Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, gogouli_ είπε:

Εγω όχι, βλέπω 8 λέξεις χαχαχα Πώς είσαι; 

Χαχαχα χαζεύω στην tv, πήρα το γιατρό και μου είπε να βάλω ronal..πήρα επιτέλους ανάσα! 

Γλυκουλίνα είσαι η επόμενη λογικά ε? Από συμπτώματα πως πας?

nZmZp2.png

Just now, winspert είπε:

Ουτε εγω ακομα. Βλέπω gntm κ διαχειριζομαι τις παρα πολλες συσπασεις που εχω... 

Λες να έρχεται;;;; 

Just now, marioula1234 είπε:

Και εγώ βλέπω gntm και θηλάζω την μπουμπούκα! ❤️ 

Αχ η ζουζούνα!!! Να τη ζουληξεις λίγο και για μας! 

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Χαχαχα χαζεύω στην tv, πήρα το γιατρό και μου είπε να βάλω ronal..πήρα επιτέλους ανάσα! 

Γλυκουλίνα είσαι η επόμενη λογικά ε? Από συμπτώματα πως πας?

Κάτι μικροσυσπασεις τίποτα παραπάνω Γιωτακι μου!! Αντε ελπίζω από αύριο να παίρνεις καλύτερα ανάσα! 

Τώρα βλέπω κι εγώ gntm! 

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Ουτε εγω ακομα. Βλέπω gntm κ διαχειριζομαι τις παρα πολλες συσπασεις που εχω... 

Κι εγω gntm βλεπω και κανω υπομονη γιατι ο μπεμπης εχει τρελαθει να κλωτσαει τα πλευρα μου...μου χωνει και κατι περιεργα σπρωξιματα χαμηλα με το κεφαλι...Ευελπιστω να ηρεμησει γρηγορα βεβαια μπας και κοιμηθουμε γιατι αυριο πρωι πρωι εχω να παω Ιασω για εξετασεις και nst. 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Κι εγω gntm βλεπω και κανω υπομονη γιατι ο μπεμπης εχει τρελαθει να κλωτσαει τα πλευρα μου...μου χωνει και κατι περιεργα σπρωξιματα χαμηλα με το κεφαλι...Ευελπιστω να ηρεμησει γρηγορα βεβαια μπας και κοιμηθουμε γιατι αυριο πρωι πρωι εχω να παω Ιασω για εξετασεις και nst. 

Κ εμενα δε σταματαει καθολου.. Κ οσο κουνιεται με πιανουν συσπασεις κ οσο εχω συσπασεις μετα ξανακουνιεται... Αυριο εχω κ εγω γιατρο... 

Just now, gogouli_ είπε:

Λες να έρχεται;;;; 

Ξερω κ εγω;;; Μακαρι να έρχεται... Το μονο οτι δεν εχει εμπεδωθει ακομα κ με ανησυχει λιγο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κ εμενα δε σταματαει καθολου.. Κ οσο κουνιεται με πιανουν συσπασεις κ οσο εχω συσπασεις μετα ξανακουνιεται... Αυριο εχω κ εγω γιατρο... 

Ασε...χαμοοοος!!Μ' αρεσει που μου ελεγε ο γιατρος οτι δε θα τον νιωθω τοσο απο δω και περα και να μη με αγχωσει αυτο και πραγματικα την τελευταια βδομαδα δε σταματαει καθοοολου!!Εγω συσπασεις δεν εχω νιωσει βεβαια, πονακια περιοδου μονο και εντονη πιεση χαμηλα. 

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Ασε...χαμοοοος!!Μ' αρεσει που μου ελεγε ο γιατρος οτι δε θα τον νιωθω τοσο απο δω και περα και να μη με αγχωσει αυτο και πραγματικα την τελευταια βδομαδα δε σταματαει καθοοολου!!Εγω συσπασεις δεν εχω νιωσει βεβαια, πονακια περιοδου μονο και εντονη πιεση χαμηλα. 

Άσε δεν ξέρω γιατί λένε ότι στο τέλος δε θα τα νιώθουμε πολύ! Εμένα με έχει διαλύσει, μιλάμε για πόνο!!! Σαν τρελη κάνει! Στο nst με έχουν πάρει στο ψιλό, πολύ δούλεμα! Κλωτσάει τις κεφαλές, δεν της αρέσουν της κυρίας!!! Κι εγώ κορίτσι μου από την 37η άρχισα να τις ξεχωρίζω, πιο πριν δεν ήξερα πως είναι, μπερδευομουν! 

Just now, tsilona είπε:

Χοντρούλες μου θηλάζω τη χοντρουλα μου.περιμενω να βγω να φάω προφιτερόλ.σας φιλώ.

Η φαρμάκω έχει μέρες να γράψει η μου φανηκε επειδή χάθηκα κ γω;

Πότε βγαίνετε με το καλο αγάπη; 

Just now, winspert είπε:

Ξερω κ εγω;;; Μακαρι να έρχεται... Το μονο οτι δεν εχει εμπεδωθει ακομα κ με ανησυχει λιγο... 

Η μέρα των γιατρών αύριο! Θα έχουμε πολλά νέα λοιπόν!! Τι σου είπε για την εμπέδωση; θα δείτε κι αύριο αγάπη! 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Εγώ δε κοιμήθηκα καθόλου.... Με έπαιρνε ο ύπνος 10 λεπτά πεταγομουν κοίταγμα τον άντρα μου και έκλαιγα.... Με ακριβώς το ίδιο σκεπτικό.... Πόσο θράσος να γκρινιάζουμε για το τίποτα.... Μέχρι να έρθει το σκαμπιλι να μας αποδείξει πόσο άδικο έχουμε ...

Τέλος πάντων..... :(

τη μικρή τη ντύνω με ένα κοντομανικο ζιπουνακι και ένα μακριμανικο από πάνω φορμακι αλλά λεπτό γιατί με τις εναλλαγές του καιρού δεν είναι ούτε για κοντομανικο αλλά ούτε για μακριμανικο ώρες ώρες... Μια θέλω air-condition ανοιχτό μια σκεπάζομαι με κουβερτακι....

Κ γω ακριβως το ιδιο, δε ξερω τι να του βαλω μια του βαζω κοντομανικο φορμακι μια μακριμανικο με τα ποδια μεσα, κ γω μια σκαω μια κρυωνω αν κ σιγα σιγα θα πρεπει να αγορασω κανα μακριμανικο κ με τα ποδαρακια μεσα γιατι χειμωνιαζει..βεβαια απο πανω σεντονακι παντα.

Εχω συγκλονιστει με την Ελπιδα, πριν λιγο μπηκα κ το ειδα..δε μπορει να το χωρεσει ο νους μου..

• Μου αρέσει 1

Just now, gogouli_ είπε:

Άσε δεν ξέρω γιατί λένε ότι στο τέλος δε θα τα νιώθουμε πολύ! Εμένα με έχει διαλύσει, μιλάμε για πόνο!!! Σαν τρελη κάνει! Στο nst με έχουν πάρει στο ψιλό, πολύ δούλεμα! Κλωτσάει τις κεφαλές, δεν της αρέσουν της κυρίας!!! Κι εγώ κορίτσι μου από την 37η άρχισα να τις ξεχωρίζω, πιο πριν δεν ήξερα πως είναι, μπερδευομουν! 

Χαχαχα...θεα η μπεμπουλα!!!Για να δουμε τι θα κανει κι ο δικος μου αυριο...Εμενα τα ποδια του βρισκονται σταθερα στα πλευρα μου στη δεξια μερια κι αυτο ελεγα στο γιατρο μου οτι μεχρι να γεννησω το τελευταιο ενα ραγισμα θα το εχει σιγουρα...:-PΒασικα, δεν εχω νιωσει πετρωμα, πονους εχω διαφορους αλλα δεν ξερω αν θεωρουνται συσπασεις...θα φανει στην πορεια!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντήσεις...εχω αφοδιαστει με μακρυμανικα φορμακια αλλα επειδη μαλλον εγω εχω εξαψεις νομιζω πως το μωρο θα σκαει...βεβαια αναλογως την περιοδο θα μου πει κι ο παιδίατρος...

Οσο για τις συσπάσεις...ακομα κι ενα καρουμπαλο στην κοιλια μπορει να ειναι συσπαση. Δν πετρωνει παντα ολη η κοιλια. Κι εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη νομιζα οτι ηταν ποπουδακι ή ποδαρακι του μωρου αλλα τελικα εμαθα να ξεχωριζω...γι αυτο...μπορει να κανετε συσπασεις και να τις μπερδευετε με το μωρο...

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

4 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Η μέρα των γιατρών αύριο! Θα έχουμε πολλά νέα λοιπόν!! Τι σου είπε για την εμπέδωση; θα δείτε κι αύριο αγάπη! 

Καλημερα κορίτσια μου κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!! 

Ο γιατρος για την εμπέδωση δεν μου ειπε κατι... Η μαια μου με ασκησεις προσπαθει να το βοηθησει να εμπεδωθει... Μου ειοε να καθομαι αρκετά σε βαθυ καθισμα, να κανω βαθια καθισματακια κ σε καθε σύσπαση, οταν ειναι εδω ο αντρας μου, με ενα μαντηλι να ανασηκωνω λιγο την κοιλια μου για να βρει το δρομο το καλο μου γιατι μαλλον εχει βολευτει... Για να δουμε κ σημερα στο γιατρο, τι θα δούμε... Οποτε θα εχουμε νεα αργότερα οι εγκυουλες.... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...