Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Elpida20 e είπε:

Γλυκ; μου κοριτσια... Γεια σας... Η γνωστή ελπίδα είμαι.. Δε ξέρω αν το όνομα μου άλλαξε... Εγώ άλλαξα.. Άλλαξα πολύ... Θέλω να σας δώσω μια συμβουλή... Να αγαπάτε τους άντρες σας... Να τους λατρεύετε... Δεν θα έγραφα ποτέ ξανά... Αλλά πέρασαν οι μέρες.... Και νομίζω ήρθε η ώρα... Στις 1 Σεπτεμβρίου έχασα τον άντρα μου... Μπορεί πολλές να είδατε ειδήσεις.... Τελος πάντων.... Τον έχασα.... Σας λατρεύω όλες... Γι αυτό μπήκα να γράψω... Στις 14 Σεπτεμβρίου γέννησα την κόρη μας... Τον καρπό του έρωτα μας... Τον άγγελο μας... Δεν την γνώρισε ποτέ... Την αγάπησε όμως εμσα στη κοιλιτσα; μου....  Δεν θα σας πω αλλά.... Ξέρω ότι όσες μιλούσα τόσους μήνες κατάλαβαν από το λίγο πως είμαι σαν άνθρωπος.... Τώρα είμαι ένα ράκος αλλά θα τον βρω τον δρόμο μου... Σας λατρεύω όλες... ΥΓ. Πότε χωρίς κράνος.. Πότε χωρίς ζώνη... Σας παρακαλώ. Σας φιλώ και σας αγαπω

Ελπιδακι πραγματικα δεν υπαρχουν λογια...Λυπαμαι τοσο πολυ...Ευχομαι να εισαι δυνατη για σενα και το κοριτσακι σου...Εχεις ολη την αγαπη μας.

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@Elpida20 e

Σοκ................

Αν μπορουν τα λογια να απαλυνουν λιγο τον πονο σου...η σκεψη μας ηταν, ειναι και θα ειναι κοντα σου! Πολλα συλλυπητηρια για τον χαμο του αντρα σου και να σου ζησει το θαυμα της ζωης που εφερες στον κοσμο! Πολλα φιλια και ολη μου την αγαπη! Κουραγιο και δυναμη σου ευχομαι!

verzp2.pngYgrLp2.png

Καρδιά μου!!!!! Τα λόγια φτωχά, τα δάκρυα άπειρα. Έχω συγκλονιστει, δε μπορώ να ηρεμήσω! Δεν υπάρχουν λόγια! Ότι και να σου πούμε είναι λίγο!!! Η ψυχή σου το ξερει αγάπη μου! Το μόνο που θα σου πω είναι ότι όλες ήμασταν, είμαστε, και θα είμαστε εδώ για σένα!!! Όποτε έχεις ανάγκη να μιλήσεις, να ξεσπάσεις να μοιραστείς θα είμαστε εδώ για σένα! Τελικά όντως μας δένουν πιο βαθιά συναισθήματα! Υποφέρω για σένα χωρίς να σε ξέρω! Να χαίρεσαι το λουλούδι σας ψυχή μου!!!! Δεν έχω λόγια...... Ειλικρινά!!!! 

@tsilona Κοριτσαρος σωστός!!! Να σας ζήσει η μπεμπαρα!!! Περιμένουμε νέα! 

EGLbp2.png

1 ώρα πρίν, tsilona είπε:

4 κιλά,να το αφήσω;;;;

Ω ρε μια μπεμπάρα! Να σας ζήσει κοριτσάρα μου, με το καλό να πάτε σπιτάκι σας!!! 

Χριστέ μου εκεί που διάβαζα για την τσιλόνα και χαμογελούσα, κατέβηκα λίγο πιο κάτω και πάγωσα ολόκληρη.. Κλαίω με λυγμούς αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό.. Γιατί Θεέ μου?????? Ελπίδα μου, καρδούλα μου, σε μελετάγαμε και ήμασταν σίγουρες ότι γέννησες και ξεμυαλίστηκες με το νινί.. Τα λόγια είναι φτωχά, δεν μπορώ να περιγράψω τη λύπη μου και αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή...Να είσαι δυνατή για το μωράκι σου, τον καρπό του έρωτά σας! Το παιδάκι σου σε έχει ανάγκη.. Κουράγιο κοριτσάκι μου... Είμαστε εδώ για 'σένα πάντα!!!

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Elpida20 e είπε:

Ελπιδα μου,λυπαμαι παρα πολυ το ειχα δει στο ιντερνετ μιλησε κ ο αδερφος σου! Τι να πω,να ζησεις να τον θυμασαι μεσα απο τα ματακια της μπεμπας σου! Δεν σε ξερω αλλα πραγματικα το βλεπεις να ειναι τοσο μακρυα αλλα τελικα ειναι διπλα σου....δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας ειμαι σιγουρη,,,στασου δυνατη για το παιδι ΣΑΣ:(

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοριτσια μου ξερετε οτι μπαινω κ σας διαβαζω πολλες φορες γτ μαρεσει η παρεα σας κ το δεσιμο σας μπηκα λοιπον σημερα να σας γραψω να χαιρεστε τα μωρακια σας κ τις οικογενειες σας κ με το καλο στα κοριτσια που περιμενουν με λαχτάρα ολα να σας πανε καλα!Ελπιδα δεν σε ξερω κοριτσι μου δεν εχουμε μιλησει ποτε δν εχω διαβασει ποστ σου κ ομως πονεσε η ψυχη μου ευχομαι η μπεμπουλα σου να απαλυνει λιγο την ψυχη σου τα χαμογελα της να σωπαινουν την θλιψη σου κ να βλεπεις σε κεινην τον αντρουλη σου κρατα γερα κοπελα μου γλυκια δν μπορω να φανταστω τι περνας!παρε δυναμη κ κουραγιο απτο μωρακι σου!λυπαμαι πολυ!!

@Elpida20 e ειλικρινά δεν έχω λόγια..... Συλλυπητήρια εύχομαι για τον άντρα σου και να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Πωωω ντρέπομαι που δεν έχω τι άλλο να πω. Έχω μείνει. Νομίζαμε ότι απλά δεν είχες μπει μέσα να μας γράψεις. Κουράγιο και να ξέρεις πως ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου.

@tsilona μου τώρα είδα ότι γέννησες. Να σου ζήσει το μωράκι σου! Να είναι γερό και τυχερό. Καλή ανάρρωση εύχομαι!

@Elpida20 e

Πραγματικά δεν υπάρχουν  λόγια... Θερμά  συλλυπητήρια. .. Κουράγιο  και δύναμη  για το  μωράκι  σου...

@tsilona

Να σου ζήσει!!! Γερό  Και καλοτυχο! Γρήγορη  ανάρρωση  εύχομαι  Και με το καλό  να πάτε  σπίτι σας!

9 hours ago, winspert said:

Μα τρωω κ πειναω ακομα.... Κ τωρα με πιασε μια σύσπαση με αρκετο πονο περιοδου κ πονο στη μεση... Κ κρατησε πολυ κ δεν περναγε που σηκωθηκα κ περπατησα... Απο τις 7μιση που ειμαι ξυπνια εχω φαει μια αγουρη μπανανα, μια χουφτα φουντουκια, 2 μικρα μπισκοτακια βρωμης, ενα μηλο μικρο κ μια φετα ψωμι σικαλεως του τοστ με τυρακι κ μπριζολα καπνιστη... Κ πειναω σα να μην εχω φαει τιποτα... Αν αρχιζε τωρα ο τοκετος, πιο πολυ θα πειναγα παρα θα ποναγα.... Χαχαχα 

Εγώ πριν βγει ο πλακούντας ρώταγα το γιατρό αν μπορώ να φάω και πότε....χεχε.  Στπ δωμάτιο ευτυχώς έφαγα πρωινό και δεκατιανό μαζί. Και από τότε πεινάω συνέχεια! Πείναγα που πείναγα, τώρα απόγινε...

5 hours ago, tsilona said:

4 κιλά,να το αφήσω;;;;

Όχι. Μην το αφήσεις. Πάρτο μαζί σου και τρέχα! Να τη χαίρεστε!!! Πως πήγαν όλα? Εσύ καλά είσαι?

@Elpida20 e Οι λέξεις δε σημαίνουν τίποτα. Τα συλληπητήρια  είναι απλά μια λέξη αλλά εύχομαι να μπορείς να δεις το συναίσθημα που κρύβει.. Προσπάθησε να βρεις δύναμη από όπου μπορείς και κουράγιο να πας παρακάτω. Μέρα με τη μέρα... Να χαίρεσαι τη μικρή σου και όποτε θες μπαίνε να μας γράφεις. Όταν μοιράζεσαι φεύγει λίγο από το βάρος...

Εγώ βγήκα σήμερα από το μαιευτήριο. Αντλώ στο σπίτι και πηγαίνω γάλα στη μικρή. Δυσκολεύτηκα λίγο που βγήκα μόνη μου, έσκασαν κι οι ορμόνες σήμερα και πρέπει να κυκλοφορώ με χαρτομάντηλα. Είμαι αισιόδοξη όμως...

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

@Elpida20 e πόσο τραγικό και άδικο όλο αυτό ήξερα μια περίπτωση όπου ο μπαμπάς έφυγε από την ζωή αλλά στις 10 μέρες που είχε γεννηθεί το μωρό πάλι σε τροχαίο δεν θα σου πω να βρεις δύναμη κτλπ η ζωή θα σε πάει θα βρεις τον δρόμο σου τώρα είναι η ώρα να κλάψεις για αυτό που έγινε πρέπει να είσαι και μικρό κορίτσι 20-21 λογικά εύχομαι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίξουν να σου ζήσει η κορούλα γλυκιά μου τώρα όλα είναι νωπά μην κάνεις σκέψεις θα έρθουν όλα με τον καιρό αν χρειάζεσαι το οτιδήποτε στείλε μου πμ 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

@tsilona ηθελα να σ γραψω κ εχθες απλα επειδη εγραψα στην Ελπιδα δεν ηθελα να βαλω 2πραγματα στο ιδιο ποστ! Τι μπεμπαρα εβγαλες μπραβο σουυυ να σ ζησει να ειναι γερη κ ευτυχισμενη καλη ανναρωση και καλη ανατροφη!!!!

Αντε λιγες μεινατε!!! Καλημερααα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

δεν θελω να γραψω ουτε συλληπητηρια ουτε τιποτα ουτε κουραγιο γλυκια μου ειναι ολο τοσο δυσκολο απλα να ξερεις οτι ειμαι εδω να πουμε οτι θες με οποιο τροπο θες

@Elpida20 e

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...