρα ο δικός σου ενω ξέρει ήδη ότι δε θες, εννοούσε καισαρική είναι το λιγότερο μπιιιιπ οπότε δε νομίζω.... 

Κατά τα άλλα όλα καλά... Το ότι σε πόνεσε από κάτω για εμένα είναι σημάδι ότι πλησιάζει η ωρα... Γιατί στη πρώτη 3 φορές με είχε εξετάσει από κάτω σε καμιά δε πόνεσα εεε όταν μου έκαναν τη πρόκληση και άρχιζε η διαστολή σιγά σιγά πονουσα ... Οπότε ίσως ετοιμάζεται ο τράχηλος ίσως και να ήταν μόνο σε εμένα όλο αυτό οπότε δε ξέρω.... Πάντως επειδή το έχω ξανά συζητήσει με κοπέλες από τότε, μου έλεγαν κι εκείνες ότι όσο περισσότερο διαστολή είχαν τόσο πιο πολύ τις ενοχλούσε αυτή η εξέταση .... 

Για να ετοιμαζόμαστε και άσε το γιατρό να λέει. Μπορεί να σκάσει μύτη το μωρουλι απ' το πουθενά δε ξέρεις ποτε οπότε μην αγχώνεσαι... Δε σημαίνει σήμερα όχι διαστολή άρα και αύριο έτσι.....φιλιά πολλά και όλα θα πάνε τέλεια θα δεις

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Just now, Jennak83 είπε:

Εγω 3 τη νυχτα με 12 το πρωι σερι ξυπνια καθε βραδυ λογω κολικων, και πριν τις 3 εννοειται ξυπνημα για θηκασμους! Ποναει ολο μου το κορμι!!!

Αχ Παναγία μου... Στη διαρκεια της μέρας ειναι ήσυχος; μπορείς να κοιμηθείς λιγάκι; 

Just now, tsilona είπε:

Αχ όλα τελειαααα μπράβο τσιλοναρα μου τα κατάφερες τέλεια!!! ❤️ ❤️ ❤️ Αχχχχ αυτή η κοιλιά! Πως θα το διαχειριστουμε το ποοοοοσο πολύ μας λείπει;;; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...