Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κορίτσια μου κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!! 

Ο γιατρος για την εμπέδωση δεν μου ειπε κατι... Η μαια μου με ασκησεις προσπαθει να το βοηθησει να εμπεδωθει... Μου ειοε να καθομαι αρκετά σε βαθυ καθισμα, να κανω βαθια καθισματακια κ σε καθε σύσπαση, οταν ειναι εδω ο αντρας μου, με ενα μαντηλι να ανασηκωνω λιγο την κοιλια μου για να βρει το δρομο το καλο μου γιατι μαλλον εχει βολευτει... Για να δουμε κ σημερα στο γιατρο, τι θα δούμε... Οποτε θα εχουμε νεα αργότερα οι εγκυουλες.... 

Καλέ γιατί τόσο άγχος με την εμπέδωση;

Η πρώτη μου που πήγα με πρόκληση μέχρι και την ημέρα εκείνη δεν είχε εμπεδωθεί... Ήταν πιο ψηλά. Με το κεφάλι κάτω ναι μεν και σε σωστή θέση αλλά όχι μέσα στη λεκάνη... Με το να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού ώθησε το σωματακι της σιγά σιγά προς τα κάτω και εμοεδωθηκε ώστε να βγει...

Αν είσαι σε σωστή θέση το παιδί η εμπέδωση δεν αγχωνει γιατί στη πλειοψηφία των τοκετών γίνεται με την έναρξη των οδυνων.... Αν είναι εγκάρσια το παιδί ή σε άλλες θέσεις γενικά τότε υπάρχει ανησυχία γιατί πρέπει και να γυρίσει και να εμπεδωθεί πράγμα δύσκολο για το πρώτο παιδί να το κάνει λίγο πριν τον τοκετό λόγο έλλειψης χώρου... Αλλά η εμπέδωση θα γίνει από μόνη της όταν έρθει η ώρα.... 

Αυτά από τις ερωτήσεις που είχα κάνει εγώ τότε ... 

Κάθε γιατρός και άλλα...

• Ευχαριστώ 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Η πρώτη μου που πήγα με πρόκληση μέχρι και την ημέρα εκείνη δεν είχε εμπεδωθεί... Ήταν πιο ψηλά. Με το κεφάλι κάτω ναι μεν και σε σωστή θέση αλλά όχι μέσα στη λεκάνη... Με το να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού ώθησε το σωματακι της σιγά σιγά προς τα κάτω και εμοεδωθηκε ώστε να βγει...

Αν είσαι σε σωστή θέση το παιδί η εμπέδωση δεν αγχωνει γιατί στη πλειοψηφία των τοκετών γίνεται με την έναρξη των οδυνων.... Αν είναι εγκάρσια το παιδί ή σε άλλες θέσεις γενικά τότε υπάρχει ανησυχία γιατί πρέπει και να γυρίσει και να εμπεδωθεί πράγμα δύσκολο για το πρώτο παιδί να το κάνει λίγο πριν τον τοκετό λόγο έλλειψης χώρου... Αλλά η εμπέδωση θα γίνει από μόνη της όταν έρθει η ώρα.... 

Κάθε γιατρός και άλλα...

Σε ευχαριστώ μαμασιτα μου... Εμενα ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω κ λιγο ξαπλωτουλης στο πλαι... Η μαια μου γενικα μου ειπε πως με την εναρξη του τοκετου ολα θα γινουν. Απλα το βοηθαμε λιγο... Ειναι πιο πολυ δικη μου ανησυχια... Φευγω τωρα γιατι εχω γιατρο στις 10 κ μιση... Θα μπω μετα να σας πω.... Φιλακια πολλα στα μωρακια σας μεσα κ εξω απο τις κοιλιτσες!!!! 

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

6 ώρες πρίν, Nikoleta... είπε:

Εγώ όχι ακόμα, αν και έχω αρκετούτσικες συσπάσεις... Εσύ είσαι καλύτερα;

Μπααααα καλύτερα δε με λες δεν έχω γεύση σήμερα, ξεκίνησε και βήχας! Ουφφφ να κάνει τον κύκλο του και να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Αύριο πάω στο νοσοκομείο για nst, πρώτη φορά θα κάνω..Ανυπομονώ!!! Εσύ πότε έχεις γιατρό?

Καλημέρα τσούπρες μου, καλό μήνα να έχουμε με τις γέννες μας να ολοκληρώνονται!!Αχχχχ

• Μου αρέσει 2

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Μπααααα καλύτερα δε με λες δεν έχω γεύση σήμερα, ξεκίνησε και βήχας! Ουφφφ να κάνει τον κύκλο του και να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Αύριο πάω στο νοσοκομείο για nst, πρώτη φορά θα κάνω..Ανυπομονώ!!! Εσύ πότε έχεις γιατρό?

Καλημέρα τσούπρες μου, καλό μήνα να έχουμε με τις γέννες μας να ολοκληρώνονται!!Αχχχχ

Καλό μήνα! Με το καλό να γεννήσουμε όλες!

Κι εγώ 5 μέρες πριν παντρευτώ με πολιτικό αρρώστησα και ήταν καλοκαίρι. Και λέω τι γκαντεμιά, αλλά ευτυχώς κράτησε 3 μέρες και την ημέρα του γάμου ήμουν καλά. Μπορεί κι εσένα να περάσει γρήγορα. Μίλησες με τον γιατρό σου;

Καλή επιτυχία στο nst αύριο! Κι εγώ αύριο έχω γυναικολόγο και έχω και το τελευταίο μάθημα ανώδυνου τοκετού με την μαία. Έχω κι εγώ αγωνία να δω τι θα μου πει.

• Μου αρέσει 1

Just now, Nikoleta... είπε:

Καλό μήνα! Με το καλό να γεννήσουμε όλες!

Κι εγώ 5 μέρες πριν παντρευτώ με πολιτικό αρρώστησα και ήταν καλοκαίρι. Και λέω τι γκαντεμιά, αλλά ευτυχώς κράτησε 3 μέρες και την ημέρα του γάμου ήμουν καλά. Μπορεί κι εσένα να περάσει γρήγορα. Μίλησες με τον γιατρό σου;

Καλή επιτυχία στο nst αύριο! Κι εγώ αύριο έχω γυναικολόγο και έχω και το τελευταίο μάθημα ανώδυνου τοκετού με την μαία. Έχω κι εγώ αγωνία να δω τι θα μου πει.

Τον πήρα χθες ναι, ρονάλ και ντεπόν μου είπε αν χρειαστεί! Θα τον δω και αύριο στο νοσοκομείο.. Κι εγώ μετά το nst θα κάνω μάθημα θεωρητικό+πρακτικό, το προτελευταίο! Καλή μας επιτυχία λοιπόν! Χθες μου είπαν πρώτη φορά ότι η κοιλιά μου κατέβηκε.. Εγώ βέβαια ακόμα ψηλά τη βλέπω αλλά οκκκκκ χαχαχ

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

@Giwtouli1990 στα μαθήματα εκτός από αναπνοές τι άλλο προτείνουν για να μην πονάς; Το θέμα είναι ότι είσαι ξάπλα εκείνη την ώρα συνήθως δεν σε αφήνουν να κάθεσαι ή να κάτσεις όπως σε βολεύει 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντήσεις...εχω αφοδιαστει με μακρυμανικα φορμακια αλλα επειδη μαλλον εγω εχω εξαψεις νομιζω πως το μωρο θα σκαει...βεβαια αναλογως την περιοδο θα μου πει κι ο παιδίατρος...

Οσο για τις συσπάσεις...ακομα κι ενα καρουμπαλο στην κοιλια μπορει να ειναι συσπαση. Δν πετρωνει παντα ολη η κοιλια. Κι εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη νομιζα οτι ηταν ποπουδακι ή ποδαρακι του μωρου αλλα τελικα εμαθα να ξεχωριζω...γι αυτο...μπορει να κανετε συσπασεις και να τις μπερδευετε με το μωρο...

Ετσι την πατησα κ γω κ νομιζα οτι ειναι το ποπουδακι, μεχρι που εφτασε να πετρωνει τοσο πολυ που νομιζα οτι θα σκασει η κοιλια μου..το αποτελεσμα εσπασαν τα νερα νωριτερα..στο μελλον θα μπορω να τα ξεχωριζω πλεον!

• Μου αρέσει 3

Just now, boukitsa123 είπε:

@Giwtouli1990 στα μαθήματα εκτός από αναπνοές τι άλλο προτείνουν για να μην πονάς; Το θέμα είναι ότι είσαι ξάπλα εκείνη την ώρα συνήθως δεν σε αφήνουν να κάθεσαι ή να κάτσεις όπως σε βολεύει 

Αύριο θα κάνω το πρώτο πρακτικό και την άλλη βδομάδα το δεύτερο! Απ' ό,τι μας είπαν βέβαια θα κάνουμε και ασκήσεις με μπάλες.. Για να δούμεεε

nZmZp2.png

Αύριο θα κάνω το πρώτο πρακτικό και την άλλη βδομάδα το δεύτερο! Απ' ό,τι μας είπαν βέβαια θα κάνουμε και ασκήσεις με μπάλες.. Για να δούμεεε

Μπάλες την ώρα των ωδινων; Ότι και καλά δλδ μπορείς να τις έχεις και εκείνη την ώρα; 

Just now, boukitsa123 είπε:

Μπάλες την ώρα των ωδινων; Ότι και καλά δλδ μπορείς να τις έχεις και εκείνη την ώρα; 

Ναι, έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον ότι αν το επιτρέπουν οι συνθήκες μπορούμε να κάνουμε ασκήσεις και εκείνη την ώρα!

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Mamacita Alina είπε:

Κάθε γιατρός και άλλα...

Ναι ισχυει...στην πλειοψηφια των τοκετων εχω ακουσει οτι η εμπεδωση γινεται με το που ξεκινησει η διαδικασία...ουτε στο πρωτο μου ειχε εμπεδωθει...αντε μια μερα πριν να ενιωθα λιγο πιο χαμηλα την κοιλια μου...ολοι μου ελεγαν οτι ειναι ψηλα κ ξαφνικα μια μερα τσουπ με έπιασαν οι πονοι

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Κορίτσια μου γυρισα απο υπερηχο, κολπικη εξεταση κ nst... Ο μπεμπουλης ειναι καπου 3μιση κιλα. Στην κολπικη εξεταση που με πονεσε αρκετα, ειδαμε οτι ο τραχηλος δεν εχει ανοιξει ακόμα, εχει αρχισει κ μαλακωνει αλλα ειναι ψηλα, νομιζω ετσι ειπε... Το καρδιοτοκογραφημα επιασε 3 συσπασεις, τις 2 καταλαβα κ αρκετες κινησεις... Κ μια ηλιθια μαια ηρθε κ μου ζουλαγε τοσο πολυ της θηλες μου για να βγουν προς τα εξω ειπε που μου ερχοταν να κλαιω απο τον πονο... Κ η μαια μου ειπε να μην την ξαναφησω να με πειραξει τωρα που μιλαγα μαζι της... Ραντεβού εχω την αλλη Τρίτη παλι κ ειπε ο γιατρος πως αν δε γεννησω μέχρι τοτε μηπως το προχωρήσουμε το θεμα... Ελπιζω να εννοούσε προκληση κ οχι καισαρικη. Δε ρωτησα επίτηδες γιατί του το εχω ξεκαθαρισει πως θελω να προσπαθησω φυσιολογικα... Αυτα τα λιγα... 

• Μου αρέσει 8

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Ναι, έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον ότι αν το επιτρέπουν οι συνθήκες μπορούμε να κάνουμε ασκήσεις και εκείνη την ώρα!

Αν σου βάλουν την επισκληρήδειο δεν σε αφήνουν να σηκωθείς ρώτησε τον γυναικολόγο που θα σε ξεγεννήσει αν θα σε αφήσει να σηκωθείς στο μητέρα έχουν μπάλες αλλά κάποιοι γυναικολόγοι δεν είναι υπέρ 

• Μου αρέσει 1

Χελλου μωρακλες.ειστε όλες καλά; Εγώ καλουτσικα.τα ράμματα πονάνε λίγο κ κάθομαι πλαγιαστα ,αλλά την παλεύω.η μικρή βυζάκια φουλ.αυριο λογικά παμε σπίτι μας!

Μου απάντησε κάποια για τη φαρμάκω; Όλα καλά;; Δεν είδα να γράφει τπτ μέρες,αν κ δεν τα πολυδιαβασα καλα

• Μου αρέσει 5

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Χελλου μωρακλες.ειστε όλες καλά; Εγώ καλουτσικα.τα ράμματα πονάνε λίγο κ κάθομαι πλαγιαστα ,αλλά την παλεύω.η μικρή βυζάκια φουλ.αυριο λογικά παμε σπίτι μας!

Μου απάντησε κάποια για τη φαρμάκω; Όλα καλά;; Δεν είδα να γράφει τπτ μέρες,αν κ δεν τα πολυδιαβασα καλα

Με το καλό να πάτε σπίτι σας τσιλόνα μου! Καλούς θηλασμούς!!! 

Όχι, δεν κάνεις λάθος.. Όντως έχει να μας γράψει αρκετές μέρες η @Farmakotriftena! Που είσαι καλεεεε?

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...